© britni scott op Unsplash

Dr. Klinghardt is een holistische arts die na zijn afstuderen een praktijk in Seattle opende. In een recente video gaat hij in op het opvallende geheugenverlies bij gevaccineerden. Hij bespreekt ook een mogelijke therapie die eerst de symptomen van de ziekte moet bestrijden. De tweede stap bestaat erin het negatieve effect te beïnvloeden door de vreemde genen uit te schakelen die door het vaccin worden toegediend, schrijft Corona-blog.net.

Dr. Dietrich Klinghardt (holistisch arts, gestudeerd in Freiburg) doet in het Corona Comité (110 zitting) verslag vanuit zijn praktijk in Seattle over vaccinatieschade en de behandeling ervan. Hij vermeldt de opvallende opvallende geheugenverlies (kortetermijngeheugen). Hij behandelt het geheugenverlies bij Corona-patiënten bijvoorbeeld met polyfenolen.

“Bij de gevaccineerden komt dit geheugenverlies langzaam, wordt het steeds meer, en is het veel moeilijker te behandelen dan het geheugenverlies dat wij al met Corona zelf hebben gezien”, zegt Dr. Dietrich Klinghardt

Wat hij ook opmerkt zijn veranderingen in het oog, zoals staar of maculadegeneratie, persoonlijkheidsveranderingen (psychose), leverproblemen, …

Degenen die vroeger helemaal geen bijwerkingen hadden, komen nu 1-2 jaar later in zijn praktijk.

“Wij zien soortgelijke problemen als gevolg van de ziekte. Bij de gevaccineerden tien keer meer, plus een hele reeks symptomen die wij bij de natuurlijk zieken niet zagen”, zegt Dr. Dietrich Klinghardt.

Therapie voor de eliminatie (?) van de “vaccins

In de eerste plaats moet de ziekte worden stilgelegd die door de “vaccinatie” werd uitgelokt. Dit gebeurt bijvoorbeeld (afhankelijk van de ziekte!) met een ampul artesunaat, famotidine, amantadine of niclosamide.

Het is belangrijk het mechanisme van het vaccin en het lichaam te begrijpen en de vreemde genen uit te schakelen. Volgens Dr. Klinghardt zijn er twee mechanismen, methylering en acetylering. In het geval van de methylering zijn er een paar stoffen die het het lichaam waarschijnlijk gemakkelijker maken om de stap uit te voeren. De bekendste is waarschijnlijk S-adenosylmethionine (SAM of kortweg AdoMet) of gemethyleerd foliumzuur (10 – 20 mg, let op: zeer hoge dosis!!). Dit zouden de twee belangrijkste dragers moeten zijn om de cel binnen te dringen en zo de vreemde bestanddelen uit te schakelen.
Er is ook histonacetylering, waarbij de beperkende factor een gebrek aan vitamine B₅ (pantotheenzuur) is.

  WHO statistieken bewijzen dat "COVID-19" een totale, opzettelijke fraude was - en ze doen het nog een keer!

Opgelet: Mensen kunnen overgemethyleerd worden!

 • N-acetyl-cysteïne (NAC)
 • Bioflavonoïden
 • Foliumzuur (10 – 20 mg, telkens 6 maanden, later getitreerd tot een “redelijke” dosis van 1 – 2 mg – levenslang innemen)
 • Pantotheenzuur, ook wel vitamine B genoemd₅
 • Ozontherapie

Deze procedure is bij artsen bekend vanwege de herpes simplex (HSV, herpesvirussen) of herpes zoster (gordelroos) uitbraken.

In de woordenlijst, bij de Longartsen op het Net, leest men:

DNA-demethylering en histonacetylering

Een groot deel van ons genetisch materiaal (DNA) is aanwezig in verpakte vorm, die eerst opengelegd moet worden om de betreffende genen te activeren. Om genen uit hun histonverpakking te bevrijden, moeten zij geacetyleerd worden (overdracht van een acetylgroep) – dit maakt de speciale verpakking los waarmee het DNA verpakt is, zodat de genen in kwestie afgelezen kunnen worden. Als de genen daarentegen voorzien zijn van methylgroepen, kunnen ze ook niet gelezen worden – daarom moeten ze gedemethyleerd worden (splitsing van de CH3 groep). DNA-demethylering en histon-acetylering zijn dus chemische verrichtingen waarbij bepaalde chemische groepen (bijv. methylgroepen, acetylgroepen) worden afgesplitst of overgeplaatst om bepaalde genen uit hun verpakking te bevrijden en ze leesbaar te maken.

Wij hebben hulp en contactpunten opgenomen op deze extra pagina (ook van dierenarts Alina Lessenich). Wij hebben het onderwerp “How Bad is my Batch” in dit artikel behandeld.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom geloven zovelen de officiële COVID verhalen?

