© Eliphas Levi (1810–1875) (Public Domain)

Het is een spirituele strijd. De meeste spirituele leiders hebben ons in de steek gelaten. Laten we eerlijk zijn: veel spirituele beoefenaars hebben niet veel van een grondgevecht, tenminste als het gaat om het bestrijden van totalitaire overnames, schrijft Guy Crittenden.

Ik heb dit in het klein en in het groot gezien sinds de COVID-operatie in begin 2020 begon. Veel spirituele vrienden zijn vermist in actie, niet in staat om “de energie” van protestbijeenkomsten aan te kunnen. Ik waardeer dat het verhogen van hun frequentie in privé dingen zou kunnen veranderen, maar veel mensen (inclusief kinderen) kunnen omkomen voordat de goede vibraties een verschil maken.

Op het niveau van het grote geheel zal ik niet snel vergeten dat ik foto’s zag van Sadhguru die rondhing met de oprichter van het Wereld Economisch Forum, Klaus Schwab.

De situatie was reeds eerder niet onschuldig.

De menselijke familie stond niet in de juiste relatie met de natuur, God, bron, ons hogere zelf – hoe je het ook wilt noemen. Er is een karmische schuld opgebouwd gedurende decennia van VS-imperialisme (en andere beledigingen van het menselijk fatsoen), die vreselijke lianen heeft doen ontkiemen uit de bloedige grond van eeuwen van onvoorstelbare uitbuiting en genocide.

We doen gemakzuchtig alsof het koloniale tijdperk op de een of andere manier eindigde met het Britse Rijk.

Het eeuwigdurende centrale-bank-oorlogsverhaal verbindt de oprichting van de Britse en Nederlandse Oost-Indische Compagnieën vier eeuwen geleden met het moment waarop de eerste crisisacteur in Wuhan, China, voor de camera’s instortte.

In de 20e eeuw hebben we de dubbele gesel van communisme en fascisme doorstaan, en Apartheidsregimes in Zuid-Afrika en Palestina, meer dan 70 CIA staatsgrepen, en een misselijkmakende oneerlijkheid en onrechtvaardigheid alom. Bijna elk gewapend conflict was een bankiersoorlog gebaseerd op een valse vlag aanval, en de meeste burgeroorlogen zijn aangewakkerd door buitenlandse huurlingen.

Een goed voorbeeld: Libië. Of Syrië.

Ik vraag me af of het Rwanda-conflict geen test was voor een of andere Voice of God-technologie (waarvan we weten dat ze bestaat) ter voorbereiding van de wereldwijde zombie-apocalyps waarvan de CDC pretendeert dat ze er licht over schijnt.

Als we achter het gordijn van de verklaarde religieuze banden van mensen gluren, zullen we waarschijnlijk ontdekken dat hun ware trouw de cultus van het sciëntisme is, waarvoor de ware kathedraal het hoofdkantoor van de onderneming is. Mensen bidden misschien wel, maar hun meest overtuigende knieval gaat naar het winkelcentrum, of we nu in Dallas, Rome of Dubai zijn.

En nu moet de enorme karmische schuld worden betaald. En die wordt betaald, letterlijk, met ons gestolde bloed en, recentelijk, het bloed van onze kinderen. God Baphomet zal wel blij zijn met de installatie van defibrillators in basisscholen en de lancering van nieuwe bloedverdunners voor kinderen.

  Artsen slaan alarm nu gevaccineerden 'plotseling doof' worden

Velen zullen spoedig de volledige betekenis leren kennen van de Indiase term “Kali Yuga” en Godin Kali’s ketting van schedels, haar bokaal van bloed, en haar glinsterende zwaard.

Vergis u niet: de Nieuwe Wereld Orde (NWO) wordt op dit moment in ongeveer 200 landen opgelegd door een oligarchie van bedrijven, die er onder meer in geslaagd is de meeste mensen ervan te overtuigen dat de NWO slechts een samenzweringstheorie was. (Net als anti-vaxxer zijn dit betoveringswoorden.)

