Foto Credit: 𝕏 screenshot

Een flashback video onthult dat de Canadese premier Justin Trudeau op een bepaald moment tijdens de Covid-pandemie beweerde dat mRNA-vaccins veilig en effectief waren, om jaren later, na een groot aantal vaccinatieletsels, terug te krabbelen.

In een krachtige naast elkaar vergelijking die circuleert op social media, verklaart de tegenwoordige Trudeau op onironische wijze dat hij op de hoogte is van de misinformatie rond Covid-vaccins, met een flashback naar december 2020 waarin te zien is dat hij op een gegeven moment beweerde dat “elk vaccin dat we distribueren voor Canadezen veilig zal zijn voor Canadezen,” bericht Infowars.


De video gaat dan terug naar het heden waar Trudeau toegeeft “dat er waarschijnlijk mensen zijn die erg ziek zijn geworden van vaccinaties,” wat illustreert hoe Trudeau zelf verantwoordelijk was voor de verspreiding van misinformatie.

De vergelijking is een perfecte inkapseling van hoe de kleingeestige elite verhalen manipuleert om in hun agenda te passen, waarbij ze bij elke stap gaslighten om de publieke opinie te manipuleren terwijl ze vrij blijven van repercussies of aansprakelijkheid.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

‘Veel hoger dan we hadden verwacht’: Russische wapenproductie baart Europese oorlogsplanners zorgenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Met 'Ziekte X' het 'dekmantelverhaal' voor de komende massale sterfgevallen als gevolg van de vrijlating van de nieuwe biowapens van de globalisten, zal hun 'bloedlust' niet ophouden voordat ze worden gestopt
Vorig artikelAls mensen extreem wanhopig en extreem hongerig worden, eten ze letterlijk alles
Volgend artikelNetanyahu onder vuur nadat hij Rafah bloedbad een ’tragische vergissing’ noemde
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Filmpje gezien, hoe is het mogelijk. Je zal zo’n spuit genomen hebben. Ik zou me in ieder geval elke avond in slaap janken.

 2. ‘Veilig en effectief’ was het deuntje dat wereldwijd door alle hotemetoten op precies dezelfde manier werd uitgesproken, zo van het spiekbriefje af. Het klonk alsof ze er zelf verstand van hadden. Als je al die buikspreekpoppen overal precies hetzelfde hoort uitkramen, waar het dan ook om gaat, dan moeten er alarmbellen afgaan en weet je al zeker dat er iets goed mis is. Laten we er volgende keer ook weer goed op letten.

 3. Het lijkt nu toch wel heel erg duidelijk dat deze massamoordende liegende hypocridioot buiten de pot heeft gepist?

  Maar, dit past toch ook heel mooi in zijn nieuwe project van de Medically Assisted Suicide…?!

 4. Dat gelul kennen we.
  “met de kennis van vandaag hadden we gisteren…..”
  Val maar helemaal dood met je excuses, na demonisering van ongevaccineerden, gedwongen lockdowns, vaccinatiepaspoortengelul, opzetten van burgers tegen elkaar.
  Zak stront.

 5. natuurlijk voelen ze nattigheid en dan maken ze (proberen) een excuus en hopen dat de mensheid er intrapt en natuurlijk trappen ze erin en zullen zeggen ze hebben toch excuus gemaakt want zij wisten het ook niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in