Ga niet! Laat je niet voor de gek houden door de westerse mainstream media. JE zult geofferd worden. Er is een video opgedoken van één van de vrijwilligers die naar Oekraïne is gegaan om in een oorlog te vechten, omdat hij zich verdrietig voelde na het zien van een oorlog op social media, en waarschijnlijk ook omdat hij dacht dat hij veel deugdpunten zou scoren.

Hij is de zoveelste deserteur. Hij vertelt het verhaal van zijn desertie, en beweert dat de Oekraïners de huurlingen het land niet uit laten gaan – dat ze bij de Poolse grens worden weggestuurd, en dat ze terug moeten naar hun post als kanonnenvoer aan de frontlinies. Hij zegt dat ze de paspoorten van de mensen afnemen en ze in stukken scheuren.

Hij heeft geluk dat ze niet met deserteurs doen wat alle deserteurs verdienen, en ze doodschieten. Het is in de hele geschiedenis van de oorlogsvoering algemeen aanvaard dat deserteurs moeten worden doodgeschoten. Ik denk dat ze vóór de uitvinding van de geweren onthoofd werden of zo. Hoe dan ook – desertie is door elk serieus leger altijd beantwoord met standrechtelijke executie.

Hoe dan ook, als Oekraïne de vrijwilliger-deserteurs zou gaan doodschieten, dan zie ik wel in dat dat een slechte optiek zou zijn, en bovendien, ze gaan toch wel dood in de frontlinies van een oorlog tegen Rusland.

  Vladimir Poetin vermoorden?

Deze man zegt dat de oproep aan buitenlanders om zich bij de oorlogsinspanningen aan te sluiten “een valstrik” is. In feite zijn deze mensen gewoon achterlijk. In elke oorlog zal men de minst getrainde soldaten als kanonnenvoer naar de frontlinies sturen.

Je hebt jezelf in de val gelokt, sukkel.

Maar hilarisch genoeg bevestigt hij dat Oekraïne liegt over de buitenlandse doden, omdat ze meer van die vleesschildjes willen blijven lokken. Dit is wat iedereen behalve de Oekraïense regering en msm gezegd heeft. Rusland heeft gezegd dat het 180 buitenlanders bij één bombardement gedood heeft, en andere deserteurs hebben het aantal op “meer dan 200” gezet.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne: Door de V.S. gefinancierde neonazigroep kruisigt man, verbrandt christelijke iconen – gefotografeerd met Amerikaanse militairenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOekraïne: Reddit Rambo Franse deserteur heeft zichzelf letterlijk huilend gefilmd terwijl hij vluchtte voor Russische bommen
Volgend artikelWij hebben jullie gewaarschuwd – Analyses van CDC-gegevens tonen een massale stijging van het sterftecijfer van millennials na C-19 vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

12 REACTIES

 1. Vele van die vrijwilligers hebben de oorlog geromantiseerd en vergeleken het psychisch als zoiets als een video spelletje. Alleen in de werkelijkheid heb je maar 1 leven i.p.v. meerdere levens zoals in video spelletjes voordat het game over is. Zolang ze in trainingskampen vertoeven is de echte confrontatie met de Russen nog ver weg, maar nu ze geconfronteerd zijn met de harde werkelijkheid. Slaat de paniek bij diverse aspirante huursoldaten in als een bom en willen zo snel mogelijk weer terug waar ze vandaan kwamen. Alleen dat mogen zij niet meer van de Oekraïense strijdkrachten, omdat zij een contract getekend hebben.

 2. Ga je in dienst van kwade..? Dan bent je voor altijd kwijt ..op andere van de Lijn ..Dood ..Leven ..staan all ridders die klaar zijn ..om te jou ontvangen…en dan …bent je duizen keer Dood….Volg je hart en de Waarheid laat je Niet in de steek……

 3. Dit kan natuurlijk ook Russische propaganda zijn.
  Maar goed als je het doet kan je altijd als het nog kan tegen je kinderen vertellen dat je met de nazi’s gevochten heb.

  • Laat de infantielen maar massaal gaan!!!!

   Wie weet halen we zo de wereldbevolkingdoelstelling van psychobillie zonder direct weer prikkies.
   En wie weet komt van uitstel afstel.

 4. Het wordt ze voorgehouden the good guys en helden te zijn, bevrijders.
  Makkelijk te geloven als je bent opgegroeid met een virtual reality bril op, hollywood films en videospelletjes. Voor de Russen echter zijn ze een extra vijand. Poetin is heel duidelijk geweest met zijn mededeling voor buitenlandse huurlingen legertjes geen genade te hebben. Zij plaatsen zich op geen enkele wijze in een uitzonderings positie. En zo kom je plotseling in het echte leven terecht. Extra zuur als het land dat je dacht te gaan helpen je gewoon gijzelt en je zo de weg terug verpert mocht je er alsnog aan willen ontsnappen. Is dat zielig? Weet het niet. Aan de ene kant is de maatschappij mede verantwoordelijk dat we domme milenniale papkindjes hebben grootgebracht maar aan de andere kant denk ik dat er ook een hoop bij zijn die niet idealistisch zijn en het gewoon spannend vinden om, in hun ogen, legaal mensen overhoop te gaan schieten. Ze zouden toch moeten beseffen dat je als niet getraind iemand met een paar dagen spoed opleiding je het niet kan opnemen tegen een professioneel leger. Een klein beetje onderzoek vooraf zou je al op andere gedachten kunnen brengen, ga je toch, beschouw ik het maar als een zelfmoord keuze.

  • Ruimt lekker op.
   Nou moeten we alleen nog de linkse politici zover krijgen dat ze gaan.
   krijgen ze een uniform met een schietschijf erop….

   Ik begrijp nog steeds niet dat de wereld zo achter die nazi staat.
   Dat het Duitse parlement in volle aanbidding naar een speech van die gek al kwijlend kijkt, kan ik me voorstellen.
   Hun vaders…….en zo.

   Maar het leukste vind ik twee dingen: het zooitje dems van USA kreeg het niet voor elkaar een WO3 te starten….en hun maatregelen slaan hard terug.
   Voedelnood in Amerika–alleen ze weten het nog niet.

   De chinezen hebben het voor elkaar gekregen dat olie in Saoudia wordt afgerekend in Yen; De Russen ook; dat is dus het einde van de US dollar als betaal eenheid…..

   De vluchtelingen gaan landen als DE een vermogen kosten. Eigen schuld, dikke bult.
   De Polen/Roemenen moeten meer filteren; 30% illegaal dat valt toch wel op. Gewoon; geen geldig ID; dan bye-bye, geen toegang.

 5. Je bent inderdaad gewoon een debiel als je als vrijwilliger zogenaamd ´mee gaat vechten´, tegen profs, terwijl je niet eens getraind bent… Punt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in