“Twee weken om de curve af te vlakken” heeft geleid tot een aanval met volle kracht op de wetten en grondwetten van elk land, en in het bijzonder op de Gemenebestlanden, waarvan de eigendomsrechten en tradities van gewoonterecht onverdraaglijk zijn voor zowel de communitaire waarden als de eugenetische (transhumanistische) doelen van de roofdierenklasse.

Commentatoren hebben (terecht) beschreven wat er gebeurt een strijd tussen goed en kwaad is, en zelfs als de Apocalyps. Aanhangers van de Abrahamitische religies zien dit als een strijd tussen God (of Christus) en Satan en zij vinden het bewijs in de vele satanische symbolen (zoals 666) in de logo’s en publicaties van diverse globalistische instellingen, van Google tot CERN tot Microsofts patent om crypto te delven uit menselijke energie.

Satanische symboliek was overal te zien op het menselijk offer evenement anders bekend als Travis Scott’s Astroworld concert, net zoals het aanwezig was op de griezelige Londense Olympische openingsceremonie, en die lint doorknip ceremonie voor een Europese tunnel.

De Paus zelf riep een conferentie van transhumanisten bijeen in het Vaticaan. (Hij promoot de injecties, ondanks het feit dat ze geaborteerde foetuscellen bevatten.) De leiders van de meeste westerse religies hebben de ring van globalistische instellingen gekust, ergo zien we dat niet-geïnjecteerde parochianen worden uitgesloten van deelname aan de kerkdienst.

Er zijn natuurlijk uitzonderingen, zoals in mijn ervaring het marcheren door de straten van Toronto met bijbelchristenen (zoals mennonieten) met wie ik plotselinge affiniteit voelde.

Als we naar het oosten gaan, is karma een groot onderwerp.

De sobere zenboeddhistische opvatting ervan zal ons hier van dienst zijn, in tegenstelling tot de ingewikkelde ideeën van, laten we zeggen, het Tibetaans boeddhisme, dat zich concentreert op cycli van dood en wedergeboorte, en waarin godheden uit vroegere sjamanistische praktijken zijn opgenomen.

Voor zenbeoefenaars is karma een onverbloemde wet die overeenstemt met de natuurkundige notie dat elke actie een gelijke en tegengestelde reactie heeft. Ook al ontsnap ik aan een straf in menselijke instellingen voor een of andere wandaad, elk kwaad dat ik een ander wezen aandoe brengt mij uit harmonie met de gang van zaken; ik verstoor een kosmische homeostase.

  100% van alle gemelde uitkomsten van geïnjecteerde moeders verloren hun baby's

Als ik bijvoorbeeld steel zonder gepakt te worden, word ik gestraft omdat ik toch leef in een wereld waar stelen gebeurt – een wereld waarin “ik heb gestolen”. En dit is, vanuit een spiritueel perspectief, meer bijtend dan gerechtelijke straffen.

Met voldoende bewuste evolutie zouden wij mensen geen wetten nodig hebben om ons gedrag te sturen, laat staan politie om ze te handhaven. (Dit is wat serieuze anarchisten denken.) In plaats daarvan heeft onze spirituele armoede, onze bewustzijnsstoornis, geleid tot een Rattenvanger van Hamelen hel rijk waar kinderen myocarditis oplopen en Australië’s First People naar interne ontheemdenkampen worden getransporteerd.

Tenzij mensen in opstand komen (en snel!), zullen we allemaal in een door AI gecontroleerde dystopie leven, bewaakt door miljoenen gezichtsherkenningscamera’s die verbonden zijn met satellieten en algoritmen voor sociale kredietscores. Tot nu toe zijn onze zorgen op de dode oren van menselijke leiders gevallen; er zal geen beroep kunnen worden gedaan op de betere aard van robothonden of zwermen vliegende drones.

Laten we duidelijk zijn: er zullen geen mensen zijn in de ultieme Nieuwe Wereld Orde. We zijn voorbestemd om geëlimineerd te worden, ofwel door injecties, verhongering, of radicale augmentatie.

