Er zijn nu berichten dat 200 leden van het Oekraïense “vreemdelingenlegioen” gedood zijn bij recente Russische bombardementen op een basis bij de Poolse grens. Tot nu toe zijn er geen berichten dat een van deze 200 is teruggekeerd, bericht Unz.com.

Er is een video opgedoken van een Frans mietje dat zichzelf letterlijk huilend filmt terwijl hij deserteert.

Backup:

Het is gewoon verbijsterend dat de media in staat waren om de mensen zo op te zwepen dat ze bereid waren om naar dit vreemde land te gaan, waar de meesten van hen niet alleen nog nooit geweest zijn, maar letterlijk niets van weten, en dan gewoon zonder reden te sterven.

De media brengen al die propagandavideo’s uit waarin deze achterlijken als helden worden afgeschilderd.

Tristan, from Belgium: “I came to join the International Legion of Defense of #Ukraine for freedom in Europe. I had to come & do what I can do best, do what I can do to protect Ukrainian people” Freedom is a choice. Join the brave! from UkraineWarVideoReport

To veterans of uniformed services of the free world: join Ukrainian Foreign Legion today to help stop Russia’s military invasion of Ukraine | До ветеранів всіх видів військ з усього вільного світу: доєднуйтеся до Українського іноземного леґіону й посприяйте відбиттю російського вторгнення в Україну! from Ukraine_UA

Intussen is de situatie ter plaatse dat zij verouderde select-fire geweren krijgen met elk maar één magazijn en naar de frontlinies worden gestuurd als kanonnenvoer.

Ik denk dat het een genade is dat er zoveel van hen opgeblazen zijn voordat ze naar het front gestuurd werden om neergeschoten te worden.

Brazilian who went to join the legion says it has been destroyed. from volunteersForUkraine

Het is zo bizar om te zien hoe de social media deugdsignalisatie overgieten in een oorlog.

“Ik ben zo moreel goed, zo afgestemd op het officiële morele narratief, dat ik bereid ben te sterven om letterlijk geen andere reden dan voor mensen op het internet te bewijzen hoe moreel goed ik ben.”

Ondertussen, in het echte Oekraïne…

Mariupol staat op het punt om volkomen verslagen te worden.

Ze hebben de Tsjetsjenen losgelaten.

Dus het joodse mediaverhaal is nu officieel “slechte moslims die moreel rechtschapen neonazi’s doden”.

Want elk medianarratief is nu mogelijk.

De media kunnen huilen wat ze willen over dode neonazi’s en dode reddit mietjes, maar het zal niets veranderen aan wat er momenteel met de geopolitieke orde gebeurt.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Dit is te grappig om te missen!!! (MUST SEE!)Volg Frontnieuws op Telegram

9 REACTIES

 1. Ik heb een Giro666 opgezet om geld in te zamelen voor de altruistische Deugdmens die naar de Oekraiene trekt om zijn broeders te redden. Geef gul en veel. Stort nu.

 2. ‘Intussen is de situatie ter plaatse dat zij verouderde select-fire geweren krijgen met elk maar één magazijn en naar de frontlinies worden gestuurd als kanonnenvoer.”

  Of iets verouderd is zegt niets over of iets raak schiet. Select fire is semi of vol auto, dus niks mis mee. Maar bedoeld zal zijn dat het semi automaten zijn, dus schot voor schot. Dat is nog gunstiger want een AK 47 trekt na 3 schoten al vrij hoog weg, schot voor schot is precies moeten mikken en niet als een imbeciel op de paniekknop drukken enhopen dat het geluid iemand wegjaagd of een verdwaalde koge iets raakt. Semi auto is de nieuwe norm, of je moet een aanhangertje aan je geweer hebben voor de munutie….

  …en dat ene magazijn, dat zijn 30 schoten die mits gericht afgevuurd een hele dag lang kunne duren, als je al zoveel kans krijgt om ergens op te mikken….

  Dat mensen van hier daarheen gaan om te “helpen” vind ik vrij vreemd, want ze gaan zich dus bemoeien met een oorlog die niet hun oorlog is en ze willen dus iemand dood maken die ze niet eens kennen….gewoon om goed te doen. Als je goed wil doen moet je de EU smeerpijpen aanpakken die constant Oekraine destabiliseren en als speeltuin voor hun waanzin gebruiken en ondertussen alles daar leegroven. Dat de media labiele landgenoten ophitsen is helemaal smerig en ik begrijp niet dat Wilders voor minder minder word vervolgd maar de media met het ophitsen van simpele goedwillende zielen om te gaan doden wegkomen….Waar is het OM met de voorgedrukte aangiften nu?

  Als je goed wil doen, er is nog een berg schade in Duitsland door overstromingen waar hulp van harte welkom is.

  • “Als je goed wil doen, er is nog een berg schade in Duitsland door overstromingen waar hulp van harte welkom is.”

   Daar zijn de helpers tegengewerkt en weggejaagd door de Duitse politie en het leger. Dat weet ik uit eerste hand.

   Overal in Europe wanbeleid en poppenkast. Opruimen, het hele zootje.

 3. JA echte oorlog zijn Geen spelcomputers , en die gasten de linksen denken dat ze daar mee te velde kunnen ,terwijl de Russen al Echte oorlogen gevochten hebben! Huil maar Gutmenschen 🙂

 4. Ik ben er anders wel voor. Laat zoveel mogelijk van die linkse deugmensen lekker vertrekken om daar te ‘vechten’. Dat ruimt op. Nou ja hier, dan, want daar zal iemand de 7 kleuren bagger die ze schijten de eerste keer dat ze echte actie zien op moeten ruimen. Maar met een beetje mazzel ruimen de Russen dat in 1 klap op, net als met dat trainingscentrum.

  • Niets fake aan. Complete ua militaire infrastructuur vernietigd, op een enkele gewenste uitzondering na. Meer dan 16000 dode soldaten aan ua zijde, en meer gewonden. Russische zijde ongeveer 1/10e daarvan. Daarentegen verbazingwekkend weinig burgerslachtoffers. Goed werk dus, niks fake aan. De westerse propaganda is het enige fake aan de zaak.

 5. Ja daar heb je wel ’n punt, alhoewel het weer de arme domme drommel zal zijn die wil gaan’vechten’…en z’n leven zal verliezen. De elite zal verder doen waarmee ze bezig zijn…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here