Op social media is er een videoclip in omloop gebracht die laat zien hoe een Deense jongen vernederd wordt. De jongen lijkt te worden gewurgd, krijgt klappen en schoppen tegen het hoofd voordat hem wordt opgedragen te knielen en de schoen van de dader te kussen. Het Zweedse nieuwsblog Samhällsnytt is in contact geweest met de Deense politicus Rasmus Paludan, die commentaar geeft op de ontwikkeling van vernederingsgeweld.

Ook Frontnieuws heeft reeds meermaals de aandacht gevestigd op de ontwikkelingen met het zogeheten “vernederingsgeweld” oftewel “dominantiecriminaliteit” zoals het in Denemarken wordt genoemd. Het fenomeen van Scandinaviërs die gedwongen worden de schoenen van invasiërs te kussen, verspreidt zich als een lopend vuurtje. Het is een vorm van geweld die door immigranten tegen de Scandinaviërs wordt gepleegd. Het geweld wordt omschreven als grof, roekeloos, ongeprovoceerd en veel voorkomend in het dagelijks leven.

Dominantiecriminaliteit: Zweedse jongen gedwongen schoenen te kussen – naakt gestript en tegen hoofd geschopt

Op dinsdag publiceerde de Deense online krant Frihedens Stemme een artikel over een jongeman van Turkse afkomst die een Deense jongen mishandeld door onder andere wurging en slaan op het hoofd.

Volgens het Deense nieuwsportaal vraagt de asielzoeker aan de jongen waarom hij “bijdehand doet” en bedreigt hij hem ook neer te steken. Op de video, die de gewelddader op social media heeft gedeeld met de tekst “een kleine hoer die van mij geniet”, is te zien hoe hij de jongen vernederend op de knieën voor hem dwingt .

“Ga op je knieën en kus mijn verdomde schoen”, schreeuwt hij.

 

Paludan: Niet alleen in Zweden – nu ook in Denemarken

De mishandeling is bij de politie aangemeld, maar de asielzoeker zou nog steeds op vrije voeten zijn. Rasmus Paludan, partijleider van de immigratie- en islamkritische Stram Kurs, heeft op Facebook commentaar gegeven op de gebeurtenis die hij onbehagelijk noemt.

Paludan wijst erop dat het “vernederingsgeweld” niet meer alleen een fenomeen is in Zweden, maar nu in geheel Scandinavië zichtbaar wordt.

Vernederingsgeweld en in het algemeen de vernedering van niet-moslims door moslims staat zeer centraal in de latente bedreigingen en het geweld van de cultuur van de angst die de moslims grote macht geeft in Denemarken en nog meer in Zweden. De enige oplossing is om de moslims terug te sturen naar hun thuisland, zegt Paludan tegen Samhällsnytt.

Golf van vernederingsovervallen in Noorwegen zet schrik in autochtone jeugd

Vorig artikelBLM leraar zegt 2+2 is alleen maar 4 vanwege “Westers imperialisme”
Volgend artikelDuitsland: Asiel-catering tot vier keer duurder dan bijstandsgerechtigden-voeding
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in