Hollywoodacteur Richard Gere is van mening dat miljoenen moslimmigranten het Europese continent moeten overspoelen.

In het weekend ging een video van de Democraten-stemmende acteur viraal op Twitter. In de video stond Gere bij wat water terwijl hij zijn fans opriep om geld te sturen naar “Open Arms,” een groep die verantwoordelijk is voor het oppikken van bootmigranten die door voormalig minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini in 2019 de toegang tot Italië werd geweigerd, bericht Thepeoplesvoice.

In de video wordt de extreem-linkse acteur omringd door allemaal mannelijke vluchtelingen waarvan Gere opschept dat hij hen helpt om Italië illegaal binnen te smokkelen.

“All hands onboard zou verloren zijn gegaan,” verklaart Gere in de video.

“Ik ben twee of drie jaar geleden al op Lampedusa geweest om de hotspot voor migranten te bezoeken, dus ik kende de situatie uit de eerste hand. Het zijn mensen die vreselijke verhalen hebben meegemaakt. Ze hebben veel geleden. Ze noemen hen migranten, maar het zijn vluchtelingen die hulp nodig hebben.”

Kijk:

100percentfedup.com meldt:

Het zijn echter degenen die bij Gere staan in de video die de wenkbrauwen zou moeten doen fronsen, omdat liberalen het feit lijken te negeren dat, net als bij de illegale vreemdelingen die via de Mexicaanse grens de grens met de VS oversteken, een schokkend hoog aantal van deze indringers mannen van militaire leeftijd zijn. Waar zijn de vrouwen en kinderen? Worden de vrouwen en kinderen uit de overwegend moslimbevolking van het Midden-Oosten en Afrika niet onderdrukt?

  De globalistische multimiljonair George Soros werkt samen met MasterCard om de omvolking in het Westen te versnellen

Bovendien, waarom zeurt de wereldvreemde acteur Richard Gere over de mishandeling van ongenode vluchtelingen zoals de jongeman van militaire leeftijd die hieronder te zien is met een grote gouden ketting om zijn nek, terwijl de wijd open grenzen van Amerika ervoor zorgen dat vrouwen en kinderen verkracht en gemarteld worden door Mexicaanse drugskartels en coyotes, terwijl Hollywood-liberalen de andere kant opkijken?

Vreemd genoeg vermeldt Gere nooit de criminaliteit en de weigering om te assimileren in de culturen van de landen waar deze vluchtelingen terechtkomen. De huidige gewelddadige rellen en het in brand steken van steden in Frankrijk dienen als het perfecte voorbeeld van een experiment met open grenzen dat vreselijk verkeerd afloopt.

The Guardian legt uit hoe Richard Gere van plan is om te getuigen tegen de Italiaanse vice-premier Matteo Salvini

Openbare aanklagers op Sicilië hebben Salvini beschuldigd van plichtsverzuim en ontvoering omdat hij in augustus 2019 het aanmeren van het NGO-schip Open Arms had geblokkeerd als onderdeel van zijn beleid van gesloten havens. Aan boord bevonden zich 147 mensen die in de Middellandse Zee gered waren. Tijdens de impasse, toen het schip voor anker lag bij het eiland Lampedusa, gooiden sommige mensen zich uit wanhoop overboord.

Toen Gere, die op dat moment met zijn gezin in Toscane op vakantie was, over het gestrande schip hoorde, nam hij contact op met de NGO en reisde naar Sicilië om zich bij de liefdadigheidsorganisatie aan te sluiten en te helpen met het leveren van voedsel en voorraden aan de mensen aan boord.

Na 19 dagen mochten alle migranten en vluchtelingen in Lampedusa van boord. Salvini zei dat hij alleen maar zijn werk had gedaan door het schip de toegang te weigeren.

“Sta ik terecht omdat ik mijn land heb verdedigd?” zei hij. “Ik ga met opgeheven hoofd, ook in uw naam,” zei hij eerder tegen de media.

