Bijna elke deelstaat heeft nu een kant gekozen in de Texaanse rechtszaak tegen de 4 frauduleuze kantelstaten

1

De Texaanse rechtszaak tegen Pennsylvania, Michigan, Wisconsin en Georgia is geëxplodeerd. Nu kiest bijna het hele land een kant. Heel Amerika weet nu dat de deelstaat Texas Georgia, Michigan, Pennsylvania en Wisconsin maandagavond voor het Amerikaanse Hooggerechtshof heeft aangeklaagd wegens hun onwettige verkiezingsprocedures.

Texas betoogt dat deze vier staten de Amerikaanse grondwet hebben geschonden omdat ze via lokale rechtbanken of via uitvoerende procedures wijzigingen hebben aangebracht in de stemregels en -procedures. Maar deze staten hebben de veranderingen niet doorgevoerd via de federaal wetgevende instanties zoals die in de Amerikaanse grondwet zijn vastgelegd.

Inmiddels heeft president Trump zich ook bij Texas aangesloten om de vier deelstaten aan te klagen.

Gisteren meldde Frontnieuws dat 18 deelstaten zich tot nu toe bij Texas hebben aangesloten in hun rechtszaak tegen de vier staten.

Vervolgens hebben 106 Republikeinen van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden een steunbetuiging aan Texas getekend in deze rechtszaak.

Nu zijn er Democratische staten en een paar gebieden bij betrokken geraakt en hebben zich aangesloten bij Pennsylvania, Michigan, Georgia en Wisconsin. Ze hebben geen problemen met massale corruptie zolang ze maar aan de macht komen.

Naast het bovenstaande had Ohio zich aangesloten bij Texas, maar is daarna teruggekrabbeld (dus we weten niet echt waar we ze moeten plaatsen) en heeft Wyoming besloten om zich erbuiten te houden. Iowa, Kentucky, Alaska, New Hampshire en Idaho lijken te hebben besloten om ook buiten de zaak te blijven. Bijna het hele land is nu in het spel (zie de kaart hierboven).

Het aantal staten en entiteiten dat zich aansluit bij Texas in hun proces tegen de betwiste vier deelstaten die betrokken zijn bij het stelen van de verkiezingen van 2020 blijft groeien. Deze zaak is niet nep of opruiend, deze zaak is geldig en daarom kiezen staten partij.

VS tot op het bot verdeeld: de burgeroorlog is begonnen

  Meerdere wetenschappers: Coronavirus veranderd in Lab om beter te hechten aan de mens
Vorig artikelPCR-bedrog: na Cola is nu ook ijsthee en appelmoes positief getest voor Corona
Volgend artikelBrits gezondheidszorgstelsel jaagt kinderen schrik aan door het tonen van de Kerstman die doodgaat aan Covid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Dat toont aan, dat corruptie, wetsverkrachting als normaal wordt beschouwd bij Linksen.

    Zelfde dus als in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in