De Duitse bondskanselier Angela Merkel betreurt het niet dat zij tijdens de asielcrisis in 2015 meer dan een miljoen migranten in Europa heeft toegelaten, aldus France24. Ze zou hetzelfde opnieuw doen.

In verband met de asieltsunami in 2015 in Europa opende Duitsland zijn grenzen voor meer dan een miljoen overzeese immigranten.

Tegelijkertijd probeerde de Hongaarse leider Viktor Orbán het continent te beschermen door middel van strenge grensbewaking en versperringen.

De Duitse bondskanselier Angela Merkel betreurt haar besluit echter niet.

Vrijdag verklaarde ze dat ze “hetzelfde opnieuw zou doen”, schrijft France24.

Een verklaring die komt nadat haar populariteit weer toenam door de aanpak van de Coronapandemie in het land.

“Ik zou in wezen hetzelfde besluit hebben genomen. Wanneer mensen aan de Duits-Oostenrijkse grens of de Hongaars-Oostenrijkse grens staan, moeten ze als mensen worden behandeld”, zei ze tijdens haar zomertoespraak in Berlijn.

Het trieste resultaat van Merkel’s grensopening: officieel 1,3 miljoen misdaden door asielzoekers

  Hoe de komende wereldwijde hongersnood in Rusland wordt gemeld
Vorig artikelTekst van de toespraak van Robert F Kennedy: “Jullie gaan onze kinderen niet vergiftigen en we gaan onze democratie terug eisen”
Volgend artikelNieuwe moslim politieke partij in Zweden: “Zweden die geen diversiteit accepteren moeten van staatsburgerschap afstand doen en het land verlaten”  
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Macron, Rutte en Merkel: kinderloos en bezig de kinderen van anderen kapot te maken. Waanzinnigen die nog niet de macht over een dood varken zouden moeten hebben.

  Ik ken niemand die ooit voor een van deze gekken heeft gekozen, en iedereen die ik ken wil ze weg hebben.
  Het lijkt me dat er een zeer gegrond aantal redenen is om als volk van Europa het aftreden van deze lieden met spoed te eisen. Via verkiezingen lukt het om een of andere reden niet om normale mensen die volk en toekomst als prioriteit hebben op de machtsposities te krijgen, maar dit soort multinational slaven kan er blijven zitten….??? De pers is daarvoor verantwoordelijk, volledig en onomstotelijk, als mede stuurlieden van een ideologische waanzin. Stop de hoernalisten en je stopt Rutte, Merkel en Macron. Net als ons zijn ze zonder een podium zoals pers of tv ook maar gemuilkorfde sukkels.

  Misschien is onze fout het fatsoen te koesteren en niet te willen begrijpen dat sommige soorten terreur enkel met grof geweld zullen ophouden cq vertrekken.

  Laten we de wens uitspreken dat 2021 ons zal verlossen van deze lieden en hun soortgelijks snot, eender op welke wijze.

  In mijn optiek is alles geoorloofd om onze levens en toekomst veilig te stellen, en de bedreigingen daarvan te neutraliseren. En als ik mij niet vergis is er een verdrag met mensen rechten dat dit als uitgangspunt heeft. De grap is dat zowel Nederland als Frankrijk als Duitsland dit verdrag hebben ondertekend, om vervolgens een dikke laag diarree over ons burgers heen te gooien en alle gestelde rechten van dit verdrag structureel weg te vagen…..

  Hoe fuckin hypocriet kun je zijn?

 2. Dit Duitse communistische leeghoofd loopt wel heel erg met haar 40/45 trauma te koop. Vreselijk dat zij niets heeft geleerd van de haatbaarden invasie. Sterker nog, ze zou het zo weer doen. Niet begrijpende dat het allemaal uitgedacht is om Europa te islamiseren. Asielzoekers in Finland bijvoorbeeld. Hoe lang moet je wel niet reizen om daar te komen? Het is toch wel heel duidelijk dat het een groot uitgedacht plan is. En de gutmenschen blijven ze maar welkom heten. Ongelooflijk.

  • Ja,, het is in de jarem 40 vorige eeuw al uitgedacht voor Duitsland, door de zionisten, Hooten en Morgentau! Nu wordt het overal in Europa uitgevoerd! Lees ook eens de site amalek.be, erg intressant veel wat we nog niet weten over de zionisten!

 3. We zullen het wel zien. Een aandachtspunt: de hemel is het ultieme doen van onze vrienden, dus het niet daar komen een grootpunt van verdriet.

  De ratten die de Bataclan zijn binnengekropen, helden in hun eigen wereld en verheerlijkt door popsterren die van god los zijn en over het nog niet opgedroogde bloed van slachtoffers de sekte van de zwijnen nog een eerbetoon geeft….stukken stront voor een deel van ons…
  Afvullen met reuzel of het lichaam van de mossel herstellen met onderdelen van de Porcos Inlandia Europeenne….iedere geschaakte imam met twee aangenaaide varkenspootjes en een krulstaat aan de voorzijde terug afleveren voor revalidatie….in welk boek heb ik dat nu ook alweer gelezen…

  Kijk , dan haal je de prijs weg uit de wedstrijd, dan is Jihad ineens minder glorierijk en sterven niet langer een geestelijk orgasme…

  Wie vrede wil zal hele vieze handen moeten krijgen….en over grenzen moeten gaan om grenzenlozen te bestrijden.

  Het is andere normen hanteren om andere tijden te overleven.
  C’est arrivé près de chez vous….

  • Dat is 1 manier geachte Duchesne. Een 2e manier is om die zgn zelfmoord – terroristen , aan het verstand te brengen , waarom GEEN van hun leiders zo gek is om zelfmoord-terrorist te worden . Mag toch verwachten , dat wanneer dit het “hoogst” haalbare cq eerbare is , dat je voorop gaat als leider zijnde…..Wat dus NIET gebeurd. Die lijers/leiders , weten verdomd goed dat het allemaal maar gezwam is.

  • @ Rover . aug. 31 , 2020 at 23.55 : Geachte Rover , wat is er “warrig” aan Duchesne’s verhaal ?? Heeft u geen kennis dan van de pIslam ?? Zaken die voor hun “belangrijk” zijn ? Verdiep u daar eens in , hoe men de vijand kan aanpakken dmv hun te “bestuderen / intel” in te winnen , alvorens ten strijde te trekken. Daarnaast , wat heeft Merkel’s verhaal en gedachten met 40/45 te maken ?? Bent u werkelijk zo naief om te geloven/denken dat Merkel niet weet waar ze mee bezig is ?? Dat weet ze namelijk donders goed , gezien haar uitspraak dat ze het “ZO WEER ZOU DOEN “. Hiermee , denkt Merkel , dat ze VEILIG is voor de gevolgen van haar besluiten en daden. Ze begrijpt echter NIET , dat wat ze het Duitse volk en de rest van Europa aandoet , verstrekkende gevolgen zal hebben voor zowel haarzelf als haar handlangers . UITEINDELIJK !!! Het VOLK pikt het niet langer !!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in