Vorige week hebben advocaten van Open Arms een lijst met getuigen ingediend die bereid zijn om tegen Salvini te getuigen, waaronder Gere. Toen Open Arms contact met hen opnam, bevestigden ze dat Gere bereid was om te getuigen, mocht de rechter dat toestaan. De beslissing van de rechtbank wordt op 23 oktober verwacht.

“Als iemand van het proces een show wil maken en Richard Gere wil zien, laat hem dan naar de bioscoop gaan, niet naar een rechtbank,” zei Salvini tegen de pers. “Ik ken hem als acteur, maar ik begrijp niet wat voor lessen hij mij wil geven,” voegde hij eraan toe, terwijl hij beloofde om een handtekening voor zijn moeder te vragen.

Europeanen hebben geleden onder de gevolgen van het toelaten van massale migratie uit Afrika en het Midden-Oosten in hun gemeenschappen, waar de voornamelijk mannelijke moslimbevolking van vluchtelingen weigert te assimileren met de cultuur in de gemeenschappen waar ze zijn overgeplaatst.

  Afrikaanse asielzoeker duwde hand in vagina van serveerster: “Ik ga je uitrekken” – ontloopt deportatie omdat hij in Afrika “de gevangenis riskeert”

In Frankrijk heeft de moslimmigrantengemeenschap gereld, steden in brand gestoken en onschuldige Franse burgers aangevallen, waaronder de burgemeester van Parijs en zijn jonge gezin, nadat een jonge moslimvluchteling door de politie was gedood.

Een plaatselijke Franse politiechef waarschuwt dat de relschoppers niet gewoon aan het rellen zijn, “Het is oorlog!” zegt hij, en voegt eraan toe: “Ze willen ons vermoorden!”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Bisschop onthult: Achter de schermen werd besloten de Europeanen uit te roeienVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVerpletterende Russische raketaanval op Lviv – Een van de grootste trainingscentra in Oekraïne met Kalibr geraakt
Volgend artikelSOS uit Groot-Brittannië: 120.000 Russische troepen bereiden zich voor om Oekraïense tegenaanval te verpletteren (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

 1. Wat een paardel*l deze nepacteur hoef niet voor mijn gaatje van 6.35💥 te verschijnen want ik haal tegelijkertijd over🖕💉

 2. Hij heeft geld zat en een mooi huis enzo.
  Laat hem er eerst verschillende jonge mannen in huis nemen onderhouden tot hij geen nagel meer heeft om aan zijn kont te krabben en dan praten verder met hem.

  • Natuurlijk. Iedereen in Hollywood (waar ik jaren gewoond heb) weet dat Richard Gere graag een hamster in zijn achterste steekt. Vieze pervert! Dan denkt hij dat men dat zal vergeten hier door een beetje met de Dalai Lama uit te hangen…

  • Inderdaad niet onbelangrijk te vermelden: hij is overtuigd boeddhist. Die hebben altijd het beste voor. Toch? Let op wat ik zeg maar niet op wat ik doe.

   • de Dalai Lama is op video met een jonge jongen op schoot, die hij vraagt op zijn tong te zuigen….

    Boedisten gaan appelig onder een boom zitten en denken dat ze kunnen zweven

    Maar Biden schijnt dus geen monopolie te hebben op senilieteit….

 3. Hopla. Daar gaan we weer. Wederom zo’n miserabel stuk theater uit de koker van de aan energie van een kind verslaafde bloedzuigers/adenochroom-vreters.

  Volkomen waar wat er hierboven staat.

  Het is terreur op alle fronten.

  De hulp die er in ons land geboden wordt, met de bedoeling om mensen te helpen die niet te vreten hebben, wordt met minachting aanvaardt door types die overal recht op hebben, en nergens verplichtingen aan. Ik sta aan de zijlijn van zo’n organisatie. Ik zie het zelf gebeuren.

