Screenshot via Twitter / Boevaya mashina via Wikimedia

Er zijn videobeelden opgedoken waarop te zien lijkt te zijn hoe een Russische loitering munition, of kamikaze drone, een Hensoldt TRML-4D vrachtwagenradar van het Oekraïense leger aanvalt. Deze radar is een belangrijk onderdeel van het IRIS-T SLM grond-lucht raketsysteem en is mogelijk de enige in zijn soort die tot nu toe aan Oekraïne is geleverd. Extra beelden tonen een lanceerinrichting die bij dit systeem hoort, met de insinuatie dat deze ook getroffen is. De beelden van de ogenschijnlijke Russische aanvallen op Oekraïense IRIS-T SLM-systemen verschenen eerder vandaag op social media. Russische troepen zouden deze aanvallen hebben uitgevoerd met Lancet-serie zweefmunitie.” – The WarZone.

En wat is er zo “gewaardeerd” aan deze IRIS-T? Weer een NAVO-luchtdoelraket met IR-zoeker (wapengeleidingssysteem dat de infrarode – IR – straling van het doel gebruikt om het te volgen) die vastzit aan de grondlanceerder en aangesloten is op de radar die hem naar de terminal brengt voordat de zoeker geactiveerd wordt. Wauw! Voor je het weet hebben ze… ah, dat hebben ze gedaan – ze hebben technologie uit de jaren 1950 op dit ding geïnstalleerd- actieve radar nabijheidslont. Goeie God, die Duitsers! Wat is het volgende, gaan ze over op VSU U-boten met de instructieve (hoe geweldig het ook is) documentaire Das Boot?

Laat iemand die mensen van WarZone vertellen dat de moderne NATO AD (Ar Defence) in GEEN enkele configuratie overleefbaar is op het moderne slagveld, omdat NIETS ervan toereikend is voor moderne EW (Electronic Warfare) met hoge dichtheid, moderne luchtmachten, supersonische en hypersonische wapens die gebruikt worden door zeer geavanceerde C4ISR (Command, Control, Communications, Computers, Intelligence, Surveillance, and Reconnaissance) van de tegenstander. Two Patriots PAC3 heeft dit op de harde manier geleerd, net als NASAMS en nu dit IRIS-dingetje. De NAVO heeft geen specifieke militaire academies voor luchtverdediging en oorlogscolleges – de Sovjet-Unie wel en Rusland heeft ze nog steeds. Wat dacht u van de Militaire Academie voor Luchtverdediging in Yaroslavl? Vijf jaar, zes dagen per week monsterlijke cursussen in de techniek en het gebruik van luchtverdedigingssystemen, militaire wetenschap, tactiek en operaties, met een afgestudeerde graad van specialist-ingenieur. Geen bachelor in buitenlandse betrekkingen of politieke “wetenschappen” BS. Het is duidelijk dat er, om toegelaten te worden, naast uitputtende fysieke en psychologische testen, een hoog niveau van wiskunde, natuurkunde en taal vereist is. Maar S-400 of S-350 zijn dan ook geen PAC3, laat staan IRIS-T. Hier is afstuderen in Jaroslavl.

  Een verrassingslanding van Oekraïne in de Dnjepr-delta resulteerde in het zinken van haar landingsschip "Yuriy Olefirenko" en de dood van 150 man (Video)

Plus:

Ja, uw visie laat u niet in de steek – dit zijn meisjes, jonge vrouwen, toekomstige of huidige vriendinnen en echtgenotes van cadetten en toekomstige afgestudeerden. Nu we het er toch over hebben, ik bedoel Luchtverdediging:

“LGBTQ+ en andere gevarieerde gemeenschappen worden aangevallen alleen maar omdat ze anders zijn – haat om de haat,” zei Chief DOD diversity officer Gil Cisneros woensdag op een Pentagon-evenement ter ere van Pride Month. “Maar we moeten bij elkaar blijven, en we moeten bereid zijn om een dergelijke uitdaging direct het hoofd te bieden.”… Het hoofd ruimteoperaties van de US Space Force, luitenant-generaal DeAnna Burt, stelde dat dergelijke wetten het nationale leger zouden kunnen verzwakken en “een trend aantonen die gevaarlijk zou kunnen zijn voor de leden van de strijdkrachten, hun gezinnen en de paraatheid van de strijdkrachten als geheel”. – RT

I rest my case, ik weet helemaal niets over de paraatheid van de strijdkrachten…


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Russische Lancet-drones elimineren meer houwitsers van Kievse troepen (Video’s)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNoord-Atlantische Raad leden herdefiniëren waanzin met betrekking tot Oekraïne
Volgend artikelVideo opgedoken van BlackRock CEO die opschept over het gebruik van “woke” ideologie om “gedrag af te dwingen” van het publiek
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Er zijn redenen dat de Russen het NAVO oorlogstuig Oekraïne binnen laten

  Om het NAVO potentieel uit te putten en het Westen aanzetten tot nog meer productie en donatie van de verschillende onwijs dure wapensystemen die worden geteisterd door logistieke en productie problemen, een gebrek aan vakmensen.

