Roman010801 / / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

Nu de oorlog in Oekraïne op zijn einde loopt en de NAVO geen wilskracht, geld, geweren, tanks en artilleriegranaten meer heeft, met wankele economieën, instabiele politiek, te veel boze boeren en nieuwe (binnenlandse en buitenlandse) oorlogen om zich zorgen over te maken, is het tijd om ons te herinneren hoe het allemaal begon, schrijft Helmholtz Smith.

Gemakkelijk, luchthartig, dom –

als je niets weet, ziet alles er gemakkelijk uit.

Valse veronderstellingen en een valse geschiedenis verklaren hoe Washington en de NAVO die het controleert in deze puinhoop terecht zijn gekomen.

Veronderstelde Russische economische zwakte. Ze geloofden dat de Russische economie zwak was, gemakkelijk te slopen en dat het bewind van Poetin gebaseerd was op het delen van de buit met onderbazen. Sancties zouden de economie verlammen en de inkomsten van de onderbazen verminderen, ze zouden Poetin afzetten en dat zou het dan zijn. Misschien zou Rusland zelf wel uit elkaar vallen. “De economie lamleggen“, “De roebel aan diggelen.”

Veronderstelde Russische slagveld incompetentie. Ze slikten de “Drie Alibi’s“. Russen waren niet goed in oorlog en versloegen de Duitsers alleen omdat Hitler domme beslissingen nam, het koud was en ze eindeloze mankracht hadden. Het werk van het team van David Glantz werd vergeten.

Gingen uit van NAVO-superioriteit. Ze geloofden dat NAVO-training, wapens en al het andere geweldig, superieur en “gamechangers” waren – ooh, zo krachtig! Russische wapens waren rommel, ze raakten uitgeput, superieure NAVO training en wapens zouden de ontmoedigde en ongetrainde Russische sukkels gillend van angst op de vlucht doen slaan.

  Duitse militaire waarnemer: Oekraïne verloor een duur luchtverdedigingssysteem dat door Duitsland was overgedragen door een "reeks fouten"

Slechte geschiedenis. Ze slikten de naoorlogse vervalsing van de geschiedenis – gevangen naties, “communistische onderwerping van vrije mensen” – alle nazi’s waren Duitsers en Hitler bestuurde de treinen. Nazi-collaborateurs werden dappere vrijheidsstrijders die droomden van de American Way. Hebben we willens en wetens nazi’s onze landen binnengelaten? Absoluut niet. Dus toen Poetin het over nazi’s in Oekraïne had, wisten ze dat hij het gewoon verzon.

Alles verkeerd.

En dus zetten ze alles in op een onschuldige “gevangen natie”, die ernaar verlangde om net als wij een democratie te worden, die werd aangevallen door een onhandig, dom massaleger van imperialistische incompetenten uit een land met een zwakke economie en een instabiele politiek. Geen wonder dat het allemaal zo makkelijk leek.

Rusland is niet ingestort, heeft steeds meer wapens, de roebel is geen puinhoop en Poetin is er nog steeds. De Russische economie, zegt het IMF, groeide vorig jaar meer dan welk G7-land dan ook en het leger, zegt generaal Cavoli, is sterker en degenen die er toen zeker van waren dat “Poetin er geweest is“, beven nu voor hun grondvesten. En misschien heeft de NAVO zichzelf geruïneerd.

Hebben ze iets geleerd? Laten we het Victoria Nuland vragen, die net terug is in Kiev voor de tiende verjaardag van het aan elkaar lijmen van de zaak. Nee. Falen.

Als je begint met denkbeeldige aannames, krijg je denkbeeldige resultaten. Zoals ze in het Duits zeggen “Putin wurde brutal unterschätzt“(“Poetin werd zwaar onderschat”).

(OPMERKING. Wat betreft het falen van Nuland. Ja, ik begrijp dat het haar en de groep die zij vertegenwoordigt niet uitmaakt hoeveel Oekraïners worden opgeofferd in het project om Rusland te verzwakken. Maar het resultaat van hun tien jaar durende complot is dat Rusland sterker is geworden en de VS/NAVO zwakker. Dat is een mislukking. Aan de andere kant is de EU de pineut. Dus gedeeltelijke steun voor haar. Je vraagt je af welke uitkomst belangrijker was voor de neocons).

  Russische soldaat krijgt €12.000 beloning voor vernietigen Duitse tank

(NOG EEN OPMERKING. Sites als deze zijn gewijd aan wat vroeger “inlichtingen” werd genoemd. Dat is, in de eenvoudigste bewoordingen, proberen uit te vinden hoe de andere kant dingen waarneemt en erop reageert. Tegenwoordig wordt dit echter veroordeeld als “Poetin-verheerlijken” en geblokkeerd. De bazen willen gewoon horen wat ze willen horen. En dus bewonderen we ons spiegelbeeld in een gebarsten spiegel verlicht door een flikkerend peertje van tien watt).


