Bloomberg is een van de spreekbuizen van het Amerikaanse en westerse financiële kapitaal. Als zodanig geeft het de richting aan en verspreidt het het narratief, dat vervolgens trouw wordt doorgegeven door de zogeheten mainstream media in de VS en de media in de VS-vazallen de EU en de NAVO. Maar af en toe wordt er ook opgeroepen tot realisme, buiten wat men zichzelf wil doen geloven, schrijft Dr. Peter F. Mayer.

Onder de titel “Het Westen kan zich geen hoogmoed veroorloven ten aanzien van de oorlog van Rusland in Oekraïne” staan enkele bespiegelingen over hoe de wereld er buiten de eigen propagandabubbel uitziet. Maar natuurlijk is het allemaal om de oorlog te winnen en de eigen fascistische wereldorde te bevorderen. Daarom luidt de eerste regel:

“Westerse naties zouden het beter kunnen doen in het buitenlands beleid als we meer moeite zouden doen om te begrijpen waarom velen onze campagne voor de vrijheid van Oekraïne niet steunen.”

Als voorbeeld noemt het artikel Maleisië, waar het kopen van gas en olie goedkoper is geworden omdat er geen anti-Russische sancties zijn opgelegd.

“We vroegen de manager: “Zijn zijn energiekosten niet omhoog geschoten?” Hij antwoordde dat ze juist omlaag waren gegaan. “Maleisië legt geen sancties op, dus we kopen olie en gas goedkoper dan vorig jaar.”

Bovendien wil het Mondiale Zuiden niet dat de VS de planeet weer domineren, want dat hebben we eerder gezien en dat is niet prettig.

“De meeste mensen op de planeet willen leven in een multipolaire wereld die niet wordt gedomineerd door de VS, Rusland of China.” Dit, zei hij, was de reden waarom veel landen geen sancties vanwege Oekraïne zouden opleggen. “Een Russische nederlaag zou niet in het belang zijn van het Mondiale Zuiden,” zei hij. “Veel landen in het Zuiden die nog herinneringen hebben aan het eens zo dominante Westen, weten dat het Westen weer arrogant en onuitstaanbaar zal worden als het Rusland volledig verslaat,” zei de Singaporese diplomaat Kishore Mahbubani, een voormalig voorzitter van de VN-Veiligheidsraad.

  Ze wilden oorlog, die hebben ze nu ook gekregen

Een snelle blik op de kaart van aanvalsoorlogen, bombardementen, staatsgrepen en andere interventies laat maar al te duidelijk zien hoe de Amerikaanse imperialisten erin geslaagd zijn de wereld tegen zich in het harnas te jagen. Minstens 20 miljoen doden dankzij Amerikaanse oorlogen en interventies in alleen al 37 landen sinds 1945 en waarschijnlijk 10 keer zoveel gewonden maken duidelijk waarom de VS, maar ook de Europese koloniale machten, niet erg populair zijn.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het verval en de ondergang van het Westerse ImperiumVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBiden blijft met de apocalyps spelen: Opnieuw een B-52 kernbommenwerper benadering op St. Petersburg!
Volgend artikelDe meest verrassende groep die te maken krijgt met Plotseling Dood
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Het westen is de westerse bevolking en is volledig
  ge-usurpeert door een vreemde buitenlandse bezettende mogendheid.

  De centrale bankiers zijn het systeem waarmee dit gebeurt.

  Putin weet dit gelukkig.
  Daarom spreekt hij over de dag van de lantarenpaal.
  De nieuwe molensteen.

  De Kroon The Crown De Corporatie / usa-corporated Washington district of collumbia City of London Vaticaan stad.

  Zionisten , dimlichten en zelfverklaarde erfgenamen van moeder aarde en alles
  dat zich op haar bevind.

  Baal aanbidders
  eerst geborene
  en kinder offeraars.

  Lekker makelijk vreemden te offeren in de naam van de eigen belangen.

  Bloedlijnen lineages volkeren religies stromingen die zich zelf tot finale oplossing achten terwijl vrede heel gemakkelijk kan zijn.

  Stop met wapens uitdelen
  met een grote vredevlag
  in de hand en wijs naar het slacht-veld
  en maak slacht-offers in de naam van hun demoncratie.

  Oorlog maakt overwinnaars ,
  Per definitie Nooit Vrede.

  Creative zelfdestructie is moeders reactie op haar parasitaire infestatie.

  Knuffel een boom.
  Red een vogeltje.
  Speel met de hond of kat.

  Want ik geil niet meer als er een ferrari met lawaai langs komt , ik zie mini piemeltjes.

  • ‘ik geil niet meer als er een ferrari met lawaai langs komt’

   Mooi gezegd. Ik was, tot deze hel op aarde met cojona echt begon, een totale auto gek. Ik vond auto’s en motoren fantastisch. Na 3jr erger ik me mateloos aan auto’s en motoren. Ik ben van 2016 tot nu van een hoop dingen genezen en teruggekomen bij de natuur.

   Bedankt voor je mooie reactie en met name de afsluitende woorden in de laatste zinnen. We zijn aan het groeien en herstellen. Wij zijn de voorgangers, de rest zal ons gaan volgen zodra hun levens versoberen door de financiële en sociale trauma’s die op ons afkomen. Er komt een SNAP!!! Back to reality!!!

 2. Beste Mensen

  Een ieder die gaat stemmen is het eens met Sancties tegen Rusland
  Anders zou men stemmen links laten liggen
  Dat zijn er dus best wel heel veel

  Dank U

 3. Even laten weten: het werkwoord ’vetmesten’ wordt gesplitst bij vervoeging.
  Het is dus: hij mest vet en niet hij vetmest…..aiaiaiai

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in