Peter van der Sluijs / Wikimedia / 4.0 International, 3.0 Unported2.5 Generic2.0 Generic en 1.0 Generic license.

Mensen “in Afrika en het Midden-Oosten zullen gaan denken dat ze elders beter af zijn.” Dat zei de Nederlander Geert Wilders, wiens Partij voor de Vrijheid (PVV) een coalitie leidt die binnenkort de Nederlandse regering zal leiden. De coalitie heeft toegezegd zich te onttrekken aan de regels van de Europese Unie en het “strengste asielbeleid ooit” te voeren, schrijft Selwyn Duke.

“De zon zal weer schijnen in Nederland… Nederland zal weer van ons zijn,” verklaarde Wilders ook, na een vijf maanden durende strijd om een regering te vormen die bestaat uit de PVV en drie andere partijen. Het is misschien nog een babystapje, maar het geeft wel een klap tegen die unieke westerse kwaal, immigratie.

Wilders kent ook de gevolgen van immigratie, omdat hij in zijn eigen land lange tijd onder 24/7 politiebescherming heeft geleefd vanwege islamistische doodsbedreigingen.

De Associated Press berichtte eind vorige week over het immigratiehervormingsverhaal:

Wilders en drie andere partijleiders bereikten begin donderdag een akkoord over een coalitieakkoord dat Nederland naar hard rechts doet overhellen, als afsluiting van een half jaar van tumultueuze onderhandelingen…..

Het akkoord “Hoop, lef en trots’ voert strenge maatregelen in voor asielzoekers, schrapt gezinshereniging voor vluchtelingen en wil het aantal internationale studenten die in het land studeren verminderen.

“Mensen zonder geldige verblijfsvergunning zoveel mogelijk uitzetten, zelfs gedwongen,” staat in het 26 pagina’s tellende document.

“We schrijven vandaag geschiedenis,” verkondigde Wilders, die zei dat hij ervoor had gezorgd dat de drie andere coalitiepartijen, waaronder die van demissionair premier Mark Rutte, de kern van zijn programma hadden geaccepteerd.

“De zon zal weer schijnen in Nederland,” zei Wilders. “Het is het sterkste asielbeleid ooit.”

Om het beleid mogelijk te maken, verklaarde de aantredende coalitie dat een “opt out-clausule voor Europees asiel- en migratiebeleid zo snel mogelijk zal worden voorgelegd aan de Europese Commissie.” Gezien de globalistische, immigrationistische aard van de EU, lijkt het verzet hiertegen misschien onoverkomelijk. Behalve dit:

  De ineenstorting van de media, de Nederlandse Julian Assange, rokende racisten, vertrouwen en waarheid

“Met hard-rechtse en populistische partijen die nu deel uitmaken van of aan het hoofd staan van een half dozijn regeringen in de Europese Unie van 27 landen, lijken ze gepositioneerd om winst te maken in de verkiezingen van het blok van 6-9 juni,” informeert de AP ook.

Natuurlijk is het een vooroordeel om deze partijen “hard-rechts” te noemen (vreemd genoeg kan een partij nooit links genoeg zijn om als “hard-links” bestempeld te worden). De entiteiten en politici in kwestie zijn nog steeds statisten en grotendeels seculier van aard; het zijn alleen niet de volslagen globalistische, immigrationistische socialisten die door de mainstream media als “centristisch” worden beschouwd.

Daarom waren de gevestigde pseudo-elites geschokt toen Wilders’ partij afgelopen november tijdens de verkiezingen de grootste van Nederland werd. De PVV had echter nog steeds niet genoeg zetels gewonnen om alleen te regeren, dus moest ze moeilijke onderhandelingen aangaan met andere partijen, een moeizaam proces waardoor hard-links de macht dreigde te behouden.

Het resulterende compromis was interessant, en niet alleen omdat Wilders moest afzien van de mogelijkheid om premier te worden. Om “de overeenkomst eerlijk te maken voor alle vier de partijen, zal geen van hen zijn eigen politici in de regering sturen,” vertelt Breitbart. “Het lijkt erop dat de posities in de ministeries en het premierschap zullen worden ingenomen door ‘technocraten’ – niet-politici en typisch academici en economen – die het regeringsprogramma zullen uitvoeren zoals gedicteerd door de vier [partijhoofden].”

