Er zijn mensen die denken dat de dreiging van covid voorbij is. Tijd om te ontspannen. Af te wachten, misschien, tot de andere steen valt. Maar ik ben bang dat zo’n zelfgenoegzaamheid gevaarlijk is, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Ik waarschuwde al meer dan een half jaar geleden dat ze nog niet klaar waren met de gifspuit, de maskers, de lockdowns, de massaslachting van de bejaarden en al de rest van de onzin die in 2020 en 2021 zoveel kwaad heeft aangericht.

En het gebeurt nog steeds.

Er is meer, veel meer, surrealistische covid troep op komst. Het sluit keurig aan bij de fraude met de opwarming van de aarde, de ontwerpoorlog en de sociale kredietregeling die de zombies zonder blikken of blozen meeneemt in de Grote Reset. Het is een fraude die te nuttig voor hen is geweest om zomaar op te geven.

Het is van cruciaal belang te onthouden dat hardnekkigheid deel uitmaakt van het essentiële proces om zowel individuen als bevolkingen af te breken. Het is een van de weinige dingen waar de CIA en de KGB het altijd over eens zijn geweest.

Het is een klassieke truc.

Zij sussen hun slachtoffers in de waan dat het gevaar voorbij is. Zij scheppen een vals gevoel van vrede en moedigen het begin van troost aan.

En dan zijn zij er weer. Als een kwaadaardige maar onverwoestbare slechterik in een horrorfilm.

Zo zijn zij van plan uw geest te breken. Zij weten dat als zij er maar genoeg druk op uitoefenen, zij de meeste mensen kunnen breken en onder druk kunnen zetten om met zowat alles in te stemmen. De covid-fraude ging en gaat altijd over angst, want angst breekt de mensen en maakt hen volgzaam en bereid te doen wat hun gezegd wordt.

En met behulp van hebzuchtige, onbekwame en adembenemend domme dokters, en corrupte mainstream media drones is het een plan dat ongelooflijk succesvol is gebleken.

Elke dag druppelen ze het vergif in de hoofden van de mensen.

De medewerkers die geholpen hebben de covid-19 prikken door te drukken hebben een speciale onderscheiding gekregen. Ik had half verwacht dat Chris Whitty en Hilary Jones een eremedaille zouden krijgen. Waarschijnlijk in de herfst. Ridder Chris Whitty. Ridder Hilary Jones. Dat klinkt goed. Zij zullen ongetwijfeld allebei in de wolken zijn en roze kleuren.

Een jaar geleden waarschuwde ik dat er in 2022 meer doden zouden vallen dan vroeger – deels door de doden die zouden vallen door de lockdowns en de geannuleerde medische diensten, en deels door de doden door de dodelijke covid-prikken.

En zo geschiedt het.

De mysterieuze verschijning van defibrillators overal een paar jaar geleden wordt nu verklaard doordat verder gezonde mensen dood neervallen met plotselinge onverklaarbare hartaanvallen.

Uit de laatste cijfers van het bureau voor nationale statistieken in het Verenigd Koninkrijk blijkt dat er in de week die eindigde op 24 juni 1.540 overtollige sterfgevallen waren.

Hier volgt wat de Daily Telegraph te zeggen had: “Gezondheidsdeskundigen hebben opgeroepen tot een dringend onderzoek naar wat er achter de oversterfte zit.

Paul Hunter, professor in de geneeskunde aan de Universiteit van East Anglia zou gezegd hebben dat een deel van de oversterfte mensen zouden kunnen zijn wier gezondheid verzwakt was door covid.

De heer Hunter zei echter dat er andere, complexere factoren in het spel kunnen zijn.

“Het kan te maken hebben met andere gevolgen van de pandemie, zoals problemen bij de toegang tot de gezondheidszorg, vertraagde verwijzingen voor behandeling en dingen die te maken hebben met de beperkingen waaronder wij leefden, zoals verminderde activiteit,” zei hij. “Ik denk dat de realiteit vrij complex zal zijn, maar het is iets waarvan wij ons bewust moeten zijn en dat wij moeten proberen te begrijpen. Wij weten dat er een verband is tussen een teveel aan sterfgevallen en ontbering, dus misschien verergert de huidige financiële situatie waarin wij ons bevinden dat nog.”

Volle waardering, zonnestraaltje. U hebt er iets van begrepen. Precies wat ik twee jaar geleden al wist en voorspelde. De lockdowns zouden dodelijk zijn. Of de mensen die ze planden hadden een gezamenlijk IQ dat lager was dan de temperatuur in december, of zij wisten dat de lockdowns miljoenen doden zouden veroorzaken.

Maar de heer Hunter vergat de covid-prikken die, zo bewijzen de ongemakkelijke statistieken, ontelbare duizenden verminken en doden.

Of misschien is de Telegraph dat stukje gewoon vergeten te melden. Dat zou hun knusse relatie met de regering in de war kunnen sturen en hen al dat heerlijke reclamegeld kunnen kosten. Toen ik er nog voor schreef was The Daily Telegraph een krant. Nu drukken ze het voor mensen die krantenpapier willen om de kattenbak mee te bekleden.

Covid-19: De giftigste, gevaarlijkste, dodelijkste geneesmiddel in de geschiedenis van de wereld.

Gemakkelijk te missen, denk ik. Tenzij al die gevallen van myocarditis en stolsels en 7e zenuwverlamming enzovoort veroorzaakt worden door mensen die te veel marmelade eten.

Elders buigen anderen zich over de mysteries.

