Aanklagers in Parijs onderzoeken drie sterfgevallen van mensen die in Frankrijk het Covid-19 vaccin van AstraZeneca hebben gekregen. De zaken zijn samengevoegd in een mogelijke onvrijwillige doodslag vervolging.

De openbare aanklagers die gespecialiseerd zijn in complexe onderzoeken naar gezondheidsproducten hebben de zaken op zich genomen na klachten in Toulouse, Parijs en Nantes. Volgens het parket vragen de aanklagers zich af of het vaccin een oorzakelijke rol heeft gespeeld bij de dood van hun dierbaren.

In Nantes overleed een 26-jarige student geneeskunde plotseling aan een bloedstolsel, enkele dagen nadat hij het Astra Zeneca-vaccin had gekregen. In Toulouse overleed ook een 38-jarige maatschappelijk werkster aan een bloedstolsel nadat haar gezondheid sterk achteruit was gegaan na de injectie.

Jurist Boittin zei dat hij vijftien gevallen behandeld van mensen die stierven in Frankrijk nadat ze waren ingeënt met AstraZeneca, de overgrote meerderheid van hen “onder de 60 jaar”.

Vorige maand besloot de Franse gezondheidsautoriteit dat het vaccin van Astra Zeneca alleen mag worden gegeven aan mensen van 55 jaar en ouder, omdat de mensen die bloedstolsels hebben gekregen jonger waren.

Degenen jonger dan 55 jaar die de eerste dosis van Astra Zeneca al hebben gekregen, krijgen hun tweede dosis van een ander bedrijf. Tegelijkertijd is het volste vertrouwen uitgesproken in het vaccin van AstraZeneca voor 55-plussers.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bevel om de ogen te sluiten voor schadelijke effecten van vaccins

  De psychologie van de nabootsingsbesmetting tijdens de pandemie
Vorig artikelInmiddels 8.430 DODEN 354.177 GEWONDEN gemeld: Europese database van bijwerkingen van COVID-19 ‘vaccins’
Volgend artikelHet elimineren van de Great Reset: de op handen zijnde strijd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Beetje raar dat het voor ouderen dan wel veilig is… Je zou toch logischerwijze anderom denken.
  Beetje raar ook is dat mensen banger zijn te sterven aan corona dan te sterven aan het “vaccin”.
  Uiteindelijk ga je ergens aan dood. Maakt de wijze waarop zoveel uit als het eindresultaat hetzelfde is?

 2. Ook raar is dat mensen een “medicijn” nemen dat niet getest is, of niet volledig getest is.
  Je koopt toch ook geen auto die nog niet getest is? (nou ja, je hebt van die Tesla rijders, maar daar ga ik mij geen hoofdpijn over maken, da’s onbegonnen zaak)

 3. @Dee
  Maar als we die vergelijking even doortrekken dan komen uit bij mensen die nu in de rij staan om een auto te kopen, waarvan de fabrikant aangeeft de tests voor rijgedrag op de snelweg nog niet gedaan zijn, dat wel bekend is dat de remmen het niet altijd doen, het gaspedaal soms vast komt te zitten en de stuurbekrachtiging soms uitvalt en waarbij je na aanschaf voor de rest van je leven aan dat merk vast zult zitten. Maar, zo zeggen ze dan, als je een ongeluk krijgt met die auto dan is de fabrikant gelukkig niet aansprakelijk.
  Als je mensen vraagt of ze zo’n auto zouden kopen dan zeggen ze dat alleen iemand die volslagen geschift is dat zou doen. Maar nu het om een ‘vaccin’ gaat dan is het blijkbaar wel normaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in