Natuurlijk is dit programma niet beperkt tot het bestrijden van de demografische aanval op het Westen. Bijvoorbeeld: “Naast het beteugelen van migratie, zei de coalitie ook kernreactoren te willen bouwen en de offshore aardgasproductie te willen uitbreiden,” meldt DW.com.

  Nederlandse regeringspartij: kinderdagverblijven moeten ongevaccineerde kinderen kunnen weigeren

“De nieuwe regering zal zich ‘houden aan de bestaande afspraken’ over het klimaat, maar waarschuwde ‘als we de doelen niet halen, zullen we alternatief beleid maken’, aldus het akkoord,” vervolgt de site. “Het beloofde ook om de last van milieuregels voor boeren te verlichten.” Dit is veelzeggend omdat Nederland – ’s werelds op één na grootste landbouwexporteur – wordt geteisterd door boerenprotesten die zijn ingegeven door lastige greentopische regelgeving.

Het is echter de (im)migratiehervorming die het belangrijkst is, omdat deze grotendeels zal bepalen of het Westen als cultuur overleeft of niet. Denk na:

 • In Amsterdam, de hoofdstad van Nederland, is een meerderheid van de bevolking nu van buitenlandse afkomst.
 • De Britse acteur/komiek John Cleese merkte jaren geleden al op dat “Londen geen Engelse stad meer is.” Waarom? De hoofdstad, in 1971 nog 87 procent “White British”, is nu nog maar 36,8 procent blank Brits.
 • In 2017 stelde de Franse intellectueel Christian de Moliner voor om Frankrijk op te delen om een “burgeroorlog” met zijn moslims te voorkomen.
 • In 2001 zei de multiculturalistische politica Mona Sahlin over demografische veranderingen dat “de Zweden geïntegreerd moeten worden in het nieuwe Zweden; het oude Zweden komt nooit meer terug.

Sahlins opmerking weerspiegelt een geest die doordrenkt is van immigrationisme, het geloof dat immigratie altijd goed is, altijd nodig, nooit in twijfel mag worden getrokken en de enige constante moet zijn in een steeds veranderend universum van beleid. Het is ook weer uniek westers. Denk er eens over na:

 • Toen Japan jaren geleden illegale vreemdelingen uitzette, verklaarde het ongegeneerd dat “Japan voor Japanners is”.
 • Als er problemen zijn (bijna altijd) in Syrië, Afghanistan of een ander Arabisch land, weigeren rijke Arabische landen zoals Dubai, de VAE en Saoedi-Arabië om “vluchtelingen” op te nemen. In plaats daarvan worden ze naar het hart van het Westen verscheept.
 • Volgens de Mexicaanse grondwet kan een genaturaliseerde burger nooit genieten van volledige burgerschapsrechten.
 • China, Rusland en in feite de meeste naties op aarde houden zich nog steeds aan de historische norm om onassimileerbare vreemde elementen buiten hun land te houden, in plaats van ze uit te nodigen.
  87.000 Nederlandse artsen en verpleegkundigen weigeren zich te laten vaccineren

Merk op dat migratie een belangrijke factor was in de ondergang van het Romeinse Rijk, omdat demografie het lot was. Dat is het nog steeds. Als een primitieve stam overspoeld zou worden door buitenstaanders, zouden “verlichte” statisten waarschuwen: “Dit is culturele en demografische genocide!”.

Maar als het in het Westen gebeurt, is het gezegende “diversiteit” – waarin onze kracht ligt (de leugens houden stand).

Dit gezegd hebbende, het probleem is niet zozeer immigratie als wel immigrationisme. Voordat we onze realiteit kunnen veranderen, moeten we immers ons denken veranderen. En wat dit betreft zou “Japans worden” geen slecht idee zijn.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geheim plan: EU lanceert grootschalig vestigingsprogramma voor miljoenen AfrikanenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe rand van ontbinding: Neurose in het Westen nu de dijken breken
Volgend artikelDr. Coleman: Dieren gaan beter om met ziekte dan mensen (Deel I)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Hij kan dat allemaal wel zeggen maar ik wil het hem zien doen.
  Vraag mij altijd af of zijn aversie voor moslims door joden is aangestuurd.
  Ik vind hem altijd een dubbel moraal hebben.
  Iets in hem is twistie 🤷‍♀️

  • Ja kijk maar goed wat Geert doet. Twee handen op één buik met de Netanyahu kliek. Hoor geen woord van zijn kant over de ‘volksverkrachting’ middels de gifprik. En hij staat duidelijk achter Brussel en de NAVO wat betreft steun voor het zwarte gat in Oekraïne. Nee, Geert is m.i. geen knip voor de neus waard. Geef mij maar Bach.

