Palestina-verdedigers beschimpten maandag de Israëlische premier Benjamin Netanyahu omdat hij beweerde dat het bombardement van een dag eerder op een vluchtelingenkamp in Gaza, waarbij minstens 50 mensen omkwamen en tientallen anderen gewond raakten – waaronder veel vrouwen en kinderen – een “tragische vergissing” was.

De aanval op het tentenkamp in de wijk Tal al-Sultan – een door Israël aangewezen “veilige zone” in de zuidelijke stad Rafah – veroorzaakte een inferno dat mensen levend verbrandde in de tenten waarin ze schuilden. Grafische beelden toonden verkoolde en gesmolten tenten en lichamen, waaronder een klein kind wiens hoofd ontbrak, schrijft
Brett Wilkins.

Israëlische functionarissen – die gewoonlijk massamoorden door de Israel Defense Forces (IDF) ontkennen – hebben toegegeven dat ze de aanval hebben uitgevoerd, waarbij volgens hen twee topleden van Hamas werden gedood.

“Ondanks onze uiterste inspanningen om onschuldige burgers niet te schaden, was er gisteravond een tragische vergissing,” vertelde Netanyahu maandag aan leden van de Knesset, het parlement van Israël. “We onderzoeken het incident en zullen tot een conclusie komen, want dit is ons beleid.”

Critici waren er echter snel bij om het “vergissing”-narratief te weerleggen.

“Dit was opzettelijk. Je doodt niet per ongeluk massaal kinderen en hun families keer op keer en dan zeggen: ‘Het was een vergissing’,” zei Amerikaans Congreslid Rashida Tlaib (D-Mich.) in een post op social media aan president Joe Biden. “Genocidale maniak Netanyahu vertelde ons dat hij de Palestijnen ethisch wil zuiveren. Wanneer gaat u hem geloven, POTUS?”

Progressieve Amerikaanse wetgevers, mensenrechtenactivisten en partijen in de door Zuid-Afrika geleide genocidezaak voor het Internationaal Gerechtshof (ICJ) zijn onder degenen die hebben gewezen op wat zij uitspraken noemen van genocidale bedoelingen door Israëlische regerings- en militaire functionarissen. Netanyahu heeft de Palestijnen vergeleken met de Amalekieten, een oude mythische vijand van de Joden die de God van de Hebreeuwse Bijbel de Israëlieten opdroeg uit te roeien. De Israëlische minister van Defensie Yoav Gallant noemde de Palestijnen “menselijke dieren” terwijl hij de “volledige afgrendeling” van Gaza aankondigde.

  Iran-Rusland zetten een westerse val op in Palestina

De voormalige directeur van Human Rights Watch, Kenneth Roth, zei: “Het houdt op een ‘tragische vergissing’ te zijn wanneer de Israëlische regering grote aantallen Palestijnse burgers blijft doden. Het probleem is de ‘rules of engagement’ die aanvallen toestaan met weinig respect voor Palestijnse burgers. Zijn zij slechts ‘menselijke dieren’?”

Dave Zirin, sportredacteur bij The Nation, zei op social media dat “het geen ‘tragische vergissing’ is. Het is genocidaal beleid.”

Vorige week beval het ICJ Israël om zijn Rafah offensief “onmiddellijk” te stoppen. Israël negeerde het bevel en bleef de stad aanvallen.

Vorige week zei Karim Khan, aanklager bij het Internationaal Strafhof, dat hij formeel een arrestatiebevel had aangevraagd voor Netanyahu, Gallant en drie Hamasleiders voor vermeende misdaden tegen de mensheid, waaronder uitroeiing, gepleegd op en na de aanvallen van 7 oktober, waarbij meer dan 1.100 Israëli’s en buitenlanders omkwamen en meer dan 240 anderen werden gegijzeld. Ten minste enkele van de slachtoffers werden gedood door zogeheten “eigen vuur’”

Meer dan 128.000 Palestijnen zijn gedood of gewond geraakt door Israëlische bommen en kogels sinds 7 oktober, volgens functionarissen in Gaza, die minstens 11.000 vermisten – die vermoedelijk dood zijn en begraven liggen onder het puin van honderdduizenden gebombardeerde gebouwen – tot dat grimmige aantal rekenen.

