Het onder Duitse vlag varende NGO-schip Sea-Watch 3 wordt gebruikt om migranten van Afrika naar Europa te smokkelen, screenshot YouTube

Een NGO-schip dat illegale migranten Italië heeft binnengesmokkeld, waarvan een aantal ook een Coronabesmetting met zich meebracht, is door de Italiaanse autoriteiten in beslag genomen. Het schip in kwestie is de onder Duitse vlag varende Sea-Watch 3.

Het onder Duitse vlag varende NGO-schip Sea-Watch 3, dat wordt gebruikt om migranten van Afrika naar Europa te transporteren, is door de Italiaanse autoriteiten in beslag genomen wegens bepaalde “onregelmatigheden”. Dit nadat het schip vorige maand meer dan 200 illegale Afrikaanse migranten naar Italië had verscheept, waaronder een aantal van hen met Corona was besmet.

Volgens de Italiaanse kustwacht zijn er “verschillende technische en operationele onregelmatigheden die de veiligheid in gevaar brengen, niet alleen voor de bemanning maar ook voor de opgepikte migranten”.

Het is gebruikelijk dat linkse activistische NGO’s onder het mom van ‘hulporganisaties’ migranten over de Middellandse Zee naar Europa smokkelen. Velen zijn nu weer actief nadat Italië en andere EU-landen de Corona-beperkingen hebben versoepeld.

Op de website van de organisatie Sea-Watch staat dat het schip dat uit Malta vertrekt voornamelijk bemand wordt door vrijwilligers en activisten. Met behulp van radar, verrekijkers en camera’s is men langs de Libische kust actief op zoek naar boten met Afrikanen om te ‘redden’. De migranten worden aan boord genomen en vervolgens naar Italië getransporteerd waar ze asiel kunnen aanvragen of verder kunnen gaan naar het noorden, bijvoorbeeld naar Nederland.

Op 25 juni liet Sea-Watch 209 illegale migranten achter in de haven van het Siciliaanse Porto Empedocle na een quarantaine van drie weken aldaar. Toen de migranten door het Rode Kruis werden getest, bleek dat ten minste 28 van hen de Coronabesmetting bij zich droegen.

  Nog twee Italiaanse leraressen dood na AstraZeneca-vaccinatie

Nello Musumeci, gouverneur van Sicilië, verklaarde dat dit het bewijs was dat de regering het juiste had gedaan door de migranten in quarantaine te plaatsen: “Degenen die ons hebben bekritiseerd en beschuldigd van racisme kunnen nu zien dat we de juiste beslissing hebben genomen”.

Sea-Watch 3 zorgde op 29 juli vorig jaar voor opschudding toen de toenmalige kapitein Carola Rackete werd gearresteerd nadat zij zonder toestemming de haven van Lampedusa was binnengevaren en vervolgens opzettelijk een Italiaanse patrouilleboot had aangevaren.

Illegale immigranten gebruiken nu de kerk op Lesbos als toilet

De globalistische krachten bekritiseerden vervolgens, in de vorm van de Duitse bondspresident Frank-Walter Steinmeier, Italië voor de weigering om het schip de haven binnen te laten:

“Het is mogelijk dat er wetten zijn over wanneer schepen een haven kunnen naderen, maar Italië is niet alleen een staat, het ligt in het centrum van de EU en een van de oorspronkelijke EU-landen. Een geval als dit moet op een andere manier worden behandeld”, zei Steinmeier destijds.

“Degenen die levens redden kunnen nooit worden gezien als criminelen”, voegde hij eraan toe.

Ook toen werd na de arrestatie van Rackete het schip in beslag genomen maar in december vorig jaar overhandigd. Dit keer heeft de Italiaanse kustwacht verklaard dat het schip in beslag zal blijven totdat Duitsland en de bemanning de problemen aan boord hebben verholpen.

Italiaanse imam: “Christelijke vrouwen zijn onze prooi!”

Vorig artikelBuschauffeur die passagiers zonder mondkapje weigerde tot de dood toe mishandeld
Volgend artikelAfrikanen met strafblad steken Duits asielcentrum in brand en komen met voorwaardelijk weg
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in