Op 17 november veroordeelde een Nederlandse rechtbank twee Russen en een Oekraïner (alle drie bij verstek) tot levenslange gevangenisstraf. Zij werden beschuldigd van een ondersteunende rol bij het neerschieten van vlucht MH17 van Malaysia Airlines, waarbij alle 298 inzittenden werden gedood, schrijft Ray McGovern.

MH17 vloog van Amsterdam naar Kuala Lumpur toen het op 17 juli 2014 boven Oost-Oekraïne werd neergehaald. Dat was vijf maanden na de door de VS gesteunde staatsgreep in Kiev en het daaropvolgende offensief tegen “pro-Russische separatisten” in Oost-Oekraïne die niet bereid waren te buigen voor de coupplegers in Kiev.

Die pro-Russische separatisten kregen snel en op grote schaal de schuld van de catastrofe, maar het bewijs was – hoe zal ik het zeggen – ongrijpbaar, en de betrouwbaarheid ervan vanaf het begin verdacht. De ochtend erna wees de NY Times met de vinger naar de separatisten en, bij uitbreiding, naar Rusland, zich daarbij ongegeneerd baserend op “inlichtingen” van de Oekraïense inlichtingendienst (S.B.U.). In mijn beoordeling van dezelfde dag heb ik mijn oordeel gereserveerd, maar vergeleek het neerschieten met het neerschieten van KAL007 in 1983, toen de VS erg losjes waren met het bewijsmateriaal over de vraag of de Russen wisten dat KAL007 een passagiersvliegtuig was toen het ver in het Russische luchtruim werd neergehaald (dat was niet zo).

Veel giswerk

Volgens het artikel in de Times was de Amerikaanse inlichtingendienst gericht op een theorie die pro-Russische separatisten de schuld gaf – niet het Oekraïense luchtverdedigingsnetwerk dat in zijn inventaris SA-raketten van Russische makelij had. “Alles wat we hebben, en dat is niet veel, spreekt voor de separatisten,” zei een hoge functionaris van het Pentagon. “Dat gezegd hebbende, is er nog veel giswerk.” The Times voegde eraan toe:

  Rusland zet MiG-31K's met dodelijke hypersonische raketten in aan Europese grens als duidelijke waarschuwing aan het Westen

“Amerikaanse inlichtingen- en militaire functionarissen zeiden dat het vliegtuig was vernietigd door een Russische SA-serie raket, gebaseerd op bewakingssatellietgegevens die de uiteindelijke baan en inslag van de raket toonden, maar niet de plaats van herkomst.[Nadruk toegevoegd.]

Slechts twee dagen later vertelde toenmalig minister van Buitenlandse Zaken John Kerry aan NBC’s David Gregory:

“We hebben beeldmateriaal van deze lancering opgepikt. We kennen de baan. We weten waar het vandaan kwam. We kennen de timing. En het was precies op het moment dat dit vliegtuig van de radar verdween.” [Cursivering toegevoegd].

Een raadsel

Dus, waar is het “beeldmateriaal” of ander bewijsmateriaal dat aantoont waar de raket “vandaan kwam”.

Zoals Robert Parry bijna zeven jaar geleden opmerkte, “is een van de mysteries van de zaak MH-17 waarom de Verenigde Staten, na te hebben beweerd dat zij over informatie beschikten die etnische Russische rebellen en de Russische regering in verband brengt, hebben nagelaten de gegevens openbaar te maken of blijkbaar zelfs te delen met Nederlandse onderzoekers die het onderzoek leiden naar hoe het vliegtuig is neergeschoten en wie ervoor verantwoordelijk was.”

Het scepticisme en de twijfel over de beweringen van Kerry namen toe toen hij er niet in slaagde genoeg armen te verdraaien om een Intelligence Assessment te verkrijgen (het de rigueur genre voor rapportage over dergelijke belangrijke gebeurtenissen, vroeger). Hij moest genoegen nemen met een geheel nieuwe creatie – een zogenaamde “Government Assessment” – om zijn beweringen te staven.

