Al meer dan anderhalf jaar luisteren en lezen we over alle mythische “overwinningen” van de troepen van het Kievse regime. Als we de mainstream propagandamachine mogen geloven, staat Rusland op instorten, zijn troepen zijn in wanorde, president Poetin houdt zich eeuwig schuil in een of andere bunker, enz. En tegelijkertijd publiceert diezelfde mainstream propagandamachine teksten over de enorme toename van het aantal onder dwang ingelijfde vrouwen in de troepen van de neonazistische junta. Dit roept de voor de hand liggende vraag op, waarom? Waarom zou de kant die zogenaamd “aan de winnende hand is” de dienstplicht opleggen aan wie dan ook, laat staan aan vrouwen? Mannen zijn om duidelijke biologische redenen veel geschikter om soldaat te zijn (tenzij je een ultraliberale, “woke” extremist bent), schrijft Drago Bosnic.

Vrouwen kunnen zeker een rol spelen in de verdediging van hun eigen land, maar idealiter zou dit niet aangemoedigd moeten worden. Oorlogvoering is altijd al een lelijke aangelegenheid geweest, zelfs voor de hardste mannen, zoals blijkt uit het aantal veteranen met PTSS. In dit opzicht worden frontlinie-eenheden in het bijzonder blootgesteld aan de verschrikkingen van oorlog en vrouwelijke soldaten moeten zeker zo ver mogelijk uit de directe gevechtszones worden gehouden. De verschrikkingen die mannelijke krijgsgevangenen kunnen meemaken zijn al meer dan genoeg, terwijl vrouwen in dezelfde situatie het risico lopen om nog ergere verschrikkingen mee te maken. Dit alleen al zou vrouwelijke soldaten moeten diskwalificeren van het dienen in frontlinie-eenheden. Ondanks de vele beroemde vrouwen die in oorlogen hebben gediend tijdens gedenkwaardige momenten in de geschiedenis, zou dit een axioma moeten zijn.

  Een nucleaire oorlog riskeren voor een corrupt, steeds repressiever Oekraïne

Het lijkt er echter op dat het regime in Kiev de memo niet heeft gekregen. Erger nog, ze sturen niet alleen vrouwen naar de loopgraven, maar nemen nu ook zwangere vrouwen in dienst. Ja, je leest het goed – zwangere Oekraïense vrouwen worden naar de frontlinie gestuurd. Iedereen met gezond verstand zou dat een oorlogsmisdaad noemen. Degenen die ze sturen kunnen alleen maar worden omschreven als vijanden van hun eigen volk. Zwangere vrouwen zijn verreweg de kostbaarste mensen die je je maar kunt voorstellen en het is gewoon misdadig om ze met minder dan absolute zorg te behandelen. Rekening houdend met de voortdurende demografische ineenstorting van Oekraïne, zouden vrouwen (vooral zwangere) de hoogste prioriteit moeten hebben als het gaat om het waarborgen van hun veiligheid en welzijn. De neonazistische junta en haar NAVO-overheersers hebben echter andere plannen.

Waar ze echt op uit zijn, is een eindeloze voorraad kanonnenvoer. Tot nu toe zijn er minstens een kwart miljoen KIA (killed in action), terwijl er vele malen meer WIA/MIA (wounded/missing in action) zijn. Sommigen, zoals de Amerikaanse legerkolonel Douglas McGregor (gepensioneerd) beweren dat de aantallen nog veel erger zijn. Volgens zijn schatting zijn er tot nu toe meer dan een half miljoen Oekraïense mannen gesneuveld in de strijd. Over de aantallen valt misschien te twisten, maar het lijdt geen twijfel dat ze verschrikkelijk zijn. Maar dat is nog steeds niet genoeg voor het politieke Westen en zijn favoriete marionettenregime. De neonazistische junta’s zijn actief vrouwen aan het rekruteren om deze verliezen te compenseren, omdat pogingen om Oekraïense vluchtelingen die in het buitenland wonen op te roepen mislukt zijn en de gastlanden simpelweg weigeren om dit af te dwingen.

