Afbeelding: Pronews

Aangezien er vijf lanceerinrichtingen zijn vernietigd (zoals aangekondigd door het Russische ministerie van Defensie), zijn er genoeg onderdelen te koop.

Als het waar is dat er inderdaad onderdelen van het a/a-systeem te koop zijn aangeboden, dan is bevestigd (hoewel iedereen nu zeker weet) dat het systeem is vernietigd door een Russische supersonische raket, schrijft Pronews.

Woordvoerder John Kirby van het Witte Huis wees er echter onlangs op: “Ik kan de vernietiging van het Oekraïense Patriot-systeem niet bevestigen. Ik mag er niet over praten. Als het is beschadigd, zullen we helpen het te repareren, maar buiten Oekraïens grondgebied,” waarmee hij impliciet maar duidelijk toegaf dat er iets heel ergs is gebeurd met het Amerikaanse a/a-systeem.

De Russische president Vladimir Poetin had echter eerder verwezen naar de Patriot, door te zeggen dat “het een oud a/a-systeem is dat niet zo goed is als het onze, de S-300, als ze het bij ons in de buurt willen plaatsen, laat ze dat maar doen, wij zullen de Patriot ook opblazen.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De NAVO is in paniek nadat Ruslands Kinzhal hypersonische raketten de Patriotten van Kiev hebben vernietigdVolg Frontnieuws op Telegram

  Oekraïners hakken hoofden en handen af van buitenlandse huurlingen om hun nummer en nationaliteit te verbergen (18+)

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne heeft “nog vijf maanden” om indruk te maken op VS – Financial Times
Volgend artikelDe GEHEIME globalisten bijeenkomst…
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

  • Een quote uit het artikel van armstrongeconomics:
   “Victoria Nuland is of Ukrainian Jewish descent. Her family changed their name to try to hide their Jewish ethnic background. She really would be Nudelman, not Nuland.”

   En jij haalt hier alleen uit dat ze joods is? Niet dat ze een Duitse naam heeft en de familie uit Oekraïne komt?

   Ik merk op deze site steeds meer anti-semitisch sentiment gekoppeld aan andere oude denkbeelden uit ‘rechtse hoek’. Je bent zo geen haar beter dan die nazi’s in de VS en Oekraïne.

   Wij moeten ons niet laten verdelen maar vooral niet laten verontreinigende met jodenhaat zodat we weggezet kunnen worden als ‘extreem rechts’.

   Hou op met die propaganda herhalen en opstoken. Dit hoort niet bij deze site. Als dit getolereerd wordt zal dit het einde betekenen.

   • Haar vader en moeder zijn joodse oekraieners , dus is zij ook joods bij bloed.
    Het is een k.twijf dat opdracht heeft gegeven om northstream op te blazen. Ik moet het bulshitwijf niet. Typert de jood om alles wat blank is kapot te maken. En ik ben geen antisemiet. ik constateer de waarheid. Ik ben dat woord antisemiet kotsbeu. Als jood ben je geen fuck meer waard dan ieder ander ras. Ik hoef ook niks te pikken op dat gebied.
    Mens verdiep je in de russen haat die oekraine kent.

   • Youtube filmpje gezien waarin ze haar gal spuugt over Duitsland en walgt van het feit dat ze met Rusland in zee gingen met de northstream en dan flamboyant spuugt dat Duitsland een grootmacht is geworden en kapot moet tot aan de grond. Wtf , wie verdedig jij hier een joods trut met hoogmoedswanzin. Wie denkt die trut dat zij is dat zij duitsland moet kapot maken en de northstream moet opblazen. Tja …

   • Het lijkt de laatste jaren wel of de geschiedenis van ww2 herschreven word:

    Op youtube zijn vele videotjes waarin dagboeken van nazi soldaten aan het oostfront voorgelezen worden in engelse vertaling. In deze videootjes word er vollop uitgedeeld; chokolade, sigaretten en schnapps. Het zijn de communisten die met hun verschroeide aarde taktiek de achtergelaten burgers laten bevriezen. Hier en daar worden wat communisten leiders, joodse woekeraars en partizanen bestreden maar dat is het dan ook wel.
    Blijkbaar hebben de amerikanen zich vergist toen ze zich bij de geallieerden aansloten

    • Het zijn de communisten die met hun verschroeide aarde taktiek de achtergelaten burgers laten bevriezen
     Amerikanse propaganda

   • Disciplus Simplex,
    Greet bedoelt een afstammeling van de Khazaren, die geen echte Joden zijn. Ze vertelt een heleboel onzin, maar ook veel op waarheid berust, wat verschillende mensen hier niet door hebben. Leer uitleg te vragen als je het ergens niet mee eens bent, of als je het niet begrijpt..