Bovendien is het gemakkelijk om satellietbeelden te declassificeren en beschikbaar te stellen – iets moeilijker om ze te fabriceren. Weet Washington precies hoe MH17 op 17 juli 2014 werd neergehaald? Met zeer gesofisticeerde verzamelingscapaciteiten voor zowel aarde als ruimte, gericht op dat specifieke gebied op dat moment, is het volgens mij vrijwel zeker dat de VS alles weten. Ondersteunt de echte inlichtingendienst de beweringen van Kerry? Ik betwijfel het ten zeerste. Als de echte inlichtingen Kerry en zijn beschuldigingen aan de Russen zouden ondersteunen, kan ik geen enkele reden bedenken waarom ze niet openbaar zouden worden gemaakt – en vrijgegeven – op zijn minst aan Nederland, een NAVO-bondgenoot die het onderzoek leidt.

  Fake: Winkelcentrum "Amstor" was een doelwit van de Russische strijdkrachten

Toch blijft het voor de onderzoekers een mysterie waar de raketlancering plaatsvond. Het eindrapport van de Nederlandse Onderzoeksraad kon de lanceerplaats slechts plaatsen binnen een gebied van 320 vierkante kilometer in Oost-Oekraïne, dat toen zowel door Oekraïense als door rebellenlegers werd gecontroleerd. (De veiligheidsraad probeerde niet vast te stellen welke kant de noodlottige raket afvuurde).

Wie heeft het gedaan?

De Nederlandse rechtbank en onderzoekers verklaarden onwetend te zijn over de cruciale vraag wie het bevel tot schieten gaf, hoewel Rusland als waarschijnlijke schuldige werd aangewezen. Geen wonder: het aangevoerde bewijs was een samenraapsel van niet-geverifieerde “inlichtingen” uit Kiev, van de beruchte “onafhankelijke onderzoeker” Bellingcat met nauwe banden met de Britse inlichtingendienst, en “social media” (een bekende favoriet van John Kerry voor nuttige “inlichtingen”).

Rapporten van de Russische inlichtingendienst werden afgedaan als ongegrond. En hoewel de Nederlandse inlichtingendienst opmerkte dat voor een volledig beeld de VS de beweringen van Kerry zouden moeten staven, kon de Nederlandse rechtbank niet de moed opbrengen om dat te eisen.

De Nederlandse onderzoeksjournalist Eric van de Beek, die letterlijk “het boek schreef” (MH17: Getting to the Bottom of Things) over het neerhalen van MH17, en werkt aan een ander boek, woonde alle 68 rechtszittingen bij. Hij vertelde me dat het openbaar ministerie “geen overtuigend bewijs, laat staan sluitend bewijs” heeft geleverd dat de mannen schuldig waren aan de aanklacht. Belangrijker nog, zoals hierboven vermeld, betreurde van de Beek het feit dat de Nederlandse rechtbank “geen satelliet- of radargegevens van de VS” ontving.

Het Nederlandse proces was een aanfluiting van het recht; de onderdanige Nederlanders hielpen Washington Rusland zwart te maken. Klinkt dat je bekend in de oren?

  Poetin legt de Europeanen uit waar het bij de Nord Stream turbine om gaat, en meer

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Vonnis in de zaak MH17 chrash – showproces en parodie op justitieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWereldwijde schaduwregering achter “gekozen” regeringsfunctionarissen en volksgezondheidsinstellingen
Volgend artikelMeer informatie over de militaire doden in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

41 REACTIES

 1. Onze 9\11 liet ook maar weer zien wat een onnozel volkje wij ook maar weer zijn , hele verhaal rammelt aan alle kanten van a tot z .

  Die kolonel uit Maleisië die de 2 zwarte dozen gewoon in zijn handen had , alle hulp kreeg van de zogenoemde Pro Russische rebellen , maar ze keurig netjes moest afgeven op het vliegveld aan de mannen in zwarte pakken , hier stierf de waarheid !!

  https://www.youtube.com/watch?v=A5uKC5kF6Eo

  Het hele verhaal is ook gebruikt om de mensen tegen Rusland op te zetten , want wij vonden de Russen nog steeds veel te aardig , nou ze hebben het voor elkaar .

