Na twee jaar van volledige controle over de Covid-vaccin” narratieven en de mensen te hebben wijsgemaakt dat ze “veilig en effectief” waren, is er de laatste tijd een lawine van nieuws naar buiten gekomen die meer mensen ertoe aanzet vragen te stellen. Terwijl de meeste “normies” nog steeds in het duister tasten omdat ze hun nieuws van de bedrijfsmedia krijgen, wordt een klein maar groeiend aantal van hen wakker dat ze zijn bedrogen, schrijft JD Rucker.

Hoewel er nog een lange weg te gaan is tussen mensen vragen laten stellen en hen doen geloven dat dit een wereldwijde ontvolkings- en controleagenda is, is het tussentijdse doel om hen te doen stoppen met het nemen van meer prikken een waardige prestatie. Daarom plaatsen wij voortdurend artikelen en maken wij video’s om mensen de munitie te geven die zij nodig hebben om meer mensen tot inzicht te brengen. We moeten zoveel mogelijk “vaccin red pills” uitdelen.

Helaas weten de powers-that-be dat ze de controle over de narratieven aan het verliezen zijn, dus we verwachten dat ze in 2023 met hand en tand zullen terugvechten. Zij zullen propaganda en censuur blijven gebruiken via de mainstream media en Big Tech, maar zij beseffen dat zij zelfs op die gecontroleerde plaatsen voor problemen komen te staan. Daarom zijn ze bezig met drie varianten van hun huidige strategie om de zwendel zo lang mogelijk vol te houden.

Het is belangrijk op te merken dat ze weten dat ze uiteindelijk gepakt zullen worden. Dat is geen zorg voor hen, want hun doel om zoveel mogelijk mannen, vrouwen en kinderen zo vaak mogelijk te laten prikken, kan niet worden teruggedraaid doordat de waarheid aan het licht komt. Het feit dat iemand zich ervan bewust wordt dat de prikken schadelijk voor hem zijn, betekent niet dat hij zich kan laten “onvaccineren”. De machthebbers weten dat ze de waarheid niet eeuwig kunnen verbergen, dus werken ze eraan om de waarheid te ondermijnen en te verdraaien op manieren die hun doelen zullen blijven dienen, zelfs nadat de massa eindelijk wakker wordt.

  Canada Freedom Convoy 2022

De eerste stap is al gezet. In plaats van te ontkennen dat het immuunsysteem van mensen verzwakt en dat velen plotseling sterven zonder duidelijke verklaring, erkennen ze de sterfgevallen, maar geven ze alternatieve redenen… Zo bracht de American Heart Association afgelopen augustus een “studie” uit waarin werd beweerd dat het toegenomen aantal gevallen van myocarditis bij kinderen te wijten is aan Covid-19 zelf en niet aan de vaccins. Het is een uiterst oneerlijk rapport van de AHA om meerdere redenen, waarvan niet de minste is dat als iemand is geprikt EN Covid heeft gehad, die Myocarditisgevallen worden geteld als veroorzaakt door Covid. Dan is er nog het feit dat Myocarditis-gevallen die meer dan 28 dagen na de prik werden ontdekt, niet worden meegeteld. Dus als iemand wordt geprikt en Myocarditis krijgt, maar de diagnose pas een maand of langer later wordt gesteld, wordt dit niet toegeschreven aan de prikken. Dat is slechts een van de vele voorbeelden van hoe men de feiten probeert te verdraaien om de prikken minder erg te laten lijken dan ze in werkelijkheid zijn.

De tweede stap wordt nu gezet. In tegenstelling tot de dagen vóór de Covid-prik, toen alles werd toegeschreven aan Covid (weet u nog dat de griep zogenaamd verdween?), gooien ze er nu allerlei ziekten uit om de mensen uit balans te houden. Men zou kunnen aanvoeren dat dit hun zaak schaadt, omdat het een duidelijke aanwijzing is dat het immuunsysteem van tientallen miljoenen Amerikanen is verzwakt, maar de machthebbers rekenen erop dat de mensen niet 2 plus 2 bij elkaar optellen. Dit zal worden geholpen door de bedrijfsmedia die opzettelijk de onderliggende oorzaken zullen blijven negeren en iedereen gericht zullen houden op de pieken in het aantal gevallen van RSV, keelontsteking, mazelen, griep en nieuwe varianten van Covid-19.

