Uit gegevens die onlangs door de regering van Nieuw-Zeeland zijn vrijgegeven, blijkt dat volledig gevaccineerde personen het verworven immunodeficiëntiesyndroom oftewel AIDS ontwikkelen, wat wijst op een ernstige aantasting van het immuunsysteem, bericht Mary Villareal.

Net als andere regeringen voordien geeft het Nieuw-Zeelandse Ministerie van Volksgezondheid vanaf 16 augustus 2021 alleen een cumulatief totaal van coronavirus (COVID-19) gevallen, wat misleidende cijfers laat zien als men bedenkt dat de natie momenteel haar grootste uitbraak tot nu toe beleeft.

Dit is echter niet het enige probleem als het gaat om de rapportage van Nieuw-Zeeland. Op 16 augustus 2021, de datum die het Ministerie van Volksgezondheid heeft gekozen om een cumulatief totaal te geven, werd slechts 18,4 procent van de bevolking als volledig gevaccineerd beschouwd.

De infecties zijn toegenomen, met gemiddeld 20.632 nieuwe infecties per dag. Dit is ongeveer 99 procent van het op 7 maart gemelde piekgemiddelde.

Nieuw-Zeeland heeft tot nu toe minstens 10.757.940 doses van de vaccins toegediend. Ervan uitgaande dat elke persoon twee doses nodig heeft, is dat aantal genoeg voor 109,4 procent van de bevolking van het land. Slechts 78 procent wordt echter als volledig gevaccineerd beschouwd.

Uit de door de regering gepresenteerde gegevens blijkt dat de reële effectiviteit van het COVID-19 vaccin in twee doses tussen 6 januari en 11 februari negatief bleek te zijn, namelijk min-94,4 procent. Tussen 12 en 24 februari zijn de cijfers echter verder gedaald, waarbij de effectiviteit naar schatting is gedaald tot min-281,35 procent. Dit betekent dat de volledig gevaccineerden 3,8 keer meer kans hebben om met COVID-19 besmet te worden dan de ongevaccineerden of de bevolking die maar één dosis heeft gekregen.

  Oostenrijkse actrice eist dat "tegenstanders van vaccins in elkaar worden geslagen", krijgt massaal applaus van publiek (Video)

Uit veel van de gegevens die vrijgegeven worden blijkt ook dat de injecties de bevolking langzaam AIDS geven, dat is een volledige afbraak van het immuunsysteem. Wanneer dit gebeurt, kan zelfs de geringste verkoudheid schadelijk zijn voor hun gezondheid, omdat hun immuunsysteem te zwak zal zijn om het virus te bestrijden.

Britse gegevens tonen soortgelijk bewijs

De regering van het VK heeft onlangs ook meer documentatie vrijgegeven waaruit sterke bewijzen blijkt dat het COVID-19 vaccin AIDS veroorzaakt. Volgens de verzamelde gegevens is het niet de bedoeling dat de immuniteit van een vaccin afneemt. Het menselijk immuunsysteem kan echter wel beschadigd of aangetast raken.

De doeltreffendheid van een vaccin, zo blijkt, is niet de maatstaf van een vaccin op zich, maar een maatstaf van de doeltreffendheid ervan in termen van de prestaties van het immuunsysteem van de ontvanger, vergeleken met de prestaties van het immuunsysteem van een ongevaccineerde persoon.

De eerste keer dat het lichaam met een ziektekiem in aanraking komt, kan het verscheidene dagen duren om alle kiembestrijdende middelen te maken en te gebruiken die nodig zijn om over de infectie heen te komen. Daarna herinnert het immuunsysteem zich wat het geleerd heeft over hoe het lichaam tegen de ziekte te beschermen.

Vaccins daarentegen helpen de immuniteit te ontwikkelen door een infectie na te bootsen. Zodra de imitatie weg is, houdt het lichaam een voorraad “geheugen” t-cellen en antilichamen over, die onthouden hoe de ziekte in de toekomst bestreden moet worden. Wanneer de autoriteiten dus zeggen dat de doeltreffendheid van de vaccins mettertijd afneemt, bedoelen zij eigenlijk dat het immuunsysteem aan het verzwakken is.