 

Vorig artikelNu willen ze dat u windturbines eet die kunstmatig in gummibeertjes zijn veranderd
Volgend artikelAmerikaans officieel regeringsrapport zegt dat COVID-19 vaccins het risico op kanker met 143.233% keer doen toenemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Een goede arts. Weet. Dat er heden ten dage een epidemie is. Bizar veel mensen zijn met een vitamine B12-tekort wat een absurd geheugenverlies geeft. Alsof je dement wordt zelfs. Op het niveau van vieze borden in de kast en portemonnee in de vriezer, incontinentie, ataxie en afasie.
  Men kan alles op vaccinatie willen schuiven maar dat belet je oplossingen te zoeken die ergens anders liggen.
  Of is dat de bedoeling juist? Zodat als er niet verder wordt gekeken er nog meer mensen onnodig sterven? Want ja aan zoiets simpels als een vitamine B12-tekort kun je sterven.
  Ga nou niet meteen tabletten slikken, want alleen hydroxocobalamine per injectie helpt afdoende.

   • deze dokter heeft het duidelijk over de gevolgen van de ‘vaccinaties’.
    dat hij niet goed heeft begrepen wat de ziekte echt is, doen niets aan zijn onderzoeksresultaten af.

    niet iedereen is even goed geïnformeerd, of weet de verschillende aspecten goed in perspectief te plaatsen.

    de coronaziekte bestaat ook, maar is niet wat verteld wordt.
    coronavirus betekent stralingsvergiftiging.

    https://everydayconcerned.net/2021/12/10/coronavirus-means-radiation-poisoning-scientists-and-researchers-newly-reveal-evidence-of-connection-between-covid-19-and-5g-electromagnetic-radiation-poisoning/

    zie ook mijn commentaar in:
    https://www.frontnieuws.com/nederland-meer-dan-twee-derde-van-de-gevaccineerden-is-niet-van-plan-een-booster-te-nemen-het-vertrouwen-is-geschonden/#comment-92782

   • @Vrijheid is ver te zoeken
    Er is wel een ziekte! Maar er is geen pandemie!!!!allemaal fake!!!
    De meeste virussen zijn door mens gemaakt.verkoudheid is ook corona .
    Griep is gevaarlijker dan verkoudheid/corona

    Of we worden ziek door slechte voeding/drink patroon
    /roken/ alcohol/drugs/medicijnen/suiker
    dan krijg je welvaart ziektes zoals
    #1 Diabetes type 2
    Met stipt op 1 staat de ziekte die ons land aan het veroveren is. Waar diabetes type 2 voorheen nog “ouderdomsdiabetes” werd genoemd, vallen vandaag de dag ook jongere mensen ten prooi aan deze vervelende ziekte. Steeds meer mensen van in de dertig (en soms nog jonger) ontwikkelen diabetes type 2. Het is zelfs zo erg dat op basisscholen al de eerste signalen van diabetes type 2 opvallen bij jonge kinderen.
    Eenmaal diabetespatiënt is er geen weg meer terug. En helaas zijn er te weinig mensen die de signalen van prediabetes opvangen en dus nog zouden kunnen ontkomen…
    ————————————————————-
    #2 Hart- en vaatziekten
    Dichtslibbende aderen, nauwe bloedvaten en een continue druk op allerlei organen (doordat ze omgeven worden door vet). Hart- en vaatziekten zijn ook aan een opmars bezig. Artsen en medisch specialisten krijgen het nauwelijks bol gewerkt.

    Doordat er veel vetten, zout en suikers in onze voeding zit, vernauwen we onze aderen en kan het bloed niet goed meer doorstromen. Dit kan leiden tot hartproblemen, zoals een hartinfarct of –aanval, maar ook tot allerlei vervelende vaatziekten.
    —————————————————–
    #3 Hoge bloeddruk
    Zout in onze voeding is de grootste boosdoener van een te hoge bloeddruk. De gevolgen van een te hoge bloeddruk zijn niet mis. Je kan er hart- en vaatziekten door krijgen en aan sterven. Een hoge bloeddruk komt helaas ook door stress en dat is minder makkelijk te veranderen. Maar door te proberen zout uit onze producten te bannen, kunnen we voor ons zelf wel en groot verschil maken. Ga kant-en-klare maaltijden, sausjes en soepen dus uit de weg, want daar zit heel veel zout in. En dat zout voegt, behalve smaak, echt niets toe!
    ——————————————————————
    #4 Te hoog cholesterol
    Een beetje in het verlengde van hart- en vaatziekten ligt het hoge cholesterolgehalte. Dat krijg je als je te vet eet. In veel vetten zit een stofje waar je cholesterol gigantisch door stijgt. Hierdoor loop je ook een verhoogd risico op hart- en vaatziekten. De meeste mensen met een te hoog cholesterol hebben tegelijktijdig ook een te hoge bloeddruk en zijn al diabetespatiënt. Een te hoog cholesterol zou je dus kunnen zien als de finishing touch op een presentje dat je jezelf liever niet cadeau doet.
    ————————————————
    #5 Obesitas
    Elk jaar staat het met koeienletters in de kranten, maar we lijken er weinig van te leren (of er weinig aan te willen veranderen): ruim de helft van de Nederlanders kampt met overgewicht. Een groot deel daarvan heeft obesitas en een klein deel daarvan zelfs morbide obesitas.