De laatste stap, wanneer alle andere maatregelen beginnen te mislukken en de mensen antwoorden beginnen te eisen op de vraag waarom de vaccins mensen lijken te doden, is om Donald Trump en operatie Warp Speed de schuld te geven. De basis voor deze fase van het plan is al gelegd met nieuwsberichten die al wekenlang de ronde doen dat eventuele tekortkomingen van de vaccins te wijten zijn aan de haast waarmee ze voor de verkiezingen van 2020 op de markt werden gebracht. Op dit punt zullen Trump-aanhangers zich naar de commentaren haasten om hem te verdedigen alsof ik hem aanval, maar ik ben slechts de boodschapper. De machthebbers zijn degenen die zich vastleggen op hun plannen.

  Verdenking van een advocaat: Speciale vaccinaties voor eigen werknemers, besmette voor het volk

Het onderstaande artikel van Mac Slavo op SHTF Plan beschrijft in detail wat we vandaag zien gebeuren. Dit is het soort informatie dat wij zo snel mogelijk aan onze “normies” vrienden moeten doorgeven voordat zij de volgende booster halen.

Vertrouwelijke Pfizer en overheidsdocumenten bevestigen ADE, VAED en AIDS van Covid-prikken

Documenten die de heersende klasse vertrouwelijk probeerde te houden, bevestigen dat ADE (Antilichaam-afhankelijke verbetering), VAED (Vaccin-Associated Enhanced Disease) en AIDS (Acquired Immunodeficiency Syndrome) veel voorkomende gevolgen zijn na COVID-19 injecties. Deze ziekten treden vaak maanden na de injecties op.

AIDS is bijzonder alarmerend, omdat het bij een verontrustend aantal ontvangers slechts vijf maanden na hun eerste injecties optreedt.

Antilichaamafhankelijke verbetering (ADE) en Vaccin-Associated Enhanced Disease (VAED) zijn ernstige bijwerkingen die kunnen optreden na vaccinatie. ADE en VAED kunnen optreden wanneer iemand wordt blootgesteld aan een ziekteverwekker, zoals het vermeende Covid-19-virus, nadat hij een vaccin heeft gekregen dat geen volledige immuniteit biedt.

In deze gevallen kunnen de door het vaccin opgewekte antilichamen het vermogen van de ziekteverwekker om cellen te infecteren juist versterken, wat leidt tot een ernstigere ziekte dan wanneer de persoon het vaccin niet had gekregen. Wanneer een vaccin ADE of VAED veroorzaakt, kan dit aanzienlijke gevolgen hebben voor de volksgezondheid. Eerst en vooral kunnen personen die het vaccin krijgen en een ADE of VAE ontwikkelen, lijden aan ernstige ziekte en in sommige gevallen zelfs overlijden. – The Daily Exposé

Een voorbeeld van een bacteriële infectie die mogelijk kan verergeren door ADE of VAE is een streptococcus A (strep A) infectie. Strep A is een soort bacterie die een groot aantal ziekten kan veroorzaken, waaronder keelpijn, longontsteking en sepsis. U hebt waarschijnlijk in het nieuws gezien dat kinderen deze winter sterven aan een Strep A-infectie.

  Covid "negatieve" patiënten overstelpen ziekenhuizen, precies zoals voorspeld met Antilichaam Afhankelijke Versterking

Uit overheidsdocumenten blijkt dat de COVID-19-injectie de meest waarschijnlijke oorzaak is van al deze ziekten.

De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) probeerde het vrijgeven van de veiligheidsgegevens van het COVID-19-vaccin van Pfizer 75 jaar uit te stellen, ondanks het feit dat de injectie na slechts 108 dagen veiligheidsbeoordeling op 11 december 2020 werd goedgekeurd. De FDA zei oorspronkelijk dat ze bereid waren om 500 pagina’s per maand vrij te geven in antwoord op het Freedom of Information (FOI) verzoek dat namens Public Health and Medical Professionals for Transparency (PHMPT) was ingediend om de veiligheidsgegevens op te vragen.

