Er zijn nu berichten dat 200 leden van het Oekraïense “vreemdelingenlegioen” gedood zijn bij recente Russische bombardementen op een basis bij de Poolse grens. Tot nu toe zijn er geen berichten dat een van deze 200 is teruggekeerd, bericht Unz.com.

Er is een video opgedoken van een Frans mietje dat zichzelf letterlijk huilend filmt terwijl hij deserteert.

Backup:

Het is gewoon verbijsterend dat de media in staat waren om de mensen zo op te zwepen dat ze bereid waren om naar dit vreemde land te gaan, waar de meesten van hen niet alleen nog nooit geweest zijn, maar letterlijk niets van weten, en dan gewoon zonder reden te sterven.

De media brengen al die propagandavideo’s uit waarin deze achterlijken als helden worden afgeschilderd.

Tristan, from Belgium: “I came to join the International Legion of Defense of #Ukraine for freedom in Europe. I had to come & do what I can do best, do what I can do to protect Ukrainian people” Freedom is a choice. Join the brave! from UkraineWarVideoReport

To veterans of uniformed services of the free world: join Ukrainian Foreign Legion today to help stop Russia’s military invasion of Ukraine | До ветеранів всіх видів військ з усього вільного світу: доєднуйтеся до Українського іноземного леґіону й посприяйте відбиттю російського вторгнення в Україну! from Ukraine_UA

Intussen is de situatie ter plaatse dat zij verouderde select-fire geweren krijgen met elk maar één magazijn en naar de frontlinies worden gestuurd als kanonnenvoer.

  Het Oostfront van de Oekraïners is ingestort: Kiev evacueert 53 nederzettingen in Kharkiv - Oekraïense AFU: Russen hebben een "Schokvuist" gemaakt

Ik denk dat het een genade is dat er zoveel van hen opgeblazen zijn voordat ze naar het front gestuurd werden om neergeschoten te worden.

Brazilian who went to join the legion says it has been destroyed. from volunteersForUkraine

Het is zo bizar om te zien hoe de social media deugdsignalisatie overgieten in een oorlog.

“Ik ben zo moreel goed, zo afgestemd op het officiële morele narratief, dat ik bereid ben te sterven om letterlijk geen andere reden dan voor mensen op het internet te bewijzen hoe moreel goed ik ben.”

Ondertussen, in het echte Oekraïne…

Mariupol staat op het punt om volkomen verslagen te worden.

Ze hebben de Tsjetsjenen losgelaten.

Dus het joodse mediaverhaal is nu officieel “slechte moslims die moreel rechtschapen neonazi’s doden”.

Want elk medianarratief is nu mogelijk.

De media kunnen huilen wat ze willen over dode neonazi’s en dode reddit mietjes, maar het zal niets veranderen aan wat er momenteel met de geopolitieke orde gebeurt.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Dit is te grappig om te missen!!! (MUST SEE!)Volg Frontnieuws op Telegram

  Rusland en China versus de verenigde Staten - Revenge of the nerds Part Deux
Vorig artikelDag 21 van de militaire situatie in Oekraïne – “Kiev zou er als de maan uit kunnen zien”
Volgend artikelEen waarschuwing voor alle buitenlandse vrijwilligers die overwegen naar Oekraïne te gaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Ik heb een Giro666 opgezet om geld in te zamelen voor de altruistische Deugdmens die naar de Oekraiene trekt om zijn broeders te redden. Geef gul en veel. Stort nu.

 2. ‘Intussen is de situatie ter plaatse dat zij verouderde select-fire geweren krijgen met elk maar één magazijn en naar de frontlinies worden gestuurd als kanonnenvoer.”

  Of iets verouderd is zegt niets over of iets raak schiet. Select fire is semi of vol auto, dus niks mis mee. Maar bedoeld zal zijn dat het semi automaten zijn, dus schot voor schot. Dat is nog gunstiger want een AK 47 trekt na 3 schoten al vrij hoog weg, schot voor schot is precies moeten mikken en niet als een imbeciel op de paniekknop drukken enhopen dat het geluid iemand wegjaagd of een verdwaalde koge iets raakt. Semi auto is de nieuwe norm, of je moet een aanhangertje aan je geweer hebben voor de munutie….

  …en dat ene magazijn, dat zijn 30 schoten die mits gericht afgevuurd een hele dag lang kunne duren, als je al zoveel kans krijgt om ergens op te mikken….