    Voor de duidelijkheid (zonder met BMI’s te strooien) obesitas is overgewicht next level: je bent zo dik dat er weinig meer aan te doen is en je heel veel discipline moet hebben om nog af te vallen. Soms is een operatie (zoals een maagverkleining) de enige manier om gewicht te gaan verliezen. Mensen met morbide obesitas kunnen worden opgenomen in de Obesitas Kliniek, waar ze – na een grondige chirurgische ingreep – ook leren om weer gezonder te eten en te drinken.

    —————————————————————–
    Of we worden in de maling genomen met alle vaccins
    Vaccins veroorzaakt ook vele ziektes.maak niet uit welke je neemt!Met een uitzondering van de Covid vaccins = Geen vaccin het zijn gifspuiten!

 2. Ik weet er alles van.Mn zus klaagt heel veel over het feit dat ze alles vergeet.Vader idem.Joh FN kunnen jullie aub een artikel doen over het hoge dodenaantal onder holistische doktoren? Met name in de verenigde staten.

 3. Ik heb natuurlijk ook de uitzending van betreffende CHILL Stiftung gezien daar ik Dr. Dietrich Klinghardt al een hele tijd ken ivm men onderzoek in het hele Big Pharma gebeuren.
  Deze man is puur goud en zoals alles wat PUUR GOUD is wordt stelselmatig met de grond gelijk gemaakt bij de mensen aan de top van Stiftung Corona Ausschuss met als grootste klootzak inmiddels Dr. Wolfgang Wodarg waar ook ik in het begin van al deze onzin nu bijna 3 jaar geleden compleet ben ingestonken daar hij vloekend en tierend zijn kop uitstak en een en andere WAARHEID benoemde.

  Deze man is een notoire virusaanbidder en eenieder die dat op dit moment nog steeds doet mag van mij ………..je dat bedoel ik precies.

  Mensen die anderen op een manier helpen welke niet in de medische Rockefeller boeken staan worden gedeformeerd, op non actief gezet en in het ergste geval geruimd en wel letterlijk wat ook al in bovenstaande reactie van @anna naar voren kwam!!

  Na het schandaal bij uitzending 90 als ik me niet vergis waar Wodarg het niet kon laten om Dr. Stefan Lanka en Dr. Andrew Kaufman af te fakkelen tot aan de grond wat hun nogal wat kijkers en sponsoren heeft gekost waarbij Fühllmich en Fisher de uitzending erna aangaven dat de soep niet zo heet gegeten werd als ze werd opgeschept en men de beide heren nogmaals zou uitnodigen…….wat natuurlijk niet meer is gebeurd en ik denk zelf ook dat deze toppers daar niet meer voor te vinden zijn en terecht.

  Het typische was destijds tijdens betreffende uitzending dat toen er onenigheid begon te ontstaan Lanka, Kaufman en de stiftung ineens problemen kregen met de verbinding……..yep, wie geloofd wordt zalig echter ik word dus niet zalig.

  Ditzelfde speelt zich af telkens als iemand komt die hun mededeelt dat er GEEN VIRUS BESTAAT wat mensen ziek maakt.

  Dr. Robert Young werd zodoende niet serieus genomen en misschien merkte niemand het echter als je goed oplet dan is dit door enkele opmerkingen meer dan duidelijk!

  Dr. Ariane Love viel hier ook aan te beurt en nogmaals, er zijn meer mensen geweest in de periode dat St. C. A. nu bestaat welke er allemaal van overtuigd waren en ook bewijs aandroegen dat virussen zoals genoemd en heilig verklaard door “virologen en immunologen” wat overigens geen beschermde titels zijn, NIET BESTAAN maar Wodarg en consorten willen hier NIET AAN en dus bestaan ze wel.

  Dit is werkelijk een gigantische rode vlag en een rode lantaarn of beter een rode vlammenwerper!!
  Deze hele stiftung waar ik alles van gezien heb vanaf het prille begin is nergens anders voor dan mensen BEZIG TE HOUDEN alsmede af te leiden van de hoofdzaak……precies zo als David Copperfield pleegt te doen tijdens zijn show als hij bijvoorbeeld een locomotief tevoorschijn tovert binnen 1 seconde op een podium voor een zaal met pak ‘m beet 3000 mensen.

