De Britse regering heeft altijd ontkend dat ze van tevoren zoiets als gezondheidspaspoorten had gepland, maar, zoals het meeste van wat we jarenlang uit officiële bronnen hebben gehoord, is het een leugen. Vaccinpaspoorten werden besteld vóór de vaccins.

In december vorig jaar was het plan om vaccinpaspoorten op te leggen al in een vergevorderd stadium, op hetzelfde moment dat de ministers in het openbaar logen en verzekerden dat er niets vergelijkbaars was, omdat een dergelijk document discriminerend en volkomen verkeerd zou zijn, in de woorden van Nadhim Zahawi.

Uit een regeringsverslag van 17 december blijkt dat er onderhandelingen werden gevoerd met het Zwitserse adviesbureau Zühlke Engineering, een bedrijf dat zich bezighoudt met toepassingen voor het opsporen en traceren van goederen voor de openbare gezondheidszorg.

In het document wordt nader ingegaan op de mogelijke houding van het publiek ten aanzien van een Covid-19 certificaat, dat ook een “Covid-19 vaccinpaspoort” wordt genoemd. Bewijs van vaccinatie in de vorm van een recente negatieve Covid-test of een test op antilichamen tegen het Coronavirus zou nodig zijn om mensen te laten reizen naar mogelijk drukke plaatsen wanneer het land de restricties beëindigt.

Het verslag bevat ook schema’s van een op een computertoepassing gebaseerd Covid-certificaat met scanbare QR-codes, allemaal gekoppeld aan servers van het volksgezondheidsstelsel. Het is bijna gelijk aan de huidige officieel goedgekeurde “CovidPass”.

In december vorig jaar heeft de Londense regering verschillende bedrijven opdracht gegeven “vrijheidspassen” tegen de pandemie te ontwikkelen, die zouden worden gebruikt om degenen die op het Coronavirus zijn getest of gevaccineerd te scheiden van degenen die dat niet zijn

Wat als de anti-vaxxers al die tijd de uitverkorenen zijn?

Ondertussen loog een bron bij het ministerie van Volksgezondheid: “Zij onderzoeken of dat haalbaar is, maar zij zijn niet van plan vaccinpaspoorten in te voeren”.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinpaspoorten – laboratoriumratten loyaliteitskaarten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here