De opening van het verkiezingsseizoen voor 2024 werd deze week ingeluid toen de House Oversight Committee een getuigenis kreeg van Hunter Biden’s zakenpartner Devon Archer over verschillende documenten met betrekking tot Burisma. De volgende dag werd dit bevestigd met de opening van nog een aanklacht tegen Donald Trump, schrijft Bernhard.

De tijdlijn bewijst dat dit geen onafhankelijke gebeurtenissen waren.

De verkiezingsstrategie van de regering Biden en de Democratische partij lijkt te zijn om Donald Trump de tijd en de middelen te ontnemen om door het land te trekken. Dat zal echter waarschijnlijk mislukken.

Zoals de Economist schrijft:

De toenemende aanklachten wegens misdrijven tegen hem – 78 tot nu toe, en er komen er waarschijnlijk nog meer – slokken zijn campagnegelden op, en de Democraten hopen dat ze hem zullen afleiden van het campagnetraject. Dit is wishful thinking. In 2024 zullen de rechtszaken tegen Trump het spoor zijn. Ze zullen de aandacht vestigen op hem en zijn boodschap van onverschrokken uitdaging in het aangezicht van vervolging.

Ik heb de laatste aanklacht, drie aanklachten voor “samenzwering” en één voor “obstructie”, doorgelezen en vind het niet erg overtuigend.

Hoewel in de aanklacht staat dat Trump zeker veel gelogen heeft, wordt toegegeven dat liegen over het algemeen vrije meningsuiting is en een recht van het Eerste Amendement. Maar liegen terwijl u samenwerkt met anderen voor een of ander “snood” doel is, onafhankelijk van de uitkomst, een “samenzwering”. Ik betwijfel of het huidige Hooggerechtshof, of zelfs een meerderheid van het publiek, het daar grotendeels mee eens zal zijn.

Men kan er zeker van zijn dat de verdediging van Trump het Eerste Amendement keer op keer zal aanhalen. De NY Times, met een belachelijke kop, vindt hetzelfde:

  Biden's reputatie hangt af van Kievs tegenoffensief - Politico

Trump’s verkiezingsbeschuldigingen leiden tot een botsing tussen leugens en vrije meningsuiting

De advocaten en bondgenoten van de heer Trump zijn al bezig met de eerste stadia van een juridische strategie om de beschuldigingen te weerleggen en zeggen dat de rechten van het Eerste Amendement van de heer Trump aangevallen worden. Ze zeggen dat de heer Trump het volste recht had om zijn mening over verkiezingsfraude te uiten, waarvan zij zeggen dat hij geloofde en nog steeds gelooft dat het waar is, en dat de acties die hij na de verkiezingen ondernam of voorstelde, gebaseerd waren op juridisch advies.

Juridische experts waren sceptisch over de kracht van deze beweringen als verdediging. Ze wezen erop dat op de tweede pagina van de aanklacht stond dat alle Amerikanen het recht hadden om te zeggen wat ze wilden over de verkiezingen – zelfs als het vals was. Maar, zo beweert de aanklacht, het is illegaal om die valse beweringen te gebruiken voor crimineel gedrag, zeiden de experts.

De advocaten van Trump zullen verder beweren dat er geen kwade bedoelingen achter Trump en zijn advocaten zaten. Ze wilden er gewoon voor zorgen dat de uitkomst van het verkiezingsproces de persoon als president zou installeren waarvan ze oprecht dachten dat hij de verkiezingen had gewonnen.

Het is waarschijnlijk niet het beste argument om te maken, maar een jury zou er wel voor kunnen vallen.

Naar mijn mening is de zaak tegen Joe Biden, die zou kunnen eindigen met zijn afzetting, veel sterker.

