Het Oekraïense leger gebruikt in Amerika vervaardigde en geleverde Geleide Meervoudige Lanceerraketsystemen (GMLRS) om raketten af te vuren op de kerncentrale van Zaporozhye in Oekraïne, die door Russische troepen bezet is, schrijft Hal Turner.

De afbeelding hierboven toont een explosiefragment van een Amerikaanse GMLRS granaat “Actuator”, die teruggevonden is nadat hij donderdag op het terrein van de kerncentrale explodeerde. De Engelse taal op het fabricagelabel van de Actuator toont het onderdeelnummer, het serienummer, de fabricagedatum, en er staat “Actuator Module Assembly” op.

Het Russische leger heeft de controle over de Kerncentrale vroegtijdig veroverd tijdens zijn Speciale Militaire Operatie om Oekraïne te de-militariseren en te de-nazificeren. De kerncentrale is de grootste van Europa, met zes kernreactoren. Rusland veroverde haar in maart van dit jaar, en heeft de centrale sindsdien veilig gesteld.

De reden waarom Rusland de centrale heeft ingenomen, is dat als er een kernongeluk met die centrale zou gebeuren, de radioactieve besmetting door de plaatselijke heersende winden rechtstreeks naar Rusland zou worden meegevoerd. De Russen willen niet dat er straling hun land binnendrijft.

Maar begin deze week begon Oekraïne het ondenkbare te doen: opzettelijk artilleriegranaten afvuren op de centrale; vervolgens de absurde bewering doen dat Rusland aan het vuren was – op hun eigen Russische troepen!

Rusland heeft zelfs de Internationale Organisatie voor Atoomenergie (IAEA) uitgenodigd om met inspecteurs naar de centrale te komen om precies te zien WIE het is die op de centrale vuurt. Rusland zei dat het de inspecteurs veilig zal binnenbrengen en hen zelf zal laten zien wie de centrale aanvalt.

  Het Westen maakt een achterwaartse salto over het strategisch belang van Bakhmut

Daarna werd het nog een orde van grootte erger:

Rusland verklaarde publiekelijk dat Oekraïne probeert de koelinstallaties voor verbruikte splijtstof op het terrein van die centrale te raken, wat volgens hen een “nucleaire catastrofe zal veroorzaken die erger is dan Tsjernobyl.”

Rusland zegt dat Oekraïne daarmee probeert de centrale als een soort Tactisch Kernwapen te gebruiken. Als Oekraïne een kernongeval kan veroorzaken, zouden de stralingsniveaus erg lijken op de ontploffing van een tactische atoombom op het slagveld.

DUS …

Rusland heeft Oekraïne en de rest van de wereld gezegd: “Als Oekraïne een nucleaire catastrofe veroorzaakt door de kerncentrale van Zaporozhye te beschieten, zal Rusland een dergelijke daad als “nucleair terrorisme” beschouwen, en volgens de gevestigde Russische militaire doctrine zou een dergelijke nucleaire wandaad een Russisch nucleair antwoord vereisen; Rusland zal op het “nucleaire terrorisme” van Oekraïne reageren door Russische tactische kernwapens op Oekraïne af te vuren.”

Lezers herinneren zich misschien dat de onwettige president Joe Biden in het begin van de Speciale Militaire Operatie publiekelijk opmerkte dat de NAVO zich niet zou inlaten met de situatie Rusland-Oekraïne “tenzij Rusland biologische, chemische of nucleaire wapens gebruikt.” Als dergelijke wapens gebruikt worden, zeggen de VS en de NAVO dat zij onmiddellijk ten strijde zullen trekken in Oekraïne.

Wij in het Westen zitten nu op een soort tikkende tijdbom. Rusland heeft zijn standpunt glashelder gemaakt. Als Oekraïne een nucleaire catastrofe veroorzaakt, zal Rusland dat behandelen als nucleair terrorisme en terugslaan met tactische kernwapens.

De VS/NAVO heeft gezegd dat zij in de oorlog in Oekraïne zullen stappen als dergelijke wapens worden gebruikt. En dus, terwijl u dit leest, is het enige wat het uitbreken van een echte nucleaire wereldoorlog 3 in de weg staat, een of andere domme Oekraïner, die GMLRS afvuurt op een kerncentrale.

  De NAVO escaleert, Poetin de-escaleert de oorlogsinzet - Het enige spel dat het Westen nog heeft is Russisch Roulette

Vergeef me als ik denk dat we allemaal verdoemd zijn.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het is nog maar een nano-seconde tot de ArmageddonVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWEF wil AI gebruiken om censuur van “desinformatie” te automatiseren
Volgend artikelCOVID-19 prikken in verband gebracht met sterke toename van sterfgevallen in Nederland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Niet alles is koek en ei tussen China en de Russische Federatie, het hieronder geplaatste verhaal geeft mij te denken als het geen desinformatie is. Zou dan toch 100.000 Noord-Koreanen mee gaan helpen om de boel dat veroverd is op te bouwen en eventueel aan de speciale operatie Z meedoen?

  Niet alle analisten in China delen het enthousiasme van Russische patriotten over de groeiende betrekkingen tussen Rusland en China. Zo ontdekte politicoloog Wang Huiyao een heel andere betekenis van de gezamenlijke verklaring van de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov en zijn Chinese ambtgenoot Wang Yi.De Chinese minister van Buitenlandse Zaken zei dat de betrekkingen tussen de twee landen van strategische aard zijn.