  Te triest voor woorden. Zij die in werkelijkheid hulp nodig hebben, worden door dit tuig naar beneden gehaald in de beerput van hun op niets berustende, gewelddadige en zieke arrogantie…….zoiets als de homo-beweging die óók niet geassocieerd wil worden met de vuiligheid van die verzameling idioten die geloven in een betere wereld met een dildo in hun hol in het openbaar.

  De puinhopen worden steeds groter. De kutsmoezen in de vorm van doelbewust gecreëerde waanzin, die worden gebruikt om het leger in te laten grijpen steeds vuiler…..in de opmars naar totalitaire controle.

  Bwerkh. Ik zie het. Ik weet niet wat ik er aan kan doen, behalve in deze mijn stem laten horen.

  Wat een doodzieke puinbak.

  Leve de politiek. Het is een berg stront.

  • Nu moeten wij negers importeren om de voortdurende ‘pain in the ass’ te krijgen die zij (en de daaruit ontstane homocultuur) hebben om aan hun norm van democratie te voldoen.

  • Op Wim zijn avatar (fotootje bij e-mail) staat sinds hij een Afrikaan als benedenbuurman heeft een zwarte clownsfiguur. Een persoonsverwisseling.

 4. Ik kan alleen maar zeggen tegen Richard Gere, je bent toch zo begaan met Tibet, alle aandacht daar dan heen, een volk die inmiddels helemaal is bedolven onder een Chinese overmacht en waarvan hun identiteit langzaam aan gaat verdwijnen en zij alleen nog maar Chinees praten en de meerderheid uit geimporteerde Chinezen zal zijn in het Tibet van nu, soort genocide natuurlijk, daar hoor ik Gere graag over, kleinduimpje tegen Goliath zeg maar.

  • Oftewel: met zijn bloedend hart helpt hij onze cultuur om zeep met negers netzo als in Tibet gebeurt met Chinezen.

   Goed gezien.

 5. De Duitse bondskanselier Willy Brandt schreef een rapport, A Programme for Survival of het Brandt-rapport over de Noord-Zuid- en Oost-West problematiek die met elkaar samenhangen om betere economische verhoudingen en een betere distributie tot stand te brengen. Benjamin Creme zei dat Brandt werd benaderd door de Christus bij de eerste stap van zijn missie. Het rapport werd in 1981 gepresenteerd in Cancun, Mexico. Maar twee landen steunden het plan niet, de VS en het VK.

 6. “Woke acteur Richard Gere deelt video waarin hij fans vraagt om te helpen Europa te overspoelen met meer moslimmigranten”

  Daar hebben “wij” Nederlanders de Manchurion Candidate Mark Rutte voor die regelt het op een bijzonder sociale manier voor ons “Nederlanders” op, no problemo stemmen bijna 18 miljoen inwoners mee in van het landje aan de Noordzee, op een handjevol realisten na, velen van deze mensen zijn bijna dagelijks te vinden op Frontnieuws.

 7. Dit is een video uit 2021. De inhoud is nog steeds van toepassing, maar geen nieuws! Er gebeurt dit jaar voldoende om te benoemen, het is niet nodig filmpjes van 2 jaar geleden als nieuws te brengen 🧐

  • Fout. Het gaat om de Salvini rechtzaak. Die is actueel waardoor de reden nu nogmaals getoond wordt.

   Dezelfde dobbernegers zijn nu mee aan het rellen in Frankrijk.

 8. Die acteurs menen dat ze verstand hebben van het leven terwijl ze in een fantasiewereld hun geld verdienen. In de echte wereld kunnen ze het niet redden. In geval van dit misbaksel waren zijn acteerprestaties ook al tijd ver beneden peil en zoals van die fagot die ooit met madonna getrouwd was uhm…..oh ja Sean Penn.