Ondanks deze duizelingwekkende aantallen slachtoffers – en ondanks de gedwongen verplaatsing, uithongering en ontbering van miljoenen Gazanen door Israël – blijven de Verenigde Staten hun belangrijkste bondgenoot in het Midden-Oosten steunen met miljarden dollars aan wapens en met diplomatieke en politieke steun, waaronder veto’s in de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties en ontkenning van genocide.

  Hamas is intact, dus heeft Israël verloren?

“Hoe vaak gaan we nog horen dat het een ‘vergissing’ was voordat we serieuze actie ondernemen tegen Netanyahu?” Vroeg Amerikaans Congreslid Delia Ramirez (D-Ill.). “Hoe kan iemand zijn regering rechtvaardigen? Elk moment dat we wapens leveren, geld sturen en excuses maken, maakt ons absoluut medeplichtig aan zijn barbaarse doodsoorlog tegen de Palestijnen. Genoeg!”

Democratisch strateeg Waleed Shahid stelde dat “Biden die Netanyahu van wapens voorziet terwijl hij zijn honderdste oproep tot terughoudendheid doet, is als een barman die drankjes serveert aan een alcoholist terwijl hij aandringt op nuchterheid.”

“Biden’s steun aan Netanyahu’s oorlog is geworteld in een hiërarchie van menselijke waarden, een empathiekloof die lijden, geweld en wantrouwen in stand houdt”, voegde hij eraan toe. “Het afsnijden van Amerikaanse wapens is de enige manier om Netanyahu te isoleren om verder doden van vrouwen en kinderen te voorkomen in wat de grootste slachting onder Palestijnse burgers is geworden sinds de oprichting van Israël in 1948.”

Sommige critici zeiden dat dit een goed moment zou zijn om zijn dreigementen na te komen om de Amerikaanse wapenleveranties aan Israël stop te zetten als het Rafah zou binnenvallen.

“Het massaal doden van burgers die een toevluchtsoord zochten, al dan niet per ongeluk, is precies wat president Biden zei dat onaanvaardbaar zou zijn aan een Israëlisch offensief in Rafah,” zei Dylan Williams, vicevoorzitter voor regeringszaken van het Center for International Policy, in een verklaring. “Biden zou niet moeten wachten op een pro forma Israëlisch onderzoek – hij zou woord moeten houden en de wapens nu meteen moeten stopzetten.”

  Mijn antwoord aan de religieuze zionist met "tranen in zijn ogen"

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Wat is de Balfour-verklaring?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFlashback: Trudeau beweerde dat Covid-prikken ‘veilig en effectief’ waren voor Canadezen – erkent nu vaccinverwondingen!
Volgend artikelDe rand van ontbinding: Neurose in het Westen nu de dijken breken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. En dat stuk uitschot gaat gewoon door,word tijd dat iemand zijn leven op aarde verkort.op welke manier dan ook,eventueel ook zeker per vergissing.☹️

  • De genoemde zionistische fascist wordt onder meer door de Nederlandse overheid, waaronder ook het nieuwe kabinet, ruimschoots gesteund, vooral met wapens.

   • Ook door veel Nederlands volk hoor. Vies tuig walgelijke Zio’s. Moet je eens uitleggen hoe een Nl’er totaal geen relatie heeft met Israël opeens zo verliefd is op hun land en genocide voering, enkel & alleen omdat de slachtoffers moslims (en kleine mate Christenen) zijn. Ik wens deze nazi’s enkel ellende toe. Kindjes & vrouwen die levend worden verbrand etc … Tegen Hamas man tegen man durven die schijters niet en al zeker niet zonder wapens van EU/ UK/ USA.

