Het duurde zeven maanden voor een Brits onderzoek tot de conclusie kwam wat de meeste kritische denkers al wisten. Maar de overledene stierf tevergeefs aangezien zijn familie anderen aanmoedigt om hetzelfde lot te ondergaan, schrijft Thecovidblog.com.

De lijkschouwing werd afgelopen dinsdag in het stadhuis van Bootle uitgevoerd door het kantoor van de lijkschouwer van Sefton, Knowsley en St. Helens. De heer Neil Astles kreeg zijn eerste AstraZeneva virale vector DNA-injectie op 15 maart in de St. Helens Rugby Club, volgens de International Business Times kreeg hij 11 dagen later last van slopende “donderslag hoofdpijn“. De heer Astles, 59 jaar, begon op 2 april ongecontroleerd over te geven terwijl de hoofdpijn verergerde.

Mijnheer Neil Astles.

Hij werd die dag opgenomen in het Warrington Hospital en er werd bij hem een aantal bloedklonters in de hersenen vastgesteld, waaronder een centraal veneuze sinustrombose. Deze laatste verhindert de afvoer van bloed uit de hersenen. Daardoor barstte ten minste één bloedvat, wat een massale bloeding in de achterkant van zijn hersenen veroorzaakte. De heer Astles werd na de ontdekking overgebracht naar de intensive care van het Royal Liverpool University Hospital.

De artsen overwogen een operatie om de opgebouwde druk in het hoofd van de heer Astles te verlichten. Maar zij zagen daarvan af omdat de schade al te groot was. De heer Astles overleed op 4 april.

Verontrustend commentaar van de familie

Mevrouw Carole Astles, Neil’s weduwe, leek zowel verward als geschokt door zijn dood. Ze zei tijdens de lijkschouwing:

“Het vaccin is nooit bij ons opgekomen omdat hij pas negen dagen later hoofdpijn kreeg. Het was niet duidelijk dat hij op dat moment in een race tegen de klok was. Het is gewoon niet eerlijk.”

Maar nijnheer Peter Astles, Neil’s broer, leek de dood van zijn broer af te doen als collaterale schade:

“Ik denk dat iedereen in dit land het vaccin zou moeten nemen. Ik heb het vaccin zelfs na Neil’s dood genomen.”

Dr. Alison Astles is Neil’s zuster. Ze leidt de afdeling Farmacie aan de Universiteit van Huddersfield.

Dr. Alison Astles.

Ze zei dat er niets is om boos over te zijn omdat haar broer gewoon “buitengewoon veel pech” had. Dr. Astles antwoordde, “elk medicijn dat we nemen is een afweging van risico’s en voordelen” toen haar door de BBC werd gevraagd of ze wenste dat haar broer de AstraZeneca injectie niet had genomen. Ze moedigde ook iedereen aan om zowel de eerste als de tweede AstraZeneca-injectie te krijgen, ondanks de bekende risico’s en de persoonlijke gevolgen voor haar familie

“Als we allemaal het vaccin nemen, kunnen enkelen van ons een bloedklonter krijgen, maar het is bewezen dat minder mensen zullen sterven. Wij vertrouwen het proces, wij vertrouwen de regelgever, en ondanks wat er met ons gezin is gebeurd, willen wij niet dat mensen worden afgeschrikt. Dat is de boodschap die we willen overbrengen.”

De onderzoeksrechter zei dat de heer Astles een “uiterst zeldzame” bijwerking had, en zei dat de voordelen van de injecties opwegen tegen de risico’s.

Julie Goulding, de senior lijkschouwer belast met de zaak, zei dat de familie “waardigheid” toonde door de injecties te steunen ondanks de dood van hun geliefde. Ze herhaalde ook zowel de “zeer zeldzame” als de “voordelen wegen op tegen de risico’s” drogredenen.

Het onderzoek concludeerde dat de heer Astles was overleden aan “een intracerebrale bloeding, centrale veneuze sinustrombose en het COVID-19 vaccin”.

Groot-Brittannië breidt geschiktheid voor booster uit

Het Joint Committee on Vaccination and Immunisation (JCVI) heeft vandaag aangekondigd dat alle Britten boven de 40 jaar nu in aanmerking komen voor een boostervaccinatie. Tot vandaag kwamen boosters alleen in aanmerking voor mensen boven de 50. Het JCVI heeft ook de weg vrijgemaakt voor kinderen van 16 en 17 jaar om een tweede dosis Pfizer mRNA te krijgen. Deze leeftijdsgroep kwam tot vandaag slechts in aanmerking voor één dosis.

De mainstream media in het Verenigd Koninkrijk hebben de booster injecties wekenlang luidkeels gepromoot. Piers Morgan verheugde zich over zijn derde injectie afgelopen donderdag, en vertelde zogenaamde “anti-vaxxers” om “op te rotten”.

Inmiddels zijn in Schotland en Wales “vaccinpaspoorten” verplicht om de meeste openbare gelegenheden te betreden. Noord-Ierland en Engeland zijn technisch gezien nog steeds “vrij” omdat paspoorten niet vereist zijn in de meeste instellingen, volgens de BBC. In de Ierse Republiek heeft men een vaccinpaspoort nodig om naar het buitenland te reizen.

Je moet je afvragen of de familie Astles wel zo hecht is. Ze klinken letterlijk totaal onverschillig over de dood van hun broer. Misschien worden ze betaald. De zus is een dokter en duidelijk loyaal aan big pharma. Hoe dan ook, er zijn nu veel van dit soort families, kapot door de injecties. Het is weer een radertje in de ontvolkingsagenda – gezinnen uiteenrijten met alle middelen die nodig zijn.

Velen van ons maken nieuwe vrienden, nieuwe connecties in 2021, zowel uit noodzaak als uit verlangen. Helaas kunnen we niet langer vasthouden aan oude gewoonten. Pas je aan of ga ten onder. Dat is waar we nu zijn. Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en geliefden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

VaccinspijtVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNarratief instorting: VS gezondheidsautoriteit CDC geeft toe dat er geen gegevens zijn van een ongevaccineerde die COVID verspreidt na herstel
Volgend artikelAllesandro en Vittoria Campo: Gevaccineerde broer en zus sterven twee maanden na elkaar aan hartaanval na COVID-19 prik, aanklager stelt onderzoek in
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

  1. Normaal gesproken laat ik veel langs me heen gaan. Maar in dit geval hoop ik dat de Piers Morgan zelf ten onder gaat achter zijn lap. Ook hier weer benieuwd wat ie gebeurd heeft voor deze foto.

  2. Ik dacht vroeger dat ik naîef was , maar nu vergroot mijn zelfvertrouwen met de dag als ik zie hoe de mensen gedachtenloos in de rij gaan staan voor vaccinatie en ook zomaar alles voor zoete koek slikken wat de mainstreammedia hen voorliegt…

  3. In deze familie zal wel ergens duisterlijk geld verstrikt zijn en er vele gegadigden zijn, kortom ….een nogal creepy family daar.

  4. Het valt me op dat de geprikten toch allemaal wel heel hersenloos geworden zijn, of was dat al voor de prik…..????
    Het trieste is de onschuldige kinderen die ze meetrekken in hun reis naar de ondergang….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in