Een documentaire onderzoekt de recente bizarre toename van mensen die onverwacht sterven, een verontrustend fenomeen dat volgens velen samenvalt met de uitrol van het experimentele Covid-19 vaccin, bericht Adan Salazar.

De film “Died Suddenly” is bedoeld om de alarmerende golf van onverklaarbare sterfgevallen in de afgelopen twee jaar over de hele wereld te documenteren en te verklaren, waardoor het aantal zoekopdrachten op Google naar deze term is toegenomen.

“Gezonde volwassenen vallen overal ter wereld dood neer”, luidt de beschrijving op de website van de film. “In de afgelopen 18 maanden is de term ‘Died Suddenly’ gestegen naar de top van ‘meest gezochte’ Google-termen.”

Een trailer voor de film bevat fragmenten van interviews met tientallen professionals, waaronder balsemers, artsen en vaccindeskundigen, die allemaal waarschuwen dat de zogenaamde vaccins de schuldigen zijn.

“In feite wil niemand weten wat er in de vaccins zit,” zegt Steve Kirsch, “want kijk, als mensen zouden begrijpen wat er in het vaccin zit, zouden ze door het lint gaan.”

Volgens de trailer gaat de film in op anomalieën die op medisch niveau worden waargenomen, waaronder Covid-vaccins die volledig blanco zijn gelaten, vreemde bloedvervormingen en gigantische bloedklonters die bij gevaccineerde patiënten zijn aangetroffen.

“Dat is een 12-sigma gebeurtenis,” merkt een wetenschapper op die commentaar geeft op de massale uitsterving, en voegt eraan toe: “1 in 800 jaar. 12 standaardafwijkingen boven het gemiddelde.”

“Dit is de grootste georkestreerde uitsterving in de geschiedenis van de wereld,” merkt dezelfde deskundige op.

De film wijst op een inscriptie in het onlangs vernielde monument Georgia Guidestones, waarin menselijke activiteit “een kankergezwel op aarde” wordt genoemd en een doel wordt geschetst om de bevolking onder “500.000.000 mensen” te houden, waarbij deze opvattingen worden vergeleken met de opvattingen van de eugenetische vaccinmaker Bill Gates, die heeft gepleit voor ontvolking.

De film komt op 21 november uit op The Stew Peters Network.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Plotseling en onverwacht: Minstens 11 vakantiegangers dood op Italiaanse stranden in slechts 24 uurVolg Frontnieuws op Telegram

  De onuitstaanbare arrogantie van de voortdurend bij het verkeerde eind hebbende vaccinzeloten

Lees meer over:

Vorig artikelZorgen over onvruchtbaarheid, dalende geboortecijfers: Een miljoen ontbrekende baby’s in de Europese Unie
Volgend artikelRusland zet MiG-31K’s met dodelijke hypersonische raketten in aan Europese grens als duidelijke waarschuwing aan het Westen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Hier in de regio lopen steeds meer mensen mank en vol pijn, maar ik denk dat 5G de oorzaak is en niet het weer of leeftijd….we zijn in oorlog met onze eigen leiders en ze zijn bezig ons te vernietigen….

 2. Duchesne, hier precies zelfde, ook veel 50’rs die al met helmpjes oplopen en fietsen omdat ze al onderuit gegaan zijn, evenwichtstoornissen hebben en motorische klachten hebben ontwikkeld in rap tempo.Veel pijn in benen hebben velen…Niet verwonderlijk als je ziet wat ze zoal uit de aderen trekken bij gevaccineerde het zijn wandelen tijdbommen. Het is nu 14:35 en vanaf 7:00 al 10x Ambulance met noodvaart alleen al hier langs mijn locatie. Zoals verwacht zet het grote leed nu in…Medio eind oktober/November zullen de eerste grote groepen heen gaan zei ik al bij start vaccinatie…

 3. Ik word kotsebeu van ieder corona en documentaire boek wat ik moet kopen, om dingen te snappen die ik heb gezien, getuige van ben geweest en geleeft heb. (nog meer tijdsverspilling)
  Met uitzondering de docu’s s van Marijn Poels, die hebben teminste diepgang.

  https://www.marijnpoels.com/
  https://rumble.com/user/MPMedia

  Jan 2023 moet je ook op de snor fiets een helm op, dus als ik dan helm op moet, voer ik legaal de brommer op tot 45 km, fuckit!.
  K.U.T. overgeit, maar op een fiets draag ik hem nooit.
  Wat zijn mensen toch maar sissies geworden, Neem eens een beetje risco man!! Leef stelletje schijtlaarzen.

  En vooral steeds en steeds minder vlees eten, dus meer imballance/spier problemen aka chronisch te kort aan vitamin b12 en co en nee deze b12 haal je alleen maar uit vlees en niet uit planten, Veganisten vertellen je het tegen overgestelde, dan kijk ze maar eens in de ogen die liggen meestal zeer diep(*krimpende hersenen).
  Wat denk je als je iemand ziet stuiptrekken van de doodvax wat dat neurologisch inhoudt, juist geen vitamines B. Iets vreet dat op…..
  Maar ja hoe kan een niet-arts dat weten, dat heeft ze geleerd, zelf geleerd.
  Krijg toch allemaal de klere, incl. alle artsen en gezondheid systeem wat we hebben.

 4. De meeste van de klachten zou je kunnen toeschrijven aan nierfalen, dit geeft ook veel pijnen, artritis spier pijn en krampen…duizelig hartklachten artheriosclerose vocht in de longen en bijgaand stolsels die DNA verandering en de vele giffen vernietigen de nierbuisjes…het is allemaal een samenloop van omstandigheden in het lichaam…..vreemd [maar toch niet] ik ben toevallig chinese kruidendokter zijn kruidenformules die de nieren reinigen en doen plassen en ook kruiden die de nier stimuleren opeens verboden…….niet meer verkocht dus door de providers [verboden door de EU en ook niet meer uit China te bestellen……….

   • Nee, neurlogisch is altijd de B vitamines en met name B12,9,6, en 1.
    Spierzwakte te weinig eiwitten, EAA
    Spierpijnen, ca, mg, vit c, kalium fosfor.
    Nieren stimuleren rutin*, paardekastanje, natrium ascorbaat, Goter brandnetel.
    Lever stimuleren maria distel, zeewieren chorella, spirulina.
    En ja ze willen in 2025 supplementen en co gaan verbieden
    Rutin is ook in staat om litteken weefsel te verwijderen uit de nieren!!!
    Q10 houd zeer veel van nieren.
    etc etc etc…

 5. Ik zie steeds meer “dode” blikken…..

  Zombie status in mensen.. voor zich uit kijken… niet helemaal mentaal meer bij…

  Vandaag stond er ineens een jongen in mijn tuin… kwam een pakket leveren… bleef een beetje staan. Ik : ” Hallo… kom je een pakket bezorgen…?”

  Hij: “Ja….”…. alsnog bleef hij staan op dezelfde plek en keek voor zich uit.

  Ik: “ok..ik pak het uit je handen ok.?”

  Hij: laat pakketje langzaam los en draait zich heel langzaam om en loopt in zelfde tempo weg…

  In de winkels ook… en buiten ook… mensen lijken er mentaal niet helemaal meer te zijn…. niet allemaal ! Maar véél !

 6. Ja als ze gespuitederd zijn het verandert ook dingen in hun hoofd-hun persoonlijkheid…. jammer genoeg, mijn hemel wat zitten we in een puin hoop, maar ik ben bang dat we er nog niet zijn.
  Maar goed de tijd zal het vertellen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in