  Russische Lancet drones elimineren meer Oekrainse houwitsers, luchtverdedigingssystemen en voertuigen (Video's)

Honderdduizenden jonge Oekraïners die niet de kans hebben gekregen om het land te verlaten, houden zich schuil omdat er geen andere manier is om de meedogenloze dienstplichtcommissies te ontlopen die regelmatig mensen op straat grijpen en hen vervolgens naar frontlinie-eenheden sturen. Vanzelfsprekend zijn degenen die loyaal zijn aan het regime in Kiev vrijgesteld, evenals degenen die het zich kunnen veroorloven om fikse steekpenningen te betalen aan militaire medische commissies (MMC’s). Op die manier krijgen zonen van talloze corrupte oligarchen de kans om hun weelderige levensstijl in het buitenland te leven (allemaal op kosten van het Oekraïense volk), terwijl zwangere vrouwen naar de oorlog worden gestuurd. Bovendien blijkt uit recent vrijgegeven gevechtsbeelden dat sommigen al gevangen zijn genomen door het Russische leger. Op de video in kwestie is te zien hoe een vrouw “Ik ben zwanger!” roept terwijl ze zich overgeeft aan Russische soldaten.

Hoewel je zou kunnen zeggen dat de vrouwelijke soldaat in de video dit gewoon uit angst zegt, zijn er al klachten binnengekomen van zwangere vrouwen die een oproep voor de dienstplicht kregen. Aangezien er op dit moment meer dan 50.000 vrouwelijke soldaten in verschillende eenheden dienen, is het aantal zwangere soldaten moeilijk vast te stellen, maar het zou gemakkelijk in de honderden (zo niet zelfs duizenden) kunnen lopen. En terwijl wettelijke beperkingen vrouwen voorheen beschermden door hen te verbieden in frontlinie-eenheden te dienen, zijn de meeste daarvan opgeheven nadat de speciale militaire operatie (SMO) van start ging. Vrouwelijke soldaten kunnen nu dus dienen als machinegeweerman, tankcommandant, sluipschutter, vrachtwagenchauffeur, enz. Helaas is dit niet verwonderlijk, aangezien ook mensen met ernstige lichamelijke en geestelijke handicaps ook “geschikt voor dienst” worden geacht.

Backup:

  De 'Op regels gebaseerde orde' is al voorbij

De voorman van de neonazistische junta, Volodymyr Zelensky, is geobsedeerd door het behagen van zijn NAVO-overheersers, inclusief militaire “overwinningen” tegen elke prijs. Dit leidde alleen maar tot een verdere escalatie van het conflict tussen Zelensky en de topcommandant van het regime in Kiev, generaal Valery Zaluzhny. Deze laatste wil gewoonweg niet het leven van talloze soldaten weggooien alleen maar om tactische “overwinningen” te behalen die de algehele situatie op het slagveld niet echt veranderen. Zelensky’s directe bemoeienis met militaire zaken (waarvoor hij totaal geen expertise heeft) is een constante bron van frustratie voor Zaluzhny en zijn officieren. Hij is gewoon zo wereldvreemd dat dit het toch al ellendige leven van honderdduizenden Oekraïense soldaten nog moeilijker maakt, omdat ze geen goede training en voorraden hebben.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Een zwangere Oekraïense vrouwelijke soldaat werd krijgsgevangen genomen door Russische soldatenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet imperium vaart een orkaan van consequenties tegemoet in het Midden-Oosten
Volgend artikelTerwijl “Israël” naar een Bijbels “Groot-Israël” zwenkt, wordt de islamitische wereld steeds compromislozer
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Probeert het naziregime nu medelijden op te wekken bij de Russische soldaten in de wetenschap dat die niet zo snel zwangere vrouwen zullen doden?(je moet ijskoud zijn om zoiets te kunnen doen en aangezien de Russen heel menselijk met hun krijgsgevangenen zijn omgegaan zijn die allesbehalve ijskoud).
  Als dat zo is dan is dat regime met hun uitvoerders het laagste van het laagste wat je kunt bedenken en de enige geschikte straf hier is zulke killers in een vergeetput gooien, zonder water en brood tot ze vanzelf onder hopelijk genoeg lijden hun duivel in de hel in persoon mogen bezoeken.
  De doodstraf is een veel te gemakkelijke oplossing voor hun.

