Het regime in Kiev confronteert momenteel de NAVO-leiders met ernstige beschuldigingen: Oekraïne had 62.000 liter bloed uit NAVO-voorraden ontvangen voor de verzorging van de gewonden – maar veel bloedvoorraden waren besmet met aids- en hepatitisvirussen, bericht Exxpress.at.

De tegenoffensieven van Oekraïne, die sinds medio zomer worden geprobeerd, leiden tot aanzienlijk meer verliezen dan in Kiev wordt toegegeven: het Oekraïense ministerie van Volksgezondheid vroeg maar liefst 62.000 liter bloed voor noodzakelijke operaties aan zwaargewonden, zo blijkt nu uit verschillende brieven die ook bij eXXpress beschikbaar zijn – een hackersploeg zou deze berichten uit het ministerie hebben gevist, de echtheid van deze documenten kan nog niet door een neutrale partij worden geverifieerd.

In een van deze brieven wordt echter een nogal dramatische situatie besproken: veel van de aan Oekraïne geleverde bloedvoorraden uit NAVO-voorraden zijn besmet met ziekteverwekkers.

3906 bloedreserves besmet met AIDS-virussen?

Volgens het rapport van het Oekraïense ministerie van Volksgezondheid was 6,3% – dat wil zeggen 3906 bloedeenheden – besmet met aidsvirussen. Daarnaast werden hepatitis B-virussen aangetroffen in 7,4 % van de bloedzakken en hepatitis C-virussen in 3,2 %.

In 5 tot 10 procent van de gevallen geneest de hepatitis B-infectie niet vanzelf, dan wordt deze chronisch en veroorzaakt in eerste instantie geen symptomen.De virussen beschadigen de lever echter zodanig dat er na enkele jaren ernstige gevolgen kunnen ontstaan, zoals levercirrose en levercelkanker.

En een hepatitis C-infectie geneest zelden vanzelf. In driekwart van de gevallen wordt het zonder behandeling chronisch en veroorzaakt het aanvankelijk geen symptomen. De virussen beschadigen echter de lever, zodat zich na enkele jaren cirrose en hepatocellulair carcinoom kunnen ontwikkelen.

  Wekelijks worden twee dozijn in beslag genomen auto's van Letse dronken bestuurders weggegeven aan Oekraïne

Drie theorieën over deze explosieve brieven

In de brief van het Oekraïense ministerie van Volksgezondheid staat dat Kiev zich ernstig zorgen maakt over de toestand van de bloedvoorraden. Er is ook sprake van een hoge vergoeding: de NAVO moet nu alle behandelingskosten voor de ontstane gevolgschade betalen – vermoedelijk zal de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie nooit betrouwbaar kunnen vaststellen wie er in de toekomst daadwerkelijk in Oekraïne behandeld moest worden vanwege een besmette bloedeenheid.

Insiders van de inlichtingendiensten hebben drie theorieën over de gelekte documenten. Ten eerste: de brieven zijn echt – dan heeft Oekraïne echt een enorm probleem, maar het zou ook een ramp zijn voor de NAVO. Ten tweede: het kan ook zijn dat deze brieven zijn vervalst door een Russische geheime dienst om de artsen, het verplegend personeel en alle patiënten in Oekraïne te verontrusten. Of ten derde: de regering in Kiev wil meer geld uit West-Europa laten overmaken, wat nu al dringend nodig is.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Franse vrijwilliger woedend over leugens van Westerse media, onthult waarheid over oorlogsmisdaden in OekraïneVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne betaalt een zware prijs voor zijn totale afhankelijkheid van het Westen
Volgend artikelDr. Coleman: Onweerlegbaar bewijs dat Covid-19 injecties een gevaarlijke, roekeloze fraude zijn en gevaarlijker dan de ziekte
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

  • De wereld op z’n kop: Cabalveteraan & adrenochroomslurper Henry Kissinger (1923) staat ook op de dodenlijst; met dank aan de CIA (Criminals In Action, anno 1947).

 1. Een bloedtransfusie lijkt mij zoiets als Russisch roulette te zijn geworden. Ik denk hierbij niet eens aan het risico op AIDS, maar ik zou zelf veel meer angst hebben voor een bloeddonatie van een goedbedoelende medemens, die volledig gevaccineerd is tegen Covid.
  Net zoals ik, lopen er nog steeds heel veel mensen rond die de gevreesde spuiten hebben weten te ontlopen, ondanks tot drie keer toe een oproep hiertoe in de brievenbus te hebben mogen ontvangen.
  Een bloedtransfusie?
  Nee, dank u, ik ga liever gewoon dood.

  • Iedereen die ik ken familiz of buren hebben overlaatst hun oproep gekregen die ze als goedmens zijnde daar een afspraak voor hebben gemaakt want je wil toch deugen enfin ikzelf heb er geen meer gekregen dus ik denk dat ze alles controleren wie wel of niet ervoor is gegaan dus ik zal wel op de zwarte lijst staan

 2. Besmet Bloed uit de Navo… aids enz.. zou me Niks verbazen als je de maatschappij bekijkt nu en 20 a 30 jaar geleden..en misschien eerder al…als.. maar waar Rook is..is Vuur…

 3. Besmet Bloed uit de Navo… aids enz.. zou me Niks verbazen als je de maatschappij bekijkt nu en 20 a 30 jaar geleden..en misschien eerder al…als.. maar waar Rook is..is Vuur…♥️🇷🇺🇧🇾🔝

 4. Covid vaccin heeft HIV virus in zich. Door verscheidenen wetenschappers aangetoond dat AIDS virus niet bestaat. Door Stefan Lanka, Andrew Kaufman, Tom Cowan aangetoond dat virussen helemaal niet bestaan. Louis Pasteur de bedenker ervan werd 100 jaar geleden al volledig debunked en gaf toe op zijn sterfbed dat het om het terrein gaat en zijn theorie over virussen en bacterien fout was.

 5. Hoe vaak ik bloed heb gegeven als donor, twee keer per jaar, en zo nu en dan als er zich een “ramp” voor deed geen idee. Nu mag ik geen bloed meer geven, leeftijd, maar mijn levenssap mankeert niets, het nog “puur”. Ik zou mij bi een dokter willen melden, heb wat kleine onvolkomenheden, maar ik kijk wel uit. Wie garandeert mij bloed zoals het mijne? Vindt u het vreemd dat ik PRutte & Co zou willen “liquideren” ?

  • Konden ze toch weten van die 63 kuub vax bloed .
   Eigen schuld .ja wel vreemd.
   Dan voer jij ook oorlog.
   Maar iets snap ik het wel.
   Laat je woede en onmacht varen.

 6. biowapen hee, die vaccins.
  Het bloed van die domoren is dodelijk.
  En nee, geen toeval.
  In de huidige wereld is een zuiver aanvoelen alles

 7. Geef ze lekker de vergiftigde zooi van het Rode Kruis dan toch?

  Schwabstika all the way voor ze

  Beloning voor het vechten voor Ome Klaus

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in