Pixabay

Dit kun je letterlijk niet verzinnen. Hoe kan dit echt zijn?

Het blijkt dat er nu een bedrijf is genaamd ArkeaBio dat een vaccin voor koeien maakt en het doel is om koeien te laten stoppen met scheten laten en boeren, schrijft Peter Imanuelsen.

Met andere woorden, een anti-schetenvaccin voor koeien.

En je raadt nooit wie dit project steunt…

Niemand minder dan Bill Gates.

Dit gebeurt via zijn investeringsfonds Breakthrough Energy Ventures, dat maar liefst 12 miljoen dollar gaf om dit koeienvaccin te financieren.

Wist je dat Bill Gates ook maar liefst 1,27 miljard dollar heeft gegeven om de VN Agenda 2030 Global Goals te financieren? Inclusief honderden miljoenen voor de ontwikkeling van GLOBAL DIGITAL ID. Je kunt daar alles over lezen in mijn vorige artikel hier:

Bill Gates pusht voor DIGITAL ID met $1,27 miljard donatie aan Agenda 2030 “Global Goals”

De Bill and Melinda Gates Foundation heeft een toezegging van $1,27 miljard aangekondigd om de “Global Goals” te bevorderen. Dit zijn de 17 doelen die in de Agenda 2030 van de VN staan. Als onderdeel hiervan gaat een groot deel van de financiering naar wereldwijde digitale ID. Ja, dat lees je goed. Wereldwijde digitale ID. –Lees volledig verhaal

De reden?

Nou, we hebben allemaal gezien hoe boeren het doelwit zijn geworden omdat ze “slecht voor het milieu” zouden zijn. Staling noemde boeren “vijanden van het volk”.

Nu worden boeren “vijanden van het klimaat” genoemd.

Als reactie hierop hebben we massale boerenprotesten gezien, waarbij boeren blokkades opwierpen op snelwegen en zelfs mest sproeiden op overheidsgebouwen in Frankrijk.

  De werkelijkheid als speelplaats voor superschurken: Klimaatmaniakken willen de maan opblazen

Volgens de experts laten koeien te veel scheten en boeren ze te veel methaan op, wat bijdraagt aan de opwarming van de aarde. De koeien laten te krachtige scheten!

Sommigen hebben andere benaderingen bedacht. Sommige koeien worden bijvoorbeeld gevoed met een giftig additief genaamd 3-NOP om hun scheten te verminderen. “Klimaatmelk” van deze koeien ligt al in de schappen.

Je kunt daar alles over lezen in mijn artikel hier:

Ze vergiftigen nu onze melk

Ik heb jullie iets heel verontrustends te vertellen. Ze zijn van plan om onze melkvoorraad te vergiftigen in de naam van het stoppen van de klimaatverandering. Natuurlijk hoor je hier niets over in de reguliere media, dus daarom moet ik dit artikel schrijven en je waarschuwen voor wat er aan de hand is. – Lees volledig verhaal

Maar nu gaan ze zelfs zo ver dat ze koeien injecties geven om te voorkomen dat ze scheten laten.

De injectie werkt zo dat de koe antilichamen aanmaakt die zich richten tegen de microben in de darmen van de koe die het methaan produceren. Dit klinkt niet erg goed.

Eet u producten van koeien die met deze injectie zijn gevaccineerd?


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Bill Gates wil DNA van koeien veranderen met mRNA-vaccins om klimaatverandering tegen te gaanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKremlin zegt dat het ‘vergeldingsmaatregelen zal nemen bij elke nucleaire bedreiging’ en waarschuwt dat spanningen kunnen uitmonden in WO3
Volgend artikelBREAKING: Dood Iraanse president bevestigd, oorzaak crash nog onbekend
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Trouwens wel benieuwd wat koeien allemaal al van spuitjes krijgen voordat deze koe bij mij op het bordje beland .

  Dat krijgt u ook weer binnen en lijkt mij ook niet gezond !!

  • Wim je hebt gelijk, wat spuiten ze de dieren in?
   Zover ik weet hormonen die bij de mensen kanker veroorzaakt.
   Elke spuit moet verboden worden en die idioot aan de hoogste boom ophangen.

  • Alle dieren in de vleesindustrie krijgen al tientallen jaren veel vaccins en antibiotica. Als je gevarieerd eet met zuivel, eieren, rund, kip, vis en varken uit de bio industrie krijg je gemiddeld 240 soorten medicijnen en antibiotica binnen. Dit is al zo sinds dierlijke eten een industrie is (en dat is al lang) Werkelijk alles wordt bewerkt zodat het niet gezond meer is. Koop zoveel mogelijk rechtstreeks bij een boer die je vertrouwt (vraag om info over medicijngebruik en vraag om biologisch vlees en rauwe melk) Pas op: een biologische koe heeft groene oor labels en een gewone (bio industrie) koe gele, hier wordt regelmatig mee gefraudeerd omdat biologisch vlees meer oplevert. Ik ben jaren biologische boer geweest en ook dat wereldje heeft oplichters helaas. Veel mensen halen bio-industrie en biologisch door elkaar terwijl bio-industrie en ongezondst is en biologisch (gras gevoerd) het gezondst.

