Mike Yeadon is de voormalige wetenschapper en vice-president van Pfizer, die zich vanaf het allereerste begin van de “pandemie” moedig en tegen hoge persoonlijke kosten heeft uitgesproken tegen het officiële narratief. Hij werd tot het schrijven van dit artikel aangezet door het lezen van een blog die hij omschrijft als een “schitterende ontmaskering van het wangedrag van de Britse regering”. U kunt het hier bekijken, schrijft Conservativewoman.co.uk.

Beste iedereen die zenuwachtig om zich heen kijkt en zich afvraagt “Wat is er in godsnaam aan de hand?”: dit is het belangrijkste bericht dat ik ooit geschreven heb. Ik hoop dat dit niet te controversieel is. Het is zeker beangstigend, maar ik geloof dat wij nog steeds aan de goede kant van de catastrofe staan, en als genoeg van ons zich bewust worden van wat er hier en in de hele democratische wereld gebeurt, kunnen wij de situatie herstellen. We hebben echter echt niet lang meer. Ik geloof dat het waarschijnlijk is dat in de komende winter de dingen onherroepelijk zullen veranderen.

Alles wat gebeurd is en nog gebeurt, wordt veel eenvoudiger en het is allemaal logisch als u uzelf dwingt het onmogelijke te denken. Als u bij wijze van experiment het standpunt inneemt dat onze regering actief bezig is om ons kwaad te doen, om de moderne samenleving te ontmantelen en de mensen tot slaaf te maken in een digitaal gecontroleerde totalitaire wereld, dan klopt het allemaal. Niets is overbodig.

Zelfs als uw onmiddellijke reactie is dat dit absurd is, probeert u het dan alstublieft een dag of wat.

  Binnen 4 tot 7 dagen na COVID-19 injectie hebben 3 op de 5 bloedstolsels

Ik vraag u verder om het experimentele standpunt in te nemen dat de media, die gecontroleerd worden door slechts zes wereldconcerns, die allemaal geallieerd zijn aan één enkele wereldorganisatie waar u allemaal van gehoord hebt, u onophoudelijk voorliegen en dat al meer dan twee en een half jaar doen. Hetzelfde geldt voor het internet, dat gecontroleerd wordt door minder wereldbedrijven, die ook allemaal geallieerd zijn aan diezelfde wereldorganisatie.

Ik ben er zeker van dat het waar is, want dit is allemaal begonnen met een wetenschappelijke fraude in verband met een virus, aangevuld met een niet aflatende campagne van angst en maatregelen waarvan men wist dat ze nutteloos waren, die de economie kapot gemaakt hebben en de burgermaatschappij vermorzeld hebben. Vervolgens werden wij gedwongen om onnodige, ondoeltreffende en opzettelijk gevaarlijke injecties te aanvaarden. Het is duidelijk dat dit een afschuwelijke misdaad is. Zoiets is nog nooit eerder gebeurd.

Ik heb absoluut geen reden om iets van dit alles te zeggen als ik er niet zeker van was. Ik ben er zeker van. Dit alles vond plaats “in mijn stuurhut”, mijn domein van deskundigheid.

Ik ben 41 jaar in de biowetenschappen werkzaam geweest, van opleiding tot succesvol biotech CEO, en was wereldwijd hoofd onderzoek en vicepresident van Pfizer’s respiratory unit (1995-2011). Hier is wat een voormalig Pfizer bestuurslid schreef over mijn prestaties. Klink ik als een dwaas?

Ik heb meer dan 70 interviews gegeven, allemaal gecensureerd. Ik ben valselijk besmeurd. Het is propaganda. Het zegt u waartoe zij in staat zijn.

Velen hebben gevraagd waarom de mensen zich in het verleden niet tegen tirannen hebben verzet. Gedeeltelijk is het angst. Maar het is meer dan dat. Het is dat normale mensen, zoals u en ik, zich gewoon niet kunnen voorstellen dat zij zo slecht zijn. Wij vertrouwen op de mensheid. En zo hoort het ook. De meeste mensen zijn goed. Weinigen zijn werkelijk verschrikkelijk. Maar sommigen zijn het wel. Het is het onvermogen om te geloven dat het gebeurt, dat de mensen ervan weerhield bezwaar te maken, terwijl zij dat wel moesten doen, toen de bewijzen onmiskenbaar waren, maar nog niet helemaal hun deur, hun gezin bereikt hadden. Ze komen voor u en uw kinderen. Er is overvloedig bewijs opgedoken van geduldige planning op lange termijn.

  Undercover bij de GGD | "Blijf van onze kinderen af"

Het is nu aan u. Ik zie werkelijk niet wat ik nog meer kan doen.

Met de beste wensen,

Mike


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Boodschap aan de ongevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen sensatie die onopgemerkt is gebleven: De VN heeft Oekraïne “geannuleerd”
Volgend artikelChina verkoopt op agressieve wijze Russisch gas aan Europa
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  1. Frontnieuws:
    Oké, zo is het weer genoeg. Reactie verwijderd.
    Geen geloofspreken of religieuze discussies. FN is een nieuwsblog, geen kerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in