MrsBrown / Pixabay

Het is allemaal een grote ‘samenzweringstheorie’ dat we tegen 2050 in lemen en strohutten zullen wonen, vleesvrij zullen eten en de meeste vormen van persoonlijk vervoer zullen opgeven. Misschien zouden we het niet geloven als elites wereldwijd zouden stoppen met het schrijven van overvloedige rapporten over al deze veranderingen in levensstijl, die nodig zouden zijn om naar netto-nul te gaan. Het meest recente rapport is afkomstig van de Verenigde Naties, waarin een collectivistische wereldvisie wordt uiteengezet van primaire bouwmaterialen die bestaan uit modderstenen, bamboe en “bosafval”, schrijft Chris Morrison.

Volgens de VN moet de wereld overgaan op “regeneratieve materiaalpraktijken” waarbij “ethisch geproduceerde” koolstofarme aard- en biogebaseerde bouwmaterialen worden gebruikt. Voorbeelden hiervan zijn lemen bakstenen, hout, bamboe en landbouw- en bosafval. In het rapport wordt teruggegrepen naar het midden van de vorige eeuw, toen de meeste culturen grote gebouwen en steden bouwden van inheemse materialen van aarde, steen en biologische oorsprong, waaronder hout, riet, vlas en bamboe. In tegenstelling tot moderne gebouwen van beton, staal en glas, merkt het rapport op dat “massieve lemen gebouwen eeuwenlang met intacte structuren in stand zijn gehouden”.

Het onlangs gepubliceerde rapport van de VN, “Building Materials and the Climate: Constructing a New Future“, is gebaseerd op een grote verscheidenheid aan internationale auteurs. Zwaar betrokken zijn de Universiteit van Yale en de Global Alliance for Buildings and Construction, die financiële steun krijgt van de groene activist Laudes Foundation en de Britse regering. Het rapport is een van de vele die recentelijk zijn verschenen en waarin de ingrijpende veranderingen worden uiteengezet die in minder dan 30 jaar moeten worden doorgevoerd om 80% van de energie die wereldwijd door fossiele brandstoffen wordt geproduceerd, onder netto-nul te verbannen. De bouwsector zou verantwoordelijk zijn voor 37% van de door de mens veroorzaakte uitstoot van gassen zoals kooldioxide. Om dit terug te dringen zijn drastische maatregelen nodig en in het rapport staat dat materialen zoals beton, staal en aluminium alleen gebruikt zullen worden als het “absoluut noodzakelijk” is.

  Wat is er mis met de Westerse politieke klasse?

De oorlog tegen moderne bouwmaterialen is ook verklaard door U.K. FIRES, een academisch samenwerkingsverband dat gefinancierd wordt met een overheidssubsidie van £5 miljoen. Er wordt opgeroepen tot een meedogenloze zuivering van traditionele bouwmaterialen, die vervangen moeten worden door materialen zoals “aangestampte aarde”. In andere rapporten promoot U.K. FIRES een wereld zonder vlieg- en scheepvaart in 2050, drastische bezuinigingen op het verwarmen van huizen en een verbod op de consumptie van rund- en lamsvlees. Zoals we in de Daily Sceptic hebben opgemerkt, baseert U.K. FIRES haar aanbevelingen op de wrede, en volgens velen werkelijke realiteit van netto-nul. Het gaat er niet van uit dat technologische processen die nog moeten worden geperfectioneerd, of zelfs nog maar moeten worden uitgevonden, op de een of andere manier zullen leiden tot een minimale verstoring van comfortabele geïndustrialiseerde levensstijlen.

Het laatste VN-rapport geeft, samen met U.K. FIRES, een waardevol inzicht in het fantasiedenken rond het geloof dat olie en gas uit de industriële samenleving verwijderd kunnen worden. Slimme mensen kunnen vaak erg dom zijn, vooral wanneer groepsdenken de overhand krijgt en er ‘hoge status’ meningen – in dit geval rond milieuactivisme – nodig zijn om lid te worden van de club. Netto-nul schrijft de ontmanteling van de moderne industriële samenleving voor en het opgeven van veel van de basisbehoeften van het moderne comfortabele leven. Met behulp van gebrekkige, onbewezen wetenschap hebben deze elites met een hoge status zichzelf ervan overtuigd dat het klimaat aan het instorten is. Diegenen die hun religieuze geschiedenis kennen, zien in elk tijdperk doemscenes opduiken, die eisen dat zonden worden gezuiverd en dat menselijke genoegens op een strikt, gecontroleerd rantsoen worden gezet.

