© Jefferson Davis / Flickr (CC BY-ND 2.0)

Onder meer moet speciale aandacht worden besteed aan het leren van de taal in het nieuwe land. Ook wil men de zogeheten niet-gouvernementele organisaties, NGO’s, die integratie tegenwerken, straffen met teruggetrokken financiering.

Migranten die naar Europa komen, moeten de taal leren en hun kinderen aanmoedigen om te integreren. Dit is onder meer de inhoud van een ontwerp van een nieuw voorstel dat door de regeringen van Frankrijk, Oostenrijk en Duitsland is ontwikkeld in de nasleep van de recente moslimterroristische aanslagen.

Succesvolle integratie wordt benadrukt als cruciaal voor een goed functionerende sociale cohesie. Om dit te laten slagen is het ook noodzakelijk dat moslims zich inspannen om te integreren.

Het voorstel zal vrijdag door de ministers van Binnenlandse Zaken van de EU worden gepresenteerd en door de Franse president Emmanuel Macron worden bepleit.

Niet-gouvernementele organisaties

Aanvullende punten in het voorstel hebben betrekking op het religieus onderwijs van imams, dat volgens Brussel door ons gefinancierd zou moeten worden, en op het feit dat zogeheten niet-gouvernementele organisaties die materiaal publiceren dat gericht is op het tegengaan van integratie, overheidsgeld zouden moeten verliezen.

Mocht het voorstel vóór vrijdag worden ingetrokken, dan wordt aangenomen dat Macron ervoor zal zorgen dat het in plaats daarvan over twee weken op de conferentie wordt gepresenteerd, wanneer alle 27 staatshoofden bijeenkomen.

Het huidige ontwerp wijst op de dreiging van het moslimterrorisme als oorzaak van de recente aanslagen in Frankrijk en Oostenrijk…

Frontnieuws is van mening dat als men niet de juiste vraag stelt, het niet uitmaakt wat het antwoord is. Op het eerste gezicht lijkt het misschien alsof Macron’s voorstel goed is – leer de taal en zo. Dan komt het vast goed; en het leeuwendeel van de Europese bevolking zal het ermee eens te zijn.

  Instorting op komst: Inflatie eurozone springt naar recordhoogte 10,7%

Maar het voorstel gaat eigenlijk tegen de wil van het volk in. Het is een vermomde catastrofe. Om dit te beseffen, moeten we ons de centrale vraag stellen dat geen enkele globalist, geen links-liberale politicus en geen deugmens wil dat we ons afvragen:

Waarom zouden ze überhaupt moeten worden geïntegreerd?

Moslims willen niet met westerlingen samenleven. Westerlingen willen niet met moslims samenleven. Desondanks moet het krankzinnige sociale chaos-experiment op ons worden uitgevoerd.

Waarom moeten ze worden geïntegreerd? Antwoord: ze moeten niet geïntegreerd worden. Ze moeten in hun eigen land leven.

Als men zegt dat “de integratie moet worden verbeterd”, dan zijn de regels voor het hele debat al geschetst: het uitgangspunt dat ze in Europa moeten leven is dan reeds gecementeerd.

Als we akkoord gaan met dergelijke pseudo-debatten over “integratie”, is de strijd verloren, want het betekent dat we indirect (en zonder het te beseffen) al het uitgangspunt hebben aanvaard: dat ze hier zijn en dat ze moeten blijven. Als we instemmen met dat narratief is de rest slechts een formaliteit. We moeten ons niet laten misleiden om te discussiëren over hoe we een multiculturele samenleving kunnen laten werken, als geen van ons (noch wij, noch hen) zo’n samenleving willen.

De globalist Macron is niet dom. En hier heeft hij een valstrik voor ons gezet.

Laten we niet in de val lopen.

Geen enkele westerse samenleving is erin geslaagd moslims te integreren

Vorig artikelMoslims onthoofden 50 christenen op een voetbalveld
Volgend artikelTrump nog steeds zegevierend: “We zullen winnen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Zou de EUSSR nu nóg niet in de gaten hebben dat dat moslim schorem hier niet naar toe komt om te integreren of om mee te draaien in de maatschappij ? Dat schorem komt alleen illegaal naar hier om óns landje te bezetten en hun buik vol te vreten vanuit de staatsruif.
  Dit soort “wetten/voorschriften” zijn bij ons toch al lang bekend als “inburgeringscursus”? Niemand houdt zich daaraan en bij ’t “zakken voor het examen” is er niks aan de hand………..je kunt gewoon in dit landje blijven, óók als illegaal, je procedeert járenlang op kosten van de NL’ers en op ’t laatst komt er een “algeheel pardon” en dat is prachtig want dan word je plots geheel legaal, je krijgt een huis + inrichting, betaalt géén zorgverzekering, gratis onderwijs voor ál je kinderen, je wordt, zogezegd, verzorgd vanaf het moment van aankomst in dit landje tot aan je dood.
  Is toch niet verwonderlijk dat héél veel Nederlanders op dát moment wachten ??

 2. De natuur geeft door de huidskleur aan waar je hoort.
  Met die natuurorde is niets mis, want het heeft niets met meer of minder te maken.
  De blanke hoort niet op de evenaar of in de woestijn bij zo’n 50 gr. C., want dan krijgt hij ernstige gezondheidsklachten.
  Net zo min hoort een zwarte op de ijsvlakten van de Noord- of Zuidpool, waar doorgaans (niet voor 100%) rooien met spleetogen tegen de weerkaatsing van de zon zich lekker voelen en in mindere mate ook blanken.
  Geef zelf maar aan wat van nature in onze streken hoort, maar met de uitdrukkelijke opmerking dat echte vluchtelingen die zich aan ons aanpassen (!), ongeacht kleur hier ook mogen horen.

 3. Te laat!

  Met alles wat jullie nu al binnen hebben gelaten, gaat heel Europa naar de ratsmodee! Dag Europese Unie, jullie hebben het niet gewoon niet goed gedaan en zie nu de geest maar eens terug in de fles te krijgen… Gaat jullie niet meer lukken!
  Decennialang waarschuwen, eenzelfde tijd alle signalen negeren en sterker nog uitermate verketteren. Jullie krijgen wat je toekomt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in