Devon Archer, de zakenpartner van Hunter Biden, heeft in getuigenissen en interviews gezegd dat Joe Biden nauw betrokken was bij het overhalen van buitenlandse bedrijven om het beïnvloedingsteam van Biden/Archer in te huren. Biden senior nam deel aan conferenties die het Biden/Archer-team had met klanten. Hij werd op de luidspreker gezet om indruk te maken op de aanwezige. Joe Biden woonde ook diners bij met Biden/Archer en hun zakenpartners. Joe Biden was het merk dat gebruikt werd om grote deals binnen te halen. Wat was zijn aandeel in deze deals?

  Facebook coördineert vaccincensuur met Biden

Dat Biden’s Ministerie van Justitie zijn best heeft gedaan om de Biden-clan te dekken, maakt het slechte licht dat dit alles op Biden werpt alleen maar erger.

Zoals Patrick Lawrence opmerkt:

De Hunter Biden-affaire, die op dit moment groeit als een groteske onkruid, zou nu wel eens de grootste kwetsbaarheid van Biden kunnen blijken te zijn – en dus van de Democratische Partij. De House Oversight Committee bekijkt documenten die de president direct betrekken bij omkopingsregelingen die de familie Biden $17 miljoen hebben opgeleverd in de tijd dat Joe de Veep van Obama was. Een federale rechter in Delaware heeft het schandelijke pleidooi van Hunter teruggedraaid door de absurde bepaling te verwerpen dat de zoon van de president immuun zou zijn voor alle toekomstige beschuldigingen van corruptie. “Het algehele schild tegen andere aanklachten op basis van wangedrag in het verleden was zo ongepast,” schreef Michael Goodwin in de New York Post dit weekend, “dat de enige mogelijke verklaring is dat het de bedoeling was om het onderzoek naar de familie voorgoed stil te leggen.”

Nee, ze zijn niet gevoelloos. Ze zijn wanhopig.

En dan zijn er nog het Biden Justice Department onder Merrick Garland en de FBI onder Christopher Wray. De laatste, die de praktijk tijdens de Russiagate-jaren heeft voortgezet, heeft het agentschap open en bloot veranderd in een gepolitiseerd instrument dat ter beschikking staat van de Democratische Partij, meest recentelijk door verscheidene jaren documenten achter te houden die de directe betrokkenheid van Joe Biden bij de beïnvloedingspraktijken van Hunter onthulden. Iedereen die niet de politieke motieven herkent van Garlands campagne om Donald Trump in de gevangenis te krijgen en, aan de andere kant, zijn leiding over de Hunter Biden pleidooi deal, leest te veel columns van Gail Collins.

  Media's verduistering en censuur hebben Biden de overwinning gegeven

Kijk naar deze puinhoop. Een seniele president – artsen noemen Biden’s toestand “neurocognitieve stoornis”, maar “seniel” of “dement” is wat ze bedoelen – stelt zich kandidaat voor herverkiezing met een verkwistende proxy-oorlog die mislukt is, thuis niet veel heeft om te laten zien, toenemend bewijs van persoonlijke corruptie op epische schaal, institutioneel falen van dezelfde omvang: er is maar één manier om deze puinhoop te verklaren: elk van deze crises is terug te voeren op de obsessie van de Democratische Partij om de macht min of meer voor onbepaalde tijd te grijpen en te behouden, zodat het past bij haar verwaande, einde-van-de-geschiedenis “narratief” van rechtvaardige liberale triomf.

Hoe zal dat overkomen bij de kiezers?

Aan de ene kant hebben we een zaak die de diepe corruptie laat zien van “de big guy” en zijn familie die gesteund worden door de deep state die zij controleren.

Aan de andere kant hebben we de underdog die dacht dat hij het juiste deed, maar nu door de deep state wordt aangeklaagd omdat hij zei wat hij op dat moment dacht.

De media zal het licht op beide zaken laten schijnen. Elke keer dat ze Trump noemen zal dat, onafhankelijk van wat ze over hem schrijven, positief voor hem zijn door de zaak van de eenzame man die oneerlijk vervolgd wordt door de deep state.

