Viktor Orbán © European People's Party

FENIXX KLASSIEKEN

Zonder de strijdlustige en hardnekkige Hongaren had de migratiecrisis vanaf 2015 waarschijnlijk niet zo snel kunnen worden afgeremd. Boedapest is nog steeds bezig baanbrekende veranderingen door te voeren.

Toen miljoenen illegale migranten in 2015 door de Balkan marcheerden om te profiteren van de zogenaamde beloften van Merkel over hun eigen huis, auto en welvaart, waren het de Hongaren (hoewel dit slechts een doorreisland was) die de regels en wetten zeer serieus namen en de buitengrenzen van de EU afschermden. Premier Viktor Orbán is niet alleen een belangrijke vermaner in de Europese politiek geworden, maar ook een icoon van de Europeanen die niet willen dat hun continent ontaardt in een gebied op het niveau van de derde wereld waar islamitische kalifaten als paddenstoelen uit de vochtige warme bosgrond ontspruiten. Dat is precies het effect dat miljoenen immigranten uit Afrika en het Midden-Oosten zullen hebben, schrijft Contra Magazine.

Maar dit is precies waarvoor Orbán en zijn regering voor worden bekritiseerd – voor hun toewijding aan recht en orde. En dat kwam van de mensen die de openlijke wetsschending in de zogenaamde “redding van de euro of Griekenland” propageerden, net zo goed als later die persoon die de “welkom applauscultuur” inleidde en ook de massamigratie in de Balkan en het Middellandse Zeegebied intensiveerde. Een massamigratie (van vooral van jonge mannen) die leidde tot meer door islam gemotiveerde aanvallen, meer steekpartijen, meer verkrachtingen en meer moorden, evenals Taharrush-aanvallen op vrouwen die zich niet “bescheiden genoeg” kleden. Net zoals de Europese welvaartsstaten te maken hebben met een kostenexplosie, aangezien de meeste van deze immigranten moeten leven van alimentatie van de staat, omdat ze vaak moeilijk te integreren zijn op de arbeidsmarkt.

Hongaarse premier Orbán: "George Soros is Europa's grootste bedreiging"

Zoals Hongarije zich terugtrok uit het globale migratiepact omdat het “tegen alle rede in” is en “volledig in strijd is met de veiligheidsbelangen van het land en de intentie om de Europese veiligheid te herstellen”. Volgens de Hongaarse regering was het document “extremistisch” en “bevooroordeeld” en zou het migratie bevorderen en classificeren als “een goed en onvermijdelijk verschijnsel”. Dit kwam niet overeen met het standpunt van de Hongaarse regering. Het pact zou miljoenen mensen ertoe aanzetten te emigreren en is “gevaarlijk voor de wereld en Hongarije”.

Hongarije is een voorvechter van de recht en orde in Europa, als klokkenluider tegen de ongewenste ontwikkelingen die binnenkort onomkeerbaar zullen zijn omdat de bevolkingsuitwisseling te ver zal zijn gevorderd. Orbán waarschuwt niet voor niets, want de beroemde schrijver en journalist Peter Scholl-Latour heeft ooit terecht gezegd dat als je de helft van Calcutta uitnodigt, je zelf Calcutta wordt.

In plaats van tegen Viktor Orbán en de Hongaren te schelden en tegen hen op te hitsen, zou men dankbaar moeten zijn dat er nog steeds iemand is die zich zo sterk tegen de stroming van de heersende links-liberale tijdgeest verzet en die de naïeve blik van de linkse utopisten ook met een fatsoenlijke dosis realisme bestrijdt. Orbán en zijn regering zijn de redders van Europa – als het een Europese tegenstroom creëert die sterk genoeg is om een einde te maken aan de ramp.

Hongarije’s Corona-plan: Stop het virus EN de immigratie

Vorig artikelZweedse academici: “De Vikingen hadden klimaatangst”
Volgend artikelUitgever van ‘Charlie Hebdo’: “Linkse intellectuelen zijn collaborateurs van het islamisme”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

  1. Dat is simpel uitgelegd. Hongarije heeft een ECHTE president; wij hebben een omhoog gevallen poot gesteund door soortgenoten, getolereerd door de rest

  2. Gisteravond op tv probeerde men om de heer Orbán te demoniseren. Men zei o.a. dat het in Hongarije verboden was om tegen de corona-maatregelen te demonstreren !! Met droge ogen werd dat gezegd, terwijl in óns land al diverse keren een “virus-waanzin-demonstratie” is verboden én deelnemers werden aangehouden !!
    Hadden wij maar één Orbán i.p.v. dat samen geraapte zootje in Den Haag, dat zich “regering” durft te noemen.

  3. Leendert Jassies Zo zie je maar weer wie de schoen past trekke hem aan nou de schoen van onze regering past ons Nederlanders allang niet meer

    • en toch stemt heel west Europa voor die kerels keer op keer .
      De dag na de verkiezingen slikken ze hun beloften in en doen ze verder zoals vroeger

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in