  De Vogelgriep hoax wordt weer gerecycleerd om angst te zaaien en meer winst te maken voor Big Pharma

Het zal nauwelijks een verrassing zijn dat het rapport over de VN-gebouwen doorspekt is met eisen voor wetgevende actie en het gebruik van andermans geld om de dwaze plannen af te dwingen. Overheidsprikkels, bewustmakingscampagnes en wettelijke en regelgevende kaders” zouden effectief zijn geweest bij eerdere recyclingsystemen. “Recyclingsystemen voor bouwmaterialen hebben in de meeste landen dezelfde soort ondersteuning nodig,” stelt het rapport. Er hoeft nauwelijks te worden opgemerkt dat er “veel meer investeringen” nodig zijn voor maatregelen die zorgen voor samenwerking over sectoren en grenzen heen. Vanwege de complexiteit van wat wordt voorgesteld, is er “regelgeving en synergetische handhaving nodig in alle fasen van de levenscyclus van gebouwen, van winning tot einde gebruik”.

Het behoeft geen betoog dat bij het herinrichten van de levensstijl van acht miljard mensen over de hele wereld, het belangrijk is om gendervooroordelen aan te pakken waar ze ook voorkomen – in dit geval in de “formele en informele bouwsectoren”. Er wordt gezegd dat gendervooroordelen veel voorkomen in de bouwsector en in opkomende economieën. Overheidsprogramma’s (quelle surprise) en -beleid zijn nodig om de toegang van vrouwen tot nieuwe technologieën, marketinginformatie en training uit te breiden om hun deelname op het terrein te ondersteunen, aldus het rapport.

De grootste verwarring ontstaat echter door het gebruik van duurzame materialen, waarvan de meeste in de grond groeien. Dat is de geplande landbouwsector die volgens een ander elitair orgaan teruggeschroefd moet worden voor herbebossing, een andere groep elitaire idioten die pleiten voor een verbod op stikstofhoudende kunstmest, waardoor de groei van gewassen met 50% afneemt, en weer een ander stel slimmeriken die meer land opeisen voor biobrandstoffen en diëten op basis van planten… wordt vervolgd.

  Poetin ziet de waarheid over de "nep" maanlandingen

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Het Economisch Wereldforum beveelt journalisten te “stoppen” met het onthullen van hun geheime agendaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWWIII Alarm! Neocons roepen Biden op om Iran te bombarderen
Volgend artikel“Een enorme oorlogsmisdaad”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. De Verenigde Nazi’s en hun onderzoekers.

  Ik mis de jaarlijkse Hunger Games nog, maar dat plan zal wel van stal komen als ze eenmaal de absolute macht hebben gegrepen. Of wordt het een Running Man scenario of The Maze Runner… of gaan ze The Purge introduceren?

  Eerst dus een Tristate City obv huizen van stro en modder…?

 2. Nou, laat ze het goede voorbeeld maar geven dan. Wanneer slopen ze hun riante villa’s en gaan ze in een lemen hutje wonen? Psychopaten.

 3. Dus luiden de parasieten ‘ (elite) een feodale tijd in met ons als lijfeigenen en zij de dikke jan. Denk dat er nog veel touw gaat gebruikt worden voor die tijd ooit zal komen.

 4. De mens is ongeveer 800000 jaar geleden ten tonele verschenen en het duurde al die tijd voor hij slim genoeg werd om de in de grond gekapselde CO2 onder de vorm van aardolie , natuurlijk gas en steenkool te gaan ontwinnen en te gebruiken als betrouwbare energiebron en in dat proces de hoognodige CO2 terug in de CO2 verarmde atmosfeer te brengen.
  Wonderbaarlijk toch hoe de zelfregulariteit van de natuur werkt.
  Dit markeerde ook het tijdvak voor de mens van zijn grootste ontwikkeling ooit. De beschikking over betrouwbare energie is de reden voor de snelle ontwikkeling en het hogere levenspijl die we nu kennen.
  We zien dus dat de mens juist op tijd begonnen is met de hoognodige CO2 terug in de atmosfeer te brengen en het voortbestaan van het leven zelf op de planeet veilig stelde.
  Iedereen zou het YouTube kanaal van Tony Heller moeten volgen, hij brengt data in het daglicht die anders nergens naar voor gebracht worden , hij vermeld altijd zijn bronnen in tegenstelling tot vele anderen die ons zelfs pure onwaarheden voorschotelen.
  Dat zal ook wel de reden zijn dat hij zo furieus aangevallen wordt en dat maakt mijn bewondering voor de man alleen maar groter.
  In het volgende voorbeeld zie je hoe oneerlijke klimaat manipulatie werkt in slechts één recent voorbeeld van de New York Times waarin drie technieken waaronder pure leugens gebruikt worden om hun lezers meer angst aan te jagen dan werkelijk nodig is :