Elke keer dat de zaak Biden genoemd wordt, zal het publiek herinnerd worden aan de corrupte praktijken van Biden.

Ga daar zestien maanden mee door en de uitkomst is verzekerd.

Hoezeer ik ook een hekel heb aan Donald Trump, ik zie geen enkele manier, behalve criminele manipulatie, waarop Joe Biden deze verkiezing kan winnen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BIDEN-CLAN DOSSIER

Biden’s hoofdadviseur voor gezondheidskwesties shockeert social mediaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOngevaccineerden moeten dit lezen – Het is huiveringwekkend
Volgend artikelOekraïne en het uitsterven van de mensheid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Duidelijk merkbaar in het artikel dat de schrijver geen fan is van Donald Trump en heel makkelijk beweert dat deze gelogen heeft. De basis voor de verdediging is niet het beroep op het 1e amendement maar nu de unieke mogelijkheid om publiekelijk aan de tonen dat de verkiezingen in 2020 waren gestolen. Bewijzen daarvoor liggen voor het oprapen en de mogelijkheid om getuigen te dagvaarden. Verbazingwekkend weer hoe de corrupte MSM hier mee omgaan niet alleen in de VS maar ook in Europa. Wordt met de dag duidelijker hoe ziek en corrupt de MSM is.

 2. Ik ben blij met mijn TRUMPER zijn sinds KILLery, kijk naar AL zijn rallys en zo ZWAK van al n verliezer met laptop zoon, beide pedo’s , dieven van de BELASTING Betalers dollars naar de ucraine, maar daar LIGGEN hun belangen Lees bij fbf usa zoveel over hun land. NET ALS HIER. Met OPROuTTE

  • Precies Adriaan

   Een vogel heeft een linkervleugel en een rechtervleugel maar het blijft dezelfde vogel 🦅

   Helaas blijven mensen geloven dat ze iets te kiezen hebben.

 3. Ik geef eerlijk toe het gehele bovenstaande artikel niet te hebben gelezen, ik moet niks hebben van zowel Trump als Biden, Trump die was beschuldigd van banden met Rusland, het is allemaal een leugen gebleken en niks van waar, echter de beschuldigen dat de verkiezingen gefraudeerd zijn en in het nadeel van Trump, daar geloof ik niks van, wel dat men info over Hunter Biden heeft achter gehouden expres wat wel degelijk positief heeft uitgepakt voor Biden, Trump vind ik een idioot en Biden en vieze pedo die seniel is, de Amerikanen mogen het lekker verder uitzoeken, een groot land geweest maar nu zo vreselijk en wat een leiders!!!

  • “de Amerikanen mogen het lekker verder uitzoeken”
   Dat is het hem nou.
   Dus niet!
   Alles wat daar door deze criminele pedofiele smerige satanische neoncons wordt bekokstoofd, heeft de hele wereld last van.
   Als wij onze verantwoordelijkheid niet meer terug nemen, zijn wij de vrijheid en de waarheid niet meer waard.

   • Dominus,
    we zien toch al opstanden vooral buiten Europa, en de Verenigde Bricslanden die van de dollar af willen, of de Democraten of de Republikeinen weer een president gekozen krijgen maakt geen reet uit want hun beleid is niet veel anders en zeker niet als het om hun buitenlands beleid gaat, het is aan de rest van de wereld om in opstand te komen want van de VS zelf verwacht ik helemaal niks, nada, noppes.

 4. De schrijver is blijkbaar vergeten hoe biden de vorige verkiezingen gewonnen heeft; door criminele manipulatie. Alle rechtszaken tegen de fraude, verduisteringen, karaktermoorden, vervalsingen etc. zijn vastgelopen in een moeras van onwil bij de neergezette soros-rechters. De demoncraten hebben hun leugens geconsolideerd met de uitvoering van niets minder dan een terreurbewind in sommige staten. Hetzelfde wat die rutte wef-nazi-kliek hier allemaal uitvreet en wil uitvreten.
  We weten inmiddels dat het geheugen van de gemiddelde kiezer niet uitstijgt boven dat van een demente goudvis. Wie dan ook denkt dat met een kruisje op papier de zaken weer ‘normaal’ zullen worden hebben helemaal niets begrepen van de afgelopen 15 jaar.
  Dus over de uitkomst van verkiezingen zou ik maar niet al te hoge verwachtingen hebben.