Ik moest onlangs denken aan de “weging van het hart” scène in het Egyptische Boek van de Doden. De koning heeft geen toegang tot de hemelse rijken tenzij zijn hart lichter is dan een veertje. De afgelopen 20 maanden hebben veel onthuld over het “gewicht van het hart” van veel spirituele leraren. De meesten zijn onthuld als oplichters, die net zo snel geneigd zijn tot omzeiling als een voorstander van mRNA-technologie.

Dit kwam voor het eerst onder mijn aandacht toen ik stuitte op social media berichten van een yogaleraar bij wie ik een workshop had gevolgd, die zichzelf ontmaskerde als een Karen van de hoogste orde, en een ersatz Amerikaanse liberaal om te beginnen, gevangen in de doodlopende valse dichotomie van links versus rechts politiek. (Een Biden-fan, niet verrassend.) Hij excommuniceerde mij op Facebook nadat ik de orthodoxie had afgewezen.

Mijn grootste teleurstelling betrof een Sanskriet geleerde die een aantal belangrijke soetra’s heeft vertaald en gepubliceerd wat ik beschouw als het definitieve boek over Tantra tradities. Deze auteur is zowel een ervaren beoefenaar als een vertaler, en zijn onderricht omvatte interessante mudra’s.

Ik heb zijn baanbrekende Tantra boek nog steeds niet uit, omdat elke keer als ik een paar pagina’s lees ik de volgende dag bezig ben met het overdenken van hun diepgaande implicaties, die naadloos aansluiten bij de inzichten die ik heb opgedaan tijdens mijn eigen reis in het Zen Boeddhisme en andere modaliteiten, en vooral met mijn werk met sjamanistische visionaire planten, waarover ik een boek heb geschreven dat in 2018 een prijs heeft gewonnen.

  Vaccindeskundige Dr. Vanden Bossche waarschuwt ongevaccineerden: "In godsnaam, blijf ongevaccineerd. Jullie moeten ongevaccineerd blijven"

Deze serieuze geleerde-beoefenaar heeft het officiële COVID- en “vaccinatie”-verhaal zwaar gepromoot op sociale media, en heeft zijn studenten aangemoedigd om de prik te nemen. Hij heeft zelfs een video opgenomen om mensen te waarschuwen om weg van de gevaarlijke anti-vaxx complottheorieën te blijven, waarin hij zijn volgers oproept om te vertrouwen op De Wetenschap.

Het was ondraaglijk voor mij om dit mee te maken. Hoe, vroeg ik me af, kon iemand die het zo duidelijk “snapt” met betrekking tot het non-duale perspectief van oosterse mystiek zo hard vallen voor een cliché van sciëntisme dat miljoenen mensen schade berokkent en doodt, terwijl een digitale gevangenis wordt opgetrokken rond de menselijke familie?

Ik denk dat het universum ons aanspoort om ons af te keren van oppervlakkige leraren, valse goeroes en plastische sjamanen, en ons in plaats daarvan naar binnen te keren voor leiding. Wanneer we “build back better”, laten we dan niet het metaversum of het anti-gezondheidsparadigma construeren dat wordt gepromoot door deep state apparatsjiks als Elon Musk, Mark Zuckerberg en Bill Gates. Het is ook tijd om te breken met spirituele overlopers die de Diamond Sutra kunnen reciteren terwijl ze het juweel in hun eigen hart negeren.

Laten we iets nieuws en anders opbouwen, gebaseerd op het principe van mededogen en wederzijdse hulp. Misschien is het niets nieuws, maar juist heel oud. Terence McKenna noemde het de Archaïsche Revival en ik beschouw dit als een intrigerende profetie van de laatste tijd.

Een radicale verschuiving in deze richting zou het plan van de globalisten kunnen onderbreken en onze karmische last zodanig kunnen verlichten dat we onze tekortkomingen kunnen verzachten door misschien wat wierook aan te steken, en niet (bijvoorbeeld) onze kinderen op een brandstapel te gooien.

