Het sterftecijfer onder Canadese artsen blijft een bron van zorg. Een 27-jarige volkomen gezonde arts is plotseling gestorven tijdens een triatlon. In zijn programma vroeg Stew Peters aan Chris Saccoccia, beter bekend als Chris Sky, wat er aan de hand was.

Hij wijst erop dat alleen al in de Canadese provincie Ontario in de afgelopen negen maanden 17 artsen zijn gestorven. Sky kwam een artikel tegen van een arts die schreef dat geen van zijn collega’s in de afgelopen 30 jaar ooit gestorven was. Nu, na negen maanden, staat de teller op 17.

Binnen veertien dagen stierven zeven artsen in Ontario. Sky merkt op dat de meesten van hen gezond waren. “Twee dokters waren ziek van kanker, maar vielen dood neer op het werk. Zij waren dus gezond genoeg om te werken, maar toch stierven zij,” zegt hij.

Dit is nu doodsoorzaak nummer één, aldus Sky. Hij merkte op dat de media allerlei verklaringen gaven.

“Ik heb de meest belachelijke krantenkoppen gezien. Verkeerslawaai kan een hartaanval veroorzaken. Een dutje kan een hartaanval veroorzaken. Te lang zitten, warm weer, koud weer, enge films, videospelletjes! Zo’n beetje alles wat je kunt bedenken kan een hartaanval veroorzaken, zeggen ze.”

Zo zullen mensen die hun dierbaren met een biowapen hebben zien ingespoten en hen daarna hebben zien sterven, denken dat ze gestorven zijn omdat ze te lang gegokt hebben of een middagdutje hebben gedaan, aldus Sky.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Je bent zo stom, je verdient het om te stervenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet machtige Estland… wil werkelijk de Oostzee “sluiten” voor de Russische Oostzee Vloot
Volgend artikelRussische geopoliticus Karaganov: “Westerse elites zullen het conflict niet overleven”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

  • Wie weet worden er wel een heleboel artsen gechanteerd met weet ik veel wat….
   De ‘afbraak’ van de gezondheidszorg (ziekmaakzorg…) is hiermee wel
   in gang gezet…

   • Ja, Dobby als artsen zichzelf al niet gezond kunnen houden,
    wat hebben wij er dan nog te zoeken.
    Daarbij zijn alle grenzen en normen overschreden, dus mijd de gehele
    gezondheidszorg.

    • Ben er al jaren niet geweest, en ik leef nog steeds, blijven bewegen, gezond eten/drinken, en vitamines nemen (nee niet die van Kruidvat).

     Maar dokters zijn al jaren geen dokters meer, als je ergens last van heb, kijken ze je geen eens meer na en vragen ook niet hoe je leeft en eet en ga maar zo door, ze zitten achter hun computer typen de symptomen in, en krijgen dan een lijstje “medicijnen” en je mag weer gaan, en het ophalen bij de apotheek.

     En dit gebeurd al JAREN, nee de meeste dokters zijn geen dokters meer, maar symptomen bestrijders, en niet oorzaak bestrijders, wat ze horen te wezen.

 1. Tja wat moet je hierop zeggen , dat zijn artsen die zich als proefkonijn opgesteld hebben , wat ik denk dat zij toch ook allemaal wisten dat het een experimenteel rotzooitje was , of hoe zijn zij aan de status dokter gekomen .
  Ik heb geen medicijnen gestudeerd maar dat het niet klopte wist ik van het begin af aan .
  Waarom kregen al die farmaceutische bedrijven vrijstellingen van vervolging ?
  Waarom wordt het bij de persoon neergelegdals jij ziek of dood bent gegaan ? De regering kun je niet vervolgen net zo min die gene die dat vergif in je spuit .
  Dit wist ik allemaal al in begin 2020.
  Dat moet toch een licht laten branden in je hoofd .

  • En dit alles terwijl beweerd word dat die spuit veilig is 😀
   Als Kuijpers achteraf in NL plots zenne keutel terugtrekt als hij zelf verantwoordelijk is… Nadat ook hij bij hoog en laag volhield dat de spuiten veilig waren. Hmmm. Something smells fishy

  • Je kunt degene die het injecteert vervolgen ja.
   Die moet jou informeren als je vragen hebt en uitleggen hoe het werkt of doorverwijzen zonder te injecteren!

  • @K,

   Wat produceer jij wat voor vele lezers interessant is? Ben ik wel benieuwd naar.
   En je weet natuurlijk dat jij hier niet hoeft te komen als het je niet bevalt.

  • Probeer eens een fatsoenlijke reactie te plaatsen, zoals het een weldenkend mens betaamd. Ik zou nog kunnen gaan denken dat u een trol bent

  • @ K….. K lekker op joh.

   Als het volgens jou “keer op keer” “steeds zelfde artikel” is…

   Wtf doe jij hier dan ???

   Blijf je hangen?

   Je klinkt iig als een gebroken plaat.

 2. Hoog Pol Pot gehalte. Wel slim eigenlijk. Ze vermoorden zich zelf.

  Buurman 60 heeft rug operatie gehad die is mislukt en natuurlijk 2x geprikt en ik vermoed 1x geboosterd. Huidarts dringt aan op boosterprik. Ik wilde nog zeggen “zou het niet doen”….zou wel eens kunnen dst die prik sowieso je genezing in de weg zit.

  Zo gezien willen artsen graag snijden en ik zie wel vaker bij mensen thuis op de keukentafel een doos aan medicijnen staan. Dan denk ik: waar is dst allemaal voor nodig? Ja de gezinsleden hebben allemaal.wel “iets” (dus eigenlijk niks bedoel ik) maar voor elk bedacht euvel krijgen ze een prescriptie. Ik heb thuis alleen paracetamol en Ibuprofen. Dat was het. Mijn huisarts 2014 het laatst gezien voor iets onbenulligs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in