Dr. Robert Redfield, de voormalige directeur van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC), heeft ernstige beschuldigingen geuit tegen gezondheidsinstanties. Hij zegt dat ze informatie hebben achtergehouden over significante bijwerkingen van COVID-19 vaccins bij jongere populaties.

Volgens Dr. Redfield werden de mogelijke risico’s van de vaccins opzettelijk gebagatelliseerd, wat heeft geleid tot ernstige gezondheidscomplicaties bij sommige mensen, schrijft Jim Hᴏft.

Tijdens een televisiegesprek met Chris Cuomo, die zelf een COVID-vaccinverwonding opliep, uitte Dr. Redfield zijn bezorgdheid over het gebrek aan transparantie van grote volksgezondheidsinstellingen zoals de NIH, FDA en CDC.

Dr. Redfield stelde voor om een onafhankelijke beoordelingscommissie op te richten, vergelijkbaar met de post-9/11 commissie, om de beslissingen die tijdens de pandemie zijn genomen door zowel de vorige als de huidige regering grondig te onderzoeken.

Hieronder het transcript:

Cuomo: “Ik bedoel, de vraag is, wat kunnen we eraan doen? Vind je dat we een evaluatiecommissie moeten hebben, zoals de 9/11 Commissie, geen zittende leden van het Congres, die alle beslissingen bekijken die tijdens de pandemie zijn genomen door beide regeringen om te zien wat goed was, wat fout was en wat anders moet?

Redfield: “Weet je, Chris, ik denk dat het nuttig zou zijn. De reden waarom ik dat zeg is dat er zoveel geloofwaardigheid verloren is gegaan in de publieke wetenschappelijke groepen, NIH, FDA, CDC, omdat er volgens mij een gebrek was aan transparantie. Een van de dingen die ik altijd tegen mijn collega’s zei: “Wees niet bang om te zeggen dat je het antwoord niet weet.” En maar al te vaak verzonnen mensen het antwoord.

“En zoals je weet, werden degenen onder ons die probeerden te suggereren dat vaccins aanzienlijke bijwerkingen kunnen hebben, net als de rest van je show die je in het begin had, geschrapt omdat niemand wilde praten over het potentieel dat er een probleem was met de vaccins omdat ze bang waren dat mensen zich daardoor niet zouden willen laten vaccineren.

“De realiteit is dat ik deel uitmaakte van Warfree; dit zijn belangrijke vaccins. We hebben veel levens gered. Ze zijn belangrijk voor de meest kwetsbare mensen, mensen ouder dan 60, 65 jaar. Ze zijn niet zo belangrijk voor mensen onder de 50 of jonger. Maar deze vaccins hebben veel levens gered. Maar we moeten eerlijk zijn, sommige mensen kregen aanzienlijke bijwerkingen van het vaccin.“ ‘Ik heb een aantal mensen die behoorlijk ziek zijn, en ze hebben nooit COVID gehad, maar ze zijn ziek door het vaccin, en dat moeten we gewoon erkennen.’”

Kijk:

Eerder deze maand vonden functionarissen van de U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) bewijs dat de Pfizer-BioNTech en Moderna COVID-19 vaccins meerdere sterfgevallen hebben veroorzaakt, waar ze voorheen beweerden dat er geen bewijs was dat de vaccins in verband konden worden gebracht met sterfgevallen. De CDC houdt deze belangrijke informatie echter verborgen voor het publiek.

  BioNTech-Pfizer en Moderna annuleren studie - is angst voor bijwerkingen mogelijke oorzaak?

Het Amerikaanse volksgezondheidsregime en de hielenlikkende media hebben routinematig het risico op het ontwikkelen van myocarditis na het nemen van het vaccin gebagatelliseerd, het optreden “mild” en “zeldzaam” genoemd en systematisch elk bewijs van het tegendeel begraven.

Volgens de documenten die The Epoch Times heeft verkregen, hebben CDC-medewerkers onderzoek gedaan naar gemelde sterfgevallen na vaccinatie, waarbij ze zich vooral richtten op gevallen waarbij myocarditis betrokken was, een bekende bijwerking van de Pfizer-BioNTech en Moderna COVID-19 vaccins.

Hun bevindingen, die zich uitstrekten tot eind 2021, brachten gevallen aan het licht waarbij myocarditis werd vermeld op overlijdenscertificaten en in autopsies van sommige personen die de vaccins hadden gekregen. In sommige gevallen werd myocarditis zelfs direct toegeschreven aan de vaccinatie.

Het dossier toonde ook gevallen waarin sterfgevallen voldeden aan de CDC-definitie voor myocarditis, waarbij de symptomen binnen 42 dagen na vaccinatie optraden en er geen virusgerelateerde symptomen aanwezig waren.

Ondanks deze bevindingen hield het CDC vol dat het geen aanwijzingen had gezien die de mRNA-vaccins van Moderna en Pfizer in verband brachten met sterfgevallen die waren gemeld bij het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS).

In 2022 meldde The Gateway Pundit dat CDC-functionarissen toegaven dat het agentschap cruciale COVID-informatie voor het publiek had achtergehouden, waaronder gegevens over doorbraakinfecties, uit angst voor ‘aarzeling over vaccins’.

Tijdens de hele pandemie heeft het CDC ijverig een lopend overzicht bijgehouden van Covid-19 gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen die het publiek kon bekijken – je weet wel, alle cijfers die het grootste deel van de virusangstporno vormen.

Maar die informatie is slechts een fractie van de gegevens die door het agentschap zijn verzameld.

  Wereldleider bekent: Ongevaccineerden hadden gelijk, het Covid-19 vaccin is levensgevaarlijk

De gegevens die het CDC heeft achtergehouden bevatten gedetailleerde informatie over doorbraakgevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen, die het agentschap volgens functionarissen die met de NYT hebben gesproken al verzamelt sinds het begin van de uitrol van het vaccin.

Tot zover de valse leugen die maandenlang door volksgezondheidsfunctionarissen werd verspreid en waarin werd beweerd dat doorbraakinfecties helemaal niet werden bijgehouden. De medische elite besloot gewoon om de gegevens te verbergen omdat ze niet pasten in het goedgekeurde narratief en gaf natuurlijk de schuld aan de mogelijkheid van ‘misinformatie’ als rechtvaardiging voor de doofpotaffaire.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Chris Cuomo, die op CNN Covid prikken pushte, geeft toe dat het Moderna-vaccin zijn gezondheid heeft verwoestVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne Situatierapport: Kharkiv aanval onderzoek – Aanvallen op Rusland en Russische wraak
Volgend artikelNadat Britse “Storm Shadow” en Franse “SCALP-EG” raketten Rusland hebben aangevallen, “Reactie tegen Londen en Parijs op komst”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. >Dr. Redfield stelde voor om een onafhankelijke beoordelingscommissie op te richten, vergelijkbaar met de post-9/11 commissie<

    nou dan weet je het wel…

    dan wordt het net als bij 9/11 de gehele wereld voorgelogen over hoe en wie, wat, erachter zaten.

  2. Ze blijven maar lullen, ’the vaccines saved a lot of lives’ 😖 a) t waren geen vaccines b) ze ‘weten’ al niet meer wie wel en niet ingespoten werd en c) waar is t bewijs dat er levens mee gered zijn, wetende dat ongevaccineerden er mee gered zijn zich niet te vaccineren!? Wat een poppenspel. Zo komen we nergens 😡

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in