Liefde en waarheid zullen uiteindelijk winnen. Onze bereidheid om op te staan ter verdediging van wat juist en waar is, zal de lengte van onze reis bepalen, die morgen zou kunnen eindigen als genoeg van ons ophouden met gehoorzamen.

Namaste, iedereen. En in La’kesh!


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het fantoom van het vaccinfundamentalisme: buigen en de “Vaccin God” dienenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDit is waarom miljoenen nog steeds geloven in de absurde COVID leugens
Volgend artikelDrie- en dubbelgevaccineerden waren de afgelopen maand goed voor 4 op elke 5 Covid-19-sterfgevallen in Engeland, ondanks dat de meest kwetsbaren in oktober een Booster kregen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Nou Frontnieuws kletst als een kip zonder kop in dit artikel…mensen die spiritueel zijn of daarvoor zogenaamd doorgaan zijn helemaal geen echte spirituele leiders> de Paus is een opperhomo en de Dalai lama een sufbol.
  In deze zogenaamde crisis is het zaak om je niet te laten intimideren door al die idioterie om je heen,hier hoef je niet voor in een kwasi zen houding te gaan zitten….het is simpel er bestaan ziektes en zeer veel mensen op deze planeet zijn dat reeds.
  Wat voor gezondheids instituten bestaan is allemaal gebaseerd op afhankelijkheid scheppen zodat eraan verdient kan worden…de middelen die men uitvind zitten reeds in de Natuur.
  We worden nog het meest in de war gebracht met berichten om de kwetsbaren te beschermen,oja?? Dus iedereen dan > want iedereen kan sterven al reeds bij de geboorte ben je kwetsbaar.
  Stomme argumenten waar niemand echt bij stilstaat> we zijn allemaal te slap> dus kwetsbaar en daar speelt de hele politiek op in,het verdienmodel instandhouden over de ruggen van de kwetsbaren,en daar dan aan blijven verdienen…ziekenhuizen vol met zieken zijn het bewijs dat dat model goed funktioneerd alleen uit gezondheids perpektief is dit misdadig.
  we krijgen allemaal geen goede voorlichting mbt voedsel en levenshouding word al gauw slechts een veldslag met alleen maar stress.. niemand = gelukkig dat word er in ons geprogrammeerd door diezelfde zieke massa,WAAR IEDEREEN AAN MEE DOET!!!word helder > stop ermee en vind je eigen zijn…!!!
  Zonder al die betweters goed-doeners dood-doeners en imbeciele wereld verbeteraars

  • hallo ,de paus en het systeem van hem is beschreven in de openbaring ,de antichrist >lees andere want dat was de betekenis van anti ante . de dochters van de antichrist zijn de protestanten want die namen de geboden en veel tradities overnamen ,andere geboden en verzachten van zondende moderne tijd , vicarius fliii dei in roman spelling is de titel van de paus .maar je kan het omzetten in 666 het getal nummer van de antichrist . verbiedende te huwen ,de slangemuts en corrupte top .
   dAAROM raden veel protestantse en roomse kerken het vaccin aan ,want medicijn komt van God . wat ook van de tegenstander kan komen .En het lijkt niet op een remedie .dus waarom aanraden.
   en dan moest er de QR code bij ,waarmee je zonder niks kan .ook voorspeld ,Zien ze ook niet.
   als er een God is dan kan er maar een waarheid zijn, en geen honderden zoals de religies beweren.
   en die waarheid komt van de schepper. De bijbel dus het woord van God niet van mensen. via joden en christenen doorgegeven

  • Beste F@CKYOU ALL,
   Met uitzondering van verschillende waardeoordelen die je in jouw reactie schrijft,

   “Nou Frontnieuws kletst als een kip zonder kop in dit artikel”
   “de Paus is een opperhomo en de Dalai lama een sufbol.”
   ” we zijn allemaal te slap”
   “Zonder al die betweters goed-doeners dood-doeners en imbeciele wereld verbeteraars”

   zit in de rest wel iets waar ik achter kan staan.

   PS. Jouw gekozen nickname laat wellicht ook iets zien hoe jij in de wereld staat.

