De EU wilde reeds in 2008 56 miljoen Afrikanen importeren als ‘arbeidskrachten’

0

Een artikel uit 2008 in de Express documenteert dat de EU reeds destijds in het verborgene het recht van vrij verkeer en verblijf van personen tot in Afrika wilde uitbreiden. Wat in de praktijk zal betekenen dat Afrikanen naar Europa zullen komen om te profiteren van onze sociale voorzieningen; aangezien het na een eeuw van miljarden ontwikkelingshulp ze nog steeds niet is gelukt om zelf een welvarend thuisland in Afrika op te bouwen, is het meer dan gerechtvaardigd om er weinig vertrouwen in te hebben dat het hen in Europa wel lukt.

Brusselse economen beweren dat Groot-Brittannië en andere EU-landen tegen 2050 56 miljoen arbeidsmigranten “nodig hebben” om de “demografische achteruitgang” als gevolg van de dalende geboortecijfers en de stijgende sterftecijfers in heel Europa goed te maken.

Naast de ouwe afgezaagde leugen dat we moslims moeten importeren omdat de Europeanen ouder worden en niet genoeg kinderen verwekken, wilde de EU dus reeds in 2008 56 miljoen Afrikanen importeren als ‘arbeidskrachten’.

Landen met lage vruchtbaarheidscijfers kunnen de komende decennia een aanzienlijk aantal immigranten nodig hebben als ze het bestaande aantal mensen in de werkende leeftijd willen behouden.

Het feit dat de werkloosheid nu al torenhoog is en laaggeschoolde Afrikanen zonder enige talenkennis niet de voorwaarden bezitten om aan de werkeisen te voldoen in een geavanceerde informatiemaatschappij, blijkt niet in de hersens van onze EU-dictators door te dringen.

Het hebben van voldoende mensen in de werkende leeftijd is van vitaal belang voor de economie en voor de belastinginkomsten.

De Boomer-generatie is, of gaat binnenkort, met pensioen en veel banen zijn geautomatiseerd of naar het Oosten verhuisd, terwijl de werkloosheid vooral onder laaggeschoolden gestadig toeneemt. De EU heeft zich al eerder als een failliete reisbureau en sociale dienst bewezen die graag niet-integreerbare arbeidsschuwe individuen uit de derde wereld importeert, die met genoegen van onze gemeenschappelijke opgebouwde sociale voorzieningen genieten zonder zelf een euro bij te dragen.

Als eerste was de opening van het arbeidsbureau in Bamako, de hoofdstad van Mali, op maandag. Andere centra zullen naar verwachting binnenkort in andere West-Afrikaanse staten en later in Noord-Afrika worden geopend.

Een belasting gefinancierd ‘arbeidsbureau’ werd destijds in Mali geopend met de opdracht om zoveel mogelijk Afrikanen naar Europa te brengen. Mali is een islamitisch land ten zuiden van de Sahara. Het is een van de armste landen ter wereld en heeft te kampen met ernstige interne spanningen. Het wordt geteisterd door burgeroorlogen en staatsgrepen. Het onderwijs is van steentijd-gehalte en ruim 63 % procent is analfabeet. Een lokale tak  van al-Qaeda terroriseert het land en veel Europeanen zijn daar ontvoerd.

Liberale omvolker, Guy Verhofstadt, uitgejoeld in Boedapest: “Verrader van Europa!”

  Bereid u voor om kou te lijden... De elitaire machthebbers van de EU geven een grimmige nieuwe betekenis aan de Koude Oorlog
Vorig artikelDanst van vreugde dat de Zweden op het punt staan een minderheid te worden
Volgend artikelMoslim immigranten verklaren een Deense stad tot een sharia zone – kroegbezoekers wordt verboden alcohol te drinken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in