Kort na de start van de coronavirusvaccinaties werd duidelijk dat de experimentele vaccins een invloed hebben op de bloedstolling. Terwijl deze ongewenste bijwerking bij de vectorvaccins relatief snel werd erkend, wordt het bij de geroemde mRNA-vaccins nog steeds grotendeels genegeerd. Begrafenisondernemers en pathologen luiden echter al sinds 2021 de noodklok: sinds het begin van de massale vaccinatie hebben ze herhaaldelijk zeer abnormale stolsels gevonden in de lichamen van overledenen. Terwijl vaccinzeloten deze bevindingen relativeren, geven deskundigen over de hele wereld steeds meer waarschuwingen, schrijft Report24.

Begrafenisondernemers in landen als de VS en Groot-Brittannië, waar balsemen, d.w.z. het tijdelijk conserveren van lijken door het bloed te vervangen door een antiseptische vloeistof, gebruikelijk is, luiden de alarmklok. Deze techniek wordt gebruikt om de overledene in de open lucht te leggen voor de definitieve begrafenis. De Amerikaanse balsemer Richard Hirschman heeft verschillende foto’s gepubliceerd van vreemde structuren die op calamares lijken en die Hirschman zegt uit de bloedvaten van de doden te hebben gehaald. Normale bloedproppen zijn daarentegen rood en lijken op druivengelei. In augustus schreef Hirschman op X:

Democraten, Republikeinen, liberalen, uiterst links of rechts, blank of zwart, man of vrouw, rijk of arm, dit is wat ik sinds begin 2021 uit de bloedsomloop zie komen tijdens het balsemen. Ik kan me niet herinneren dat ik dit ooit eerder heb gezien in de afgelopen 20 jaar. Iets veroorzaakt dit probleem en ik denk dat we het moeten proberen uit te zoeken, want ik zie het nu heel vaak. Moge God ons helpen.

De uitspraken en foto’s van Hirschman zorgen al sinds 2021 voor controverse. Ze werden onder andere getoond in de niet onomstreden documentaire “Died Suddenly”. In reactie daarop beweerde een arts die loyaal is aan het establishment dat de getoonde structuren, die de bloedvaten van de overledene letterlijk verstopten en het zo moeilijk maakten om het bloed uit te wisselen met de formaldehyde-houdende oplossing om het lichaam te conserveren, normaal waren. De patholoog Dr. Ryan Cole was het hier fel mee oneens en bevestigde dat dergelijke rubberachtige stolsels bijna nooit werden waargenomen vóór de massale vaccinaties. Hij nodigde de arts en alle andere sceptici uit om met hem aan de microscoop te gaan zitten en de afwijkingen in de bloedstolling bij gevaccineerde mensen te onderzoeken (Report24 meldde).

  Studie: mRNA-vaccins kunnen "tragische en zelfs catastrofale" bijwerkingen veroorzaken

Op X worden overeenkomsten tussen de getoonde structuren en parasitaire wormen genoemd, maar de begrafenisondernemer verklaart dat hij nog nooit de dergelijke substantie heeft zien bewegen. Hirschman weerlegde de beschuldiging dat hij gewoon foto’s van andere mensen van zulke wormmonsters had gebruikt voor zijn waarschuwingen met fotografisch bewijs dat de vreemde monsters in zijn bezit waren.

Hirschman legt uit dat hij als balsemer bijna nooit in contact komt met de familieleden van overledenen en daarom weinig informatie over hen heeft. Hij kan hun familie dan ook niet vragen naar hun vaccinatiestatus en eventuele bijwerkingen van de vaccinatie. Het feit echter dat hij, volgens zijn eigen verklaringen, de vermoedelijke stolsels pas heeft ontdekt sinds de start van de Covid-vaccinatiecampagnes in 2021 spreekt voor zich. Als de stollingsproblemen in het algemeen werden uitgelokt door het spike-eiwit (en dus ook door SARS-CoV-2), dan hadden deze stolsels al in 2020 opgemerkt moeten worden.

Andere bedrijven bevestigen de bevindingen

Ondertussen bevestigen ook andere begrafenisondernemers de waarnemingen van Hirschman. Matthew Horwood, een verslaggever voor de Epoch Times, berichtte op X over de manager van een begrafenisonderneming in Ontario, Canada, die 25 jaar ervaring heeft met balsemen. Ze merkte al in januari 2021 een toename van ongewone sterfgevallen. In maart begon ze toen de “vezelachtige massa’s” in de lichamen van de overledenen op te merken. Ze beschrijft ze ook als ongewone stolsels die kauwgomachtig en “als calamari” zijn. Ze komen in grote aantallen voor.

John O’Looney, een begrafenisondernemer uit het Verenigd Koninkrijk, is ook bekend met deze stolsels: volgens zijn beschrijvingen loopt de vloeistof voor conservering niet meer zoals vroeger door de lichamen van de overledenen. Hij beschrijft ook dat de vermoedelijke stolsels op calamares lijken zodra je ze afspoelt: “Bij een normale stolsel zou je het er niet in één stuk uit kunnen trekken. Het is net jello dat je door de afvoer kunt spoelen. Maar deze komen er in één stuk uit en hebben de vorm van de slagader. Ze groeien langzaam in de slagaders tot ze verstopt raken.”