 2. Ten eerste karma is geen wet maar een werkend principe.

  Ten tweede reageer ik op de koptekst “Laten we eerlijk zijn: veel spirituele beoefenaars hebben niet veel van een grondgevecht, tenminste als het gaat om het bestrijden van totalitaire overnames, schrijft Guy Crittenden.”

  Vraag één wat is een spirituele beoefenaar ? Je spirit is iets wat een deel van je is dat kan je niet beoefenen. Je kan wel een pad hebben of een techniek volgen die erop neer komen dat je ego niet de baas is.
  Nu iets wat heel krom lijkt maar zodra je in een klooster gaat of een Guru/stroming volgt wil je iets terugkrijgen dit is een verlangen. Je volgt deze omdat je niet zeker weet en geloofd dat je er beter van wordt. Het niet weten en verlangen houd je gevangen volgens Boeddha hij noemt het “Desire and Ignorance” Dus om vrij te komen via je vrijwillig in geestelijke gevangenschap te plaatsen van een sekte of techniek of Guru is jezelf voor de gek houden. Dit komt voort uit dat je aan jezelf twijfelt.

  Als je de Bhagavat Gita leest dan zet Krishna, Arjuna aan tot strijd. Het vingerwijzen dat vele spirituele mensen geen strijd leveren is een aanname die hij niet hard kan maken omdat iedereen verschillend is. Arjuna kwam uit de Krijgers kaste en er zijn ook Kungfu monniken.

  Dat vele guru’s en zogenaamde spirituele leiders niet zuiver op de graad zijn klopt. En dat zal blijven totdat we inzien dat alle antwoorden in ons zelf zitten. Een Guru kan alleen bestaan door zijn leerlingen.

  Deze man heeft zelf nog niet gevonden en wil andere leiden of aanzetten tot iets wat een reactie (karma in werking) opleverd via mij in dit geval. In het land der blinden is eenoog Koning. Daar zit de kracht van vele sektes en waarschijnlijk ook deze man.

 3. Jammer, beste Frontnieuws redactie, ondanks uw uitmuntend werk, zet U geen streep door dit Karma gebazel van een heiden die Christus veronachtzaamd. Christelijke verwijzingen komen er niet door ! Een beetje dubbel, spijtig !

 4. Ben atheist–fanatiek.
  Alleen zwakke geesten en gekken hebben “geestelijk leiders”nodig, die niet meer zijn dan oplichters.
  Zie de paus; de pedo die tegen christenen zegt toleranter te zijn jegens moslims en de voeten en de gore bek van de groot moefti kust.

  Geestelijk leiders hebben in de geschiedenis alleen maar lijden en misere gebracht.

  mensen worden geboren met hersencellen. Velen kiezen ervoor die te laten slapen en nemen vaccinatie, geloven hun leiders.
  Die worden door diezelfde leiders -terecht- het eerste opgeruimd.

 5. LS…

  Wonderlijke tegenstellingen hier waarin veel teleurstelling, woede en frustratie te bespeuren is.
  Met het beter weten redden we het nooit. Ik heb alles vanaf mijn prille jeugd met wantrouwen benaderd. De school, de kerk, de opvoeders. Ik hoop in een volgend leven opnieuw blanco te starten en dan blanco te blijven want al het aangeleerde leidt tot frustratie en misleiding en er is niemand die het echt snapt. Houd contact met je innerlijke zelf en open je ziel voor de universele ultieme wijsheid dan is er een begin gemaakt !