  Dat mensen van hier daarheen gaan om te “helpen” vind ik vrij vreemd, want ze gaan zich dus bemoeien met een oorlog die niet hun oorlog is en ze willen dus iemand dood maken die ze niet eens kennen….gewoon om goed te doen. Als je goed wil doen moet je de EU smeerpijpen aanpakken die constant Oekraine destabiliseren en als speeltuin voor hun waanzin gebruiken en ondertussen alles daar leegroven. Dat de media labiele landgenoten ophitsen is helemaal smerig en ik begrijp niet dat Wilders voor minder minder word vervolgd maar de media met het ophitsen van simpele goedwillende zielen om te gaan doden wegkomen….Waar is het OM met de voorgedrukte aangiften nu?

  Als je goed wil doen, er is nog een berg schade in Duitsland door overstromingen waar hulp van harte welkom is.

  • “Als je goed wil doen, er is nog een berg schade in Duitsland door overstromingen waar hulp van harte welkom is.”

   Daar zijn de helpers tegengewerkt en weggejaagd door de Duitse politie en het leger. Dat weet ik uit eerste hand.

   Overal in Europe wanbeleid en poppenkast. Opruimen, het hele zootje.

 3. JA echte oorlog zijn Geen spelcomputers , en die gasten de linksen denken dat ze daar mee te velde kunnen ,terwijl de Russen al Echte oorlogen gevochten hebben! Huil maar Gutmenschen 🙂

 4. Ik ben er anders wel voor. Laat zoveel mogelijk van die linkse deugmensen lekker vertrekken om daar te ‘vechten’. Dat ruimt op. Nou ja hier, dan, want daar zal iemand de 7 kleuren bagger die ze schijten de eerste keer dat ze echte actie zien op moeten ruimen. Maar met een beetje mazzel ruimen de Russen dat in 1 klap op, net als met dat trainingscentrum.

  • Niets fake aan. Complete ua militaire infrastructuur vernietigd, op een enkele gewenste uitzondering na. Meer dan 16000 dode soldaten aan ua zijde, en meer gewonden. Russische zijde ongeveer 1/10e daarvan. Daarentegen verbazingwekkend weinig burgerslachtoffers. Goed werk dus, niks fake aan. De westerse propaganda is het enige fake aan de zaak.

 5. Ja daar heb je wel ’n punt, alhoewel het weer de arme domme drommel zal zijn die wil gaan’vechten’…en z’n leven zal verliezen. De elite zal verder doen waarmee ze bezig zijn…

 6. kan iemand ff uitleggen wie de Russen nou eigenlijk aan het bevrijden zijn daar??
  Ik heb nog niemand gezien die blij de bevrijders staan op te wachten.
  En die zogenaamde huilende mietjes ,houden die invasie wat geen oorlog genoemd mag worden maar het toch echt wel is!
  nou al een half jaar tegen,Poetin zou binnen twee weken heel de Oekraïne hebben ingenomen.
  Flagrante misvatting. En over huurlingen gesproken Ze betalen die Russische soldaten fors om zich te melden voor het bevrijdingsleger, en wat links betreft Poetin heeft jaren voor de KGB gewerkt voor de Communistische Partij dus,veel linkser kan niet lijkt me. Ze zijn er dus niet om links tuig op te ruimen!!
  Overigens denk ik niet dat Zelensky een socialistische heilstaat wil vestigen!
  en hoe weet jij of er geen burger slachtoffers vallen??
  ik heb geen idee hoeveel maar dat ze er zijn lijkt me evident!
  o ff ik ben geen fan van Groen slinks of d 66 of iets in die richting.
  Probeer een eigen mening te vormen daarom lees ik ook front nieuws ,wel kritisch want ook hier wordt een hoop onzin uitgekraamd ,niet alles maar toch.