In plaats daarvan beval federale rechter Mark Pittman hen begin januari 2022 om 55.000 pagina’s per maand vrij te geven. Eind januari gaven ze 12.000 pagina’s vrij. Sindsdien heeft PHMPT alle documenten op zijn website geplaatst. – The Daily Exposé

Een van de documenten in de laatste datadump is “reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf“. Tabel 5, te vinden op pagina 11 van het document toont een “Belangrijk Potentieel Risico”, en dat risico wordt vermeld als “Vaccin-Associated Enhanced Disease (VAED), inclusief Vaccin-Associated Enhanced Reporatory Disease (VAERD)”.

Dit bewijs werd gepubliceerd door The Daily Expose en is nogal vernietigend, en huiveringwekkend voor degenen die deze injecties hebben genomen of ze aan hun eigen kinderen hebben gegeven. Deze documenten zouden een verklaring kunnen bieden voor de gevallen van SADS of sudden adult death syndrome, evenals voor al diegenen die “plotseling zijn gestorven” in het afgelopen jaar sinds deze injecties met kracht zijn uitgerold.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Klokkenluider maakt videobeelden van gedwongen Covid-vaccins in Duitse verpleeghuizen openbaar – Advocaat: “We hebben te maken met doodslag, misschien zelfs moord”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZe willen ons veranderen in “mooie, rijke, donkere chocoladeachtige grond” als we sterven voor het welzijn van het milieu
Volgend artikelDe cruciale komende 6 maanden in Oekraïne – Wat komt eraan?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Op 28 januari 2023 moeten alle WEF MINISTERS naar Davos komen voor nieuwe instructies !

  Een van de instructies zal zeker zijn om een deel van internet waar alternatieve media gebruik van maakt af te sluiten.

  Daarom is het van groot belang om je via email aan te sluiten bij al jou alternatieve nieuws zodat je toch op de hoogte blijft.

  • Waarom lopen de leden van WEF eigenlijk nog vrij rond ? Waarom hebben mensen dit stelletje vuilzakken nog niet in de gevangenis geduwd. 7.5 miljard mensen op de wereld. Misschien 1 miljoen vuile politiekers en rotte thinktanks ? Nog eens een paar miljoen politie agenten … wie is in de meerderheid ? Het word hoog tijd dat er wat gaat gebeuren, want straks is het te laat. Waarom roepen alternatieve media niet op om die nieuwe wereld orde af te stoppen ?

   • Als het zich niet organiseert zoals het kwaad dat open en bloot kan, immers, het is hun systeem…

    dan maakt de meerderheid weinig uit, het kwaad blijft dan groter dan die wat letterlijk iets ertegen gaan doen, bv het kwaad met wortel en al vernietigen, one at the time, of tijdens Davos een hele groep at the time, were is Putin when we need him 😉

    They are the system
    They create the system
    They rule the system

    Ze hebben nul/niks over een ander mens te zeggen, net als wij niet over hun, net als over een so called ‘slaaf’ je bent een slaaf als je je zo gedraagt en luistert naar hun systeem waar je nooit voor getekend hebt en ook al zou je hebben getekend, dan nog blijf jij altijd baas over jezelf, altijd, hun wetten zijn wetteloos, ze kunnen ze alleen in stand houden via dwang/druk/geweld/indoctriNazi/fraude/dood, maar hoe dan ook, jij blijft altijd baas over jezelf, altijd, whatever happens, echter kunnen hun wel de baas spelen over via hun dwang/druk/geweld/indoctriNazi/fraude/dood.

 2. Toen begin 2020 “corona” uitbrak, was ik gezien het plotselinge karakter, even beduusd. Ik was toen 82 en heb gevoel ontwikkeld vrij snel in de gaten te hebben te worden besodemieterd. Toen ik vlak na de uitbraak enkele mensen vroeg waar de griep was gebleven konen ze daar geen antwoord op geven en keken mij schaaps aan.
  Daarna hoorde ik dat in de periode 2017/2018 de griep veel erger was. Sindsdien kan de hele
  corona-industrie met man en muis in de fik.

  • Ik precies hetzelfde en mijn vermoedens werden 100% bevestigd door de verbetenheid hoe Hugo de klootzak ons wilde vermoorden, daarna die andere lul die met zijn lockdown kwam en al dat gezwets eromheen, het lag er snel daarna gewoon duimendik op hoe we belazerd werden. Echt, de schapen hebben behoorlijk zitten slapen. De slogan “Het klopt niet” heb ik nog steeds op mijn tas geplakt sinds die tijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in