Veel mensen die geprikt zijn krijgen nog steeds de griep die zij omgedoopt hebben tot covid en sterven. Hoe kan dat, vragen zij zich af – wanhopig de andere kant opkijkend voor het geval zij per ongeluk de waarheid ontdekken.

En elke dag werken ze er hard aan om ons te laten wennen aan het idee dat plotselinge sterfgevallen niet meer zeldzaam zijn. Mensen – ook kinderen – vallen als vliegen neer van beroertes en hartaanvallen. Zij gebruiken zelfs jaren oude verhalen van mensen die plotseling dood neervallen om te proberen ons ervan te overtuigen dat het normaal is dat kinderen zonder enige waarschuwing dood neervallen.

Maar wat zou het kunnen zijn?

Hebben buitenaardse wezens iets in het drinkwater gedaan? Storten de mensen in elkaar en sterven zij omdat er niets goeds op de televisie te zien is? Krijgen de mensen hartaanvallen en beroerten omdat zij woedend zijn over de vele manieren waarop journalisten en dokters vermijden de schuld te geven aan de giftige, experimentele prikken – die nu zijn goedgekeurd voor vijfjarigen en die Pfizer prima vindt voor zes maanden oude baby’s.

Iedereen die in de toekomst de covid-19 prik neemt, verdient wat hij krijgt. Zij zijn te dom om te leven. Ik heb geen geduld met hen.

En iedereen die de covid-19 prik promoot of geeft is ronduit en eenvoudig een moordenaar. De bijwerkingen van dit duivelse brouwsel gaan maar door en door. Een recente studie heeft uitgewezen dat niet alleen de vruchtbaarheid van de vrouw door de covid-prik kan worden aangetast. De studie toonde een opmerkelijke daling van de spermaconcentratie aan – mogelijk als gevolg van een systemische immuunreactie op de vaccinatie. Het is allemaal onbekend, wat niet verwonderlijk is, want dit is een bloederig experiment en de gevolgen op lange termijn zijn niet bekend.

De autoriteiten, die twee en een half jaar lang consequent gelogen hebben, beweren nu dat covid-19 weer een ernstige bedreiging vormt en zij moedigen de bejaarden aan om hun armen te ontbloten en de covid-19 boosterprik te nemen. Ook andere leeftijdsgroepen – waaronder kinderen – krijgen de prik.

Personen die worden aangemoedigd zich te laten prikken, wordt vaak verzekerd dat er geen ernstige bijwerkingen bekend zijn van de covid-19 injecties. Devi Sridhar op de BBC zei dat de prik 100% veilig is. Veilig op precies dezelfde manier als liggen op de snelweg M4 100% veilig is.

Elke arts op de televisie die tegen een patiënt zegt dat er geen bijwerkingen bekend zijn van de covid-19 prik, zou bij de autoriteiten aangegeven moeten worden en hun vergunning om te ademen zou permanent ingetrokken moeten worden. Sterker nog, ik zou nog verder willen gaan. Aangezien wij weten dat de covid-19 prik niet verhindert dat iemand covid-19 krijgt en niet verhindert dat hij het verspreidt als hij het toch krijgt, en dat het ernstige en mogelijk dodelijke bijwerkingen kan hebben, ben ik van mening dat elke arts die nog steeds de covid-19 prik geeft en de patiënten niet waarschuwt voor de zeer reële gevaren, gearresteerd moet worden wegens fraude en geweldpleging. Wanneer een arts een patiënt in een proef gebruikt, is het zijn wettelijke verantwoordelijkheid om de patiënt dit te vertellen.

  Hongaars parlementslid brengt drastische daling van geboortecijfers in verband met massale "vaccinaties" tegen Covid (Video)

Daarom zullen 290.000 artsen in het Verenigd Koninkrijk uiteindelijk hun vaardigheden in het hechten van wonden gebruiken om postzakken te naaien. De wereld schijnt ongemakkelijk vol te zijn met lieden die, aangemoedigd door de onoverwinnelijkheid van baldadige onwetendheid en onbeperkte overmoed, klaar staan, bereid zijn en in staat zijn (tegen een passende vergoeding, daar twijfel ik niet aan) om hun waanideeën te delen met een volgzaam en o zo goedgelovig publiek. Degenen onder ons die het aandurven de waarheid te zeggen, worden verbannen, onderdrukt, gecensureerd en gedemoniseerd.

Mevrouw Sridhar is trouwens natuurlijk geen arts. Misschien kon zelfs de BBC geen dokter vinden om de wereld te vertellen dat om het even welk vaccin 100% veilig is.

Wij weten al sinds eind 2020 dat de covid-19 prik op korte termijn – binnen enkele dagen of weken nadat een patiënt geïnjecteerd is – veel ernstige bijwerkingen kan veroorzaken. Ik heb deze bekende gevaren op korte termijn behandeld in een reeks video’s die ik anderhalf jaar geleden heb uitgebracht – met name een video getiteld “Covid-19 vaccin mogelijke bijwerkingen”, die op 8 december 2020 werd uitgebracht. Ik noemde als mogelijke bijwerkingen onder andere het Guillain-Barre syndroom, hersenvliesontsteking, beroertes, myocarditis, bloedproblemen en de dood. De informatie die ik gaf was gebaseerd op een lijst die de autoriteiten in de Verenigde Staten hadden vrijgegeven. Die video is nog steeds beschikbaar op www.vernoncoleman.org.

Maar welke gevolgen zijn er werkelijk op lange termijn mogelijk? Wat zou er over vijf of tien jaar kunnen gebeuren met degenen die de covid 19 prik hebben genomen?