 7. Om alles te begrijpen zult u wat over de geschiedenis moeten lezen. Wat betreft het bevrijden zal een poging wagen om het beknopt uit te leggen. De oorlog in Oost-Oekraine is in 2014 begonnen. Tijdens een gewelddadige macht opstand, Maidan. Lees erover. AZOV battalion presenteerde zich.
  De haat naar Russisch sprekende burgers werd openlijk. In Oost-Oekraine wonen voornamelijk Russisch sprekende burgers en vanaf die tijd werden zij aangevallen door het Oekraïense leger en AZOV battalion. De raketten hebben veel huizen en gebouwen vernietigd, AZOV konden straffeloos burgers martelen en doden. Duizenden burger levens heeft het gekost. De Minsk akkoorden ondertekend door Rusland, Oekraïne, Duitsland, Frankrijk zijn door de drie laatste landen nooit nageleefd. De EU keek weg.
  Mag natuurlijk niet gezegd worden. De mensenrechten zijn jarenlang verzwegen. De Donbas heeft telkens weer hulp gezocht bij Rusland. Rusland vond het een Oekraïense kwestie wat met Oekraïne hoorde op te lossen.
  Wat telkens mislukte. Zo kwamen de rebellen, bewoners die de wapens oppakten. Separatisten genoemd. Men wilde gezinnen en grond verdedigen.
  Door de AZOV strijders verdwenen mensen of werden afschuwelijk verminkt. Beelden zijn allemaal zorgvuldig van internet verwijderd. Uiteindelijk is Rusland in februari Oekraïne binnengevallen om de Donbas te bevrijden en Russisch grondgebied te maken wat de wens van de meeste bewoners is. Zij spreken en voelen zich Russisch wat ondertussen niet meer gesproken mocht worden. Alleen nog Oekraïense taal. Kinderen geen onderwijs meer in het Russisch wat voor ouders onaanvaardbaar was.
  Luister wat president Poetin verteld over de inval en dan wordt het vast een stuk duidelijker.
  Demilitaiceren, denaziliceren en de bevolking van de Donbas veiligheid geven. Alleen worden zij nu beschoten met de zwaardere geleverde wapens.
  Mariupol is aan het opbouwen met nieuwe appartementen en de eerste bewoners wonen er al. Hoe het verder gaat? Hopelijk snel vrede. Ondertussen is bekend geworden dat het eigenlijke doel is om Rusland te vernietigen. De storm van intense haat heeft als een boemerang gewerkt. Hopelijk krijgen de bewoners van de Donbas eindelijk vrede. Er is hier heel veel onrecht aangedaan met schending van mensenrechten. Alleen moet het Westen nu weer eens even vertellen hoe zij het willen hebben.
  Burgers zijn beschoten door hun eigen leger, zij willen niet meer en wie kan ze ongelijk geven.
  Journalisten die opkomen voor de bevolking en hun verhalen opnemen worden lelijk behandeld en staan zelfs op de dodenlijst.
  Eens zal men hier gaan beseffen “wat hebben we gedaan”.
  “We wisten het niet”.

  • De maidan helemaal juist. Donbass tot aan transnistria is in 1922 door Lenin aan Oekraine toegekent om administratieve redenen. De bevolking is gewoon Russisch. Dus de echte bevrijders zijn de Russen en de achterlijken die menen goed gaan te doen eigenlijk bezetters. Het konflikt gaat echter terug tot de NAVO sumit in Boekarest, toen Bush ging verkopen dat Georgie en Oekraine in NAVO zou worden opgenomen. Onmiddellijk volgde de inval in Georgie hierop en de terug anexering van de Krim aan Rusland die ook altijd Russisch was. De Krim was in 1954 aan Oekraine toegekent door Kroetshev. Odessa was altijd een deel van Rusland. En zelfs Kiev in de jaren 800 gebouwd was hoofdstad van Rus (Rusland) integenstelling wat de sodomiete Yuval Harari, spokesman voor WEF beweerd. Deze mensen verzinnen leugens en verkopen de dan voor waar en trachten zo de geschiedenis te herschrijve in deze wereld.
   Wat angstaanjagend is, is het feit dat praktisch alle regeringsleiders de juiste geschiedenis wel kunnen kennen maar zo gehersenspoeld zijn met westerse antirusland propaganda dat het ze geen ruk kan schelen. Ook al sterven er duizenden mensen voor leugens om een imperialitisch Amerikaans rijk te kunnen in plaats houden. Hier doet Europa aan mee, en Jan met de pet op gaat zich dan ook nog in de Russisch gehaktmolen werpen als kannonen vlees. En we zijn ook nog bereid om een all out nucleaire oorlog aan te gaan tegen de grootste nucleaire macht en riskeren onze planeet naar oblivion te blazen. Hoe waanzinnig is dit ? De vraag is hoe kunnen we dit stoppen ? Russen zien een existentiele bedreiging onder ogen en mogen niet verliezen. Demente Amerikanen vinden ook dat ze de proxy oorlog niet kunnen verliezen. En zwaar betaalde idioten als Stoltenberg zou overgave als een nederlaag van NAVO zien ?
   Volgens mij kunnen enkel Europesche en Amerikaanse nog normale burgers dit stoppen door hun leiders te grijpen in een dwangbuis stoppen en in een sanatorium opsluiten rn onmiddellijk met Rusland vrede sluiten. De oorlogszuchtige Amerikaanse neocons wandelen sturen. Dan hebben we misschien kans dat we een nucleaire oorlog ontkomen. Dit moet echt stoppen en er moet vrede met de Russen worden gesloten. Met de Russen was er goedkoop gas, de Europese ekonomie was in bloei. Nu met oorlog tegen de Russen en Amerikaanse partners gaat Europa een koude en donkere gedeindustrialiseerde wintrt tegenmoet, met een Euro naar en knoppen en tegelijkertijd de dollar van de amerikanen moeten hoog houden. Dit is nog waanzinniger.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in