  • Kan iemand mij uitleggen waarom de KLM niet verantwoordelijk wordt gesteld voor de MH 17 ongeval ???
   “De 198 NL passagiers hadden een KLM ticket gekocht”,(misschien ook nog andere buitenlandse passagiers)
   De KLM heeft zonder overleg met hun klanten, de tickets voor een betere prijs aan Maleisië Airways door verkocht.
   KLM verdiende hierdoor veel geld !!
   Om voor die LAGERE PRIJS te kunnen vliegen, MOEST Maleisië Airways de kortste route vliegen.
   En vloog daarom over Oekraïners oorlogsgebied, met de Nederlanders en hun eventuele buitenlandse passagiers EN MET HUN DURE KLM tickets, (De KLM wist dat Maleisië Airways over Oekraïens oorlogsgebied vloog)
   De KLM heeft hun klanten hierover niet geïnformeerd, KLM heeft niemand verteld dat ze over Oekraïens oorlogsgebied zouden vliegen.
   KLM vloog al lang niet meer over het Oekraïners oorlogsgebied.
   Volgens de WET, is de leverancier van het product (de KLM tickets) verantwoordelijk voor het geleverde product.
   De nabestaande moeten de KLM aanklagen, en de nabestaande moeten de CLAIM bij KLM leggen.
   Bij voorbaat dank voor Uw uitleg,
   Oprecht.

 2. False Flag van de VS en de EU om Rusland te kunnen aanwijzen voor wat er nu allemaal aan de hand is.
  En natuurlijk weet onze gluiperige rutteregering er vanaf. Moordenaars zijn het !!
  Wanneer worden deze landverraders die hoogverraad en een coup hebben gepleegd vernietigd ?

 3. De rechters in NL zijn niets. Je kan een flinke dwangsom per dag tegen Amerika neerlegen om alles informatie openbaar te maken en opeisen voor de recht van de nabestaanden. Waarom hebben zij niet gedaan tegen Amerika omdat zij schuilen informatie. Deze rechters zijn niet te vertrouwen anders was de dwangsom vanaf het begin neergelegd. De groste dader is het luchtverkeer uit Oekraïne daar zitten de grote vissen achter.

  • Omdat er wat geregeld moest worden icm MH370.
   Dat kon alleen maar boven “oorlogsgebied”. Het vliegtuig wat in Oekraïne is neergestort is volgens onderzoekers niet het vliegtuig wat men ons doen wil geloven.

   • kan geen toeval zijn dat op 4 maanden tijd 2 Maleysische toestellen ‘verdwijnen’. Dat is nog nooit gebeurd in de geschiedenis van de luchtvaart, toch niet op die manier.

    • Het is ook geen toeval.
     Dit gebeurde valk na dat de oud precedent van Maleisië een TRIBUNAAL voor zat
     Het Tribunaal veroordeelde Israël, een onrecht matige oorlog te voeren tegen de Palestijnen, zonder steun van de VN.
     Ook werd Israël veroordeeld voor het bombarderen van het Palestijnse Volk, buiten de Israëls grenzen.
     Ook werd Israël veroordeeld voor het bezetten van Palestijns grond gebied.
     Israël heeft toen verklaard, de daders, en het land waar het Tribunaal werd gehouden te zullen straffen.

 4. Dat zijn de ‘onderdanige Nederlanders’ die een graantje meepikken met de buit van de VS. En de rest van de Nederlanders boeit het niet. Kleine uitzonderingen zijn de schrijvers zoals Eric van de Beek. (weer veel te lezen nu.) Vergeet ook niet, dat als de onderdanige NLr niet meedoet met de bully, dat de regering van de bully het laat plenzen op NL. Weet je niet meer dat NL volgegooid werd met regen, en de gemalen op volle toeren moesten draaien? (dit is dan de zgn ‘global warming’).

  • Ook Joost Niemoller heeft zich ingespannen om de echte gebeurtenissen op een rijtje te krijgen.
   Is daarbij toen ook al flink zwartgemaakt…

 5. Waar zijn de amerikaanse satellietbeelden van die “Buk-raket”? Waar zijn de radarbeelden van de Oekraiense straaljager die door meerder getuigen gezien en gehoord is? Hoe kan het dat “justitie” een oordeel velt zonder alle bewijzen in handen te hebben?? Omdat we in een corrupte fascistische diktatuur leven!

