Collette Martin, al zeventien jaar verpleegster, sprak eerder deze maand tijdens een hoorzitting van Louisiana Health & Welfare over wat zij heeft gezien in het ziekenhuissysteem tijdens de COVID pandemie.

Collette zegt dat zij en haar collega’s getuige zijn geweest van “angstaanjagende” bijwerkingen van de COVID-prikken, maar dat hun bezorgdheid over de vaccins wordt genegeerd en weggewuifd, schrijft Thecovidworld.com.

Collette zei verder dat databanken voor het melden van vaccinatieslachtoffers zoals VAERS zo weinig worden gebruikt dat de meeste artsen en verpleegkundigen niet eens weten dat ze bestaan, laat staan dat ze weten hoe ze een melding moeten doen.

“De meerderheid van onze verpleegkundigen, verpleegmanagers en sommige artsen weten niet eens wat VAERS is. Ik heb met onze chef medicijnbeheer en andere verpleegkundigen gesproken over waarom we geen melding doen bij VAERS, en de meest voorkomende reactie is: ‘Wat is VAERS?’.”

Alsof dit nog niet erg genoeg was, zei ze vervolgens dat geen van de ziekenhuizen gegevens rapporteert, wat betekent dat zelfs als iemand een onderzoek zou instellen, er geen gegevens zouden zijn om te onderzoeken.

“Dit is niet alleen waar ik werk. Ik ken veel verpleegsters, vrienden en andere lokale ziekenhuizen in Zuidoost Louisiana die hetzelfde zeggen.”

Maar wat ze zegt over de mogelijke langetermijneffecten van de prikken is schokkend.

“We zien niet alleen ernstige acute [korte termijn] reacties met dit vaccin, maar we hebben nul idee wat eventuele lange termijn reacties zijn. Kanker, auto-immuun [aandoeningen], onvruchtbaarheid. We weten het gewoon niet.

We offeren mogelijk onze kinderen op uit angst om misschien dood te gaan, ziek te worden van een virus, een virus met een overlevingskans van 99%.”

  Viganò: "Zij die zich verzetten tegen de Nieuwe Wereldorde zullen de hulp en bescherming van God krijgen"

Collete besluit met te zeggen dat deze neveneffecten van het vaccin worden verdoezeld als zijnde veroorzaakt door de nieuwe variant.

“Op dit moment zijn er meer kinderen overleden aan het COVID-vaccin dan aan COVID zelf. En dan komt het ministerie van Volksgezondheid naar buiten en zegt dat de nieuwe variant alle bijwerkingen heeft van de reacties op het vaccin die we nu zien.

Het is gekmakend, en ik begrijp niet waarom niet meer mensen het zien. Ik denk van wel, maar ze zijn bang om zich uit te spreken en, nog erger, ontslagen te worden.”

Bekijk haar volledige getuigenis hier:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Robert Malone: “De vreselijke waarheid is dat we veel kinderen moeten laten sterven voordat de mensen eindelijk wakker worden”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNederlandse kabinetsleden sluiten juridisch bindende overeenkomsten met WEF
Volgend artikelCOVID prikken: Ondoeltreffend, Onderdrukkend en Gevaarlijk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Ja je ziet bij alle regeringen de zelfde beweging maken kinderen mogen niet geboren worden oude en zieke en kreupelen worden voor onze ogen verwijderd en wat doet het grootste deel van de bevolking kijken toe en doen er zelfs aan mee, wie ga je straks voor deze misdaden tegen de mensheid verantwoordelijk stellen, ik zou het niet weten want het grootste deel van de bevolking over de gehele wereld doet mee aan dat moorden en verder zal er geen rechter zijn die iemand gaat veroordelen want dat betekend dat de rechters aan deze misdaden de grootste schuldiger zijn.

  2. Op deze pagina las ik net: “Mijn lichaam is geen eigendom van de staat.”.
    Nou, dat ligt genuanceerd. Je lichaam is alleen geen staatseigendom als je de procedure in gang hebt gezet en hebt doorgelopen, om autonoom te worden. Dat kan bijvoorbeeld via autonoomtotaal en alleen als je dat hebt gedaan, ben je geen ‘slaaf’ van de Nederlandse staat. Dit spelletje speelt al eeuwen.

    Met andere woorden: Alleen als je hebt aangegeven dat je een levend mens bent (via die procedure), ben je werkelijk autonoom en kun je de beslissing nemen om geen vaccinaties te nemen (bijvoorbeeld) zonder te kunnen worden gedwongen of aangeklaagd. Je zal er dan wel echt in moeten gaan staan en in deze waarheid wandelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in