Prefeitura Campinas

Dit is hoe zij denken. Het is voor 100% gebaseerd op eerbied voor het gezag. Als u hen om gegevens vraagt om hun beweringen te staven, antwoorden zij niet meer.

Ik sprak onlangs op een sociaal evenement met een vriend van mij. Wij zullen hem Bob noemen. Hij is superslim over de meeste dingen. Maar als het over het vaccin gaat, is hij blind voor de waarheid, schrijft Steve Kirsch.

Hij was aan het opscheppen over hoe hij 6 keer gevaccineerd is met het COVID-19 vaccin en hij is volkomen gezond. Hij kan niet wachten tot SB 866 in Californië wordt aangenomen, zodat zijn kinderen, wanneer ze 12 jaar worden, kunnen besluiten om het vaccin te krijgen, over de bezwaren van hun moeder heen.

Bob denkt dat ik een gek ben, die gegevens bij elkaar raapt. Hij zegt dat ik vroeger gerespecteerd werd, maar nadat ik anti-vaccin geworden ben, hebben de mensen alle respect voor mij verloren. Hij zegt dat ik een religieuze overtuiging heb over het vaccin en dat ik niet gedreven wordt door gegevens.

Wat hij niemand vertelt, is dat hij sinds hij zijn eerste COVID-vaccin kreeg zijn gezichtsvermogen aan het verliezen is. Vroeger had hij 20/20 zicht, maar nu draagt hij een bril en kan hij ’s nachts niet meer rijden. Toen ik de gegevens ter sprake bracht die het verband aantonen tussen de injecties en het verlies van gezichtsvermogen, veranderde hij van onderwerp.

Ik liet hem twee documenten zien waaruit bleek dat hoe meer je vaccineert, hoe zieker je wordt (zie de twee documenten hier). Ik vroeg: “Waar zijn de documenten die het tegendeel aantonen?” Hij negeerde mijn vraag.

  Terwijl de tol voor de vaccins stijgt, verdubbelt Twitter zijn inspanningen... maar het bouwwerk begint af te brokkelen

Hij haalt zijn geloofssysteem uit de mainstream media. Punt. Hij redeneert dat als ik gelijk had, Bill Gates het wel met mij eens zou zijn en zou toegeven dat zij een fout gemaakt hebben. Het is 100% eerbied voor het gezag.

Bob wil niet zelf naar de gegevens kijken en hij wil er niet over discussiëren. Hij wil er niet op ingaan. Hij denkt dat als ik gelijk had, er meer dan een handjevol mensen zou zijn die zich zouden uitspreken. Dus telt hij de grootte van de aanhang aan elke kant van een kwestie, in plaats van naar de gegevens te kijken.

Ik hoop dat dit nuttig is om u te helpen de pro-vaxxers te begrijpen en hoe zij denken.

Het belangrijkste is dat u deze mensen niet kunt overtuigen. Met hen argumenteren is vruchteloos, want zij willen de gegevens niet zien. Zij zullen alleen tot inkeer komen wanneer de mensen die zij vertrouwen hun standpunt veranderen.

Daarom moeten wij ons concentreren op de bescherming van artsen die zich uitspreken.

Misschien moet er in Californië een volksinitiatief komen dat bepaalt dat er geen represailles mogen worden genomen tegen artsen die de waarheid vertellen (inclusief het verwijderen van hun social media accounts, het intrekken van hun vergunning om medicijnen te beoefenen, enz). Dat zou voorkomen dat dit soort dingen ooit nog gebeurt.

***

Bonus:

Anekdotische DEATHVAX™ waarnemingen van een steekproef van 10 personen

Een abonnee plaatste een boeiend commentaar over zijn informele studie van 10 personen. Vijf personen onderwierpen zich niet aan de injecties en dienden als controlegroep, terwijl vijf personen de DEATHVAX™ groep vormden:

  Dr. Rima Laibow: Mondiale elites elimineren 90 procent van de wereldbevolking om aan de macht te komen

Ik werk in de ambachten. Bij mij in de winkel werken 10 elektriciens, waaronder ikzelf. 5 zijn gevaccineerd, 5 niet. Kan iemand in de klas mij vertellen welke personen voortdurend ziek zijn en welke in orde zijn? Wij hebben zelfs een zeer jonge (23 jaar) leerling verloren aan een hersenaneurysma, kort na prik nr. 2. Een andere gezonde medewerker heeft op een dag thuis netvliesloslating gekregen. Hij had geen trauma of verwonding en is ook jong. Een andere collega heeft meerdere keren zijn evenwicht verloren en is gevallen, zo erg zelfs dat hij het bedrijf verlaten heeft. Alle gevaccineerden rouleren voortdurend ziek weg met covid of een vreselijke midzomergriep. Het is niets wat ik ooit in mijn leven gezien heb en niet te ontkennen.

De winter nadert met rasse schreden en het zal nog erger worden.

Veel erger dan de meesten zich kunnen voorstellen.