 6. Als een kip zonder kop. Overal via weekend workshops aan ruikend maar geen diepgaande spiritueel prakticeren. Kali Yuga refereren aan de godin ipv aan een erkende astronomische cyclus van dacht ik 26.000 jaar die van positieve tijden naar donkere tijden gaat, waar we nu bezig zijn het Kali Yuga tijdperk te verlaten en het daarna dus iets lichter zal worden. Karma helemaal geraaskal. Elke actie heeft consequenties of in Nederlands je oogst wat je zaait. Is het niet in dit leven dan in een ander, volgend of parallel level. Zelfs de Quantum Fysica leert dat. Alles wat ooit met elkaar verbonden was zal elkaar tot in eeuwigheid beinvloeden. Maar bizar een site die interreligieuze discussies censureert komt ineens met een dergelijk misplaatst artikel. Tibetaanse religie leert iets wat ik interessant vind. Neutrale zielen kiezen om evil of om goed te zijn want alleen in die tegenstelling kan de mensheid evolueren. Een US militair heeft het over 10 verschillende rassen buitenaardsen die momenteel op deze aarde rondwandelen. Hij stelt dat dit een strafkolonie planeet is. Iets wat ik al vaker heb gelezen. Universele machten die groepen die niet konden stoppen met oorlogvoeren naar deze planeet verbannen hebben. Over Tantrasex zullen we het maar niet hebben. Hebben Westerse mensen niet het spirituele niveau voor. Over geen sex, celibatair zijn zoals de monniken van de Dalai Llama, oa. Matthieu Ricard ook niet. Ik vond die nogal makkelijk praten als fransman die alle intieme relaties afgezworen had. Waar 50 % of meer lijden door een Attachment Disorder, verbroken relaties/echtscheidingen, kindertijd traumas voelt zijn keuze voor mij toch als enigszins hypocriet. Aan Westerse mensen leren hoe het moet zonder ook maar iets te leven van de werkelijkheid waar die mensen aan blootgesteld zijn. En Terence McKenna is een CIA stooge. Ooit dook ik diep in het Tavistock Institute in de USA en wie daar werkten, mindprogrammeerden en wie voor de CIA werkten. Ik was verbijsterd over de bekende namen die ik allemaal tegenkwam. Aldous Huxley, Margaret Mead, Jean Houston etc. etc. Nog erger is de opmerking dat Krishna Arjuna tot vechten aanzette. Arjuna had de vrije keuze om wel of niet tegen zijn familie en geliefden, oa mentor, te vechten. Krishna zei echter dat zijn keuze van wel of niet geen verschil zou maken omdat de uitkomst van die veldslag al vast stond. We hebben het over een inmiddels bewezen veldslag met millioenen slachtoffers. Ik herinner me mijn yoga opleiding nog waar mensen van de leiding liepen te verkondigen dat de veldslag met millioenen slachtoffers een metafoor was. Het waren nucleaire oorlogen, ook inmiddels bewezen, Vimanas zelfs gevonden. Westerse mensen die egocentrisch zich lekker willen voelen door hun weekend workshops, hun yogacursussen etc. etc. maar geen enkel werkelijk besef hebben van spiritueel bewustzijn of daar de prijs voor willen betalen om dat ten gunste van de mensheid in te zetten. New Age door de Illuminatie gedownload net als Feminisme en andere ismen, met zijn foute memes en slogans. Lijkend op Klaus Schwab You will own nothing and be happy. Met neurowapens /psychotronische wapens zullen velen sterven met een glimlach op hun lippen. Zichzelf zien als unlucky maar de Covid vaccinatie is een goed gebeuren. Ik lees nog even over het non duale perspectief van de Oosterse Mystiek. Dat heb ik hiervoor tegengesteld door aan de Tibetaanse religie te refereren. Overigens heeft de Dalai Llama contact via zijn orakel met Buitenaardsen. Video ooit op Youtube. Persoonlijk ervaar ik het ook zo. Covid heeft mij vooral veel transformatie van persoonlijke angsten gebracht. Angst om te sterven, angst om vermoord te worden. Met CPTSS/DID had ik er nogal wat. Al dit negatieve in de wereld, de oorlog in Ukraine activeert mijn wezen feitelijk. Tegelijk met het gevoel van er klaar mee te zijn en wel te willen vertrekken is daar het weten dat elk van mijn keuzes mijn bloedlijn, mijn 7 toekomstige generaties zal beinvloeden. Geen van hen weet daarover wat ik weet, dus geen van hen kan die transformatie voltooien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in