Volgens het WEF ging alles geweldig in Sri Lanka, maar wat zien we vier jaar later: faillissement, inflatie, wanbetaling, voedseltekorten, tekorten aan grondstoffen, brandstoftekorten en geweld op straat, bericht Rairfoundation.com.

De eerste minister van Sri Lanka heeft de noodtoestand afgekondigd nadat president Rajapaksa en zijn vrouw enkele uren voor zijn aftreden naar de Maldiven waren gevlucht. Het land bevindt zich in zijn ergste economische crisis sinds het op 4 februari 1948 onafhankelijk werd van de Britten.

Voor de economische wereldelite was Sri Lanka de parel van Azië, verklaart Glenn Beck. In 2018 prees The World Economic Forum het land in een artikel met de titel: Zo maak ik Sri Lanka rijk tegen 2025. Het is niet verrassend dat het artikel ook stilletjes verwijderd is. Net zoals zij hun lof en band met Vladimir Poetin verwijderd hebben:

“Dat was vier jaar geleden, en nu zijn ze failliet,” legt Beck uit. “Wat is er dan gebeurd?
Wel, de gebruikelijke onzin die we van de opperheren in Davos horen… Sri Lanka zou zich moeten concentreren op een sociale economie en miljoenen moeten spenderen aan de omschakeling naar een nieuw soort kapitalisme. Zij zouden dubbel inzetten op groene energie, klinkt dat bekend in de oren?”

Wat dacht u ervan als Sri Lanka de belastingen verlaagt, maar ook niet bezuinigt op de uitgaven. Zij begonnen zelfs op ongekende schaal geld te drukken om de grote overgang van de economie te stimuleren. Omdat zij een groene economie hadden, moesten zij die gewoon dienen.

En omdat alles groen werd, en zij het juist nu nodig hadden, gooiden zij hun landbouw en landbouwproductie overhoop. Klinkt iemand iets van dit alles bekend in de oren? Alles moest biologisch zijn, en alles moest verbouwd worden met nieuwe regels.

Volgens het Economisch Wereldforum was alles in orde, maar wat zien wij vier jaar later: faillissement, inflatie, wanbetaling, voedseltekorten, tekorten aan grondstoffen, brandstoftekorten en geweld in de straten.

En nu hun land aan het instorten is, zijn de organisaties die hen gesteund hebben en het land in deze richting geduwd hebben – de organisaties die deze “transformatie” gepusht en gesteund hebben, waaronder het IMF (Internationaal Monetair Fonds) en het Wereld Economisch Forum – gewoon weggelopen.

Beck waarschuwt iedereen om niet te vergeten wat de globalisten Sri Lanka hebben aangedaan. “De volgende keer dat u Klaus Schwab hoort zeggen dat het nu tijd is voor een Grote Reset. Telkens wanneer u hem dat hoort zeggen, telkens wanneer u hoort over Build Back Better, telkens wanneer u hoort over onze landbouwindustrie die groen moet worden, telkens wanneer u hoort over Rusland dat de gasprijzen veroorzaakt, wil ik dat u aan Sri Lanka denkt.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Documenten onthullen dat Nederlandse regering samenwerkt met Wereld Economisch Forum om “The Great Reset” uit te voerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHij legde zijn hoofd op de tafel en stierf
Volgend artikelRusland en China zijn nog niet eens begonnen met het opdraaien van de pijnknop
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

11 REACTIES

 1. Met list en bedrog, met spiegeltjes en kralen en met massa-immigratie, hebben ze de oorspronkelijke bewoners van het huidige Amerika van hun leefgebieden en hun jachtvelden beroofd.
  Ze dreigen ditzelfde nu met ons leefgebied te doen.

  If we don’t change the direction we are headed, we will end up where we are going (Chinese proverb)

 2. Het Nederlandse volk, ik spreek liever over het publiek, want Nederland is van verre een homogeen volk, het is veranderd in een totaal kapot multicultureel systeem dat aan alle kanten scheuren begint te vertonen in de buitenkant maar ook in de geesten van veel Nederlanders die zich op allerlei manieren in de kou gezet voelen door hen zelf gekozen “democratische” regering.

  Het publiek ‘moet’ beseffen dat het met een noodvaart afstevent wat er in Sri Lanka gebeurd is, behoef niet het aantal pijnpunten te beschrijven wat dat precies gaat inhouden, de politiek geëngageerde lezers weten inmiddels precies wat er staat te gebeuren, Nederland was eens een heel prettig land om in te leven, wonen , leven en te werken, deze omstandigheden zijn decennia lang door chaos politiek stapje voor stapje veranderd in de aanstaande ordeloosheid.

 3. Goed geschreven stuk. Doet me denken aan die grote trajecten bij banken en multinationals die mislukken vanwege het egomaniacale en narcissistische beleid. En dan maar net doen of het nooit gebeurd is, en onder het tapijt schuiven. Volgend traject aub plus de “lessons learned”. En zo rammen die WEF hufters het ene land na het andere in de stronthoop. Precies wat Adriaan W. zegt, NLlalaland gaat dezelfde kant op.

  Zeg, wie staat er met het Sri Lanka vlaggetje te wapperen? En straks het NLse vlaggetje. En wie haalt de Sri Lanka vluchtelingen in zijn huis? En straks de NLse vluchtelingen? De Oekrie fanfare heeft toch al weer een tijdje zijn bekoring verloren. Blijf nou lekker meedoen Vaxxies!

 4. En nu kunnen ze juist build back better toepassen. Maar de puinhoop is te groot. Ik hoop dat deze mensen beseffen dat ze hun leger onder controle moeten houden voordat de zieke cia zich weer moeit en amerika het weer overneemt.

 5. Mijn bloed begint te koken als ik lees dat het IMF aan Sri Lanka een bailout en lening wil aanbieden, als ze maar snel terug in lijn willen gaan lopen met het WEF. De ene marionet is amper het land uit en ze willen gewoon hun smeerlapperij verder zetten. Doe zoals Myanmar : geef de macht aan een krachtig onafhankelijk leger, organiseer ongemanipuleerde democratische verkiezingen en start met een eigen munt en nationale bank. Je zult het schuim op de lippen van de globalisten zien verschijnen !

  • @ Karel D juli 14, 2022 at 14:03,
   Van jouw voorbeeld Myanmar is inderdaad zo. Want het Rothschild imperium die alle centrale banken in hun bezit hebben en via hun BIS bank ook het IMF, de VN, de Wereldbank. Zorgt deze private onderneming dat elk land leeg gezogen kan worden op alle vlakken. Het WEF is ook een private organisatie, even zo als het private bedrijf Staat der Nederlanden coöperatie. Al die zogenaamde financiële injecties van het IMF, wat zij zelf uit het niets creëren. Moet wel met rente terug betaald worden. Dan zetten het IMF toiletpapier met cijfertjes erop, wat geld moet voorstellen om in echte waarden van het desbetreffende land. Maar vaak is het zogenaamde geld niets anders dan een paar cijfertjes op een bestand in je computer. Virtueel geld dus. Waardoor zij alles van waarde en arbeid van de bevolking kunnen inpikken. Als het desbetreffende land leeg geplunderd is en de gehele bevolking opgescheept zit met een onbetaalbare schuld, die de bevolking nooit afgelost krijgt. Heb je als IMF het geweldig gedaan. Want dan is het land eigendom van de Rothschilds inclusief alles erop of erin, inclusief de bevolking. Door list en bedrog wordt zo alles oneigenlijk toe geëigend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in