  Westerse propaganda-BS en leugens zijn hier de baas en we buigen weer voor de fascisten, net als 75 jaar geleden.

  • Gerard. I saw video of the Ukie pilot who shot down MH17 where he spoke to an armourer when he landed and told him that MH17 was “just in the wrong place at the wrong time”! Said video disappeared shortly after!

   The cheese heads are just cowards and only do what the Yanks tell them to do!

 6. Het rutte regime heeft zich laten omkopen. Voor gunsten, voor geld, voor handel, zeg het maar. Niets nieuws overigens, want de zgn. ‘liberalen’ denken in belangen en zijn niet geïnteresseerd in waarheid. Dat merken we hier dan ook al 12 jaar lang. Jammer dat er 198 Nederlanders voor opgeofferd moesten worden. Het ergste is wel dat er nog steeds hersenloze zombies rondlopen die op dit soort neo fascisten stemmen. Neo fascisten als rutte, kaag, segers en hoekstra. Ik hoop op een ‘Ceausescu einde’ voor deze bende van vier. En de rest.

 7. Eigenlijk best wel lachen gezien de commentaren….

  Ff mijn visie, en geloof me op mijn woord…..ik heb vanaf dag 1 ALLES wat er op internet te vinden was inzake deze PURE BULLSHIT gevolgd……en MIJN bescheiden conclusie is….

  Er waren 2 straaljagers in de buurt van het INCIDENT!!!!! (ik praat over incident, en niet over een vliegmachien!)

  Er was GEEN BUK raket aanwezig, er is geen BUK raket afgeschoten op DEZE dag, en de zogenaamde “wrakstukken” waren zonder uitzondering voorzien van gaten met een doorsnee van 30mm…….en deze kunnen in principe uitsluitend afkomstig zijn van een boordkanon van een straaljager….deze zijn nagenoeg allemaal 30 mm!

  De (ik zeg niet meer zogenaamde) wrakstukken op de grond waren NIET van de MH17….en dat is voor mij een FEIT!
  De personen op de grond waren hoofdzakelijk Aziaten….de MH17 was volgens de passagierslijst bezet met het merendeel Nederlanders….

  De motoren welke tussen de wrakstukken lagen MOETEN er zijn neergelegd daar deze indien ze uit een hoogte van een kleine 8000 meter op de grond terecht komen ze toch wel een klein beetje IN DE BODEM MOETEN ZIJN INGEDRONGEN wat NIET het geval was!!!! Ze lagen OP de grond en niet erin….

  Ik ben ooit in persoon ter plaatse geweest van een vliegtuigcrash, het betrof weliswaar een straaljager maar het gaat om een motor………deze moest worden OPGEGRAVEN!!!!!!

  DE motoren welke dus op de grond lagen waren NIET van een toestel van het type MH17……
  De “lijken” waren ontkleedt, althans een behoorlijk aantal…..en dat is absoluut NIET MOGELIJK!!!!

  De lichamen welke op de grond lagen bij het vliegtuig lagen op een hoop….wat NIET MOGELIJK IS daar lichamen normaliter op of bij de stoel liggen waar ze opgezeten hebben!!!

  Verder ontbrak het de lichamen aan BLOED wat impliceert dat deze zogenaamde “passagiers” reeds enige tijd geleden naar het hiernamaals waren vertrokken!!!!!
  Dit laatste is nog eens bevestigd door het FEIT dat een plaatselijke journaliste welke nogal erg vlug ter plaatse was (waar men dus volgens onze regeerders niet kon komen ivm het ongelooflijke gevaar, poehahaha) in een live verslag ter plaatse constateerde dat het er nogal rook naar een erg vreemde stof….., namelijk FORMALDEHYDE……

  Deze hele klote MH17 HOAX is absolute en complete bullshit en niets anders dan dat!