  https://youtu.be/H41OYme1vlA

  We kunnen het er ondertussen over eens zijn dat CO2 niet de grote aandrijver is van het klimaat maar een klein onderdeeltje is van het geheel.
  De 0,85 graden opwarming die men vaststelde sinds het begin van de metingen is het natuurlijke verloop van de dingen die zonder de CO2 stijging mischien 0,84 zou zijn geweest .
  Wie weet het ? De toekomst voorspellen is onmogelijk, computer modellen zouden over alle parameters moeten beschikken om het te verwachten verloop te kunnen aangeven.
  Iedereen heeft vast ook wel gehoord hoe de vlinderslag van een vlinder aan de ene kant van de wereld tot een storm aan de andere kant van de wereld kan leiden . Om al die parametertje in een model te verwerken is onhaalbaar en daarmee zijn ook correcte computer modellen onhaalbaar.
  Ik ben er helemaal voor om onze ecologische voetafdruk te verkleinen maar onderdeel daarvan is voor mij ook om mijn CO2 voetafdruk zoveel mogelijk te vergroten want daarmee help ik de natuur terug naar een idealere tijd.
  Ik wil de temperatuur en CO2 waardes terug zoals die waren toen de aarde op haar groenst was met de grootste biodiversiteit ooit .

 5. In 2050 is de maan van kaas en de aarde van trekdrop. Niemand gelooft dit natuurlijk, waarom geloven we dan wel die psychopaten die maar een beetje zitten te fantaseren hoe ze de bevolking kunnen bezitten en vernederen. Het verschil tussen mijn bewering en dat van de psychopaten is dat hun belachelijke voorspellingen gedeeld en herhaald worden door de media (helaas ook de alternatieve media) Als mensen iets maar vaak genoeg zien en lezen gaan ze het geloven en worden ze bang. Bovendien: over 30 jaar bestaat de mens niet meer door klimaat verandering 😀

 6. Bill Gates and Friends is alvast wat lebensraum aan het maken door enorme hoeveelheden aan bos te rooien. Het daarmee gewonnen hout wordt weliswaar niet aangeboden als natuurlijke materialen om mee te kunnen bouwen, maar in de aardbodem begraven vanwege de CO2 Leugen. Gates of Hell – een verdienmodel.

 7. En dan isoleren met koeien en geiten stront om het een beetje wind dicht en regen bestendig te maken.
  Doen ze in Afrika ook zo.
  Wel regelmatig bijhouden want het spoelt er ook weer af.

  • Ik denk dat mijn keuze valt op de oude bouwkunst die ze bijvoorbeeld in Jemen gebruik(t)en en nog altijd overeind staat en in functie. Heel stevig met dikke muren die zowel koude als warmte als mogelijke indringers buitenhoudt. Aantal jaren geleden daarvan wat filmmateriaal gezien en ik vond het wel interessant. Persoonlijk ben ik dan ook nooit gecharmeerd geweest van wolkenkrabbers of kleinere grijs betonnen kazernes, maar dat is uiteraard smaak en subjectief. Ik mocht eens in een Filipijns nipa hutje logeren waar het raamwerk gemaakt was van fijn gaas. Ook errug amusant. Tip: houdt voedselresten buiten de deur anders krijg je kakkerlakken. Best grote. Het is een kwestie van anders.. en iets aanpassen..

   • Of bakstenen zoals ze ook de Chinese muur gebouwd hebben.
    Aarde, modder, stro en wat rijst water.
    En dan maar goed aanstampen.
    Die muur staat er nog steeds.

 8. Even alle gekheid op een stokje en afgezien van het feit dat met de momentele bevolking en beschikbaar oppervlak het niet mogenlijk is om iedereen te huisvesten zonder hoogbouw (ontvolking).
  De traditionele huisbouw ontwikkeld over honderden jaren is zo slecht nog niet, uit de mode geraakt omdat het te duur/arbeidsintensief is.
  We hebben hier in de familie het huisje van oma met natuursteen muren (zonder specie) en een hout, zand, klei dak.
  In de winter warm en in de zomer koel, dus er zit wel een soort van waarheid in.