  • Als er een hel bestaat, dan maar hopen dat de zionistische fascisten er lang mogen fikken…stelletje gore hufters die het zijn…

 2. >Ondanks deze duizelingwekkende aantallen slachtoffers – en ondanks de gedwongen verplaatsing, uithongering en ontbering van miljoenen Gazanen door Israël – blijven de Verenigde Staten hun belangrijkste bondgenoot in het Midden-Oosten steunen met miljarden dollars aan wapens en met diplomatieke en politieke steun, waaronder veto’s in de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties en ontkenning van genocide.<

  lol, niet alleen de JewSA, maar ook de PVV zo goed als alle partij genoten van de PVV steunen Israel 100% lieten ze laats nog een video van zien, alle klapten binnen de PVV er voor!

  NL is medeplichtig (die verantwoordelijken) en de PVV moet opzouten! net als die andere partijen behalve de FvD kan blijven wat mij betreft.

  en weg met de gehele politiek, NL zou moeten bestuurd worden als zijnde een groot Familiebedrijf met alleen de besten voor NL en haar inwoners aan het roer, ben je niet meerde beste, dan hup de zak en next. Nooit meer politiek of politieke spelletjes, laat staan oorlogen of burger bedrog of diefstal van burgers of wat ook. F met hun democratie verdeel en heers, het was altijd al een Demoncreatie! wake the F up.

  • Wilders geniet van dode Palestijnse onschuldige vrouwen en kinderen, hij tweet er op los, Als Israël maar won met de inzending op het eurosongfestival….Das was voor hem pas echt belangrijk!!!

 3. Sorry voor alle dieren maar Netanyahu is toch wel het grootste, vuilste en gemeenste beest wat hier op aarde rondloopt zonder ook maar een beetje menselijkheid in zijn lijf.
  Mijn hart huilt bij het zien van deze gedode kindjes, verschrikkelijk!

 4. Nog toe te voegen : Genocide FJB & Engel des Doods AB moeten eveneens terecht staan voor oorlogsmisdaden tegen de menselijkheid.
  Ziek, doodziek wordt een mens van deze onophoudelijke dagelijkse gruwel, bloedbaden en bombardementen met ultra zwaar geschut non-stop aangeleverd door het linkse onaantastbare overzeese oorlogsregime en de linkse oorlogshitsers.
  Dierenrechten organisaties komen tenminste met succes nog op voor de rechten van dieren. Hier laat de wereld de duizenden afschuwelijke moordpartijen op kinderen, vrouwen en onschuldige burgers maar begaan. Opnieuw, opnieuw en opnieuw !
  En dan mag bij wet een bepaald woord niet worden uitgesproken op straffe van strenge vervolging, boetes alom en gevangenisstraf ! Zover hebben we het dus gebracht anno 2024 !
  De poorten van de hel zijn geopend en niemand slaagt erin ze nog dicht te krijgen !

 5. Egypte het volgende Gaza ?
  “De Israëlische moord op een Egyptische soldaat laat zien hoe reëel de dreiging van een oorlog in de Gazastrook is: de Turkse minister van Buitenlandse Zaken Fidan.
  ‘Het zou niet mogelijk zijn dat deze genocide zou voortduren zonder de steun van sommige landen, vooral de VS, aan Israël’, zegt Fidan ook”.
  https://www.aa.com.tr/en/middle-east/israeli-killing-of-egyptian-soldier-shows-how-real-gaza-war-spillover-threat-is-turkish-foreign-minister-fidan/3232955#:~:text=The%20Egyptian%20army%20said%20Monday,crossing%20between%20Egypt%20and%20Gaza.