Het geven van een geneesmiddel is altijd een experiment – zelfs als het middel al vele jaren gebruikt wordt. Het geven van een nieuw geneesmiddel verhoogt het risico, omdat er meer onbekende gevaren zijn. Het is bekend dat sommige problemen met geneesmiddelen pas aan het licht komen nadat het geneesmiddel (en een vaccin is een geneesmiddel) al jaren gebruikt wordt.

Om patiënten te helpen een beslissing te nemen over het al dan niet nemen van de covid-19 prik, heb ik een lijst samengesteld van alles wat wij zeker weten over de gevolgen op lange termijn.

Zullen er neurologische effecten op lange termijn zijn? Niemand weet het, en het zal nog jaren duren voor men het weet.

Zullen er langetermijneffecten op het hart zijn? Wel, er is een reëel risico op kortetermijneffecten – myocarditis enzovoort – maar u kunt net zo goed gissen naar langetermijneffecten als iemand anders.

Zullen er langetermijneffecten op de vruchtbaarheid zijn? Wel, ik ben bang dat het antwoord daarop hetzelfde moet zijn – niemand zal het definitieve antwoord weten totdat vrouwen en jonge meisjes die geprikt zijn, uiteindelijk zwanger proberen te worden. En als ze kinderen krijgen misschien ook als die kinderen proberen zwanger te worden. En er zouden problemen kunnen zijn met het sperma.

Zullen er gevolgen op lange termijn zijn voor het immuunsysteem? Zullen degenen die geprikt zijn vatbaarder zijn voor infecties? Wel, dat zijn ze bijna zeker al. De hemel mag weten hoe het op lange termijn zal zijn.

Zullen de patiënten die geprikt zijn meer kans hebben om kanker te krijgen? Wel, ik vrees dat het antwoord daarop zal zijn dat wij het pas over tien of vijftien jaar zullen weten.

Zullen de kinderen die eventueel voortgebracht worden door degenen die geprikt zijn, vatbaarder zijn voor ziekten? Ik ben bang dat wij het antwoord daarop pas over enkele tientallen jaren zullen weten. Zoals ik al eerder heb uitgelegd, weten wij wel dat het mogelijk is dat een geneesmiddel dat aan een patiënt wordt gegeven, bij de volgende generatie ernstige problemen veroorzaakt. Maar wij weten niet of dit een probleem zal zijn met de covid-19 prik.

Zullen er op lange termijn endocriene of hematologische problemen zijn bij degenen die de covid-19 prik hebben gekregen? Geen idee.

Zullen patiënten die andere geneesmiddelen nemen of andere vaccinaties hebben gehad een risico lopen als zij de covid-19 prik krijgen? Met andere woorden, zal de covid-19 jab compatibel blijken te zijn met andere geneesmiddelen? Er is geen mens op de planeet die het weet.

Zal een van de covid-19 prikken een genetisch effect hebben op degenen die ze nemen? Kunnen er nadelige gevolgen zijn voor toekomstige generaties? Geen idee. Maar het ziet er eerlijk gezegd niet goed uit.

Ik ben bang dat alle adviseurs, dokters, journalisten of factcheckers die iets anders zeggen dan dat, allemaal dwazen of leugenaars of allebei zijn.

Sir Chris Whitty, Lord High Executioner en Master of the Queen’s Leeches kan al die vragen niet beantwoorden. Evenmin kan Zijne Hoogheid Sir Anthony Fauci, opperbevelhebber en bruidegom van de Biden Backstairs. Zijne Hoogheid de Poeh Bah van het kleine scherm, Dame Hilary Jones, helaas ook niet – hoewel hij wel iemand kent die u voor de juiste prijs een gehoorapparaat of een mooi nieuw stel slaapwekkende gordijnen kan verkopen. Ik herinner me nog dat dokters geschorst werden omdat ze dingen verkochten. Verre tijden.

De BBC, pathetisch trouw aan haar slechte meesters en onmiskenbaar ontrouw aan het Britse volk, heeft nu een speciaal programma geregeld over de covid-19 prikken.

Het programma zal gepresenteerd worden door een wiskundige – wat me doet denken aan waar wij twee en een half jaar geleden met de Imperial College bende kwamen – degenen die een koffiemok ontwierpen, maar het handvat aan de binnenkant zetten en de opening aan de onderkant.

De BBC is van plan om zeven ongevaccineerden bijeen te brengen om uit te leggen waarom zij zich niet hebben laten vaccineren. Zij zullen oog in oog komen te staan met mensen die de BBC omschrijft als “vooraanstaande deskundigen”, “die de confrontatie aangaan met de nieuwste wetenschap en statistieken” en “die ontleden hoe misinformatie zich verspreidt op de sociale media.”

Maar, en dit zal u verbazen, ze zijn vergeten mij te vragen om mee te doen, hoewel ik de eerste medisch gekwalificeerde arts was die covid als een hoax en een oplichterij beschreef, de eerste die waarschuwde voor het gevaar van verplichte vaccinaties, de eerste die onthulde dat de regering in maart 2020 wist dat covid niet gevaarlijker was dan de griep.

Misschien wil de BBC een vergelijkend programma opzetten. Ga met zeven gevaccineerden om de tafel zitten en ik zal hun uitleggen waarom en hoe zij bedrogen en voorgelogen zijn en hoe hun gezondheid in gevaar is gebracht. De BBC moet zich echter haasten – anders zullen zij moeite hebben om zeven gevaccineerden te vinden die niet in het mortuarium liggen.

De laatste twee en een half jaar heb ik over alles gelijk gehad. De regering, de BBC en de gewone media hebben het steeds bij het verkeerde eind gehad – en ik vermoed dat de BBC nu doodsbang is voor de waarheid.