  • Tuurlijk. Het plan is en was Groot Israel van de Eufraat tot de NIjl. Dus de moslims in dat gebied moeten naar Europa. Daar heeft Geert ook voor getekend destijds.. Van de Jordaan tot de zee was het devies al in 1958 . Hopelijk is het snel gebeurd met de Joodse staat..

 2. Voorlopig zijn er 96.000 plekken nodig bij ongewijzigd beleid, Pieter Omtzigt zijn quotum in zijn partij programma had het over 50.000 per jaar een stad zo groot als bijv. Waalwijk.

 3. Hoe streng zullen ze zijn?

  Alle grenzen worden gesloten.
  Iedereen die geen legitieme reden heeft om hier te zijn, wordt teruggestuurd.
  Personen die criminele activiteiten ondernemen, worden uitgezet naar hun land van herkomst en krijgen een permanent verbod om terug te keren.
  Strengere controles bij de grenzen om illegale immigratie en smokkel tegen te gaan.
  Verhoogde samenwerking met internationale instanties om identiteitsfraude en valse documenten te detecteren.
  Uitbreiding van programma’s voor vrijwillige terugkeer, met financiële steun en re-integratieprogramma’s voor terugkerende migranten.
  Verscherpte straffen voor mensensmokkelaars en degenen die illegale immigranten helpen.
  Opzetten van heropvoedings- en rehabilitatieprogramma’s voor uitgezette criminelen in hun land van herkomst.

 4. De asielzoekers komen aan in Veilig land Italië, of Griekenland, enz.. Daar mogen zij kiezen waar ze willen wonen…En ze worden dan door 4 a 5 veilige Europese landen naar Ter Apel gereden…Mag u beoordelen of dit vluchtelingen zijn? Ik zeg als ze aankomen met een vlot op Scheveningen dan zijn het echte vluchtelingen…Wat we nu dagelijks krijgen zijn reizigers die gratis aangeboden reisgids Nederland hebben aangekruist ..SCHANDE!!!

 5. “De nieuwe regering zal zich ‘houden aan de bestaande afspraken’ over het klimaat, maar waarschuwde ‘als we de doelen niet halen, zullen we alternatief beleid maken’, aldus het akkoord,” DUS de sdgs van het wef worden gewoon nageleeft, en nederland maar juichen…..zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

  • Just remember. This new Dutch Gov is also operated by the WEF. And big time too.
   Smoke and mirrors from this coming GOV. You will see.

 6. Geen sterveling heeft het over het Coudenhove-Kalergie Pan-Europa plan dat naar de letter en geest gewoon uitgevoerd wordt, zoek maar eens op wie de Kalergie prijs heeft gewonnen, Nederlanders zljn slappe happen, de toekomst van hun kinderen interesseert hen blijkbaar weinig, next.

  • A.J. The Dutch population has become a disgusting lazy and Brainless lot. The new to be GOV is all smoke and mirrors. I advise people to get out of Holland now one still can

 7. Achterbaksheid , druipt er vanaf .
  Of je Wilders, Rutte, Kaag, Baudet of welke ander trek paard hebt , die één onderdeel mag acteren, maakt niet uit , ‘t is show.
  Alles is EU geregeld.
  EU is script , net zo globalistisch als Geert.
  Zelf.

  • Moet ook wel
   Als je recht door zee je intenties presenteerd dan ga je “At your service” naar de grond
   De hysterische reacties destijds waren misschien ook bedoeld als waarschuwing

 8. Laten wij vooral niet blij worden met een mogelijke dode mus.
  Wilders zit met zijn doelstellingen tussen een steen en een harde rots.
  Zijn Israelische broodheren willen heel wat anders dan wij.