  Daarbij kunnen er geen satellietbeelden aanwezig zijn geweest want die bestaan simpelweg niet daar er geen satellieten BESTAAN in de zin van hoe de zeer geloofwaardige overheden ons voorziet van 1 der elementen van hun angstporno…..namelijk satellieten!!!! Satellieten zijn een uitvinding van de science fiction auteur Allan C. Clark….voor de films zoals Space Oddicy en andere Bullshit inzake “Space” wat ook overigens totale Bullshit is…..

  Als men beschikt over veel én de juiste achtergrondinformatie dat heeft men al zeer snel door dat iets fake is of niet….
  Ik kan er ook niets aan doen maar hetgeen ik hier neer zet sta ik 100% achter en kan ik middels vele bronnen aantonen en bewijzen….daar dit echter in dit geval nogal een beetje veel van het goede is vraag ik om me te geloven.

  Ben op aanvraag evt wel bereid om enkele specifieke links te geven!

  Fijn weekend gewenst,

  Gladiator

  • De zogenaamde neergeschoten MH17, was in werkelijkheid de MH370 (gezien het missende raampje en het gemodificeerde coderingsnummer om van de MO MD te maken.). De wrakstukken lagen zo opgesteld alsof het in een filmscenario lag opgesteld. De echte MH17 is nooit opgestegen vanuit Schiphol, maar een Hangar in gereden. Het meest belachelijke waren die zogenaamde paspoorten, die alle op een hoopje lagen. De meeste waren splinter nieuw en onbeschadigd en zat zelfs een afgekeurde bij met gaten in geponst. Zo ook de mysterieuze verdwijning van de Spaanse verkeersleider uit Kiev. Daar die zogenaamde Bellingcat (een moslim was) een eenmanszaak was op een zolderkamertje in Londen, die gefinancierd werd door Sorros. Die nog nooit in Oekraïne was geweest, maar wel zogenaamd een groot netwerk in Oekraïne had. Daar de locatie waar het vliegtuig zogenaamd neerstorten was in handen van Oekraïne en die hebben ook alle bewijzen zoveel mogelijk laten verdwijnen, door 2 weken lang de locatie te beschieten met granaten. De belastende bewijzende stukken wat doorzeeft was met 30mm kogels en de vleugels waren ineens verdwenen. De zwarte dozen die zijn ingeleverd aan Amerika en toen nooit meer iets van gehoord. De Nederlandse delegatie kon er niet direct heen vanwege beschietingen, maar enkele nabestaande konden wel zonder problemen op locatie komen. Het is van A tot Z geregistreerd door de Deep State. De uitkomst moest dat Rusland de schuld krijgen en de delegatie die met de MH17 naar Australië ging, had een doorbraak bereik op het gebied van kankerbestrijding en dat zouden zij op een lezing uit een zetten. Die delegatie moest verdwijnen, om de miljarden winst van de farmaceuten niet in gevaar te brengen. De nabestaande van de overledenen, zijn alle schadeloos gesteld met zwijggeld. Want alleen zo konden ze met verzonnen verhaal blijven verkondigen. Die gehele rechtszaak in 1 grote poppenkast. Maar de massa blijft het officiële verhaal geloven.

   • @Qvic,

    Beste,

    Het belachelijkste, dat van die paspoorten inderdaad heb ik gewist in mijn story maar hoort er wel echt bij. De paspoorten waren ten eerste nagenoeg allemaal NIEUW echter ook nog een voorzien van een PONSGAT wat aangeeft dat dit betreffende paspoort ONGELDIG is GEMAAKT en wel van RIJKSWEGE én met OPZET….en als ex-douaneambtenaar denk ik dat ik hier nogal over zal kunnen meepraten nietwaar…..

    Toen ik dit zak WIST IK dat deze hele zaak een grote stinkzwam was en niets meer dan dat.

    En nogmaals, ik heb echt ALLES op video….ook na al die jaren. Mijn God wat een schertsvertoning dit!

    En vwb de ZOGENAAMDE NABESTAANDEN…..die zou ik willen spreken, ik speel nogal graag met vuur en in deze zaak wil IK mijn handen graag verbranden, vrijwillig….

    Ik weet zeker dat mijn handen niet eens lauw worden!

    Gladiator
    ben nog nooit zo zeker geweest van een zaak dan van deze!

