Dmitri Medvedev

Midden en eind april vuurden Oekraïense SU-27 “Flanker” vliegtuigen raketten af op Rusland. De brokstukken van de raketten werden door Rusland teruggevonden en forensisch onderzoek wees uit dat het ging om AASM-250 “Hammer” uit Frankrijk en AGM-88 uit de VS, schrijft Hal Turner.

In de onderstaande video, vrijgegeven door de Oekraïense Strijdkrachten, is te zien hoe het vliegtuig AASM-250 “Hammer” lange-afstandsraketten afvuurt op Rusland:

In de volgende video, ook vrijgegeven door het Oekraïense leger, is te zien hoe een ander straalvliegtuig van de Oekraïense luchtmacht AMERIKAANSE AGM-88 High-Speed Anti-Radiation (HARM) raketten afvuurt op Rusland:

In de afgelopen maanden zijn andere raketaanvallen op Rusland vanuit Oekraïne forensisch geanalyseerd door Rusland en op verschillende locaties werd vastgesteld dat de raketten ofwel Franse SCALP-EG kruisraketten waren, of Britse “STORM SHADOW” kruisraketten.

Rusland heeft de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Frankrijk – die allemaal wapens leveren aan Oekraïne – herhaaldelijk gewaarschuwd dat dergelijke wapens niet kunnen worden gebruikt voor aanvallen binnen Rusland. Deze waarschuwingen zijn blijkbaar genegeerd.

Eerder deze week zei Dmitry Medvedev, vicevoorzitter van de Russische Federatieraad (hun versie van een Senaat), in een interview met de media: “Storm Shadow/SCALP-EG raketten worden niet gecontroleerd door het militaire personeel van de Strijdkrachten van Oekraïne, maar door de Britten en Fransen die in Oekraïne zijn aangekomen.”

  Brandpunten voor oorlog!

Hij voegde er verder aan toe:
“Daarom zal de reactie op dergelijke acties niet lang op zich laten wachten, en het doelwit zal niet alleen Kiev zijn, maar ook Londen en Parijs.”


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De ondergang van het Westen?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVoormalig CDC-directeur geeft ‘significante bijwerkingen’ toe van COVID-vaccins bij jonge, gezonde mensen – roept op tot een onafhankelijk onderzoek, vergelijkbaar met dat van de 9/11-commissie (VIDEO)
Volgend artikelSmart Cities en 15-minutensteden: We moeten ophouden toe te staan dat deze criminelen ons langzaam naar de technotirannie leiden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

 1. Het vuile westen (usa /nato bende en EU) drijft de oorlog steeds meer op de spits.
  Als het bommen gaat regenen in het westen, dan hoop ik dat ze de walgelijke oorlogophitsers als eerste treffen. Als die idioten, de schoothondjes van usa, usa de rug hadden toegekeerd, dan was er een kans op vrede geweest. Maar als die smerige oorlogophitsers in het westen buigen diep voor hun opdrachtgevers in usa en voeren zonder enig nadenken de usa orders uit. Zouden die idioten nu echt niet beseffen dat zij daarmee heel west Europa ten gronde gaan richten.
  Of was dat juist de opdracht van usa en worden de smerige oorlogophitsers vroegtijdig geëvacueerd Naar veiliger oorden in usa?
  Wat een wereld, in en in verrot. En wat een toekomst?
  En dat allemaal om een stel bankiers te bevredigen. Mijn moeder zei het al na wo2: iedere oorlog is een bankiersoorlog. Die schoften verdienen eraan en het volk wordt vermoord. Bewust! Tuig regeert de wereld.
  Streef verdomme naar vrede, dan doe je iets nuttigs ipv deze waanzin.

   • Van mij mag dat ook Rusland zei ook dat ze in een aantal seconden Parijs,Berlijn,Brussel,Madrid en Nee York met hun niet te stoppen supersonische raketten van de aardbodem laten verdwijnen 🧐💥💥💥💥💥😜😁

    • Dan worden ook onschuldigen burgers getroffen.
     Terwijl de machtige mensen genoeg vermogen hebben om de echte daders op te pakken en op te sluiten.
     De daders doden is te makkelijk, laat ze maar in de nor brommen en hun luxe afgepakt worden.
     Dat is pas echt straffen en nee geen D66 rechters die deze schandknapen moeten berechten. Laten we deze daders via de beeldscherm berechten en het volk dan oordelen of ze schuldig zijn of niet.

 2. Tja dat komt ervan waar die onnozelen mee bezig zijn zoals het spreekwoord luid , als je een hond tergt zal de dag komen dat hij terugbijt.

 3. Ze waren vele keren gewaarschuwd en toch vuren de vs vk en france bommen af op Rusland, dus zal Rusland terecht reageren, ze komen eraan, bommen op Parijs Londen en Washington ze hebben er zelf om gevraagd.
  De echte reden om de ww3 te forceren is de enorme staats schulden van deze landen . In de ww3 denken ze dat China hun schulden zal verminderen of kwijt schelden, echter dat zal nooit gebeuren.

  • Juist, dat is de reden voor deze oorlog, dat voorspelde ik 15 jaar geleden al. Op die manier kunnen ze Rusland de schuld geven van de totale ineenstorting van het monetaire systeem.