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Europa’s uiteindelijke keuzes voor OekraïneVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVoormalig adviseur van Zelensky: Tuckers interview onthult een steeds geduchtere Poetin
Volgend artikelNederlandse europarlementariër waarschuwt: WEF wil ‘CO2 beheersen’ om ‘het volk te beheersen’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Vanaf dag één heb ik de Boemerang genoemd, als de Realiteit zijnde.. gewoon gezond verstand van een man uit 1949..en al op erg jonge leeftijd geïnteresseerd was/in Geschiedenis..en hoe volkeren bij elkaar komen…jaja het ontstaan van het Grootste Land ter wereld… eerlijk en oprecht, fouten zijn er gemaakt, maar je wordt er elke keer sterker van… Russia Beyond..is een eindeloos en Waarheidsgetrouw..te volgen verhaal..én niet alleen Militair..als je zoiets leest weet je genoeg om die zekerheid te hebben… Boemerang ♥️🇷🇺🌹🤗

 2. Criminelen trekken samen op, maar zodra ze echt machtig en groot worden, worden ze paranoïde en gek. Hoeveel maffiabazen zijn er niet die vrienden en familie vermoorden, concurrenten, medestanders… als de crimineel groot genoeg wordt gaat hij/zij alles om zich heen kapotmaken.

  De satanisten zijn laffe opportunisten die alleen maar kunnen stelen en roven en manipuleren en moorden vanuit de schaduw. Ze leven voor en dromen van rijkdom en macht, maar ze kunnen helemaal niet met rijkdom en macht omgaan. Zodra de criminelen de totale macht hebben, beginnen ze elkaar te beroven. Er is geen eer onder dieven, en daardoor kunnen de satanisten onmogelijk eeuwig regeren. Wij maken op de eerste rang hun ondergang mee. Ze waren er bijna, maar ze hebben het verprutst.

  Zoals Raphael hierboven zegt, de boomerang komt terug. De boomerang is volgens mij nu bijna bij de bocht om terug te vliegen… recht in het gezicht van de satanisten.

 3. de criminelen en elite maken zich zelf wel vacant enkel al door hun hebzucht zij gunnen elkander het licht in hun ogen niet daarom gaat het westen naar de verdommenis

 4. Je creëert je eigen werkelijkheid.

  Als dat nou nog niet duidelijk geworden is bij de mens, hoe lang moet deze van Godverlaten hoerenkermis van allebedillen nog doorgaan?

  Het lijkt er werkelijk op dat die allebedillen dat vermogen tot zelfreflectie volledig ontberen. Kortom…..het is dus goed mis in die hersenpan, voor zover er nog over hersenen gesproken kan worden.

  Ik ben altijd voorstander van de dialoog geweest, tot vier jaar geleden……maar de dialoog is door een zootje op cocaïne draaiende half krankzinnige rotschoften volkomen onmogelijk gemaakt……..

  En ze hoeven bij mij nergens meer mee aan te komen schijten, want stront, omdat die darmen andersom zitten bij dat tuig, is alles nog wat er uit die smoelwerken komt .

  Strontvliegen op de mestberg van het geld. Geil op macht. Alles wat een mens nodig heeft om te leven op deze planeet is ze onbekend, maar daar mogen wij(…..de goeierds……) voor zorgen…….en als dat niet komt omdat er hun allebedillerigheid spuugzat zijn, gaat dat gillen en dreigen.

  Loos volk. Uitvreters. Leeg. Dom…….en verdomd gemeen …….als een uitgehongerd zwijn. Die boemerang zien ze nog niet als die recht op ze afkomt als een slagersmes.

  Voor mijn part gaan ze er aan. Geen tijd, aandacht en geld meer in stoppen.

  Oplazeren.

 5. De NAVO/EU en Amerika lijden aan grootheidswaanzin, denken dat zij onoverwinnelijk zijn en overal de beste in zijn. Daarmee onderschatten zij automatisch altijd hun tegenstander. Wat komische confrontaties te weeg bracht, van die zelf ingenomen Rambo figuren die als huurling te strijden trokken tegen de Russen. Toen ze bij de frontlinie aangekomen waren, niet wisten hoe snel ze terug naar huis konden komen. Want tegen de intensieve intensiteit van de Russen, waren ze helemaal niet tegen opgewassen. Daar botste hun grootsheidswaanzin en de realiteit elkaar.

  Met propaganda en eenzijdige berichtgeving en de zelf eenzijdige sancties aan Rusland op te leggen door de NAVO/EU, lijkt het net alsof wij aan de winnende kant staan. Zodat de belastingbetalers beroofd kunnen worden en de gelden witgewassen kunnen worden via Oekraïne.

 6. Tis net waar Rob Roos voor waarschuwt. Iedereen schuldig maken aan het gebruik van zuurstof…….en belasting gaan heffen op het gebruik van zuurstof.

  Afschieten die hoerenkermis. Jezus….wat een goor tuig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in