 8. @ Gladiator (De personen op de grond waren hoofdzakelijk Aziaten….de MH17 was volgens de passagierslijst bezet met het merendeel Nederlanders….)

  Bedankt voor je uitleg, maar mis een aantal dingen. Waar zijn de lijken van de Nederlanders gebleven, door wie werden die dan onderzocht, zogenaamd in Nederland om te identificeren. Daar zijn toch alle gegevens vandaan gekomen. En nabestaanden die nog konden identificeren, die hebben dat toch gedaan ? Ik weet uit verhalen dat er heel veel niet klopt. De inmenging van de VS en de EU. De verrotte rutteregering, die weten toch ook alles. Wat een smerige wereld zeg. Hoop dat ooit de schuldigen moeten boeten, voor al hun daden.

  • @Discobol,

   Wie heeft wie en waar moeten identificeren….

   Mooi verhaal maar niet waar…….

   U is bekend met het feit dat MEN de lijken allereerst een hele poos heeft laten liggen…..en in het voorjaar…een lijk laten liggen…..vandaar dat de RESTEN dan ook in een GEKOELDE wagon moesten worden opgeslagen….

   Maar veel van deze LICHAAMSDELEN waren inmiddels dagenlang overgeleverd aan de natuur en de warmte…….
   Heeft u al eens een lijk gezien wat pak ‘m beet 4 tot 5 dagen BUITEN in de zon heeft gelegen……lijkt dan meer op een gesmolten plastic pop waarvan je niet meer kunt opmaken of het een vrouw of een man is!!!!!!!!

   Dit hele fucking MH17 verhaal is van begin tot eind volledig gelogen!

   En de ZOGENAAMDE NABESTAANDEN………ik wil er geen harde uitspraak over doen echter…..heeft u er eentje gesproken?

   Zo ja dan trek ik mijn keutel gedeeltelijk in maar niet helemaal.

   Ik heb nog ff gekeken in mijn Dossier MH17 waar ook TWA800 en MH370 inzit en dit telt nog steeds 110 video’s van 4 minuten tot 192 minuten…….ik kan u mededelen dat ik met zekerheid de zogenaamde rechters welke dit verhaal moesten bekrachtigen met links achter het behang had geplakt en wel zeer zeker.
   Dit getal aan docu’s is in het begin zeker het dubbele zo niet het driedubbele geweest….maar veel was onzin en veel was dubbel vandaar dat ik deze nog maar over heb.
   Tja, als ik ergens induik duik ik diep en zeker bij zoiets smerigs als dit!

   Het hele proces was trouwens eens schertsvertoning en niet meer.
   Heb nogal wat rechtszaken meegemaakt maar dit was niet om aan te zien en ik ben niet de enige die belemmering van de rechtsgang heeft opgemerkt en alleen dat al zou fatale gevolgen moeten hebben gehad voor de uitspraak welke dan dus nooit geldig kan en mag zijn!!!!!

   Daarbij nog enkele opmerkingen.
   Een verdachte partij mag nooit deel uitmaken van het onderzoek. Is wel gebeurt! Einde zaak op zich!
   ELKE getuige of eventuele getuige MOET gehoord worden…..is niet gebeurt…..hahahaha….einde zaak!
   Er zijn zaken aangedragen welke aantoonbaar onjuist waren…..mocht niet over gediscussieerd worden….hahaha….einde zaak!
   Weet niet wie de advocaten zijn geweest van de zogenaamde verdachten maar…..laat die verder gaan met vissen, of roeien.of what the fuck….advocaat spelen zijn ze met glans voor gezakt!

   En uw vraag is terecht vwb de lijken van de zogenaamde Nederlanders…..maar op de grond bij de plek waar zich dit in Oekiepoekieland heeft afgespeeld lagen ze NIET en dat weet ik zeker, héél zeker.
   Formaldehyde, niets van gehoord in de ONrechtszaak, lijken op een hoopje in een hoek van een groot stuk vliegmachien….niets van gehoord in de ONrechtszaak, geen bloed in de lichamen aanwezig, althans niet daar waar het hoort te zijn, niets van gehoord in de ONrechtszaak, merendeel Aziaten maar vooral te weinig, nee sorry……véél te weinig KINDEREN volgens de onzinlijst!

