Omdat een Afrikaan niet tevreden was met zijn nieuwe leven in luilekkerland, stak hij een asielaccommodatie in Vöhl-Dorfitter (Duitsland) in brand. De schade aan het pand bedraagt minstens 80.000 euro.

Foto ter illustratie

Voor een dakloze of hulpbehoevende gepensioneerde zou een leven als dat van Jamal M. (naam veranderd) een regelrechte zegen zijn. Een dak boven het hoofd, een fraai ingerichte kamer, drie smakelijke maaltijden per dag bereid door een cateringbedrijf, nieuwe merkkleding, een iPhone inclusief gratis WLAN-toegang en een maandelijkse geldinjectie van de belastingbetaler. Maar voor de zogenaamde “asielzoeker” uit Eritrea was dit luxeleven niet genoeg, schrijft auteur Ernst Fleischmann op Anonymousnews.

Afrikaan steekt asielaccommodatie in brand

Vermoedelijk omdat hij niet tevreden was met de hoeveelheid alimentatie van de Duitse belastingbetaler besloot de 20-jarige immigrant op donderdagavond om zijn vraag naar nog meer luxe kracht bij te zetten. In de kelder van de asielaccommodatie op de Korbacher Straße stak hij de wasruimte in de brand. Vervolgens stak hij zijn eigen kamer in brand. De Eritreeër liep vervolgens rustig naar buiten om zijn werk te inspecteren.

Zoals de politie later mededeelde, werden de hulpverleners om ongeveer 10 uur ’s avonds op de hoogte gebracht van de brand in het vluchtelingenhuis. Op dat moment stond het gebouw al in lichterlaaie. Alleen door de tussenkomst van de brandweer konden ergere dingen worden voorkomen. De brandweerlieden doofden eerst het vuur in de sanitaire ruimte op de begane grond. Toen de andere kamers daarna werden geopend, sloegen de vlammen uit de kamer van de 20-jarige op de brandweermannen. Met moeite en nood werd het vuur onder controle gebracht en uiteindelijk geblust.

  Duitse verpleeghuizen worden volgestouwd met vluchtelingen

Het gebouw moest worden ontruimd

Het hele gebouw moest worden ontruimd. 10 mensen ontsnapten op een haartje na aan een dood in de vlammen. De ignorantie die de migrant-brandstichter aan de dag legt is ongelooflijk. Zonder meer mensen in levensgevaar brengen omdat men ontevreden is over zijn woonsituatie schijnt blijkbaar een normaliteit voor te stellen in Afrika. Er is geen andere verklaring voor het feit dat de Eritreeër de “warme sloop” van het gebouw wilde uitvoeren en daarmee de dood van vele mensen op de koop toenam.

80.000 euro materiële schade

Dankzij de brandweer werd grotere schade voorkomen. Desalniettemin heeft het migrantenspel met vuur materiële schade veroorzaakt voor een bedrag van minstens 80.000 euro. Door de schade is het gebouw voorlopig onbewoonbaar en werd het door de politie verzegeld. De politie is op zoek naar de Afrikaanse brandstichter. Volgens de politie is de 20-jarige momenteel “op de vlucht”. Het zou niet verwonderlijk zijn als de schade ook deze keer op de belastingbetaler wordt afgeschoven.

Alarmfase rood: Gevaarlijke tropische reuzen-teek West-Europa binnengebracht

Vorig artikelDe elite van Europa is vastbesloten zelfmoord te plegen door middel van Diversiteit
Volgend artikelMoslim-migranten in Zweden roepen op tot strijd: “Vecht lotgenoten, vecht hard tegen hard – de stad, het land, alles is van ons!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Nou, nou wat een wereld laten we achter voor onze kinderen. Waar we na de oorlog zo hard voor hebben gewerkt. Dit komen die zwarten wel even naar de verdommenis helpen. Ze komen zelf uit een lemen hut en hebben hier de grootste bek. Liepen ze nog niet zo lang geleden in hun blote reet door het Afrikaanse bos, nu staan de heren en dames met hele families voor de deur hun klauw op te houden om onze zuur verdiende centjes weg te roven. Terwijl roepen ze iets over discriminatie en slaven om die klauwen verder gevuld te krijgen en ondertussen kunnen je kinderen zelf geeneens onderdak bekostigen of verwerven. En u weet allemaal hoe het komt? We hebben het laten afpakken door een ongekozen EU dat niets met democratie heeft te maken. Voeg daarbij onze nationale leiders en politieke partijen die de boel belazeren en de cirkel is rond. In de volgende generaties is het afgelopen met het luxe Europa, een poel van verderf en armoede wordt het, of ben ik nu een doemdenker? Dachttttt het niettttt……

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in