  Ook hij moet mensen afleiden…..en met succes……..hij is er multimiljonair mee geworden!
  Fühlmich, Fisher, Wodarg en consorten hoogstwaarschijnlijk ook!

  Er duiken waar je ook maar kijkt of bezig bent in no time steeds meer CHILLS op met maar 1 doel…..het zaaien van verdeeldheid.

  Zouden de mensen welke pretenderen echt wakker te zijn voor pak ‘m beet 1 week hun ego aan de kant willen schuiven en sec dingen te doen of te regelen wat ze te horen kregen dan was theater den Haag al lang weg geweest, opgeruimd en vervangen door mensen welke voorlopig de boel moesten runnen, vakministers om het een naam te geven, en er op de achtergrond mensen bezig waren om een systeem op te zetten dat voor de mensen in Nederland werkten en DAT, en alleen DAT hun doel was.

  Dat zou kunnen, gekund hebben en op dit moment al bezig kunnen zijn maar die verrekte chills nietwaar…..en dat klote ego, en ja, dat heb ik ook, ben geen haar beter maar heb wel ideetjes, kan mensen eventueel iets bieden en ben overal voor te vinden indien het iets zinnigs is!

  Hierbij is op dit moment mijn focus uitsluitend en alleen nog maar bezig om in oplossingen te denken en mezelf overal op voor te bereiden….want de tijd wordt steeds krapper.

  Iedereen die nog steeds in de grote stad woont, zorg dat je er in geval van TSHTF als de wiedeweerga weg kunt en wel a.s.a.p.

  Zo, de betweter is zijn verhaal weer kwijt maar blijft erbij, indien iemand hulp of wat dan ook nodig heeft van hier…..let me know it……….
  Naar hier komen hebben er al een redelijk aantal gedaan en zo lang het kan zal ik stand by blijven.
  Het is niet meer dan een aanbod….graag of niet.

  Gladiator

  • Juist…Virussen bestaan niet he …Leg me dan eens uit toen ik waterpokken of mazelen had als kleine jongen…Mijn broers het de dag erna ook hadden…Zeg het eens…

   Ben benieuwd naar uw verklaring …

  • Juist…Virussen bestaan niet he AB…Leg me dan eens uit toen ik waterpokken had als kleine jongen…Mijn broers het de dag erna ook hadden…Zeg het eens…

 4. Beste Mensen

  Een Spel
  Wie zet spel in elkaar ??
  Waarom ??
  Door wie / wat word het spel gemaakt ??
  Door wat / wie wordt het spel gespeeld ??
  Via wat / wie ??
  Welke baten zijn erbij ??
  + & – tegen elkaar uitspelende als
  Allen uiteindelijke eind uitkomst resulterende rest Nul ??
  Is alles Okè
  Alle andere theoriën filosofiën zijn Egoïstisch op winst bejacht gestoeld om onbalans te creëren of positief of negatief
  Dat doet er niet toe
  Daardoor krijgt men onbalans
  Wat heden ten dage plaats vind
  Over bevolking door Ego bezeten Mensen
  De Ego heeft zich sterk ontwikkel
  Met andere woorden
  De verbeeldingskracht van een kopie
  Om te hallucineren dat die kopie Origineel echt is

  Beste mensen heel veel sterkte ermee
  Waarmee ??
  In het volharding Egoïstisch denken
  Blijf maar lekker in een kringetje rond rennen
  Welles Nietes spelende
  GodDuivel DuivelGod Zijnde elkander over en weer betichtende van ik dit jij dat
  Ik Zus jij Zo en veel meer
  Wij zijn allen èèn zonder een tweede
  Waarom zitten we onszelf uit elkaar te splitsen
  Wij zijn alles
  Hoe meer wij onszelf gaan splitsen
  Hoe meer we gaan verdwalen
  Hoe verder wij van onszelf geraken

  Verenigd beste mensen
  United

  Dank U

  Dank U

  • @Ringo Dada,

   Beste,

   wat ik even kwijt wilde aan u………

   Ik denk dat u een heel wijs iemand bent die juist met zijn behouden echter daardoor juist eruit springende schrijfstijl mensen op een nietsvermoedende manier bij elkaar probeert te brengen en hen te wijzen op het grote gevaar van het spelletje, ja het eeuwenoude spelletje VERDEEL & HEERS….

   En dit geheel zonder PARTIJ (parte=verdeel) te trekken voor iets of iemand!

   Dit siert u en daarvoor dank.

   Met welgemeende groet,

   Gladiator

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in