Voldoe er NIET aan.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dus u denkt er nog over om het vaccin te nemen om uw omgeving een plezier te doen?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTerwijl de COVID-mythen ontploffen, vallen de waanideeën in duigen: Onze uittocht uit onderworpenheid leidt naar Neurenberg 2.0
Volgend artikelEen dankbetuigingsscript voor de COVID gevaccineerden die toch geïnfecteerd zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Ongeveer de helft van de geprikte die ik ken hebben zinds de prik wel iets waarvan ik denk waarom haal je de volgende prik nog ben je knettergek. Vrij jong en dan je nog vol laten prikken ivm je doet het voor de ander. 1 slachtoffer staat vol korsten en zijn imuunsysteem is geheel naar de kloten en nog doorgaan met deze waanzin? Dit soort mensen die zelfs dan doorgaan met de anti vaxxers te pesten daar heb ik geheel geen medelijden mee en raad ze zelfs aan door te gaan met zich vol te laten prikken. Ik ben er geheel klaar mee. ZE willen het gewoon niet zien waar ze mee bezig zijn.

 2. Dit had ik in het begin al met mensen. Ik heb er toen al afstand van genomen omdat de discussie te hevig werd. Ook toen waren een aantal mensen om mij heen blind. Het ging toen om de mortaliteit en de laagte daarvan. De vergelijking met griep, dat was het toen ook gewoon. Om in mijn kracht en positivisme te blijven heb ik afstand genomen van die mensen.

  • Heel wijs van je, ik ben langer blijven waarschuwen uit liefde en bezorgdheid maar kreeg de deksel op mijn neus, Helaas is positivisme aan mij verloren gegaan en heeft een enorme haat tegen deze lafaards gevormd

   • Ik ben een gewaarschuwd mens. In het verleden al regelmatig meegemaakt dat ik in een hoek werd gezet. Ben al jaar en dag bezig met wat men complottheorieën noemt. De energie kan je beter steken in de twijfelaars rn onderzoeken.

 3. Ik waarschuw ook niet meer. De één na de ander krijgt vervelende nare gekke dingen maar ze leggen niet het verband met de prikken en ik denk nu, je moet maar lekker weer die prikken gaan halen en lijden wat je overkomt.

 4. Onderstaande jongen kwam na vakantie donderdag weer op het werk, ging in de middag ziek naar huis en vrijdag was hij dood aan een zeer agressieve tumor… Te triest voor woorden en je hoort het heel vaak. Veel te vaak. Zo groet je ze en zo zijn ze dood. Ik ben bang dat het voor veel mensen te laat is. Ik heb dit vroeger nog nooit gehoord. Heel soms in een week of 2 weg maar in 1 dag is ziekelijk bizar.
  https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20220822_61143723?utm_source=accounts.tnet.nl&utm_medium=referral&utm_content=/

 5. Het is intussen te laat om nog te waarschuwen.
  Mijn manager, tot anderhalf jaar geleden een snuggere man, is veranderd in een soort Biden. In plaats van dat hij mijn collega’s en mij aanstuurt is het nu andersom…

 6. Blind vertrouwen in autoriteit is de grootste vijand van de waarheid ( citaat Einstein). Een aanname dat verkondigt wordt door de “gezaghebbende” media wordt door velen vrijwel automatisch beschouwd als de waarheid. Het merendeel is te lui en mist simpelweg het vermogen om iets verder te onderzoeken en te analyseren. De eenvoudige vraag “waarom denk je dat zo is ?” is voor de meesten al een brug te ver …

 7. Overtuigd afwachter en inmiddels overtuigd afwijzer, heb ik het al lange tijd achter me gelaten om met prikzeloten in gesprek/discussie te gaan. maar ik realiseer me ook dat ik inmiddels net zo star ben geworden als zij. Ik wil andersom ook niet meer luisteren naar wat ze pro-prik te vertellen hebben. Ze doen maar. En als een vriend dan vertelt dat hij “opeens” chronische leukemie heeft, of als er bij anderen “opeens” de kanker terug is, haal ik mijn schouders op. Wat heeft het voor zin om dan nog je gelijk te halen.
  Gelijk haal je vóór de prik. En die periode ligt al lang, lang achter ons. En kinderen… die zijn afhankelijk van hun al of niet gestoorde ouders. Het zij zo.

  • Ja, idd, en het idiote is dat men voor het geringste probleempje kinderen van ouders wegneemt en ze in een pleeggezin onderbrengt. Maar ouders die niet voor de lichamelijke integriteit van hun kinderen knokken, maar integendeel ze ziek of dood laten spuiten door een zooitje schorem worden als goede ouders bestempeld.

 8. De enigste die we met de vinger moeten wijzen is die ganse cirque van vaccin-puschers. Ze hebben mensen tegen elkaar opgezet. Wetten en verplichtingen opgelegd, met desastrueuze gevolgen.

 9. Heb de moed opgegeven om anderen te overtuigen die prik niet te nemen. Ben er mee gestopt en denk als jullie graag ziek worden, ga je gang. Neem die prik en het wordt heerlijk rustig om me heen.

  Wat me opvalt, ze willen dus terug naar pakweg 500.000.000 vijfhonderd miljoen mensen op deze planeet. Waarom dan vaccineren. Laat dat verdomde virus corona zijn werk doen, dan schiet het veel sneller op richting die 500 miljoen.

 10. Ik vraag weleens aan mensen: “Denk jij dat de overheid er is voor de burgers? Ja, dat zou zo moeten zijn! Maar denk jij echt dat de overheid er is voor de burgers?!” Vervolgens noem ik een paar voorbeelden en dan is het toch even stil en daarmee plant ik toch een zaadje om bij hen een begin van een inzicht te krijgen…..

 11. Mee ophouden,diezelfde mensen stemmen ook al jaren op trutte en consorten.
  Schat dat ook de helft niet zal vertellen als ze ergens last van hebben gekregen.
  De tijd zal het leren.
  Stay sharp and be clean

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in