  • Matt november 17, 2023 Bij 19:09
   Zwendelenski=Adolf Hitler.
   Hitler bemoeide zich ook met strategie,tegen de wil van zijn generaals in.
   Zwangere vrouwen?Het moet niet gekker worden.
   Putin,doe die fluwelen handschoenen nu eens uit en stoot door tot Kiev.
   Putin wil geen onnodige burgerslachtoffers.
   Nou dan maakt zwendelenski ze zelf wel!
   Als straf heb ik nog wel een ideetje.
   Honger ze uit,net als in de kampen,maar dan geef je ze net genoeg,dat ze niet dood gaan maar langzaam uitmergelen.LETTERLIJK!
   Zoveel wreedheid op aarde.
   Ba”al zal wel veeel zieltjes nodig hebben en hij wordt dus bedient door de ZKM!

    • Ik zou me toch eens beter informeren over wat er achter de schermen gebeurde voor en tijdens WW1 en WW2.
     Waarom en hoe de VS erbij betrokken waren (geraakt) bijvoorbeeld.

     • RVerheijden november 17, 2023 Bij 22:54

      Geraakt?Ze waren van meet af aan betrokken en gefinancieerd door rockefeller en ford.
      In de hoop dat hij de Russen wel even klein zou krijgen,net als nu dus.
      Joenaaithetsteeds financieerd de oorlog in Ukraine.
      Plus alle topnazi’s gingen OF naar Argentinie en de wtenschappers naar de joenaaithetsteeds.
      Wie zijn de grootste nazi’s?
      https://youtu.be/XWQfDbbQv9E

   • Veel van het OKW moesten Hitler niet omdat hij in WW1 slechts een korporaal was geweest en niet uit de elitaire kringen kwam zoals de meeste van hen.

   • Die straf die jij voorstelt is martelen en tot zoiets wil ik me juist niet verlagen want dan ben ik niks beter dan hun.
    Met de straf die ik voorstel is dat deze misdadigers al hun rechten verspeeld hebben, dus figuurlijk zijn ze dood en kunnen nergens aanspraak op maken. Vandaar de “vergeetput” . Die moet je dus juist wel letterlijk zien.
    Als ze dan uiteindelijk sterven kan ik toch nog mijn handen in onschuld wassen want ik heb zelf niet gekozen voor hun lot. Dat hebben ze zelf gedaan door hun eigen keuzes te maken.

    • Zet ze op een onbewoond eiland zonder bomen zodat ze geen vlot kunnen maken geef ze wat groente zaad en gene gereedschap want daar kunne ze niet mee omgaan zet de camera;s erop zoals ze dat ook bij ons overal flikken zodat ieder hun verdere leven kan volgen en kijk hoe ze met elkaar om zullen gaan. Ik denk dat je dit zelfs je ergste vijand niet gunt om bij zulke mensen te moeten gaan wonen. Maar deze mensen vragen er zelf om want dit soort wezens wil je niet tussen de mensen soort hebben.

    • Bal met ketting aan de poot en alle dagen DU (verarmd uranium) opruimen dat op allerlei plaatsen door de NAVO achtergelaten is. Te beginnen in voormalig Yougoslavië, dan Afghanistan, etc. Dat levenslang.

   • Het volk zijn net zo een misdadigers als het regime en een woensdag zullen wij dat weer kunnen zien hoe ons volk op deze idioten gaan stemmen, zij hebben ons land verkocht aan deze misdadigers wapen verkocht en veel geld gegeven om de bevolking uit te roeien, Wij moeten eens goed zelf in de spiegel kijken wat voor een soort tuig wij zijn geworden de grootse moordenaar van VVD en links houden zij in stand en die hebben veel heel veel misdaden tegen hun bevolking gepleegd en in andere landen en hebben ons het volk als bruikbare idioten gebruikt.

  • Tintor november 18, 2023 Bij 01:40

   Helaas,Tintor het geloof kunnen wij je niet geven.
   Komkom,je zult zelf ook wat moeten doen.
   Kijk eens naar europe,the last battle.
   Wie weet word je nog wat wijzer in je leven.