Waarom zou de BBC mij anders niet in de buurt van een studio willen hebben? Wel mijn boek over vaccins – Anyone who tells you vaccines are safe and effective is lying: Here’s the proof is het best verkochte boek over vaccins ter wereld, wat mij, zou u denken, tot een soort deskundige zou maken. Meer een deskundige misschien dan sommige van de Sridhars met wie zij praten?

  Het belachelijke antwoord van de EU-Commissie op vragen van Europarlementariërs over het alarmerend hoge sterftecijfer

O, nee, zij hebben liever wiskundigen en andere “deskundigen” om over geneeskunde te praten.

Hier is de grap. Lang voordat ik in de media en op het internet werd voorgelogen en een in diskrediet geraakte samenzweringstheoreticus werd, huurde de BBC mij vroeger in als presentator. Ik was ontbijtdokter op TVAM en de BBC maakte tv-programma’s gebaseerd op mijn boek Bodypower. Ik heb ook talloze radioseries voor de BBC gemaakt.

Nu zijn ze doodsbang, bang om mij live in een studio te laten optreden, omdat ze weten dat ik de mensen kan overtuigen met feiten die aantonen dat de BBC al twee en een half jaar lang leugens vertelt en verkeerde informatie verspreidt.

En voor zover ik weet zijn ze vergeten iemand anders die weet waarom niemand de covid-prik zou moeten nemen, te vragen om mee te doen. Lafheid misschien? Misschien wilden zij hun financiële partner – Bill Gates – niet boos maken. Het andere vriendje van Jeffrey Epstein. Als Epstein niet dood was, zou de BBC hem zijn eigen talkshow geven. Misschien samen met Jimmy Savile. Of misschien iets op de kindertelevisie.

Maar wat is de weddenschap dat zij mevrouw Devi Sridhar in het programma hebben. Zij is degene die op de BBC heeft aangekondigd dat de covid-prik 100% veilig is. In januari van dit jaar kondigde zij de wereld aan dat als alle volwassenen die het aangeboden kregen gevaccineerd zouden worden, de pandemie voorbij zou zijn. Zij zei dat de IC’s vol liggen met mensen die ervoor gekozen hebben zich niet te laten vaccineren, en daar later spijt van krijgen. Is dat eerlijk tegenover dokters en verpleegsters? En tegenover degenen die zorg nodig hebben voor hartaanvallen en andere levensbedreigende aandoeningen?

Als zij wat meer onderzoek zou doen, zou zij misschien ontdekken dat de ziekenhuizen vol zaten met mensen die zich hadden laten inenten en daar spijt van hadden.

De BBC, een financiële partner van Bill Gates – de vriend van Jeffrey Epstein en een man wiens poliovaccin polio schijnt te verspreiden – laat nooit critici van vaccins toe in haar programma’s. Het beleid van de BBC is om de waarheid koste wat kost uit haar programma’s te houden. Betaal alstublieft geen omroepbijdrage. Doe het legaal. Maar geef geen geld aan de BBC. Dat zou hetzelfde zijn als vergif kopen en het aan Crippen geven.

Toch bereiken mijn websites en video’s, zelfs nu ik op grote schaal verbannen ben, nog steeds vele miljoenen mensen en dat ergert hen meer dan een beetje.

De waarheid is dat veel mensen beginnen in te zien dat de PCR-test ongeveer evenveel nut heeft als een stuk spaghetti in uw neus steken. Duizenden werkgevers beseffen dat de test volstrekt waardeloos is en verwachten nu dat hun personeel doorwerkt, zelfs als het positief getest is. Elke dag wordt een andere beroemdheid ziek gemeld omdat hij positief getest heeft. Niemand hoeft ziek te zijn omdat hij positief getest heeft. Zij zijn ziek omdat zij positief getest zijn met een test die ongeveer evenveel nut heeft als een belofte van Boris Johnson.

De covid-prik wordt nu al aan vijfjarigen gegeven. In de VS wordt het spul in baby’s van zes maanden gepompt en dat zal in het VK en overal elders ook gebeuren. Pfizer zegt dat het veilig is, dus dat is dan in orde, ook al ben ik van mening dat Pfizer al tientallen jaren een van de meest oneerlijke, hebzuchtige en kromme bedrijven ter wereld is. Hoe zou ik dat kunnen zeggen als ik niet oprecht geloofde dat het waar was? Alle directieleden en voormalige directieleden van Pfizer zouden 80 jaar tot levenslang opgesloten moeten worden. Zij moeten geweten hebben wat voor een bedrijf het was. Wisten zij bijvoorbeeld niet dat Pfizer een boete kreeg van 84,2 miljoen pond omdat het de NHS 2.600% te veel in rekening had gebracht? Hebben zij op de een of andere manier het nieuws gemist toen Pfizer een boete van $2,3 miljard opgelegd kreeg voor het verkeerd promoten van geneesmiddelen en het betalen van smeergeld aan artsen? Pfizer had een kalmeringsmiddel dat het aanraadde om door kinderen gebruikt te worden met een illustratie van een jong meisje met een betraand gezicht en de suggestie dat het middel angsten kon verlichten voor “school, het donker, scheiding, tandartsbezoek en monsters.”

Ben ik de enige die zich afvraagt of Pfizer al die tijd wist dat de covid-prik die zij in de handel brachten nutteloos en gevaarlijk was? Glorie zij. Enorme winsten en dommen over de hele linie.

Pfizer is al tientallen jaren een smerig bedrijf.