   Deze zaak is voor mij afgedaan als zijnde de meest corrupte, smerigste en ongeloofwaardige in de geschiedenis van de complete rechtsspraak!

   Dit is mijn conclusie en deze kan ik ten alle tijde dik onderbouwen en ook met zogenaamde rechts experts…..wie dat dan ook mogen zijn!

   Laat maar komen dan……hier zou ik nog eens echt van kunnen smullen en genieten…..

   Hoop dat u kunt leven met mijn antwoord….het zou nog veel uitgebreider kunnen want ik denk dat ik op de meeste zo niet alle vragen een kordaat antwoord kan geven!

   Groet beste,

   Gladiator
   ps de MH370…eh…die is toch NOOIT gevonden of……was dit in feite de echte MH17….en waarvan een bericht is ontvangen van dat eiland waar de Amerikanen bezit van hebben genomen Garcia met nog iets ervoor maar kom er ff niet op….én last but not least….er staat nóg zo’n exemplaar ergens in een loods, ergens ja….van IEMAND…….maar…..laat deze nu connecties hebben met de Mossad en dit vliegmachien staat dan ook in u raadt het al, in IsraHel! Hahahaha…….nu nog steeds vragen!?

   • Sorry dat het zo’n lang verhaal is geworden en ik heb ook nog een gedeelte gewist!
    Ben echter vwb zo’n smeerpijpen zaak graag zo compleet mogelijk!

    Gladiator

    • Maar dan toch over de nabestaande.
     Een jongen was een oom en tante en weet niet zeker of er ook nog kids bij ware zijn daar volgens de media omgekomen.
     Dan moeten ze toch ergens zijn???
     Hoe zit dat dan?

     • @Anoniem,

      Tja beste,

      Zoals ik eerder bij @Discobol opmerkte en ik evt ook nog wel mijn handjes wil verbranden….

      Ik citeer….”Een jongen was een oom en tante en weet niet zeker of er ook nog kids bij ware zijn daar volgens de media omgekomen”……

      Wat klopt er hier niet…….of anders gezegd….wat stinkt hier zo ontzettend naar hele gore vieze kleverige stront……

      Juist ja…..VOLGENS DE MEDIA…..en sinds wanneer kijkt u daar al naar of beter gezegd…..nóg naar…..

      Case closed
      Mijn mening…..ze zijn nergens omdat ze er nooit waren!~!~

      Maar u zou zich in de zaak moeten verdiepen om tot MIJN conclusie te komen echter het internet in opgeschoond…..
      Iedereen praat over mensen waarvan ze eens GEHOORD HEBBEN dat en het was dan meestal een nicht met zijn kids of een tante en oom enz enz enz ……mooie verhalen echter zonder controleerbare achtergrond.
      Er zijn destijds zelfs valse FEESTBOEK profielen ontdekt door nogal wat onderzoekers…..raar nietwaar!!!!!!!

      En als laatste, de paspoorten, gloednieuw me PONSGATEN…..ik zeg u 1 ding…ga daar eens mee op reis…..da’s dan heel snel einde reis!

      Gladiator
      Fijne avond verder

      • Ik bedoel dat ik een jongen kende op dat moment, die zijn oom en tante daarin verloren heeft. Als ik jou reactie lees is dat volgens de media dat ze omgekomen zijn.
       Nu zou ik dan wel willen weten waar zijn die oom en tante van hem gebleven?

    • @ Gladiator (Sorry dat het zo’n lang verhaal is geworden )

     Sorry ? Ik heb ze wel langer gelezen van je 😉 Over heel veel vragen krijg je nooit antwoord, terwijl het wel in je hoofd blijft zitten. Zoveel nabestaanden ? Zoveel verdriet ? Waar zijn ze dan gebleven ? Dit is iets wat met geen geld ter wereld is weg te poetsen. Lijkt mij. Maar er gebeuren momenteel dingen, hou maar op.