  Geen enkel kwaad woord van hem over de gedragingen van Israel in Gaza en Rafah.
  En wie stonden er te klappen na het optreden via een scherm van Zelensky in de 2e kamer waar hij om meer wapens vroeg?

  Zolang de systemen rot zijn maakt het geen verschil welke poppetjes het voor het zeggen krijgen.
  Het moet inmiddels toch wel bekend zijn:
  ” veel beloven en weinig geven, doen de gekken in vreugde leven “.

  Wat kwam er terecht van de beloften van Wilders:
  https://sdproducties.wordpress.com/2016/01/05/isay-wat-kwam-er-terecht-van-12-jaar-beloftes-van-geert-wilders/

 9. Blijf fijn slapen alles loopt via het plan, iets waar 70 jaar of langer is over nagedacht en dan nu hun eigen plan en regels breken, nou denk dat maar niet, werkelijke verandering komt via ons het volk als we samen opstaan.

 10. Dat zal dan zijn om hen makkelijker en doeltreffender op eigen bodem uit te kunnen moorden…

  Onze grote blonde fascist doet heel erg zijn best om, net als J. Peterson, de BFF van Bibi te worden en hem aan te moedigen vooral door te gaan met wat de sataneonazio-fascistische massamoordenaar aan het doen is!

 11. Het ware beter als men zich zou richten op het uitzetten van slecht ingeburgerde Mislims i.p.v. zich te richten op mensen waarbij het papierwerk niet helemaal op orde is.

 12. De PVV heeft zich net zoals alle andere politieke partijen, behalve het FvD en BVNL, in ons deuglandje schuldig gemaakt aan genocide op 3 fronten: steun voor wapens aan de Oekraine, steun aan de zionistische genocide voor het letterlijk afslachten vd Palestijnen en het vieze spel omtrent de cojonagifspuiten meespelen. Trouwens de partijen die zich rechts noemen, het NSC, BBB, VVD, SGP, PVV en CDA zijn net zo smerig als die zich links noemen, nl de PvdA, Groen Links en D’66. Ze volgen allen, behalve de twee hierboven genoemde uitzonderingen, dezelfde agenda.De termen links en rechts zijn, zo ook als Fortuin altijd verkondigde, nietszeggend, en worden te pas en te onpas gebruikt. Het dient om de inhoud te gaan, en die is ver te zoeken in de 2e Slaapkamer.

  • Helemaal mee eens. Vertrouw NOOIT meer onze??? Roverheid.
   En dat vertrouwen komt bij mij NOOIT meer terug. Daarvoor zijn er teveel smerige spelletjes gespeeld door diezelfde Roverheid naar het volk toe.

   • Precies de Roverheid beroofd ons nog niet genoeg met al die belastingen op brandstof en ons vreten, Nu hebben ze Box3 op getuigt met de bedoeling je bij elkaar gewerkte al tig keer belaste vermogen nog een keer onder je kont uit te trekken op een radikale manier Jou geld verkwanselen aan uitvreters uit de hele wereld die de Roverheid in Hotels pampert en totaal verzorgt.Jou geld regelrecht naar Amerikaanse wapen en ammunitie handelaren gaat of klimaat tafel graaiers.Rutte en zijn hele verrotte kabinet WEF trollen en hoeren zijn geweest

 13. Weinigen beseffen dat het nieuwe kabinet géén opt out krijgt van het Europese parlement, het EU asiel en migratiebeleid blijft zoals het is, blijkbaar heeft de kiezer niet opgelet dat Nederland een ruimhartig asiel beleid heeft dat zijn weerga niet kent, zo’n 85 procent krijgt een status en recht op alle privileges die daarmee verbonden zijn.

 14. “De zon zal weer schijnen in Nederland,” zei Wilders.
  je moet het omdraaien het zal nog duister worden dan het nu is.

  lekker in slaap sussen en de bevolking maar wachten en waarop dan, op het sprookje wat ze de wereld insturen.

  dit is het hol (een van vele) van de deep state en niets anders.

  geloof je werkelijk als:
  1) een zionist die ons uit de stront helpt?
  2) een jankerd die rustig 180 graden kan draaien zoals omtzigt?
  3) schoof als mp die bij de geheime dienst heeft gewerkt?
  ze hebben allemaal iets wat niet geloofwaardig is.

  de bevolking heeft gegokt en verloren.

