© Freepik

De behandeling verminderde het risico van het nodig hebben van mechanische beademing met 44%. Intensive Care-opnames waren lager met 43%, en de totale sterfte in het ziekenhuis daalde met 47%.

Jerusalem Post:

De behandeling verminderde het risico van het nodig hebben van mechanische beademing met 44%. Intensive Care-opnames waren lager met 43%, en de totale sterfte in het ziekenhuis daalde met 47%.

Over-de-toonban aspirine zou de longen van COVID-19 patiënten kunnen beschermen en de noodzaak van mechanische beademing kunnen minimaliseren, volgens nieuw onderzoek aan de George Washington University.

Het team onderzocht meer dan 400 COVID-patiënten uit ziekenhuizen in de hele Verenigde Staten die aspirine nemen die geen verband houdt met hun COVID-ziekte, en ontdekte dat de behandeling het risico op verschillende parameters met bijna de helft verminderde: de noodzaak van mechanische beademing met 44%, ICU-opnames met 43%, en totale sterfte in het ziekenhuis met 47%.

“Toen we leerden over het verband tussen bloedstolsels en COVID-19, wisten we dat aspirine – gebruikt om beroerte en hartaanval te voorkomen – belangrijk zou kunnen zijn voor COVID-19 patiënten,” zegt Dr. Jonathan Chow van het studieteam. “Ons onderzoek vond een associatie tussen lage-dosis aspirine en verminderde ernst van COVID-19 en overlijden.”

Lage dosis aspirine is een gebruikelijke behandeling voor iedereen die lijdt aan bloedstollingsproblemen of in gevaar is voor een beroerte, waaronder de meeste mensen die een hartaanval of een myocardinfarct hebben gehad. Hoewel het coronavirus de luchtwegen aantast, is het in verband gebracht met bloedstolsels in de kleine bloedvaten, waardoor minuscule verstoppingen in het pulmonale bloedsysteem ontstaan, wat leidt tot ARDS – acuut ademnoodsyndroom.

  Peer-reviewed onderzoek toont aan dat Covid-vaccins 14x meer mensen doodden dan redden

Israëlische onderzoekers bereikten soortgelijke resultaten in een inleidende proef in het Barzilai Medisch Centrum in maart. Naast het effect op bloedstolsels stelden zij vast dat aspirine immunologische voordelen had en dat de groep die het nam 29% minder kans had om geïnfecteerd te raken met het virus in de eerste plaats.

“Aspirine is goedkoop, gemakkelijk toegankelijk en miljoenen mensen gebruiken het al om hun gezondheidsproblemen te behandelen,” zegt Chow. “Het ontdekken van deze associatie is een enorme winst voor degenen die het risico van enkele van de meest verwoestende effecten van COVID-19 willen verminderen.”

Aspirine heeft weliswaar een aanzienlijk effect op het verminderen van bloedstolsels, maar kan ook bloedingsstoornissen en maagzweren veroorzaken en heeft schadelijke bijwerkingen bij patiënten bij wie de behandeling niet is geïndiceerd. Wees ervan bewust dat nieuwe behandelingen nooit mogen worden gestart zonder een zorgverlener te raadplegen.

“Aspirine is goedkoop, gemakkelijk toegankelijk en miljoenen gebruiken het al om hun gezondheidsproblemen te behandelen”. Dit is precies waarom de farmaceutische industrie zal beweren dat het onderzoek niet valide is. Welke mogelijke winst kan er zijn in een goedkope, niet gepatenteerde behandeling?, schrijft een reageerder in de commentarensectie.

En als een uurwerk…

https://www.usatoday.com/story/news/health/2021/10/12/baby-aspirin-no-longer-recommended-prevent-first-heart-attack/6103264001/

De lastercampagne is al begonnen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Verbolgen Amerikaanse doctor: COVID-19 gevaccineerden zullen in de komende vijf jaar stervenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVerontrustend: Drie bestaande covid-vaccins bevatten DNA (niet alleen RNA) voor de synthese van eiwitten in uw lichaam.
Volgend artikelBritse officiële cijfers: Gevaccineerden waren in september goed voor 82% van de Covid-19 sterfgevallen, 69% van de ziekenhuisopnames en 54% van de gevallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Wat een bullsh*t. Het ‘onschuldige’ aspirinetje en paracetamol is gif voor het lichaam en is naast schade toebrengen aan het lichaam zijn het symptoombestrijders. Zolang mensen blijven vetrouwen in big pharma en niet in de natuur houden ze een zwakke gezondheid in stand.

  2. Ach je kunt altijd wel ziek worden en zeer zeker aan iets sterven ik zie nog altijd mensen sterven rondom mij heen,,,,,, waarvan ik dacht dat ze kerngezond zouden zijn……. Dus hoe dan ook Hugo’s verkoop handeltje van covid spuiten loop/liep als een trein maar is nu tot stilstand gekomen en gaat nu griepspuiten verkopen aan mensen die altijd al naar de dokter rennen als ze denken dat ze dood gaan????
    Bovendien als er iedere vier seconden een covid spuit is gezet dan heeft op dit moment zo een miljoen of zeven mensen een Covid 19 spuit ontvangen dat betekend dat er minder dan vijftig procent van de totale bevolking is ingeent en dus geen 85%^…zoals rivm doet geloven…… Echter de QR pas/code blijft tot einde maart 2222 gehandhaafd dat heeft Kuiper nog laten weten vandaag dacht hij te denken??????

  3. Na mijn COVID-19 infectie in dec.’20 ben ik meteen aan de aspirine gegaan. Nu komt naar buiten dat het idd en positieve werking heeft maar dat wisten we al veel langer van aspirine toch? ?? In elk geval een reden te meer voor iedereen om het te nemen ❤️ vooral als je geprikt bent. wie weet wordt het op termijn ook uit de productie genomen omdat het een goedkoop middel is ter voorkoming van bijwerkingen van CV-19. Net als hcq en nog meer medicijnen. Want oh…men mag niet gezond blijven!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in