Luister naar dit uit mijn boek The Medicine Men, dat in 1975 verscheen: “In 1961 besloot de Britse minister van Volksgezondheid dat Pfizer te veel rekende voor hun tetracycline en hij nam de ongebruikelijke stap om zich te beroepen op de Octrooiwet en geneesmiddelen uit Italië in te voeren.

Zestig jaar hebzucht en bedrog.

Als u daar gewerkt had, zou u het wel weten, nietwaar? Zelfs als u alleen maar de schoenen van de voorzitter gepoetst had, zou u het verdomd goed weten.

De regeringshakkers en de gewone media zullen allemaal in het gareel lopen. Nog meer verdoemingen voor iedereen. Gratis adellijke gunsten voor iedereen.

De regering heeft gezegd dat 2,7 miljoen mensen covid hebben of er positief op getest zijn, nu het zo mooi weer is. Enorme aantallen blijven van het werk weg vanwege een PCR-test. De NHS heeft het naar verluidt moeilijk. Bedrijven kunnen het niet aan. Ouderen worden aangespoord om meer prikken te nemen – of zelfmoord te plegen, wat ongeveer hetzelfde is.

Wij worden gewaarschuwd dat het zeer gevaarlijke Marburg-virus oprukt – twee mensen in Ghana blijkbaar. Dat is dus nog iets om ons zorgen over te maken.

Er zijn 300.000 artsen geregistreerd in het Verenigd Koninkrijk – wat eerder tot de gedachte leidt, hoe kan iemand zeggen dat er een tekort is? De best verdienende huisarts verdient meer dan 700.000 pond per jaar en verdienden tussen de 50.000 en 100.000 pond extra – elk – door het geven van giftige prikken die niet werken aan goedgelovige patiënten.

Ongeveer 99% van die artsen hebben de wet overtreden door de patiënten niet te waarschuwen dat zij aan een proef deelnamen – wat ook zo was – en dat er ernstige bijwerkingen aan de injecties verbonden zijn.

Van die 300.000 denk ik dat er minder dan 100 de moed of de kennis hadden om zich uit te spreken tegen de leugens die over covid verteld werden. Er zijn dus 299.900 artsen in het Verenigd Koninkrijk die of klinisch krankzinnig zijn of volkomen oneerlijk.

Geen van de artsen die het officiële standpunt over covid steunden, is geschikt om zijn beroep uit te oefenen. Zoals ik al 18 maanden zeg, moeten de dokters die covid-19 spuiten gaven – waarvan zij hadden moeten weten dat ze niet werken maar gevaarlijk zijn – voor het leven uit het artsenregister worden geschrapt en moeten zij gearresteerd worden wegens mishandeling. Die dokters zijn misdadig nalatig geweest door een leugen in stand te houden en winst te maken door een dodelijke injectie te geven en medeplichtig aan de grootste fraude in de geschiedenis.

  Patholoog: Artsen krijgen 20% bonus als Remdesivir wordt toegediend

Alles wat ik gezegd heb is waar. Het bewijs staat allemaal in mijn video’s en hoewel alle video’s die op YouTube stonden verwijderd zijn door de door de regering goedgekeurde anti-waarheidscensoren, staan de transcripties op mijn website.

Niet één mens is rechtstreeks beschadigd door één van de artsen die zich tegen de covid-fraude hebben uitgesproken.

Daarentegen zijn er onnoemelijk veel duizenden gedood of ziek geworden door de leugens die verteld zijn door degenen die de officiële partijlijn napraten.

Voorspelbaar is dat de NHS nu weer het dragen van maskers gaat afdwingen, omdat zij beweren dat het aantal covid-besmettingen in ziekenhuizen met 100% gestegen is en het personeel vrijaf moet nemen.

Wat ze waarschijnlijk bedoelen is dat het aantal tests met 100% gestegen is – en dat is omdat ze meer tests doen. Wat een toeval dat dit gebeurt net nu het mooi weer is.

Oh verdorie, dat ding dat ik in mijn neus heb geduwd zegt dat ik ziek moet zijn. Ik kan beter thuis blijven. Ik heb covid. Ik heb nog net de kracht om een ligstoel in de tuin te zetten. Hebben we nog ijs in de vriezer?

Kan het iemand in de NHS niets schelen dat maskers niet werken, maar wel levensgevaarlijk zijn? Ze veroorzaken bacteriële longontsteking en een dozijn andere ernstige problemen. Zij versnellen de verspreiding van kanker. Het bewijs is overweldigend en als de horde NHS administrateurs die nu de gezondheidszorg schijnen te runnen niet weten dat maskers nutteloos en gevaarlijk zijn, dan zouden ze ontslagen moeten worden – na opgehangen, getrokken en gevierendeeld te zijn.

Als ze het wel weten, dan moeten ze gearresteerd en opgesloten worden voor poging tot moord.

Een baby met een masker over zijn hele gezicht werd in The Independent beschreven als “de held die we nodig hebben”.

Waar het op neerkomt, vrees ik, is dat de samenzweerders nog veel meer kwaad in de zin hebben – het vernietigen van de wereldeconomie, het opbouwen van de derde wereldoorlog, de global warming zwendel, sociaal krediet, verplichte en opdringerige apps voor alles en nog wat, enzovoort. Stijgende voedselprijzen. Rantsoenering van brandstoffen. Snel stijgende sterftecijfers. Honderden miljoenen in Afrika en Azië sterven de hongerdood.

Oh verdorie, dat ding dat ik in mijn neus heb geduwd, zegt dat ik ziek moet zijn. Ik kan beter thuis blijven. Ik heb covid. Ik heb nog net de kracht om een ligstoel in de tuin te zetten. Hebben we nog ijs in de vriezer?

