Een onafhankelijke Nederlandse onderzoeker heeft een paper gepubliceerd waaruit blijkt dat de sterfte door alle oorzaken in Nederland aanzienlijk is toegenomen sinds de “vaccins” tegen het Wuhan coronavirus (Covid-19) zijn ingevoerd, bericht Ethan Huff.

In de preprint-studie wordt gekeken naar ongeveer 350 gemeenten in heel Nederland, waarbij de overmatige sterfte wordt geëvalueerd in vergelijking met het gebruik van de vaccins. Elk gebied waar veel mensen een injectie kregen, heeft de mortaliteit door alle oorzaken omhoog zien schieten, zo blijkt uit de gegevens.

Sinds de tweede helft van 2021, ontdekte de auteur van de studie en informaticus André Redert, heeft Nederland een sterke stijging gezien van het “vaccinatie-correlatie sterftecijfer” in zijn land, dat nu gemiddeld ongeveer 5 procent bedraagt.

“Dit betekent dat 5 procent van de sterfgevallen verdeeld was op een manier die overeenkomt met de vaccinatiegraad,” verklaart Patrick Delaney, die voor LifeSiteNews schrijft.

“Hoewel dit patroon niet bewijst dat deze sterfgevallen door de injecties veroorzaakt werden, bewijst het wel dat er een correlatie tussen bestaat, en er bestaan al genoeg bewijzen van buitensporige sterftecijfers in sterk gevaccineerde landen over de hele wereld.”

EuroMOMO Bulletin zegt dat “een verhoogd niveau van oversterfte” in heel Europa blijft bestaan

Al die tijd hebben regeringsinstanties zowel in Europa als in de Verenigde Staten beweerd dat ziekte en sterfte zullen afnemen naarmate er meer prikken in meer armen komen. Wat de gegevens echter in werkelijkheid laten zien, is het tegendeel.

Het EuroMOMO Bulletin blijft berichten publiceren waaruit blijkt dat in heel Europa “een verhoogd niveau van oversterfte” wordt waargenomen. Alleen al in de laatste weken zijn er zo’n 8.000 onverklaarde sterfgevallen gemeld – en de prikken schijnen de boosdoener te zijn.

  Ooit gezond en actief 8-jarig jongetje lijdt na PFIZER prik

“Hoewel een toename van 5% bescheiden lijkt, is het historisch gezien toch aanzienlijk,” voegt Delaney eraan toe. “Toegepast op de Verenigde Staten zou dit wijzen op 175.000 extra sterfgevallen per jaar, en voor Europa waarschijnlijk meer dan 400.000 … Bovendien zijn de indicaties voor deze tendensen niet uitgebleven.”

De verzekeringssector heeft dit bevestigd met gegevens die een enorme toename van het aantal doodsclaims laten zien, sinds Operatie Warp Speed door de regering Trump gelanceerd werd.

OneAmerica, een verzekeringsmaatschappij uit Indianapolis, meldde een toename van 40 procent in overlijdensclaims voor het derde kwartaal van 2021, toen de prik-campagnes in volle gang waren.

“Om u een idee te geven van hoe erg dat is, een drie-sigma of een één-op-200-jaar catastrofe zou een stijging van 10 procent zijn ten opzichte van vóór de pandemie,” kondigde bedrijfsvoorzitter Scott Davison aan. “Dus, 40 procent is gewoon ongehoord.”

Steve Kirsch heeft zijn eigen berekeningen uitgevoerd op de verschillende cijfers die zijn vrijgegeven of opgeduikeld, en hij kwam tot de conclusie dat de covid-prikken in feite verantwoordelijk zijn voor de meeste, zo niet alle, overtollige sterfgevallen die over de hele wereld gemeld worden.

De waarschijnlijkheid dat dit verschijnsel door puur toeval gebeurt en niet als gevolg van covid-injecties is “in principe nooit,” verklaarde de afgestudeerde aan het MIT, onder verwijzing naar zijn werk.

“Met andere woorden, de gebeurtenis die [dit teweeg heeft gebracht] is geen statistische ’toevalstreffer’,” voegde hij eraan toe. “Iets heeft een zeer grote verandering veroorzaakt.”

In het derde kwartaal van 2021 ontdekte het Society of Actuaries Research Institute (SOA) over de hele verzekeringssector een piek van 37,7 procent in overlijdensclaims voor levensverzekeringen, hetgeen de gegevens van OneAmerica bevestigt.