  • waarschijnlijk eerder rotterdam en/of vlissingen, want via die havens is de rotzooi binnen gebracht, dus hol-land zit ook in de strop

 4. Tja, als het komt dan komt het, dit jaar reis ik niet via Parijs, maar ik heb er afgelopen jaren wel van genoten dus de herinneringen heb ik, misschien gaat Parijs ook branden zonder Russische invloeden

 5. “Eerder deze week zei Dmitry Medvedev, vicevoorzitter van de Russische Federatieraad (hun versie van een Senaat), in een interview met de media: “Storm Shadow/SCALP-EG raketten worden niet gecontroleerd door het militaire personeel van de Strijdkrachten van Oekraïne, maar door de Britten en Fransen die in Oekraïne zijn aangekomen.”

  Nu de daad bij het woord voegen Dmitry het eindeloze uitstellen en het gekmakende geduld van Poetin begint bij iedere rechtgeaarde politiek geëngageerde blogger op de zenuwen te werken, ondertussen werken in het geheim de EU lidstaten aan een dystopische toekomst, tja ik weet het uitstellen van de reactie van Rusland op het opnieuw overschrijden van de rode lijnen is bijna ongeloofwaardig geworden, ja de 3e wereldbrand komt sowieso, maar een clean break zou prachtig zijn zeker zullen dan de nep-politici lelijk op hun neus kijken als deze niet door straling verbrand zijn.

  • Denk dat de Duitse politiek nog even koudwatervrees hebben om Taurus-raketten naar Oekraïne over te dragen

   Duitsland wil de Taurus-langeafstandsraketten niet aan Oekraïne overdragen uit angst dat deze zullen worden gebruikt om de Krim aan te vallen. Dit werd verklaard door de Britse minister van Defensie Grant Shapps. Volgens hem moet Berlijn zijn standpunt heroverwegen.

   Groot-Brittannië heeft leiderschap getoond in de manier waarop onze raketten kunnen worden gebruikt. Sommige landen gaven aanvankelijk geen toestemming om raketten te gebruiken om de Krim aan te vallen, maar volgden uiteindelijk ons ​​voorbeeld. Wij beschouwen de Krim als een deel van Oekraïne. Daarom hebben wij deze toestemming gegeven

   – zei Grant Shapps in een interview met Sky News.

   Hij voegde eraan toe dat Londen aandringt op de overdracht van langeafstandswapens aan Oekraïne door alle landen.

   Ik zou graag willen dat al onze partners, inclusief Duitsland, dat de mogelijkheid heeft langeafstandswapens te leveren, maar het gebruik ervan op de Krim, dat deel uitmaakt van Oekraïne, niet toestaat, raketten naar Kiev over te brengen

   – benadrukte de Britse minister van Defensie.

   Laten we ons herinneren dat Londen enige tijd geleden zijn Storm Shadow-raketten naar Oekraïne heeft overgedragen, met behulp waarvan de Oekraïense strijdkrachten doelen in de achterkant van het Russische leger probeerden aan te vallen. Een aanzienlijk deel van deze munitie wordt echter met succes onderschept door het Russische luchtverdedigingssysteem. Hierna riepen een aantal landen Duitsland op om zijn Taurus-raketten met Kiev te delen. De Duitse bondskanselier Olaf Scholz heeft tot nu toe echter geweigerd een overeenkomstig besluit te nemen.

   Bron: https://topcor.ru/47587-v-londone-objasnili-otkaz-germanii-peredavat-ukraine-rakety-taurus.html

  • Pardon? Welke inhoud?
   Regeringszetels zijn vrijwel zonder uitzondering, bezet door leeghoofden, die alleen met zichzelf, hun eigen banktegoed, hun villa met oprijlaan, en veel te dure auto bezig zijn.
   NOOIT met het welzijn van de burger.
   Kijk naar de nimmer eindigende klucht van het gekissebis in Den Haag.
   Dit kabinet is nu al op geen enkel manier nog geloofwaardig te verkopen aan het Nederlandse volk, noch aan het buitenland, maar we zullen het er mee moeten doen, want hier hebben we zo genaamd zelf voor gekozen.
   Laat me toch niet lachen!

   • nee hoor hier hoeven wij het niet mee te doen als wij nu eens allemaal eens op gingen staan ! dan is deze plek daar in den haag zeer snel leeg ge veegt en dan voor een nieuw kabinet die er is voor ons de NEDERLANDSE burger weer zal en kan geven en dan meteen NEXIT want deze OPVRETERS doen alles voor hun BEURS maar niets voor de BURGER,S

  • Flanker, oftewel Sukhoi 27, SSSR ontwerp waar de NAVO tegenhanger de F-15 is.

   F-16 heeft een enkele reactor, duidelijk verschil.

 6. De Russen laten zich niet uitlokken, zolang ze die miezerige raketjes van die miezerige EU landjes kunnen onderscheppen, lekker laten afschieten tot ze op zijn. Een reactie richting Londen, Parijs is juist wat ze willen die smeerlappen, dat daar dan burgers bij omkomen vinden ze prima. Laten we hopen dat Rusland een zeer slimme zet gaat doen zonder EU-burgers te doden, hoogstens degene die aan de macht zijn. Als ik Poetin was zou ik proberen de presidenten uit te schakelen ZONDER spoor naar Rusland, DAN ben je goed bezig.

  • Het Westen (the deepstate) blijft maar met de rode lap zwaaien in de (valse) hoop dat Putin zal reageren als een stier. Ze kunnen blijkbaar de realiteit niet onder ogen zien. Als Putin iets zal doen zal het idd iets zijn zonder spoor naar Rusland. Ze kunnen niet op tegen het intellect en de beheerstheid van Putin.

 7. Als het nodig is worden de Westerse burgers net zoals de Oekraiense burgers opgeofferd om de doelen van de westerse elite te bereiken.
  Daar hoeft niemand twee keer over na te denken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in