Kan het iemand in de NHS niets schelen dat maskers niet werken, maar wel levensgevaarlijk zijn? Ze veroorzaken bacteriële longontsteking en een dozijn andere ernstige problemen. Zij versnellen de verspreiding van kanker. Het bewijs is overweldigend en als de horde NHS administrateurs die nu de gezondheidszorg schijnen te runnen niet weten dat maskers nutteloos en gevaarlijk zijn, dan zouden ze ontslagen moeten worden – na opgehangen, getrokken en gevierendeeld te zijn.

Als ze het wel weten, dan moeten ze gearresteerd en opgesloten worden voor poging tot moord.

Een baby met een masker over zijn hele gezicht werd in The Independent beschreven als “de held die we nodig hebben”.

Waar het op neerkomt, vrees ik, is dat de samenzweerders nog veel meer kwaad in de zin hebben – de wereldeconomie vernietigen, de derde wereldoorlog opbouwen, de global warming scam, sociaal krediet, verplichte en opdringerige apps voor alles en nog wat, enz. Stijgende voedselprijzen. Rantsoenering van brandstoffen. Snel stijgende sterftecijfers. Honderden miljoenen in Afrika en Azië sterven de hongerdood.

Maar ze hebben d nog niet opgegeven voor covid – de herdoopte griep. Hun lievelingsbedrog – zorgvuldig ontworpen om de massa’s angst aan te jagen en te vernietigen – is nog steeds niet uit de lucht.

En de medewerkers in de gezondheidszorg en de media zijn, zoals altijd, enthousiast om te helpen. Uiteindelijk gaat het allemaal om het geld. Miljarden om uit te smeren aan honoraria voor het geven van prikken, aan honoraria voor het schrijven van artikelen die rieken en aan de verkoop van dodelijke maskers en al de rest van de nutteloze parafernalia.

Vergist u zich er niet in.

Prikken en maskers komen weer helemaal terug. Er moeten nog heel wat doden vallen. De designeroorlog in Oekraïne zal de brandstof- en voedselprijzen opdrijven en honderden miljoenen doden in Azië en Afrika. En miljoenen doden in het Westen. Maar waarom zouden we niet doorgaan met een winnende fraude? Een bedrog dat angst aanjaagt, verzwakt en doodt.

En hoe lang duurt het nog voor ze onze ellende nog vergroten met een paar mooie, harde, goed bewaakte, dodelijke lockdowns.

Vergeet niet: er zijn er nog veel te veel van ons in leven.

Er zijn er nog bijna zeven miljard te doden.

Maar ik kan een opbeurende gedachte aanbieden.

De regeringen en de mainstream media overdrijven en liegen al 30 maanden. Ik laat u achter met dit nieuwe, wetenschappelijke feit. De gebeurtenissen in de mannencompetitie op Wimbledon hebben zonder enige twijfel bewezen dat de niet gevaccineerden gezonder en beter in tennis zijn dan al degenen die zo dwaas waren om zich te laten prikken. Het mag dan om een klein onderzoek gaan, dat ongetwijfeld groter is dan sommige onderzoeken die door farmaceutische bedrijven worden uitgevoerd, maar het heeft het onmiskenbare voordeel dat het nauwkeurig is en onweerlegbaar door de gekochte en betaalde factcheckers of de 22.000 overbetaalde hersenloze idioten die bij de BBC hun kont platwalsen.

Dank u voor het kijken naar een oude man op een stoel. Verspreidt u alstublieft mijn video’s op andere platforms, zoals Bitchute. Mijn dank aan iedereen die dit doet. Doe ook vertalingen, alstublieft. Voor de goede orde, dit kanaal is niet gemonetariseerd – geen enkele van mijn video’s is dat ooit geweest, want ik wil geen advertenties op mijn video’s. Er zijn geen advertenties, geen sponsors en geen verzoeken om geld op video’s of websites.

Vergeet niet de geweldige video’s van mijn vriend Dr Colin Barron te bekijken, die altijd pertinent en altijd onderhoudend zijn. Lees De Lichtkrant en bezoek de www.lightpaper.co.uk

Bezoek ook mijn eigen websites www.vernoncoleman.org en www.vernoncoleman.com, die nu zo goed als helemaal verboden zijn in Afrika. Er staan gratis artikelen op en er komen de meeste dagen nieuwe dingen bij. Vergeet ook niet dat ik van alle sociale media verbannen ben. Alles wat u met mijn naam erop ziet op Facebook, Telegram, Linked-In, Twitter of waar dan ook is nep en moet gemeld worden.

Tenslotte, hoewel het soms zo kan voelen, vergeet niet dat u niet alleen bent. Steeds meer mensen worden wakker en als ze eenmaal wakker zijn, gaan ze niet meer slapen. Wij zijn nu al een veel grotere kracht dan de samenzweerders u willen doen geloven. Meer dan een derde van de bevolking van de VS en het VK heeft nog geen enkele covid-prik gehad.

Als wij deze oorlog willen winnen, dan moeten wij hard vechten, met vastberadenheid en hartstocht, en met de waarheid.

Wantrouw de regering, vermijd de massamedia en bestrijd de leugens.

En, vergeet niet, wij hebben God aan onze kant.

Dank u voor het kijken naar een oude man op een stoel.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Coleman: Waarom ik doodsbang ben – en waarom u ook doodsbang zou moeten zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNederland: Meer dan twee derde van de gevaccineerden is niet van plan een booster te nemen – “Het vertrouwen is geschonden”
Volgend artikelWesterse media en militaire analisten nog steeds verdwaasd en verward over de oorlog in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

50 REACTIES

 1. Helaas is een groot gedeelte van de bevolking bevangen door het wokisme waarbij deugen en gehoorzamen belangrijker is dan de eigen gezondheid en het logisch- en rationeel denken.