   • @ Gladiator >> (eiland waar de Amerikanen bezit van hebben genomen) Diego Garcia

    Ik heb zoveel vragen, maar krijg via het WWW steeds minder antwoorden. Er word echt een hoop gewist, op het net. Of steeds moeilijker te vinden.

    • Tja beste, ik kon u wel een hele vette USB stick vol zetten. Heb net nog ff gekeken…..er is nog steeds 15.9 Gigabite in mijn dossier aanwezig en daar zou u met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid alle vragen beantwoord kunnen krijgen….maar helaas….

     Ik kan ze niet ERGENS naartoe sturen…..da’s het nadeel dat men elkaar niet anders weet te vinden dan op deze manier…

     Groet beste,

     Gladiator
     ps en ja idd, dat eiland bedoelde ik…..en ik heb ook al ergens aangegeven dat het www flink opgeschoond is…..en in deze zaak BEHOORLIJK FLINK en alleen dat al geeft te denken!

 9. Gladiotor ja het is 1 grote shitshow, klopt niks van zelfs de aangevrachte buk resten waren van 2 verschillende buks ook nog…Die waren afgeviurd door ukkies zelf maanden ervoor.

 10. Ik bedoel dat ik een jongen kende op dat moment, die zijn oom en tante daarin verloren heeft. Als ik jou reactie lees is dat volgens de media dat ze omgekomen zijn.
  Nu zou ik dan wel willen weten waar zijn die oom en tante van hem gebleven?

 11. Wat een serie stomme meningen hier!!

  Ik zal het effe duidelijk vertellen, gezien vanuit de gelegenheid, de mogelijkheid.
  –de Oekies gaven 40 minuten voor aanval de opdracht tot koerswijziging, over opstandige gebieden; en opdracht tot vlieghoogte te verlagen naar 6km.
  –in het onderzoek later, eiste de Oekies dat alle uitslagen staatsgeheim werden; gek niet?

  Wat er is gebeurd is eenvoudig; Rutte ging op verzoek van USA naar Oekieland om een en ander te regelen;
  De oekies kochten een BUK van corrupte RU officieren; niks nieuws, zulke dingen gebeurde vaker.
  Zij plaatsten die BUK in opstandelingen gebied.

  Motief: Rutte werd gestuurd op verzoek van USA; doel was in EU meer landen mee te krijgen in een boycot tegen RU.
  Oekraine kreeg als beloning veel gunsten en gelden van de EU; en de zoon van Biden in de oekraine: kreeg af en toe een jong meisje om te verkrachten en te martelen.

  Iedereen happy.

  Vreemd is ook, dat de nationaliteit van de Russen werd genoemd; dat is verboden in NL bij “vluchtelingen”; ook het noemen van de volledige namen is niet gebruikelijk.

  Maar allez; de gekkies in zwarte soepjurken moesten net doen alsof de uitspraak niet vooraf vast stong; moeilijk hoor….

 12. In de voorgaande commentaren en het stuk zelf wordt een zekere Mofaz die een foto nam van de MH17 die morgen vanaf het douane gedeelte en zelf niet instapte, maar wel de foto voor grof geld verkocht aan Reuters. Deze Mofaz had zeker voorkennis dat de MH17 zou worden neergeschoten door een Israëlische Scorpion, een omgebouwde SU26 straaljager uit Azjebeijan. Er is dus zeker een Israëlische betrokkenheid, net zoals bij de MH370.

 13. Ik heb mij er niet in verdiept destijds
  Om deze reden;
  Binnen 1 seconden, wist ik dat Nederland hier ( mede) verantwoordelijk voor was.
  En het spektakel begrafenis was ook NIET om aan te zien.
  opsmuk, grijs geverfde gezichten door een grimeurs club. Ws uit Den Haag.
  Een Toneel voorstelling van zeer slechte kwaliteit,

 14. In tegenstelling tot de auteur van dit artikel kan ik wel de reden bedenken waarom de Amerikaanse gegevens over het neerschieten van de MH17 niet met de Nederlandse “onderzoekers” zijn gedeeld. Een heel simpele reden: Onze “onderzoekers” wilden deze gegevens in feite niet zien. De vraag erom was alleen voor de bühne.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in