  Of de Russische Federatie heeft genoeg moderne wapens waaraan het Westen niet kan tippen en houden ze de boel zó goed onder controle, dat ze zich geen al te grote zorgen hoeven te maken.

  Toch ben ik sceptisch over de enorme troepen opbouw in hun buurland Polen dat na Oekraïne de grootste oorlogsmachine heeft van Euroa en hun over generaties heen getilde haat tegen Rusland, duidelijk is dat het Westen volop aan het provoceren is en schijt heeft aan de genocide van het Oekraïense volk dat misschien wel beoogd is.

 2. Beste Adriaan,
  Wat de NAVO gaat doen is minder van belang dan hoe de Russen erop zullen reageren.

  Ik heb zo het vermoeden dat er straks iets gaat gebeuren wat volkomen onverwacht is en niemand rekening mee heeft gehouden, maar wel een gigantische impact zal hebben.
  Nee, geen atoombommen.

  • Tigron juni 8, 2023 at 13:04

   Denk ik ook Tigron zonder je antenne uitgeschoven kun je bijna voelen en de lucht is ook bijna te snijden dat er iets groots en overwachts aankomt.

   • Eens heren, je voelt het inderdaad. Twee events kunnen een handvat geven. Victoria Nuland (die de coup in Ukraine leidde) heeft Kiev verzekert dat 11 juli WW3 begint. Van 12 tot 26 juni gaat NAVO vlakbij het slachveld met 220 gevechtsvliegtuigen een oefening doen in aanvalsoperaties. Het is zeer waarschijnlijk dat onder de dekmantel van de laatste NAVO oefeningen de voorbereidingen voor het opblazen van Nord Stream zijn uitgevoerd…. Ik vind het iig verdacht.

    Zeker als je het combineert met het huidige ”offensief” van de Ukies welke gaat falen. Dan gaan de Russen over ze heen walsen met een tegen offensief. Er zijn dan twee opties, Ukies geven zich over of NAVO gaat zich er mee bemoeien. Aangezien het westen bekend staat om de inzet te verdubbelen na een mislukking vrees ik voor het laatste…

    Groeten,
    Hugo

 3. Net zoals in de aanloop naar de tweede wereldoorlog is Polen ook nu weer een gewillig orlogsophitsend land en provoceert weer naar hartelust. Ook nu worden er weer duizenden onschuldigen opgeofferd voor de expansiedrang van deze boevennatie. Walgelijk en misdadig spel van mensenverachtend tuig. De Duitser veegde het in 1939 in 19 dagen van de landkaart en ik hoop dat Rusland er deze keer weer korte metten meemaakt maar dan voor altijd.

 4. USA , als het niet goedschiks kan , dan kwaadschiks is mijn indruk.
  Zie de Dam doorbraak,

  Als ZIJ maar op een veilige plek zitten die dit bekokstoven.
  Het lijkt ze niets te interesseren. zie programma’s WHO, en You OWN nothing, depopulatie wereldwijd wat ze willen. “De wereld is herverdeeld op hun papiertje”

  Helaas zit Nederland vol met nsb gebroed, de zogenaamde deugburger.
  Die heb je nodig als voeding en uitvoering voor dit soort ideologie.
  mi een Europees probleem opgezet mogelijk rond 1900
  Was vol actief tijdens Wereldoorlog 2.
  Übermensch gedachten, “narcisme in mooie verpakking” als sociaal.
  NL/EU ; narcisme.

 5. “Minister Caroline Gennez wil B-FAST naar Oekraïne sturen, Zelensky haalt uit naar afwezige internationale hulp na dambreuk”. De federale regering beslist vrijdag of ze hulp kan sturen naar de overstroomde regio in Oekraïne. Ze botst op twee grenzen: geld en de oorlog.
  https://www.hln.be/buitenland/live-minister-caroline-gennez-wil-b-fast-naar-oekraine-sturen-zelensky-haalt-uit-naar-afwezige-internationale-hulp-na-dambreuk~aa89e5a8/#comments-anchor

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in