  Adviseur van de Britse regering zegt dat de mondkapjesmandaten "voor altijd" moeten blijven

“Dat cijfer omvatte een ongeveer 50-50 verdeling tussen vorderingen in verband met COVID-19 en die veroorzaakt door andere factoren,” verduidelijkt Delaney over hoe dit cijfer berekend werd.

In Europa meldde de Duitse ziektekostenverzekeraar BKK ProVita aan overheidsfunctionarissen “een zeer aanzienlijke onderregistratie van vermoedelijke gevallen van bijwerkingen van vaccinatie nadat [patiënten] het [COVID-19] vaccin hadden gekregen.”

Volgens bestuurslid Andreas Schöfbeck was “ongeveer 4%-5% van de gevaccineerden onder medische behandeling voor bijwerkingen,” wat een percentage is dat ongeveer 10 keer hoger ligt dan wat de Duitse regering rapporteerde.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Virus of geen virus – Het vaccin is dodelijkVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne gebruikt door Amerika geleverde wapens om NUCLEAIRE KERNCENTRALE aan te vallen – Wij in het Westen zitten nu op een soort tikkende tijdbom
Volgend artikelKiev’s waanzin tegenover de Russische belegering: Verschroeide aarde, terreur, radioactieve zelfmoord
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Ik heb geen medelijden met de domme schaapjes die willens en wetens die “vaccins” lieten inspuiten. En daar nu de wrange vruchten van plukken. En die ongevaccineerden rücksichtslos demoniseerden. Ik heb wèl medelijden met diegenen die weerloos waren tegen de spuit. En nu dood zijn.

  • Dat dit überhaupt ooit zo ver heeft kunnen komen , komt omdat er gewoon veel en veel te veel mensen op de wereld zijn die kennelijk de waarde van vrijheid zo vanzelfsprekend vinden dat het gewoon normaal is geworden , en er zo laks mee omgaan , dat ze het geen eens door hebben dat het ons momenteel weer wordt ontnomen .

   Misschien zijn er inderdaad teveel mensen op de wereld en is het tijd voor een grote schoonmaak !

  • Jan……

   Jij bent blijkbaar de man…

   Die niet nadenken kan..

   Want als je dat gedaan zou hebben…

   Wist je dat het artikel niet hetzelfde is als andere artikelen.

   Ga lekker weekend vieren, doe ik ook.

   Ciaoo!

  • Alsjeblieft zeg… alsof het alleen maar om specifiek ons, als mannen zijnde gaat…..

   ALLE MENSEN die niet geprikt zijn met de bloedklonter/ verkrachtingsnaald, zijn welkom niet?

   De rest is al afgeschreven, helaas…om véél uiteenlopende (lichamelijke en mentale) redenen.

  • Trouwens; je hebt er niks aan want de meesten zijn dan of dood of ziek zwak misselijk etc. Dus weer leuke fantasie maar wel een beetje achterhaald… anno jaren ’80 zou maar zeggen….. beetje Jomanda humor zeg maar…

   Je kan beter informatieve dingen delen hier… en even de fantasie uit gaan.. .wordt het wel tijd voor niet?

   Bijv. een (zeer pakkend goed lief met beeld en testimonials) over CHEMTRAILS;

   https://www.youtube.com/watch?v=B3lDRoPiLYo

   Fijn weekend Edwin.

 2. Die foto die je boven gebruikt komt origineel uit het joden oek dat gaat over goelag oprichten, waarvan hitler het idee had het na te doen. Er is nog zo een prentje van dat jodenboek dat beschrijft wat je met niet joden moet doen, dat is de darmen uit hun anus trekken , een mens ophangen onderste boven aan een boomtak en de uitgetrokken darm aan de boom vastspijkeren en dan de mens rond de boom zwieren totdat de darm volledig is uitgerold rond de boom. Deze foto hierboven en die ik beschrijf zijn toegepast in oekraine onder het bolsjewieken leger dat joods was. Bah hoe ziek dat volk in wezen wel niet is.

 3. Waarom geen onafhankelijk onderzoek doen op Urk. Hier is zo’n 33% geprikt dus laagste procent van Nederland.
  Dat zou verschil moeten maken lijkt me

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in