  Pfizer wijst aparte vaccinbatches toe aan zijn werknemers en bedrijfspartners

Door uit te gaan van de in eerdere verslagen gevonden gevallen, is het gemakkelijk om de werkelijke doeltreffendheid van het vaccin en de prestaties van het immuunsysteem te volgen op basis van eerder gepubliceerde gegevens.

Op basis van de gegeven informatie hadden de 40- tot 49-jarigen de slechtste prestaties van het immuunsysteem, die op 2 januari op min-60 procent werden genoteerd. Het daalde verder tot min-67,7 procent op 30 januari.

Met de gegeven informatie kan men afmeten dat de COVID-19 sterftecijfers per 100.000, naar vaccinatiestatus in Engeland, berekend uit het aantal gevonden sterfgevallen en de omvang van de dubbel gevaccineerde bevolking, het lijkt dat de dubbel gevaccineerde bevolking het hoogste sterftecijfer per 100.000 heeft in elke leeftijdsgroep, behalve de 18- tot 29-jarigen en de 40- tot 49-jarigen. Verwacht wordt echter dat het percentage in de komende weken zou kunnen omslaan.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Winter van 2022 wordt “winter des doods” voor de volledig gevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe voedselrellen van 2022 zijn al begonnen… ze zullen zich wereldwijd verspreiden… nieuwe info over schaarste van voedsel, mineralen, telecomapparatuur en meer
Volgend artikelOekraïne: Door de V.S. gefinancierde neonazigroep kruisigt man, verbrandt christelijke iconen – gefotografeerd met Amerikaanse militairen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

   • Dat werkt zo met echte HIV en AIDS allicht, maar deze vorm is anorganisch.

    Je kan gewoon de koffer in met een gevaccineerde zonder dat dit specifieke facet voor jou een risico vormt.

    Ik snap de gedachte erachter hoor, want het geschied op micro-schaal. Maar feitelijk/stoffelijk is het als bang zijn dat jouw been er af valt als je intiem bent met iemand zonder been.

  • Ik denk wel dat het handig is als ze vocht (oa speeksel en sperma) van gevaccineerde mensen gaan onderzoeken op mogelijke overdracht op anderen.

 1. Toeval of niet maar een volledig COVID geïnjecteerde en geboosterde vriend van me werd kort na zijn booster behoorlijk ziek van COVID.
  Hij genas maar heeft nu opnieuw de ganse week het bed moeten houden met dezelfde symptomen + zwellingen.
  Volgens de dokter is het geen COVID maar werkt zijn immuunsysteem niet meer….

   • Zonder napraten blinde gek, een vriend van mij is 3X geprikten voor wat? Hij komt met niemand in contact, bestelt zijn spullen via het internet bij helo is nu weeral opgenomen voor onverklaarbare reden, een vriendin is verpleegster, 5 van haar medewerkers zijn niet geprikt de 10 andere zijn 3X geprikt, en zijn alle 10 al verschillende keren ziek geweest, zij zijn de 5 enige die niets hebben + de 200 oudjes allen 3X geprikt vallen als vliegen van het plafond ze klagen over pijn, het word erger en verdwijnen in de hospitalen maar komen nooit terug naar hun kamers, hun persoonlijke spullen worden door familie afgehaald, einde verhaal prikschaap!!!!!

    • Precies hetzelfde… Anekdotisch. Ik twijfel aan je mentale gesteldheid. De niet geprikten hebben nergens last van en de geprikten al “verschillende” keren ziek geweest.. even omdraaien, in mijn vriendengroep 20 geprikten en 2 niet. Die 2 zijn nu dood, en die 20 nergens last van… Jij zit in je eigen bubbel, maar ik ben een schaap. Zoek eens feiten op… Domme “wakkere”

     • En die twee zijn gestorven aan corona natuurlijk!??? In mijn omgeving zijn al tientallen geprikten tweemaal ziek geweest van corona of de gewone ordinaire griep!! De geprikten daarvan is bekend dat de spuiten langzaam hun werk gaan doen waarvoor ze bedoeld waren echter corona bestaat al een tijdje niet meer en omgezet in de gewone tijdloze griep!!!

    • Twee collega’s van mijn man.
     Beiden ‘braaf’ hun booster-euthanasieprik gehaald. De een lag in no time op de IC met een anafylactische shock. De ander overleed kort na ‘de spuit’ aan een hartaanval. Beiden waren kerngezond. Maar nee, beide gevallen hebben niets met die gifspuit te maken hoor. Ze zijn super veilig. Zucht.