  • De bevolking trekt uiteindelijk aan het langste eind. Wij zijn met meer. Maar ja, voor die eens een keer uit de luie stoel komen. Maar komt wel, geef het de tijd om te broeien. Want broeien doet het.

 15. Scott Ritter betoogt dat Israel de oorlog met Hamas en Hezbollah verloren heeft en de economie ligt op zijn gat. Het land gaat leeglopen omdat de tweestatenoplossing menens wordt. De Hamas strategen gaan winnen en Israel gaat langzaam verdwijnen omdat het perspectief wegvalt. Dus wellicht op naar Kazari dan maar als bufferstaat tussen Novia Russia en rompstaat Klein Oekraine..
  ttps://www.youtube.com/watch?v=yHHs7s8g-ho

 16. De mensen die hebben gestemd oo PVV en VVD zijn voorgelogen er komt niets, betere zorg, lage premies, meer bejaardenhuis en enz twee mensen van inmigranten uitkomst jammer dat was het beleid niet eerder genomen dan waren zij nit in NL.

 17. Heb je het gevoel dat je vrijheid wordt beperkt of zelfs afgenomen?

  ZELFBESTURING: KUNNEN WIJ DE MENSEN ZONDER OVERHEID?

  Een nieuw beschermingsinstrument voor de samenleving en een middel voor Wij de Mensen om, binnen een gelijkwaardige zelfsturende samenleving, afspraken en regels overeen te komen.

  Daarvoor zijn is er vergadering die wordt opgericht wanneer een groep mensen samenkomt en ermee instemt om samen te werken voor een gemeenschappelijk doel een nieuwe samenleving.

  Altijd openbaar en vrij toegankelijk en kunnen plaatsvinden aan de keukentafel of in de bibliotheek of in het park, enz. Als commitment naar onze gelijkwaardige samenleving, vullen we het Handvest van de Vergadering in die open wordt vastgesteld met simpele te handhaven doelen die de gemeenschap dient.

  ledere man, vrouw en de uit hen geboren jongens en meisjes zijn bij de geboorte van nature vrij en soeverein en bezitten een innerlijke kennis van wat waar en juist is. Daarom kan niemand ondergeschikt worden gemaakt aan een ander of aan enig gezag van buitenaf. Op deze wijsheid wordt gebaseerd door de mensen en geven het vorm, er bestaan geen gerechtsgebouwen, rechters, advocaten en officieren van justitie e.d.

  We zijn allen gelijkwaardig en we behandelen een ander zoals we zelf behandeld willen worden! Wil je deze kennis ook opdoen en/of wellicht actief meedoen met het opbouwen van een gemeenschap onder de paraplu van het gewoonterecht?

  Weet dat elke man en vrouw op aarde wordt geboren met bepaalde rechten die door niemand kunnen worden afgenomen tenzij wij dat toestaan. Weet jij wat jouw rechten zijn?
  Gebaseerd op onze geboorterechten/onze oerrechten:
  * leder mens heeft recht op een plek op het grondgebied van de Aarde
  * leder mens heeft recht op overvloed van de natuur
  * leder mens heeft recht om in vrijheid te leven
  * leder mens heeft recht om te zijn wie je authentiek en waarachtig bent

  Deze geboorterechten komen voort uit een natuurlijke essentie die in balans is. Die natuurlijke essentie was/waren er altijd al.

  Toen waren er in Noord Europa duizenden Gewoonterechtsgebieden.
  Het waren volksstammen die leefden met en vanuit de natuur. Daar kwamen allerlei ongeschreven regels en gewoonten uit voort, die van generatie op generatie werden overgebracht.

  De vorm van gewoonterecht is de vorm die wij in Nederland gaan hernemen: wij gaan terug naar ons geboorterecht: Vrijheid en het recht op zelfbeschikking zijn natuurlijk en wettig, inherent aan alle levende systemen, en hebben geen betrekking op een geestesgesteldheid, een toestand of een nationale identificatie maar I’am als we zijn in doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in