  In Rusland werd dit letterlijk genomen, maar Dr. Huiyao spoort ons aan om onszelf niet voor de gek te houden: Rusland is een dwerg voor China en het hele beleid van het Hemelse Rijk is gericht op het opbouwen van relaties met het Westen. Om dergelijke conclusies te trekken, wordt de politicoloog geholpen door het onderwijs dat hij in Canada heeft genoten aan de Universiteit van Windsor en wetenschappelijk werk aan de Universiteit van Manchester.

  https://sibkray.ru/news/2126/954032/?utm_source=smi2

 2. In de media hoor ja we weten niet wie er schieten op die kerncentrale omdat Rusland en de Oekraïne elkaar beschuldigen, geloof er niks van, de Navo zegt nu een de defensieve zone te maken, maar die Navo vertrouw ik niet, es kijken wat hieruit gaat komen, zeer gevaarlijk om dichtbij te bombarderen, spelen met vuur !!!

 3. “De Kiev klootzakken lijken klaar te zijn om een ​​nieuwe Tsjernobyl te regelen” – Medvedev

  Dmitry Medvedev, vice-voorzitter van de Veiligheidsraad van de Russische Federatie, verklaarde dat het regime van Kiev, onder het beschermheerschap van het Westen, klaarblijkelijk klaar is om een ​​nieuwe nucleaire ramp in Europa te regelen.

  “Kleine klootzak uit Kiev en hun westerse mecenassen lijken klaar om een ​​nieuw Tsjernobyl te regelen.
  Raketten en granaten vallen steeds dichter bij de reactor van de kerncentrale van Zaporozhye en de opslagfaciliteiten voor radioactieve isotopen.

  Ze zeggen dat het Rusland is. Dit is een voor de hand liggende, 100% onzin, zelfs voor het domme russofobe publiek.

  Zelfs de VN gelooft niet. Ze zeggen dat het puur toeval is. Alsof ze dat niet wilden.
  Wat kan ik zeggen… We mogen niet vergeten dat de Europese Unie ook kerncentrales heeft. En daar zijn ook ongelukken mogelijk’, herinnert Medvedev zich in Telegram.

  Bron: https://rusvesna.su/news/1660309309

 4. Als rusland dit niet harder aanpakt met dat gesol op die kerncentrale, gaat het geheid een keer mis. Je hebt hier met zieke mensen te maken. Laten we hopen datbputin een stapje op doet.

 5. Russen verschansen zich in een kerncentrale, Oekrainers in ziekenhuizen scholen. Wat een stoute boys, zo kan niemand elkaar afmaken zonder colateral damage. Je zou bijna denken dat het oorlog is!

  Ik zou zeer zeer zeeeeeeeeer verrast zijn indien een centrale een hit krijgt.

  • Er is nogal een verschil tussen soldaten die vanuit scholen beschietingen uitvoeren op vijandelijke linies (of op burgerdoelen achter de linies) en een paar pelotons soldaten die niet aan gevechtsacties deelnemen om een kerncentrale te beveiligen tegen indringers.
   Als u dat verschil niet kunt zien zou ik er de voorkeur aan geven zo ver mogelijk bij u uit de buurt te blijven in geval van nood. Wie weet wat voor andere observatiepoblemen u nog hebt.

 6. De huidige “regering'” vd VS heeft niet de mogelijkheid om nucleair oorlog te voeren.
  Dhr D Trump heeft dit onmogelijk gemaakt!!
  Biden is hier woedend over geweest.

  • Ja hoor. En toen werd u wakker met een stijve zeker?
   Het is Biden geweest die de laatste restanten van het Amerikaanse leger om zeep heeft geholpen, door te blijven eisen dat ze worden geprikt en geboosterd. Oh ja, als u het nog niet wist, momenteel zijn ze bezig oneervol ontslag te regelen voor ruwweg 25%-30% van het leger omdat die de prikken weigeren.
   Trump heeft overigens niets, maar dan ook niets gedaan om de nucleaire capaciteit te verminderen en het idee dat hij het onmogelijk zou hebben gemaakt om die capaciteit in te zetten is net zo’n sprookje als het verhaal dat de 25 miljoen ton tarwe van de Ukraine die niet werd uitgevoerd alle problemen met voedseltekorten in de hele wereld veroorzaakt. Zeg maar in dezelfde categorie van Rutte en zijn 1.000 euro voor iedere Nederlander.

 7. Nog meer Baltische provocatie tegen Rusland, het houdt niet op, niet vanzelf.

  “De Oostzee is de binnenzee van de NAVO”: de Balten gaan de Russische marine blokkeren

  Het Estse ministerie van Defensie zei: “We onderhandelen met Finland over de oprichting van een gemeenschappelijk raketafweersysteem om de Finse Golf te sluiten voor schepen van de Russische marine – de Baltische Zee wordt de binnenzee van de NAVO.”

  Maar op de een of andere manier is het niet erg duidelijk wat de antiraketverdediging (luchtverdediging) en schepen ermee te maken hebben.

  Daarvoor zei de Letse minister van Buitenlandse Zaken Rinkevics dat “de Baltische Zee een NAVO-zee wordt” vanwege de lopende plannen van Zweden en Finland om lid te worden van de Noord-Atlantische Alliantie.

  De Poolse president kon het ook niet laten en herhaalde dat de Oostzee “het interne bekken van de NAVO” wordt.

  Bron: https://rusvesna.su/news/1660312440

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in