Artsen in Australië zijn bezorgd over een schokkende toename van baby’s die de afgelopen drie weken met gangbare virussen zijn gediagnosticeerd. Gezondheidswerkers zeggen dat zuigelingen die tijdens de Covid-pandemie zijn geboren op de intensive care worden gelegd met ernstige gevallen van griep, RSV en Covid, bericht Kelen McBreen.

Vooral de griep richt een ravage aan en telt voor veel meer ziekenhuisopnames bij kinderen dan Covid.

Een kinderarts infectieziekten in het Children’s Hospital at Westmead, Dr. Philip Britton genaamd, vertelde aan The Daily Telegraph: “De laatste maand of zo hebben we vier keer zoveel ziekenhuisopnames gezien voor griep bij kinderen als voor Covid.”

De artsen van New South Wales maakten zich drie weken geleden zorgen toen er in één week 355 RSV-gevallen waren [respiratoir syncytieel virus, meestal bronchitis, red.].

Nu is het aantal opgelopen tot een alarmerende 3.775 in een week.

Sommige artsen theoretiseren dat jonge kinderen zieker worden doordat zij niet aan virussen zijn blootgesteld tijdens de lockdowns.

Dit helpt de situatie waarschijnlijk niet, maar een ander mogelijk verband met het gebrek aan immuniteit van de kinderen zou van hun ouders kunnen zijn doorgegeven.

Aangezien de experimentele Covid-19 mRNA-prikken niet zo grondig zijn getest als had gemoeten, zijn de mensen van de wereld nog steeds slechts proefkonijnen in ’s werelds grootste wetenschappelijk experiment.

  Yeadon salueert jonge moedige arts die ontslag nam omdat hij "de leugens niet meer kon verdragen"

De Britse regering heeft in oktober 2021 bekendgemaakt dat Covid-19 vaccins het natuurlijke vermogen van het lichaam om antilichamen aan te maken lijken te remmen, waardoor gevaccineerde mensen kwetsbaarder worden voor infecties.

Eveneens in 2021 toonde een arts uit Illinois aan hoe het Covid-vaccin het adaptieve immuunsysteem van het lichaam onderdrukt, waardoor gevaccineerde personen vatbaarder worden voor ziekte en wat mogelijk het verschijnsel van “doorbraakinfecties” verklaart.

Regelgevers van de Europese Unie waarschuwden in januari dat herhaalde Covid-19 boosters uiteindelijk de immuunrespons zouden vernietigen van degenen die geïnjecteerd worden.

Alex Jones heeft de immuunsysteemvernietigende Covid-jabs aan de kaak gesteld tijdens een uitzending in juli 2021.

Jones speelde een videoclip af van topontwikkelaar van het Covid-vaccin, Dr. David LV Bauer, die toegaf dat de injecties de immuunrespons van het lichaam vernietigen en cruciale antilichamen verlagen die nodig zijn om ziekten te bestrijden.

“Hier is David LV Bauer, die aan het hoofd staat van het programma in het belangrijkste biowapenlaboratorium in Londen, Engeland, dat met de eerste injecties is begonnen, dat achter de kinderen aangaat, dat de proeven op kinderen doet,” zei Jones. “Hij bestudeert hun bloed om te zien wat er gebeurt, en hij leidt het project. Hier vertelt hij u dat het uw immuunsysteem massaal vermindert als u het neemt, zodat u in de toekomst meer injecties moet nemen. Over het bemachtigen van de mensheid gesproken!”

Voormalig Brits parlementslid James Freeman vroeg op Twitter waarom zijn regering zwangere vrouwen vertelde dat de experimentele injecties veilig waren “terwijl de proefgegevens van Pfizer anders uitwijzen,” waarbij hij de “pandemische baby’s” van Australië aanhaalde als een mogelijk resultaat van het injecteren van zwangere vrouwen.

Helaas is dit nog maar het begin van deze tragische trend.

  Finse Jan Doedel heeft zich voor niks laten vaccineren

Verwacht dat het verzwakte immuunsysteem van kinderen over de hele wereld binnen enkele weken tot maanden een groot wereldwijd verhaal zal zijn.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kinderarts waarschuwt: Als ze de meeste kinderen zouden vaccineren, zou dat het einde van de mensheid kunnen betekenenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe G-7 krijst, maar zij hebben de oorlog tegen Rusland al verloren
Volgend artikelPoetin: Bewijs dat CNN samenspande met Oekraïense nazi’s om een valse vlag operatie uit te voeren door het in scène zetten van het doden van burgers te filmen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Knoei in een biolab een virus in elkaar. Maak een link brouwsel om te verkopen als oplossing ertegen.
    Maak de mensen bang en psychotisch. Dwing de regeringen om zich te onderwerpen aan de verkoopstrategieën en voorwaarden.
    Maak de wereld ongezond en je hebt er meer klanten bij die je middeltjes willen hebben. En je hebt meer macht.

  2. Het nog is lang niet erg genoeg. Om de vax oogjes te openen moet het er veel en veel dikker bovenop liggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in