 6. Houd op met het beschuldigen van “de joden”, “de katholieken”, “de nazi’s”, “de Illuminati” of “de geheime genootschappen” voor de vernietiging van onze beschaving. Die labels zitten op het oppervlak van een persoon en duiden een bepaalde klasse aan – wat daarbinnen verborgen zit, is wat alles controleert. Als iemand waarheid, mededogen en tolerantie volgt, is hij een goed mens. Als de gedachten van een persoon worden beheerst door een interdimensionale geest of entiteit die de Waarheid, Mededogen en Tolerantie niet volgt, kunnen ze kwaadaardig worden. Het geheim der geheimen van de occulte kunsten en mysteriescholen is dat een geest of kracht uit een ander universum/dimensie feitelijk de ingewijden controleert en dus een groot deel van de aarde.

  Een kwaadaardige entiteit is erin geslaagd bijna elk aspect van onze beschaving te dicteren door voldoende mensen individueel te controleren en in de hoogste niveaus van de groepen die het bankwezen, de media, de overheid, de geneeskunde, enz. runnen. Mensen worden normaal gesproken beschermd tegen deze wezens, maar wensen roem en winst bracht hen ertoe deze entiteiten op hun lichaam uit te nodigen. De meeste ingewijden worden in deze sekte geboren en anderen worden af ​​en toe uitgenodigd om erin ingewijd te worden; het is niet mogelijk om lidmaatschap aan te vragen. Je zult geen advertenties voor de Cult vinden, maar als je goed oplet, zul je de tekens en symbolen zien die ze gebruiken om andere leden te waarschuwen. Deze bezetenheid komt veel vaker voor dan mensen denken en vormt de basis van de ‘Mysteriescholen’. Chinezen, Italianen en Joodse mensen zijn vaker het slachtoffer van deze bezetenheid.

  Wijlen Bill Cooper, een van de beroemdste ‘complottheoretici’ die 911 belde voordat het gebeurde, zei in minder dan 30 seconden alles wat je moet weten, behalve de clou van wat de Mysteriescholen werkelijk controleert:
  https://www.instagram.com/garifunaduvalle/reel/Cy3KGYHL_Tg/

 7. Ik mis mijn oprechte mening, gebaseerd op feite van gebeurtenissen uit een land dat op dit moment een GENOCIDE uitvoert.
  Wat is er mis met mijn vrije meningsuiting ???

 8. Netanyahu onder vuur nadat hij Rafah bloedbad een ’tragische vergissing’ noemde.
  Met zijn hoofd te veel tegen de muur gekaatst?!
  In de jaren zeventig, op een internaat voor gehandicapten was er eentje die verstandelijk, geestelijk gehandicapt was.
  Op bed werd hij volledig vastgeketend.
  Hij beet.
  En (geen grap), hij ging vlak voor een muur staan en sloeg dan met zijn hoofd tegen de muur.

  De Joden hebben het voor mekaar gekregen dat ze bekend staan als een intelligent volk.
  Een intelligent volk, wat tegen een muur kopt, lult!
  Een intelligent volk, met de haardracht van, Pipi Lang Kous!
  Een intelligent volk, wat een compleet land hebben gekregen!
  Een intelligent volk,wat zich nooit staandend zou kunnen houden zonder hun “grote” vriendjes van the United Stasi of All!

 9. Op internet circuleren verhalen over de palestijnse aanval / aanslag van 7 oktober
  Gebakken babies, verkrachtingen etc
  Er zijn ook politici die zeggen zulke beelden te hebben gezien

  Vraagje ?
  Is het mogelijk met de huidige ai tools om zulke bewijzen te fabriceren ?
  Er zijn genoeg snuff movies en zieke porno
  De omgeving kun je her creeren met green-screen tech
  Maar is de ai zover dat je dit kunt maken en ook kan aansturen sturen

  Met privacy van slachtoffers etc krijgt niemand dit te zien maar ze kunnen ondertussen wel iedereen veroordelen met puur synthetische bewijzen.
  Terzijde, elite organiseerd parties waar men gebak eet dat is gemaakt in de vorm van een mensen lichaam en is opgebaard in een kist. – deze kunnen dan ook veroordeeld worden ?

  Iemand met mening of feiten hierom trent ???

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in