© Freepik

Bij verschillende mensen die een Coronavaccinatie hebben gekregen, is inmiddels een nieuwe bijwerking gevonden. De “Covid-arm” verscheen na vaccinatie met het Moderna-vaccin.

Een nieuw beschreven bijwerking, die zich bij verschillende mensen voordeed na vaccinatie met het mRNA-1273-vaccin, staat nu bekend als de “Covid-arm”, bericht RT.

Bij sommige gevaccineerden werd een een week na de vaccinatie een vreemde reactie op het vaccin waargenomen. In vaktermen heet dit “vertraagde cutane overgevoeligheid”. Dit is een grote rode uitslag van meerdere vierkante centimeters die is ontstaan rond de injectieplaats bij de gevaccineerden. Naar verluidt is dit echter “onschadelijk en slechts hinderlijk”, zoals Oe24 meldt.

De oorzaak van de bijwerking is op dit moment niet duidelijk. Vooral het feit dat de bijwerking pas een week na de vaccinatie optreedt, is ongebruikelijk.

Bij het vaccin van de Brits-Zweedse farmaceutische fabrikant AstraZeneca treden er steeds meer bijwerkingen op. Meerdere ziekenhuizen in Duitsland, Zweden en Frankrijk zijn de vaccinaties zelfs tijdelijk stopgezet. Omdat een aanzienlijk aantal personeelsleden zich ziek had gemeld nadat zij met het vaccin waren ingeënt, konden sommige nooddiensten, ziekenhuisafdelingen, chirurgieën en verpleeghuizen niet langer regelmatig functioneren.

Clément Goehrs, hoofd van een bedrijf dat verantwoordelijk is voor het melden van reacties op vaccins in Frankrijk:

“We verwachtten deze bijwerkingen, maar ze zijn sterker dan we dachten”.

De Duitse minister van Volksgezondheid Jens Spahn merkt op RTL op dat dergelijke reacties “eigenlijk een goed teken” zijn, omdat ze aantonen dat het immuunsysteem werkt.

Pamela Dörhöfer van de Frankfurter Rundschau gaat hier tegenin:

“Het is echter niet zo eenvoudig. In feite roept het vaccin van Astrazeneca een aantal vragen op. De werkzaamheid van ongeveer 70 procent is lager dan de meer dan 90 procent die Biontech/Pfizer en Moderna voor hun mRNA-vaccins claimen. Astrazeneca is nog minder effectief tegen de Zuid-Afrikaanse variant van het virus”.

Tenslotte zijn er nog onbeantwoorde vragen over de mogelijke aanmaak van kanker en over de integratie van het gebruikte virale DNA in het menselijk genoom. Beide zijn waarschijnlijk onwaarschijnlijk, maar kunnen op dit moment niet definitief worden uitgesloten.

  95 Procent van de lijken had COVID-vaccinatie ontvangen binnen 2 weken vóór overlijden: Begrafenisondernemer

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Corona-vaccinatietests met schokkende bijwerkingen – media hullen zich in stilzwijgen

Vorig artikelTalrijke Europese ziekenhuizen schorten vaccinaties voor hun personeel op wegens bijwerkingen
Volgend artikelFacebook-berichten leveren bewijs voor verband tussen Covid-vaccinaties en sterfgevallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Gebruikte virale DNA ????? In de MRna vaccins is geen virus aanwezig. Dat is Gen Therapie. Wel is in de vaccins DNA gevonden van de foetale cellen die gebruikt werden als groeimedium, waar vroeger Apencellen gebruikt werden, met bijv CV 40 virus materiaal daarin wat kanker veroorzaakte.
    Nog steeds de vraag of Virussen wel bestaan. Louis Pasteur werd 100 jaar geleden al bewezen het fout te hebben. Dr Stefan Lanka met rechtszaak dat Mazelenvirus niet bestond kon niet bewezen worden door wetenschappelijke onderzoekers dat dat wel bestond. De docu Terrain van dr Andrew Kaufman, dr Stefan Lanka, dr Tom Cowan legt uit dat Virussen niet bestaan, gebaseerd op een fake computer proces, en hoe de lab testen zelf het sterfproces van cellen laat zien, wat als volgt door Virologen wordt uitgelegd na wat schudden als het zichtbaar maken van virussen. De grote vraag is wat is er allemaal toegevoegd aan Cov vaccins, PCR testen, die ook het vaccin kunnen zetten, chemtrailing, regen. Ken Caldera, werkt voor Bill Gates, We kunnen pathogenen aan regen toevoegen en dat op onze vijanden laten regenenen. Vreemde ziekten in Georgie en Ukraine en rondom. 25-30 bewezen US biolabs waar geen Ukrainers werken. Dr Andrew Kaufman stelt ook dat er nooit transference ontstaat tussen verschillende species. Ik moet zeggen dat geen van mijn honden ziek werd toen ik zelf ziek werd. Vaccins geven een milliarden winst. Als elk dier virussen kan overbrengen, wat ze al jaren in ons programmeren, tel uit je winst. Tegelijkertijd helpt het lekker met de gewenste/noodzakelijke Wereldpopulatiereductie. Vlgs Ted Turner met 95 % vereist.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in