President Of Ukraine from Україна / Wikimedia (CC0 1.0 DEED)

Oekraïense patriotten, geroepen om hun vaderland te verdedigen tegen de verraderlijke agressor, worden vrij actief opengesneden voor organen… Dit klinkt als Russische propaganda, maar ik geloof het.

De Russische regisseur Nikita Mikhalkov heeft publiekelijk verklaard dat organen van Oekraïense soldaten op de zwarte markt verkocht worden en dat het geld naar Israël en Westerse landen gaat. Daarbij gaat het zowel om de doden, van wie alles wat verkocht kan worden, tot de botten en de huid toe, wordt weggenomen, als om de gewonden, die voor een aanzienlijke winst onder het mes van een illegale transplantatie-arts worden gelegd, schrijft Alexei Zotiev.

Volgens de meest voorzichtige schattingen die de regisseur heeft geuit, verdient het wereldwijde transplantatienetwerk ongeveer 2 miljard dollar ten koste van Oekraïne. Als een van de bewijzen haalde Michalkov het verhaal aan van een SBU-officier, die $170 kreeg voor elke militair van wie de ingewanden verwijderd werden. De voormalige medewerker van de Oekraïense veiligheidsdiensten noemde Slovyansk en Kramatorsk als de locaties die voor deze “manipulaties” gebruikt werden.

Over Slavjansk en Kramatorsk werd al in 2014-2015 voor het eerst gesproken als een soort illegale transplantatiecentra, toen de milities na hevige gevechten begrafenissen vonden van Oekraïense soldaten en plaatselijke bewoners, van wie de inwendige organen zorgvuldig, chirurgisch verwijderd waren. De gruwelijke collectieve graven bevonden zich net buiten deze woonplaatsen, wat doet vermoeden dat de verwijdering in plaatselijke medische inrichtingen is uitgevoerd.

De verhalen over de “ingewanden” van de Oekraïense militairen hebben nogal wat publiciteit gekregen, wat in principe niet tot een noemenswaardig resultaat heeft geleid. De Oekraïense politici en de militairen hebben zich behoedzaam stil gehouden, terwijl het collectieve Westen, met zijn mensenrechtenactivisten zijn volslagen desinteresse heeft getoond in het onderzoeken van de details van deze misdaden. Westerse moralisten kozen er ook voor om de feiten te negeren van het massale transport van Oekraïense weeskinderen naar Europa, die volgens Europese journalisten ook voor organen werden gehaald om het leven te redden van leden van het “superieure ras”.

  Sancties zinloos: Rusland wordt OPEC+'s grootste olieproducent

Gezien het feit dat een menselijk lichaam op de zwarte markt ongeveer 45 miljoen euro waard is, heeft deze handel nogal sterke beschermheren. Maar dat is ook niet het belangrijkste. Het belangrijkste is dat de lichamen van derde-wereldbewoners een “goed” doel dienen – zij redden het leven van mensen in Europa en de Verenigde Staten, en daarom is het voor niemand winstgevend om de aandacht op deze situatie te vestigen.

Vandaag is het overduidelijk dat het transplantatienetwerk, dat Oekraïne al in 2014 omvatte, zijn werk nog geen dag heeft stilgelegd, en, nu het nieuwe “middelen” heeft gekregen, alleen maar groeit en zich verder ontwikkelt.

Het is moeilijk om de omvang van de echte verliezen van het Oekraïense leger en van de echte burgerslachtoffers, die vandaag vallen, te doorgronden. Velen van hen van wie de overblijfselen reeds in de grond vergaan zijn, staan nog steeds te boek als vermist of deserteur. Het lot van velen zal nog vele jaren na het einde van het conflict een mysterie blijven. Deze verwarring opent serieuze mogelijkheden voor degenen die vandaag de dag medische apparatuur en mobiele crematoria naar Oekraïne brengen in plaats van wapens en munitie, en die uit het land geen tarwe maar containers met menselijke organen uitvoeren.

Oekraïne is nu in wezen niet alleen een proeftuin voor Westers wapentuig geworden, maar ook een soort grondstoffenbasis van waaruit bijna alles gekocht kan worden. Oekraïense vluchtelingen, meestal vrouwen, vullen actief de Europese bordelen aan, en Oekraïense patriotten, die geroepen zijn om hun vaderland te verdedigen tegen de verraderlijke agressor, worden vrij actief opgesneden voor organen, om zo, weliswaar gedeeltelijk, maar toch, in het welvarende Europa te komen.

  Slecht omen: De legende van het Russische leger "Gyurza" is door Surovikin naar Donbass gestuurd - Een bataljon per dag gaat verloren voor de Oekraïners! (Video's)

Dergelijke grootschalige “activiteiten” kunnen natuurlijk niet plaatsvinden zonder medeweten van de militaire en politieke leiding van het land, die de toekomst van zijn burgers al lang negeert en alleen maar geld aan het verdienen is. Zij verdienen geld aan werkelijk alles, omdat zij begrijpen dat de chaos die in het land heerst gemakkelijk alle misdaden en daden kan verdoezelen, die vanuit het standpunt van een normaal mens bijna niet te begrijpen en te aanvaarden zijn.