  • Hoogbouw is onzin, in Rusland kun je duizenden km oostelijk rijden zonder enige bebouwing en zonder akkerbouw, daar kun je duizenden boerderijen bouwen met veel vruchtbare grond eromheen, daar kunnen vele vele miljoenen mensen in alle rust en rijkdom leven.
   Er horen 30 miljard zielen bij de aarde en de aarde kan met gemak 30 miljard zielen voeden, er zijn er maar 8 miljard geïncarneerd, een veelvoud van ruim voldoende middelen voor iedereen, behalve als we ons allemaal gates willen noemen en elke dag met een prive jet rond de aarde willen vliegen.

 9. Beste Mensen

  De vraag reist op
  Wat is modern ?
  Want 50 jaren geleden werd exact datzelfde woord modern gebruikt tot de kinderen van toen
  En exact datzelfde gebeurt nog steeds tot de kinderen van Nu
  Wat is dan Modern ?
  Modern bestaat niet
  Als men de volgende woorden gaat gebruiken
  Dat klinkt logischer
  Alles veranderd continu van vormen en maten
  Vervoermiddelen blijven vervoermiddelen
  Grote Auto of Huifkar Paard en Wagen
  Zijn allemaal dingen die worden misbruikt als zogenaamde hulpmiddelen om te verplaatsen
  Excuses
  Misbruik maken van een ander in eigen Ego belang
  Dat moet stoppen
  Iedereen moet leren zijn / haar eigen boontjes zelf te doppen

  Dank U

 10. Universitair- geouwehoer- in loze ruimte. Overheden doen er ALLES aan om ecologische bouw tegen te werken. Voor 10 duizend euro bouw je een prima woning met lokale materialen.
  Dan nog zelf voor je een zorgen.. 2 dagen in de week. Hou je er vijf over om je eigen leven zin te geven.
  Zijn ze elke controle kwijt, de elite.
  En de neerbuigende termen over hutten en poepmodder zijn uiteraard weer niet van de lucht, maar ik zou graag de vrijheid kunnen kiezen…

 11. Als je dit artikel combineert met twee andere gebeurtenissen in de wereld zou dit zomaar de ( dan verplichtte ) waarheid kunnen zijn.

  Wat heel gevaarlijk is, HET PANDMIE VERDRAG, WAT DOOR NEDERLAND GERUISLOOS IS GETEKEND EN NAAR DE W.H.O IS TERUG GEZONDEN. In mei 2024 wort hierover besloten dit zal w.s. Geruisloos gaan volgens de verwachting.
  Dit wordt een sluitend verdrag om de gehele wereld onder controle te krijgen. 1 wereldregering……❗️
  Met lockdowns en alle middelen die we dat laatste jaren hebben gezien.
  Deze “ afspraken zullen bindend” zijn voor alle aangesloten landen.

  Het andere artikel is te vinden op de site vaccinvrij……
  DeZwitserse advocaat Philipp Kruse houdt een toespraak in het Europese parlement over DE MACHTSGREEP VAN DE W.H.O. ‼️

  Deze machtsgreep zal alles omvattend zijn beluister zelf deze toespraak. (15 min) op de website van stichting vaccinvrij…..
  In combinatie met het door ons DOMME PARLEMENT GOED GEKEURDE PANDEMIE VERDRAG, kan er Totale dictatuur worden afgekondigd door de W.H.O. op grond van een besmettelijke ziekte of iets dergelijks./ wereld wijd of regionaal…..ook klimaat doelen zullen onder volks gezondheid gaan vallen.❗️Dus w.s. Ook klimaat lock downs……
  Dit verdrag wordt achter gesloten deuren behandeld. En goed gekeurd in febr 2024 !!!

  En let op door welke figuren de WHO geregeerd wordt, dat er in de voorgeschiedenis genocidale aspecten aanwezig zijn.
  Komt nog bij dat zelfs EXPIRIMENTELE prikken medicijnen Verplicht kunnen worden……

  Dan komt het in dit artikel beschreven “ woningbouw” wel in een ander daglicht te staan.

 12. 2050 gaan we nooit halen . De wereld van de anti christ word door een zondvloed vernietigd .
  Nee niet door god maar met de komst van een ster . Europa gaat trouwens zinken .

 13. NCRM.nl Tekst in mensenrechtenverdrag
  op overheidswebsite doet denken
  aan eugenetica.

  Ik heb het naar mijn zorgverzekeraar
  gestuurd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in