 2. Sorry, off topic, maar ik wil het toch even melden.
  Vele hectaren andbouwgrond omgebouwd met zonnecellen in DK.
  Gaan ze vast ook doen in NL, als er niks meer te verdienen valt met de windmolens.

  Wat is het geval?
  De onderdelen v.d. zonnecellen worden door dwangarbeiders Uiguren, sinds 2017 in provincie Xinjiang China gemaakt.
  Het tussenbedrijf heet “European Energie” met een mooie winst van €56 miljoen.

  De eigenaar is Knud Erik Andersen en 1 van de rijksten in DK met een € 6.1
  miljard in the pocket. (ohhh een 666, wat zijn ze weer lekker bezig)

  Projectleider van E.E. zegt ze hem geen vragen moeten stellen en stelt voor een ander te contacten.

  ‘sWerelds grootste zonnecellen producent heet Trina Solar en heeft een onderleverancier in Xinjiang.

  Handeltje handjeklap tussen de rijken en gebruiken “Slaven” voor hun gewinst.

  • Steun het KANKER FONDS (ja ze doen allemaal mee)
   en win een prijs van 1.642.500 kr

   Zulke berichten staan dagelijks in de pers en de meesten hebben er geen erg in hoeveel ze bij de neus worden genomen.

   • Dat soort collectanten schopte ik in Nl altijd al ons terrein af.

    A. Meeste grld naar de directeur
    B. Die troelen wisten niet dat ze het lef hadden mij geld voor walgelijje dierproeven te vragen
    C. De pharmaffia kan echt zelf haar onderzoeken betalen.

    • Zeer juist Ab
     Elk jaar hebben ze iets ontdekt om uwe kanker te genezen maar je moet nog even wachten… daarna hoor je niks meer.
     Wel ondertussen iets doneren aub…
     Ik ben zeker dat ze alle kankers kunnen genezen maar in ons economisch systeem is dat niet mogelijk. Dat is voor de rijke globalisten.
     Want anders stort heel die witte sector in elkaar en zitten ze zonder werk.
     En wil je een goed betaalde eigen baas worden?
     Begin dan op de kap van de privé sector een Vereniging zonder winstoogmerk…

   • Als het je opgevallen is, er staat 666 1+5 / 6 / 4+2
    btw. Die reactie verderop van die andere Gerrit heb ik niks mee te maken.
    Trolletje ?

 3. ” Iedereen die in de toekomst de COVID-19 prik neemt, verdient wat hij krijgt. Zij zijn te dom om te leven ”

  Het kwaad is reeds geschied, er zijn inmiddels wereldwijd vele mensen gevaccineerd.
  Ik vind het oordeel hard om alle gevaccineerden dom te noemen. Gevaccineerden die ongevaccineerden aanvallen zijn de ware oerdomme schapen!
  Er zijn echter ook velen met drukke banen die zich uit onwetendheid hebben laten vaccineren.
  Zich totaal niet realiseren welk duivels plan achter de vaccinaties schuilt.
  Met hen heb ik oprecht medelijden!

  Een vriend van mijn zoon heeft een klein, gezellig en daardoor succesvol bedrijf.
  Die vriend moet voor zijn werk vaak naar het buitenland.
  Heeft zich nietsvermoedend laten prikken omdat dit o.a een vereiste was om het vliegtuig in te kunnen.
  Is nu chronisch ziek wat ik echt vreselijk vind…
  Hij is zo’n een super aardige vent en heeft dit absoluut niet verdiend!!

  • Sorry dat ik het dan toch zeg.
   Dan ben je echt dom.
   Ten eerste moet je een hele belangrijke vraag stellen.
   Wat is het effect op langer termijn en is dit een experiment.

   Ze weten niet eens wat het op langer termijn doet en het is een experiment.

   Dus als jij dan zo dom bent om je als lab rat vol te spuiten dan krijg je wat je verdiend.

   Ik laat iedereen in hun waarde maar ben zo vaak aangevallen door randebielen dat ik er echt klaar mee ben.
   Deze mensen zorgden ervoor dat al die idiote maatregelen van kracht kwamen en onze vrijheden inperkten.
   En nog steeds zien ze het niet in.

   Dan ben je in mijn ogen gewoon mijn vijand.
   En zal ik geen normen en waarden meer hebben voor dit soort figuren.

   Ik ben op vrijgezellen feesten uitgemaakt dat het de pandemie is van de ongevaccineerden.
   Op werk kreeg ik te horen dat het aan de ongevaccineerden lagen.
   Dus toen heb ik verhaal gehaald, want ik was 1 van de weinigen die gewoon door bleef werken op mijn werk als IT en producties draaien omdat mijn collega’s allemaal thuis gingen werken.
   Ook de mensen die dit zeggen, gewoon niet gezond bezig zijn terwijl ik wel met mijn voeding/vitamines en mineralen bezig ben en zeker 5 keer week sport en veel loop.

   Ik zei tegen die mensen, kijk naar jezelf, hoe ongezond je eruit ziet met je overgewicht en dan zou het aan mij liggen? Ga je mond spoelen.
   Uiteindelijk moest ik bij m’n werkgever komen en heb ik hem ook de wind van voren gegeven.

   In deze wereld moet je voor jezelf opkomen anders kan je beter onder de grond gaan liggen.