     • Een gezonde sportschoolhouder en voormalig sterkste man van Nederland en zoon die zeggen de prik niet nodig te hebben. 1 dood ander in coma… Dat zegt weer niks…

      Dus jij gelooft dat artsen en wetenschappers ons allemaal willen vermoorden, maar jullie de “wakkeren” zijn die het door hebben. Narcistisch, dom, achterlijk… 3 woorden die beter bij wappies passen. Ik zeg al 3x kom met echte feiten en geen anekdotisch bewijs, dat heeft geen waarde omdat je alleen maar voor je eigen mening spreekt. Ook niet controleerbaar. Maar ja, jullie komen ook met bewezen fake bewijs…

      • Tja het is de vraag waaraan zijn deze mensen gestorven maar als je als overheid mensen uitsluiten van deelname aan de maatschappij en bijna mensen wilde dwingen om naar de spuittent te gaan dan vraag ik mij af of deze loop erna eeuwig zal blijven en dat mensen om de drie maanden naar de spuittent moeten gaan om hun Coronapas te verlengen!!

       • Door al die vaccinaties in de jeugdjaren, is meer dan 50% van de bevolking chronisch ziek.
        Het beroemde buikje bij de 50+ers, komt echt niet van teveel eten, een schepje suiker in de koffie/thee, of van enig ander genotmiddel.
        Het buikje heeft regelrecht te maken met vaccinatieschade.

        • Hallo , vraagje , ben zelf geboren in 1960 , heb nog steeds plekken op mijn bovenarmen ten gevolge van de vaccinaties die toen inderdaad plaats vonden , tegen pokken , mazelen ,bof, etcetera . welke vaccinatieschade zou ik daardoor kunnen ondervinden , dank voor uw antwoord

        • Ik zelf heb een hersenbloeding gehad, het directe gevolg van de vele vaccinaties.

         INCREASE IN KILLER DISEASES DURING THE PAST 70 YEARS
         (1887-1957)

         -Insanity increased 400%

         -Cancer increased 308%

         -Anemia increased 300%

         -Epilepsy increased 397%

         -Bright’s Disease increased 65%

         -Heart Disease increased 179%

         -Diabetes increased 1800%
         (In spite of or because of insulin)

         -Polio increased 680%

         Uit The Poisoned Needle by E. McBean

      • Wat een dom gelul, die artsen willen ons helemaal niet dood hebben die kiezen alleen voor hun eigen hachje.

       Als een huis in de fik staat moet je niet gaan overleggen en alleen inzetten op preventie maar ook acuut iets ondernemen zoals blussen. Dat blussen heeft de regering echter onmogelijk gemaakt door torenhoge boetes van €15000 per uitgeschreven recept op te leggen aan de desbetreffende arts. Hun excuus? IVmec en HCQ kunnen in zeldzame gevallen hartproblemen veroorzaken. Bij verkeerd gebruik is dat inderdaad zo. Maar het niet verstrekken van dit medicijn kan de dood tot gevolg hebben. Wat is dan juist? Het minst schadelijke toch!

       Maar die prikken kunnen ook bij juist gebruik doden en gewonden veroorzaken volgens een rapport van Pfizer over de eerste 3 maanden van de uitrol. Meer dan 2000 doden in die drie maanden alleen en ontelbare gewonden. Waarom mag dat prikken dan door gaan? Waarom alleen inzetten op preventie en niet op blussen.

       We laten het gecontroleerd afbranden lijkt het beleid van de regering. De mensheid is toch niet meer te redden.

       En die zoon is inmiddels weer van de IC af en waarschijnlijk al thuis.

 2. Al breekt er vandaag of morgen weer een niet bestaand virus uit, mij zullen ze echt niet tegenkomen in een of andere vaccinatieloods.
  Ik ga liever ‘gewoon’ dood.
  De ‘wetenschap’ verpakt gelul alsof het op zichzelf staande feiten zijn.
  Ze kunnen geen feiten hebben, want virussen bestaan doodleuk niet.
  Ze verkopen fake aan angstige mensen en de kassa van die smerige farmaceutische bedrijven maar rinkelen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in