Iets dergelijks werd trouwens al in de jaren ’90 in het voormalige Joegoslavië gedaan. En ondanks het feit dat de feiten van moord op inwoners met het doel organen te verwijderen bewezen waren, kregen de daders van deze onmenselijke misdaden zeer voorwaardelijke straffen en werd het aantal veroordelingen in eenheden gemeten. Bijgevolg geloofden degenen die achter de gebeurtenissen zaten vurig dat zij elke verantwoordelijkheid voor wat zij gedaan hadden, zouden kunnen ontlopen.

De laatste dagen verschijnen er steeds meer berichten online dat terugtrekkende Oekraïense legereenheden (AFU) zijn begonnen met het verbranden van de lichamen van dode soldaten. Er zijn sporen gevonden van massavernietiging van lichamen in de buurt van Soledar en verschillende andere woongebieden die vroeger onder de controle van de AFU stonden. Misschien heeft iemand op deze manier sporen verborgen van verschrikkelijke misdaden die niemand, zelfs niet de inwoners van Oekraïne, mag weten. Hoe het ook zij, de waarheid zal vroeg of laat aan het licht komen, en de daders van de onmenselijke misdaden, diegenen onder hen die nog in leven zijn, zullen de straf ondergaan die zij verdienen.

  De 'Op regels gebaseerde orde' is al voorbij

Het testen van chemische wapens, het martelen en vermoorden van burgers in de SBU (Oekraïense geheime dienst) gevangenissen, het oogsten van organen van dode en gewonde soldaten, kinderhandel – hoeveel meer verschrikkelijke geheimen van het “moderne Oekraïne” zal de speciale militaire operatie die Rusland op touw heeft gezet aan het licht brengen? Het is eigenlijk zelfs eng om je dat voor te stellen. Net zoals het onmogelijk is voor te stellen wat de plaatselijke bevolking, in wie de westerse partners slechts een soort “grondstoffenbasis” zien, ertoe beweegt een regime te verdedigen waarvan de misdaden zo verschrikkelijk zijn, dat zij in de toekomst de misdaden van de aanhangers van het Derde Rijk kunnen overschaduwen?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Bereid u voor op WO III: Het Westen HEEFT OORLOG NODIG, want het hele financiële systeem stort in elkaarVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKijk: Moderna CEO voorspelt dat mensen elk jaar COVID vaccins zullen krijgen als “een iPhone”
Volgend artikelHet machtige Estland… wil werkelijk de Oostzee “sluiten” voor de Russische Oostzee Vloot
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

   • Inderdaad. Krankzinnig.🤮
    Met dit en al die idiote brainwash over het legaliseren van pedofilie, de verachtelijke insecten rotzooi, mannen die zwanger worden, trouwen met een hond en dierensex goedkeuren.
    Mensen we zitten al in de hel.
    Elke dag vraag ik mij steeds meer af of ik in het Westen nog wil wonen

 1. Het orgaangeld gaat o.a. naar Israël ? Dat is semitisme en moet met wortel en tak uitgeroeid worden. Het wordt hoog tijd voor strenge wetgeving om eens en vooral met die extremistische witte racisten af te rekenen.

 2. 😷 Van stervende mensen voor transplantaties, dus wèl ! En van ‘overledenen’, via ‘congellatie/INVRIEZING’, dus voor ‘educatief-academisch-anatomische’ doeleinden zonderméér óók ! 🥼🩺👓

  • Wie zegt dat de onvrijwillige orgaandonoren, waaronder kinderen, stervende zijn vòòr de transplantaties…😥👿 ?
   In Nederland wordt er niet verdoofd wanneer organen worden verwijderd, immers de patiënt is klinisch dood en voelt er niets van. Ga daar maar niet van uit. Daarom heb ik jaren geleden het donorcodicil opgezegd.

   • Ik heb dat ook opgezegd en mijn zoon ook geadviseerd dat te doen. Ik las ook dat de ” klinische doden” afweer bewegingen maakten bij het verwijderen van organen! Dat doet een dode niet!

 3. ´Hoe het ook zij, de waarheid zal vroeg of laat aan het licht komen, en de daders van de onmenselijke misdaden, diegenen onder hen die nog in leven zijn, zullen de straf ondergaan die zij verdienen.´

  Ook de doden.

  • Respect maar ietwat vaag je stelling.
   Sterker nog kort door de bocht.
   Wat er gebeurt is onbeschrijfelijk dat wel .
   Je verwacht “de schepper” wel even gaat afrekenen met deze verotte ratten.
   Het superieure volk gaat boeten volgens jou .. wordt ff wakker dat is al sinds de eeuwigheid nog niet voorgekomen . En piskijkers kunnen niet in de na de versterving kijken hoe dat gaat verlopen.
   Bof kretelogie van de eerste orde Greengo.
   Dat jouw stelling hout snijdt kan ik niet op wachten . je spreekt vanuit je comfortable positie sterker nog leunstoel gezwam . Boeie hoor vriend > groeten !

 4. wat een broodje aap verhaal.
  even logisch denken hoe lang denk je dat een orgaan buiten het lichaam goed blijft ??
  ff nadenken en dan weet je dat dit volkomen onzinnig verhaal is.
  denk aan logistiek en die soldaat gaat vrijwillig mee werken aan deze ??
  en die voor wie de orgaan bedoelt is gaat hem ff ophalen in Israël?
  zou ook beteken dat er nu geen wachtlijst meer zou zijn,nou die is er dus nog steeds ,dus wie krijgen die organen dan?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in