 5. Opmerkelijk is dat Trump even hoog in de “gemanipuleerde” peilingen staat als die idioot van Biden, kiezen tussen 2 kwaden is en blijft een moeilijke opgave voor geëmotioneerde kiezers.

 6. Als mensen werkelijk denken dat Joe Biden 81 miljoen stemmen heeft gehaald moeten ze zich eens goed bij een psychiater laten nakijken. Het zou betekenen dat Joe Biden de allerpopulairste president aller tijden is. Nog een stuk populairder dan die gruwelijke Obama destijds. Joe Biden heeft geen campagne gevoerd en sloot zich op in zijn kelder. Natuurlijk. Hij wist al dat de zaak geregeld was en met fraude zou winnen.

  Ze hebben midden in de nacht de verkiezingen stilgelegd omdat Trump op de verkiezingsnacht ver voor stond. Ze hebben de boel gewoon stilgelegd. Dat was al heel bizar en natuurlijk de volgende ochtend reden de vrachtwagens binnen met allemaal stapels vol met stembiljetten alleen voor Joe Biden. Natuurlijk hebben die duivelse Democraten de boel gestolen maar ook die charlatan van een Mike Pence heeft Trump verraden.

  Als Joe Biden al ergens kwam, kwam er hooguit anderhalve man en een paardenkop opdraven. Als joe Biden naar het strand gaat of waar dan ook komt er niemand naar hem toe. Je moet echt geestelijk gestoord zijn als je denkt dat deze door en door corrupte charlatan uit de Biden Crime eerlijk gewonnen heeft.

 7. Het is niet Joe Biden die de president is. De werkelijke ‘president’ is Barack Obama die fungeert als schaduwpresident en zo toch zijn derde termijn heeft gekregen. Deze constructie heeft Obama zelfs openlijk in een video naar buiten gebracht. We hebben ook de beelden gezien waarin iedereen zich om Obama heen cirkelt als hun superster en Joe Biden nul aandacht krijgt van de rest. Waar Obama Joe Biden straal negeert als hij vergeefs vraagt om aandacht. De waarheid is, is dat Joe Biden knetterdement is en voortdurend op het podium verdwaald en amper twee coherente zinnen achter elkaar kan uitspreken. Joe Biden is een charlatan. Natuurlijk heeft hij de verkiezingen gejat.

 8. Ach ja Martin Vrijland. Die schildert iedereen standaard af als de duivel in persona. Elke vrijheidsstrijder en wie dan ook in de oppositie of op de rechterflank. In zijn ogen is iedereen het pure kwaad.

  • Martin Vrijland volg ik al tien jaar en weet ondertussen wel dat hij gelijk heeft. Overal zijn vangnetten uitgezet om waarheidszoekers af te vangen. Politiek is er nooit geweest voor het volk, maar om het volk onder controle te houden en dat doen ze door beide kanten te controleren. Ontwaken doe je niet ineens Nehemia, dit is een proces van vele jaren.

 9. Hoe kun je in godsnaam een grote vrijheidsbeweging opstarten met iemand die voortdurend roeptoetert dat werkelijk niemand te vertrouwen is? Dat is niet iemand die verbindt, maar juist iedereen uit elkaar speelt al dan niet bewust of onbewust.

  • Nergens beweert hij een grote vrijheidsbeweging op te willen starten, omdat hij inmiddels wel weet dat bij slechts een klein percentage van de bevolking werkelijk de ogen zullen opengaan. Plaats voortaan jouw reactie op een reactie onder de reactie..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in