 9. Acteurs zijn in principe nep mensen. Ze spelen hun hele leven een rol. Om invulling te geven steken ze hun snuffert in “goede doelen”, het liefst het goede doel du jour. Je ziet het bij velen, ook die andere griezel, die Sean Penn. En ze worden vereerd. Dat vinden ze heerlijk.

  • Gelukkig niet allemaal. Gibson en Caviezel als mooi voorbeeld. Child sex trafficking is niet een veilig onderwerp voor een film of als goed doel.

   Ik denk dat acteur een gevaarlijk beroep is. Als je niet meedoet kom je er niet. Meestal. Jack Nicholson zei over de vroege dood van Heith Ledger en zijn ultieme glansrol van ‘The joker’ die Nicholson zelf ook gespeeld had, “I warned him!”. De gekte kruipt in je hoofd. Hollywood zit vol met demonen. Letterlijk.

   Wat ook bijzonder is: de onafhankelijke film/ docu van Gibson en Caviezel “Sound of Freedom” staat op de eerste plaats in Amerika met hoogste bezoekersaantal en heeft de woke Disney $300M flop Indiana Jones 5 ’the dial of tragedy’ uit de zalen gewipt.

 10. Dobbernegers rellen niet in England.Die liggen lekker lui in 5 sterren hotel; en 7000 veteranen daar leven op straat zonder enige hulp.

  Voor een mooie meid van begin 20, te lui om te werken, en te stom om te studeren: avondje horizontaal met een manager; en ze heeft 25 jaar hoog inkomen.
  Als ze op retour is en uit de belangstelling, omdat haar toeten op haar buik hangen, kan ze alijd nog balken “ik ben verkracht, me too”…..

  Ik heb nooit begrepen waarom die man (ben zijn naam kwijt) daarvoor veroordeeld werd. Die meiden gingen vrijwillig een nummertje maken…..

 11. Laat europese acteurs aan de mexicaanse grens gaan staan om de caravanen daar een hart onder de riem te steken
  En met geld en een reisgids ala soros, hoe ze usa kunnen binnen komen

  Wil usa reactie dan wel eens zien

  Bah eu is laf

 12. bereid je voor!!
  we staan vlak voor de zuiveringen van dissidenten en gedwongen euterNazi,s op ouderen en gehandicapten.

  dit vers perongeluk toevalig gevallen demissionair kabinet stelt er is gewoon oorlog en dus een regering.
  en wat zeiden ze vorige x?
  we hebben nu meer macht en hoeven geen verantwoording af te leggen.

  mn maat zegt , er komt nw0 of we willen of niet.
  word het hun nw0 of de onze?
  het word er op of er onder deze winter.

 13. bereid je voor!!
  we staan vlak voor de zuiveringen van dissidenten en gedwongen euterNazi,s op ouderen en gehandicapten.

  dit vers perongeluk toevalig gevallen demissionair kabinet stelt er is gewoon oorlog en dus een regering.
  en wat zeiden ze vorige x?
  we hebben nu meer macht en hoeven geen verantwoording af te leggen.

  mn maat zegt , er komt nw0 of we willen of niet.
  word het hun nw0 of de onze?
  het word er op of er onder deze winter.

  Reageer

 14. Extreem linkse landverraders, leugenaars en eigenvolk-vernietigers zoals Richard Gierput, maken misbruik van hun bekendheid en hun dankzij het volk dat zij haten verkregen honderden miljoenen.
  In plaats van zich druk te maken om de vele pedofielen en het ook bij Hollywood ’horende’ kindermisbruik, komt de slijmachtige schurk naar Europa om te helpen bij het afslachten van Europeanen en is daar nog trots op ook.

 15. Gere zou met zijn Hollywood kompanen, hun velen pompeuze huizen en onnoemelijk groot grondbezit en anderen middelen deze vluchtelingen moeten huisvesten en onderhouden. Met name de economische vluchttelingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in