  • Beste Greet,
   Met alle respect,
   Het venijnige is dat de Crypto joden (Khazaren) het joodse geloof hebben aangenomen en in hun doen en laten zich achter het jodendom verschuilen, temeer daar altijd is gezegd dat het jodendom ‘ Gods volk ‘ zou zijn.
   Met de invloed van het Vaticaan/bijbel hebben Crypto joden onder de noemer joden, zich een hogere positie aangemeten t.o.v. andere geloven en mensen.
   Het Joodse volk is honderden jaren lang geïndoctrineerd met de opvatting dat ze boven anderen staan.
   Echter, ook andere volkeren zijn geïndoctrineerd in hun eigen geloof.Kijk b.v. naar de hetze vroeger tussen de Katholieken en Protestanten.

   Dat die Victoria Nuland een ………. is, ben ik met je eens. Er zijn echter ook Christenen en Hindoes die nog veel erger zijn, alleen mogelijk niet in de positie zitten om het in de wereld merkbaar te laten zijn.
   Let op, ik neem het absoluut niet op voor die Nuland, verre van dat.
   Echter, onmensen zitten overal vandaag de dag.

 1. Misschien waren het wel onderdelen van een andere… onlangs geleverde, intacte Patriot… met Oekraine weet je het maar nooit

 2. Hebben jullie weleens Oekraine-vlaggen neergehaald in Nederland?
  Bij huizen?
  Hebben jullie weleens gebeld of aangebeld bij huizen, scholen of bedrijven die deze vlag voerden?

  Om bijvoorbeeld te vragen waarom er geen Rusland vlag naast hing…

  • Hier in mijn buurt wappert er inderdaad een blauw gele vlag, is ook nog bij een oud collega die ik altijd groette en soms een praatje mee maakte ,tot 15 maanden terug wij verschillen behoorlijk van mening over het conflict wat ook mag ,maar begroetten en spreken doen we elkaar niet meer gelooft ook alles wat hij op tv ziet en in de telegraaf leest dus geen energie meer in steken. Slava Russia

   • Zelfde hier , laatst nog n woordenwisseling gehad in lokale kroeg, dronken kerel heeft zelfs academische titel , hoe aartsdom / brainwashed kan je zijn ? Heeft zich ook 5 keer laten vaxxen uiteraard …

 3. Reactie op Bovengenoemde reacties;
  In combinatie met het woord crypto jood.
  De Oekraïnse vlag, de universitair geschoolde vax grage kroeg loper.

  Het is een burgeroorlog,
  Keep in mind dat dit mogelijk ook
  Soort van crypto joden kunnen zijn.
  Mensen / nsb die zich een cover hebben aangemeten.

  Wat je ziet en hoort hoeft niet de unanieme waarheid te zijn.
  Zelfde wat je leest ( of juist niet vermeld) in krant MSM / alternatieve media.

  • Mbt 5 vaxxen;
   Patrick hij doet het er goed op 😊 Leeft, loopt, drinkt ….en gaat door ( of geen één is echt… je weet het NOOIT zeker) voor nr 6,

   • Mensen die pro Oekraïne 🇺🇦 oorlog zijn ;
    Men heeft altijd gebrek aan echte kerels en stoere vrouwen.
    Wellicht is een sollicitatie procedure iets voor hen. 🧐

 4. Whaat ….
  patriot onderdelen verkopen op het dark web
  Patriots betaald van ons belasting geld ….
  Zijn die ukrainers nu helemaaal betoetert ….

 5. Onlangs las ik in de Navo-kranten dat Rusland nu elektronica uit wasmachines gebruikt voor hun drones omdat zij afgesneden zijn van Het Westen. Kan iemand mij vertellen of ik met die onderdelen van de Patriot mijn wasmachine kan repareren? Het programma droogzwieren werkt niet.

 6. Als je dat aanbied, ben je dan wapenhandelaar of schroothandelaar? Of ligt dat eraan aan welke kant van de grens je verkoopt?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in