  • Per liter melk word dat dan:
   0.01 euro aan dna licenties afdragen aan microsoft
   0.04500034 euro aan stikstof rechten te betalen aan belastingdienst
   0.02770005 euro aan carbon credits betalen aan belastingdienst

   En per kilo vlees word dat dan:
   0.15 euro aan dna licenties betalen aan microsoft
   0.80 euro aan stikstof rechten en
   0.56 euro aan carbon credits

 2. wanneer helpen ze deze man eens af van zijn waan ideen ?? en wij blijven maar langs de lijn zitten en blijven maar toe kijken ! sta v d eens op mensen zo dat we er met zn allen eens wat aan gaan doen .
  SLAVEN

  • Jammer gerrit dat je zo a-geert, begrijpelijk, dat wel. Wij hebben het al TE lang TE goed gehad b-lijk-baar om in te zien hoe het in werkelijkheid gaat en is. Ik zou daar graag invoelend op reageren met het stellen van vragen, zo van : hoezo bijv?
   we hebben nodig dat de nood hoger wordt en ook dat vind ik jammer, het zij zo.
   mooie dag weer…..

 3. Afgezien van deze waanzin, insecten zijn de grootste bron van methaan uitstoot. Hoor je nooit iemand over in deze idioterie. Komt ze niet uit, denk ik.

 4. en dat is wat zij willen bang maken om melk kaas vlees te eten het lukt ze ook nog maar je moet diegenen die het verkoopt aanpakken in de fik er mee boycotten enz

 5. De definitie van vaccin wordt hiermee wederom opgerekt van iets wat ziekten voorkomt tot iets wat ongewenste eigenschappen voorkomt.

  Het telkens aanpassen en in dit geval zelfs uitbreiden van definities is een kwalijke zaak.

  In dit geval wordt gesuggereerd dat het prikje goed is voor de koe, maar daar is dus helemaal geen sprake van. Sterker, dit goedje zal de gezondheid van de koe in mindere of meerdere mate benadelen en dat dan onder het mom van vaccin wat weer een soort van medicijn was te scharen is bijzonder kwalijk.

 6. Shit. Moet alweer weer naar de plee. Fijn als die prikjes ook voor andere dieren zoals homosapien beschikbaar komen. Geweldig initiatief van Kill Bill.

 7. Het vlees van deze gevaccineerde koeien is dan dus niet meer eetbaar. Dit ondersteunt het proces van de NWO en WEF om vleesconsumptie onmogelijk te maken.

 8. Degenen die de spuiten zetten, de dierartsen, zijn hoofdverantwoordelijk. Zetten zij geen spuit is het over en uit. Dat geldt ook voor de huis’artsen’ die de cojonagifspuiten hebben gezet.

 9. De meeste boeren hebben boerenverstand en zullen hun koeien die rotzooi nooit inspuiten. Dit is slechts een realiteit in het geperverteerde brein van een enkele psychopathische narcist.

  • Flying Dutchman mei 20, 2024 Bij 13:37

   Als je opgelet had dan wist je dat enkele pluimveehouders bezig zijn om hen leg en vleeskippen te vaccineren, het wordt straks uiterst bruut gebracht vaccineer je (pluim)vee of anders….!

 10. De Westerse werld zal zich gewillig naar de slachtbank laetn leiden zoals het nu gaat.
  De korste en doeltreffendste methode om de Ëlite” op te ruimen wordt nog steeds niet toegepast.
  Dan worden problemen optisch een stukje kleiner gemaakt en komt er weer ruimte.
  Wat duidelijk mogen zijn geworden dat onder politici en stemmers, dat de “Nederlander” onder Rutte en Kaag heeft gekozen voor massamoordenaars en dat is nu eenmaal de mentaliteit van ons volkje.
  Kruipen voor prikkies.
  Nu de nood heel hoog is geworden is Geert Wilders wel ineens goed genoeg om het te mogen opknappen.
  Dit landje is voor de 2e keer sings 1940 opnieuw ingenomen met kwade opzet. Weg met Brussel.
  Ben altijd al tegen de Euro geweest. Als je over de grens met je pinpas betaalt ben je veel minder kosten kwijt dan bij geld omwisselen.
  Het argument van destijds om je in de Euro te krijgen, waarmee de controle over Europa verkrijgt, en nu een regime kan uitvoeren waarbij de mens niet meer centraal staat.
  Laten we hopen op een herstel op Regeringsniveau, anders is het goodbye everbody.
  En de bonus wordt de Poolomkering.

 11. Meerdere malen herhaling van zetten, grafeen in het voedsel en de gif chemtrails de akkers en oppervlakte wateren verzieken, zodat iedereen het gif in zijn lijf heeft en dan komt de zgn. nieuwe variant om de hoek kijken waardoor enorm veel mensen sterven, waardoor de andere mensen meteen weer in de angst psychose schieten net zoals in 2020 succes met jullie levens, zorg verdomd goed voor je immuunsysteem dat zullen we echt nodig hebben.

 12. Die man is knettergek he. How kan het anders. Ik las engine weekend geleden, iemand die reageerde, toen de gek zei dat koeiescheten dodelijk warren. Hij schreef – goed, Bill, ik zal met de koe in de garage gaan slapen en jij met de auto runnende, en morgen over ontbijt zien we wel wie gelijk heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in