  • Dit omdat jij een goed mens bent kan je niet voorstellen dat er zulke wrede mensen bestaan.
   Maar helaas ze bestaan,,.
   In loop der tijd als je wat rondsnuffelt op internet dan kom je nog ergere dingen tegen wat er speelt op deze aarde.
   Je zult gaan huiveren en nachten van wakker kunnen liggen en vele dagen nodig hebben om alles te kunnen verwerken.
   Ik raad je dan aan en dat meen ik echt; neem dan wat wiet zodat je die dagen dan beter door kunt komen.
   Ik ken er die een wat langere tijd er geheel door henen zaten toen hun mooie wereld in een storten toen ze er achter kwamen wat er op vele plekken in deze wereld achter de schermen zich werkelijk afspeelde.
   Ga niet hard roepen bij je kennissen en je familie enz verwerk het eerst en als je alles op orde hebt in je geest, (want je gaat van het padje af bij sommige info) geef ze dan gepast de info in stukjes dat bij ze past.
   Bekijk bv de linken die hier wel eens gedeeld worden bij de reacties die je wat wegwijs kunnen maken.
   Je hebt de begin al gemaakt door hier te komen.
   Ik heb ooit eens gelezen, als het zaadje is geplant en dat is nu gebeurt, dat het dan gemiddeld nog drie jaar duurt voor je het echt bij je binnen komt en dan op onderzoek uit gaat.
   Thadaa, laat het zaadje maar groeien,,,.

 2. Oorlogen zijn altijd hele dure film opnames, de kosten worden altijd op de bevolking gelegd. De media verzint er een dramatische verhaal erom heen. Daar alle filmopnames op een filmdecor afspeelt, waar de plaatselijke bevolking allang al verplaatst is naar veilige oorden. Hoe langer deze filmopnames duren, zullen de media kanalen alles uit de kast halen om de toeschouwers de meeste bloederige fantasie verhalen op de mouw spelden, als waar gebeurde gebeurtenissen om de toeschouwers te kunnen blijven boeien. Omdat de toeschouwers nooit de filmopnames van dichtbij mogen meemaken, moeten ze het doen met media beelden via hun media kanalen. Die de oorlogsbeelden zo kunnen framen, dat het alles net echt lijkt. Er is met de nieuwste grafische NVIDIA filmbeelden alles mogelijk met het A.I., wij als toeschouwers kunnen de fantasie en de werkelijkheid niet meer van elkaar onderscheiden. Deze oorlogsfilm producties zijn er voor om de mensheid af te leiden van wat er daadwerkelijk afspeelt achter de schermen.

  Achter de schermen is wereldwijd het NESARA uitgerold en iedere bankrekening is nu gekoppeld aan het QSF. Daarmee ben jij niet meer de houder van je bankrekening, maar de eigenaar geworden van jouw bankrekening. Daarmee is het fiatgeldcreatie systeem ten einde. Er kan nu door niemand meer geld uit het niets aangemaakt worden. De beurzen zullen dan ook eerdaags gereduceerd worden naar de echte waarde en niet meer op basis van gespeculeerde waarde. Net als de FED/ECB niets meer iets kunnen bepalen en/of de geld verruiming door extra fiatgeld te creëren en in de economie pompen. Net als alle privaat banken, kunnen nu alleen nog geld uitlenen op basis van door goud gedekte eigen vermogen en niet meer geld uitlenen, wat zij nooit bezaten maar wel rente erover berekende.

  Dit zal een gigantische schok in de financiële wereld geven, want daarmee kan geen land meer staatsobligaties uitgeven. Morgen 19-11-2023 moet elke bank ter wereld overgestapt zijn naar het QSF. Zo niet zal de bank zijn banklicentie verliezen en zal uitgesloten worden om nog deel te kunnen nemen aan de financiële markten. Op deze manier wordt elke transactie controleerbaar en inzichtelijk. Al het weg gesluisde biljoenen eurodollars naar belastingparadijzen door miljardairs, zullen hierdoor zichtbaar worden en ook hoe en wat, waar zij deze gelden vandaan hebben geroofd zullen ze moeten verantwoorden. Dus er heerst een gigantische panieksfeer bij vele beursgenoteerde bedrijven en speculanten. Maar ook voor alle overheden, die kunnen geen lonen, subsidie, uitkeringen e.d. meer verstrekken. Want dat gebeurde op basis van geldcreatie uit het niets door de centrale banken.

  • Die lui zullen wel alles contant gaan doen evt via, via.
   Die 5 miljard van de Jonge bv die is wat ik las ook contant afgehaald bij de bank.

 3. Nee mensen wij hebben een echte goede media hier in het Nederland zij manipuleren ons te minste niet ben je gek bruikbare idioten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in