   Misschien ben ik wel bikkelhard geworden omdat ik zie wat voor leed het heeft gebracht. In mijn familie zijn we er al 1 verloren aan die gifspuiten maar iedereen blijft hun kop in het zand steken en blijft maar boosteren.
   Gelukkig is nu onder de 60 niet meer mogelijk ivm de risico’s maar mochten ze het wel willen dan krijgen ze een off label waarin ze niemand kunnen vervolgen.
   Ze injecteren zich maar lekker vol, ik ben er klaar mee.

   • De waarheid achter het hele covid- gedoe is zo gruwelijk, waardoor vele mensen het niet kunnen of willen geloven.
    Ook mijn onderzoekende zoon die in de IT werkt ging vanaf het begin van covid op onderzoek uit en doorzag het duivelse plan reeds snel.
    Probeerde velen te waarschuwen maar werd daardoor als ” knettergek ” bestempeld.
    Kreeg door het verkondigen van de waarheid ruzie op zijn voormalige werk waardoor de samenwerking werd verbroken.
    Zijn relatie ging stuk ( zijn ex vond hem een wappie ) en heeft veel moeten incasseren.
    Collega’s van voorheen bellen hem nu op met de mededeling dat hij toch gelijk had…!
    Interesseert hem geen moer, hij wilde uitsluitend anderen waarschuwen.
    Inmiddels is hij verhuisd, heeft een prima IT- job, een fijne vriendin en ongeprikte vrienden plus familie.
    Is helemaal klaar met anderen te waarschuwen, wat nu ook totaal zinloos is door de inmiddels massale vaccinaties.

   • Ja. De maniakale manier waarop Hugo de Jonge acteerde riep al angstige vermoedens op. De ongelooflijke leugens, de perverse uitdrukkingen van die vent, de druk die werd uitgeoefend.
    Geen peinzen over dat ik ooit gevaccineerd wilde worden. het stonk aan alle kanten verrot.
    Ook door de hysterie van lieden als Gommers en die andere prikmaniakken.

  • Spreken over gevaccineerd…als we het over dom hebben.

   Ik lees graag je reactie als die spuitdwazen straks gehersenspoeld de heksenjacht op ons openen.

 4. Het is jammer dat deze, als vele andere, niet beknopter zijn. De massa waar het omgaat leest dit niet en daar gaat het toch om.

 5. Deze man ja wat moet ik zeggen hmmmmmm nep nep en nog eens nep verdiep je deze man is een slang Dr Cole man hahaha. Mensen die echt de waarheid zeggen die worden……..vermoordt. wie dan? Zoek het zelf lekker uit.

 6. Gemiddeld hoor ik 3 – 4 sirenes per dag van de hulpverleners, iedereen zou aan dit fenomeen aandacht “moeten” schenken om een beeld te kunnen visualiseren.

  Einde bericht.

  • Kan kloppen Adri maar nu pas gaan we ons echt focussen op de sirenes en staan we versteld hoeveel we deze horen… dat fenomeen is normaal en ik hoorde ze ook enorm veel in 2020 of 2021…
   Ik ben zeker dat het experimentele vaccins zijn maar in mijn vrienden- of familiekring zie ik weinig doden vallen. En dat is voor mij een betere barometer.
   Kan zijn dat Nederland en België MOMENTEEL geen heel gevaarlijke hebben ontvangen…
   Ze gaan voorzichtig tewerk anders komt plots elk land in opstand?

    • Ik zie wel in mijn omgeving dat na de vaccinaties oude ziektes terugkomen en dat huidige kwalen erger worden.
     Mensen die genezen waren van kanker kregen na de prikjes weer kanker.
     Problemen met bloedvaten werden erger.
     Ik weet niet of jij dat ook ziet in jouw omgeving?

 7. Ik ben ook klaar met deze nepperd.
  Flink commercieel bezig.
  Egovoeder “ik, ik, ik”
  Gelooft in C… nog wat
  En spreekt over vaccinatie.

  • Dat ventje is niet dom maar gaat wel heel kort door de bocht omdat hij duidelijk niet verplicht was een keuze te maken, meestal zijn dat mensen die op pensioen zijn met spaarpot.
   Later moeten we kiezen; vaccin nemen of je kan niks meer kopen of kan niet aan je geld.
   Neem je dan geen vaccin dan ga je iemand moeten pijpen of verhongeren, neem je wel een vaccin dan kan je het wie weet wat langer rekken. Je keuze zal bepaald worden door de doden in je omgeving of kring. Zo simpel is dat.

   • Dus als je geen vaccin neemt ga je dood van de honger
    Als je wel een vaccin neemt ga je daar aan dood
    Met andere woorden we zijn allemaal de lul

 8. Dit artikel is geschreven door een ‘vrijmetselaar’.
  Vrijmetselaars kan ik helaas niet meer serieus nemen, controlled opposition….

 9. “Iedereen die in de toekomst de COVID-19 prik neemt, verdient wat hij krijgt.
  Zij zijn te dom om te leven”
  ———————————————————————————————————-
  Meestal komen dit soort domme uitspraken recht uit de mond van een gelovige… die weten niet beter.
  Je moet oneindig dom zijn om nog in anno 2022 in een god te geloven.
  Ja, veel zijn dom met die experimentele vaccin maar niet iedereen heeft dezelfde keuze en die keuze is ook niet steeds zo makkelijk te nemen. Vergeet ook de propaganda niet (zoals doe het voor een ander, wees niet zo egotistisch,…) hoe ze de mensen bij de neus nemen…
  Veel mensen in de zorgsector zijn heel naïef en (over) emotioneel, die heb je snel bij de neus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in