Wat betreft de mogelijke oorzaken van dit fenomeen, gelooft Dr. Ryan Cole dat het vaccin-spike-eiwit leidt tot ontstekingsreacties in het endotheel van de bloedvaten, waardoor een stollings”cascade” ontstaat: “Er zijn receptoren in ons hele lichaam op onze bloedplaatjes, op de endotheelbekleding van de bloedcellen en op onze rode bloedcellen, [waar] zodra de spike zich bindt, micro- en macrostolsels ontstaan.”

  Globalisten zijn de roofdieren, COVID-19 is het wapen, en u bent de prooi

Amyloïdose – de nieuwe business van Pfizer?

Dr. Roger Hodkinson, voormalig voorzitter van de afdeling pathologie van de medische vereniging en voormalig hoofd van de medische vereniging in Alberta (Canada), heeft een theorie naar voren gebracht over “amyloïde-achtige eiwitvouwingsstoornissen”. Amyloïdose is de ophoping van klonten verkeerd gevouwen eiwitten, amyloïde fibrillen genaamd, die organen en weefsels in het lichaam kunnen aantasten en mogelijk tot orgaanfalen kunnen leiden. Onderzoeken hebben het spike-eiwit al in verband gebracht met amyloïde-achtige fibrillen. Explosief: Een huidige Pfizer-reclame gaat in op de ziekte amyloïdose –  Report24 berichtte.

Vooral vaccinzeloten, die heilig geloven in het narratief van het veilige en effectieve coronavirusvaccin, doen de rapporten van verschillende experts af als nep. Maar aangezien verschillende balsemers en pathologen wereldwijd hetzelfde fenomeen hebben gemeld en er, op basis van eerdere bevindingen over het spike-eiwit waarop de Covid-vaccins zijn gebaseerd, plausibele oorzaken zijn, zou het ook aan de autoriteiten moeten zijn om de juiste onderzoeken uit te voeren. Deze lijken achterhaald, want zelfs nu de bereidheid van de bevolking om zich te laten vaccineren tegen het coronavirus bijna onbestaande is en de laatste prik voor de overgrote meerderheid van de gevaccineerde mensen al lang geleden is gegeven, blijken de verdachte stolsels nog steeds te worden gevonden in de lichamen van overleden mensen. Hoe lang kunnen we de schade van verplichte vaccinatie nog negeren en ontkennen?

  Vaccinzeloot krijgt pericarditis na COVID-19 booster

Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documentenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIsraëlische atleten kunnen zonder beperkingen deelnemen aan de Olympische Spelen – “Kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor hun regering” 
Volgend artikelAndrei Martyanov: Rusland en Iran behouden sterk militair technologisch voordeel ten opzichte van de VS en Israël
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

8 REACTIES

  • Gelukkig blijk ik geen ban te hebben want mijn 2 vorige reacties op andere artikels werden niet geplaatst. Bij 1 kreeg ik de melding dat’ het eerst gecontroleerd moet worden’, terwijl er geen enkel onvertogen woord in zat.
   Bij bovenstaande reactie kreeg ik die melding niet.

 1. In plaats van dit grondig te laten onderzoeken, zullen ze het balsemen verbieden en crematie verplicht stellen, waardoor Bluetooth-emissies worden vermeden wanneer lichamen in de grond worden begraven.

 2. Hmmmm……denk het niet. Het deksel is van de put. Die stank waait over de hele wereld.
  Godzijdank dat ze daar überhaupt die baksemers hébben. Anders was het bewijs in het crematorium verbrand…..zoals dat hier overal gebeurd.

  Autopsie kan niet meer zonder schriftelijke toestemming…..
  Een wetje wat er nog effe gauw doorheen is gedouwd, vlak voordat de covidwaanzin op hol werd gejaagd door het staatstuig.

  Maar goed. Mijn kop open trekken heeft geen zin meer. Het is te laat.
  Wat een wonderlijk fenomeen blijft……van de ruim vijftig neven en nichten, broers en zussen, is er nog maar 1 het crematorium in geweest……..en daar mankeerde al wat aan, maar wat ze mankeerde was door die vaccinaties wel op gang gejaagd .

  Afwachten verder.

 3. op minuut 8:19 zie de klonters https://youtu.be/kRGVoRGwPkA?si=5h5sYB5f_fz68bCb

  Jellyficsh

  Terwijl de hydrogelparasieten binnendringen, zijn ze geprogrammeerd om zich aan elk type cel en vet in uw lichaam te hechten. In het onderhavige onderzoek kreeg de hydrogel de opdracht zich aan vet te hechten. In het crosslink-proces hebben ontwerpers de hydra-achtige ‘kwallen’ omgekeerd ontworpen. Deze hydra-kwallenwezens worden Medusa of Medusoid genoemd.

  Medusa Statue

  https://www.wallpapertip.com/wmimgs/46-460139_medusa-statue.jpg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in