© Freepik / BillionPhotos

De meeste mensen die opletten weten – of zouden dat moeten weten – dat covidprikken bedoeld zijn om de gezondheid te vernietigen en de levensverwachting te verkorten, en niet om te beschermen, zoals ten onrechte beweerd wordt, schrijft Stephenlendman.org.

Toch blijven ze gepusht worden door VS/Westerse regimes, Big Pharma profiteurs en hun mainstream media persagenten met de ergste duivelse bedoelingen voor ogen.

Zij willen dat iedereen van jongs af aan tot bejaarden multi-geprikt wordt om hun gezondheid onherstelbaar te verwoesten – samen met het produceren van een goudmijn aan winst voor de profiteurs van de farmaceutische industrie.

Niet wegkijken van wat cruciaal is om te vermijden, is essentieel om te beschermen wat te kostbaar is om te verliezen.

Geest-gemanipuleerde vaccinzeloten zouden kennis moeten nemen van de laatste gemelde VS/Europese slachtofferaantallen.

Volgens het Europees Geneesmiddelenbureau hebben tot en met 17 juni dodelijke injecties 4.522.307 ongewenste bijwerkingen en 45.752 sterfgevallen veroorzaakt.

Tot 17 juni meldden de VAERS-gegevens van het CDC 1.307.928 slachtoffers, waaronder meer dan 29.031 sterfgevallen door dodelijke injecties.

Zie Frontnieuws Officiële overheidsgegevens vermelden 74.783 doden en 5.830.235 gewonden na COVID-19 vaccins in de V.S. en Europa

De gerapporteerde aantallen vertegenwoordigen slechts een klein deel van het werkelijke aantal slachtoffers.

Iedereen die voor de covidgriep geprikt wordt, loopt onherstelbare schade op, en hoe meer prikken men krijgt, hoe groter de vernietiging van de gezondheid.

Ongewenste bijwerkingen kunnen onmiddellijk optreden of zich later openbaren, onder meer door het oplopen van één of een combinatie van ernstige ziekten.

Bijna alles wat officieel door de mainstream media beweerd en aangeprezen wordt over alles wat met de covidgriep te maken heeft, is nepnieuws.

Voorbeelden in overvloed, waaronder recente NYT-rotzooi, waarin staat:

“Omdat er nu zoveel Amerikanen zijn geprikt of geïnfecteerd of allebei… is het aantal mensen van wie het immuunsysteem totaal onvoorbereid is op het virus aanzienlijk gedaald (sic).”

Genegeerd door de Times en andere mainstream media is dat geprikte – vooral meervoudig geprikte – personen de overgrote meerderheid van covidgriep uitbraken uitmaken.

De enige “pandemie” die er is, bestaat onder geprikte personen.

Valse beweringen zetten de wetenschap op zijn kop.

Dat deed de Times ook door ten onrechte te beweren dat de covidgriep “nog steeds veel meer ongeprikte mensen doodt dan” geprikte mensen – een onweerlegbare kale Grote Leugen.

En deze Times heeft het al eerder gepushed, en deze maand weer gedaan:

  Vooraanstaand viroloog en mRNA pionier Dr. Robert Malone voorspelt Great Awakening als antwoord op Great Reset

De wetenschap trotserend, loog het opzettelijk en kwaadwillig, bewerend dat – het bekende veilige en effectieve Ivermectine – “weinig effect heeft op de hersteltijd van” de covidgriep, daarbij met duidelijke doelen voor ogen een niet-peer-reviewed, door de Big Pharma gefinancierd “onderzoek” aanhalend.

Bij de publicatie van zijn zogenaamde bevindingen, zei medrxiv.org het volgende:

Ze “moeten nog geëvalueerd worden (of in een wetenschappelijk tijdschrift gepubliceerd worden) en mogen dus niet gebruikt worden om de klinische praktijk te sturen.”

Op het cruciale punt om dodelijke injecties voor kinderen te mijden, heeft de Times ze weer aangeprezen.

Ten onrechte noemt zij ze “doeltreffend”, maar zijn bron is de door de farmaceutische industrie gecontroleerde FDA.

Volgens verzonnen gegevens van Pfizer “ondermijnt” het hoge aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen door door de covidgriep bij kinderen onder de 5 jaar “het voordeel van een effectieve (covidgriep prik) voor deze leeftijdsgroep (sic).”

Zulke hoge cijfers bestaan niet onder kinderen zonder prik.

Niets rechtvaardigt in de verste verte een covid griepprik voor welke leeftijdsgroep dan ook, en zeker niet voor kinderen, adolescenten en jongeren – met een genezingspercentage van meer dan 99,99% als ze covid krijgen.

Volgens Children’s Health Defense van afgelopen vrijdag:

Toen ze half juni beschikbaar werden gesteld voor kinderen van 6 maanden tot 5 jaar in New York City en elders in de VS, zijn ze tot nu toe “geflopt”.

In een reportage over hun introductie zei politiek commentator Kim Iverson dat de dingen niet gaan zoals gepland.

“Ouders … willen (ze) niet.”

“Nieuwsuitzendingen in het hele land hebben bericht over een lage opkomst en lege centra.”

Bij een “high-profile” massaprikcentrum op Times Square, “kwam de gezondheidscommissaris van NYC naar buiten met camera’s, in de hoop lange rijen van opgeluchte, dankbare ouders te begroeten, maar in plaats daarvan zag hij het tegenovergestelde: geen rijen en lege stoelen.”

“Het blijkt dat de ouders er toch niet van overtuigd zijn dat hun kleintjes de injecties nodig hebben.”

Publix supermarktapotheken in Florida (en misschien ook andere staten), die ongeveer 1.300 winkels in zeven zuidelijke staten van de VS exploiteren, bieden zonder nadere toelichting geen dodelijke injecties voor kinderen aan.

Walmart – de grootste winkelketen van de VS en de wereld naar totale omzet – biedt ze aan voor kinderen vanaf 3 jaar, niet voor jongere.

Walgreens, Costco, Rite Aid, H-E-B, Hy-Vee, en Wegmans bieden ze alleen aan voor kinderen van 3 jaar en ouder.

  Emily Oster stelt "een pandemische amnestie" voor, stelt voor dat "we elkaar moeten vergeven voor wat we deden en zeiden toen we niet op de hoogte waren van COVID"

De overgrote meerderheid van de ziekenhuizen in de VS prikt iedereen vanaf 6 maanden en ouder, ook de hoogst aangeschreven ziekenhuizen.

Volgens nepnieuws van de in Rochester, MN gevestigde Mayo Clinic, het best beoordeelde ziekenhuis van de VS:

Moordprikken voor zuigelingen en kinderen zijn “een goede stap voorwaarts, want nu kunnen we (covidgriep-prikken aan bijna iedereen in de VS geven (sic).”

In Chicago, waar ik woon, biedt het op de top-10 van de VS gerangschikte Northwestern Memorial Hospital dodelijke injecties aan voor iedereen van 6 maanden en ouder.

Laat uw kinderen prikken bij “Northwestern Medicine,” drong het aan.

“U hoeft geen afspraak te maken.”

Kom binnen en laat u prikken – ongeacht de onherstelbare schade aan de gezondheid door hun gifstoffen.

Het Biden-regime streeft naar maximale schade voor een zo groot mogelijk aantal Amerikanen en anderen wereldwijd door dodelijke injecties.

Zijn zogenaamde grieptsaar, Ashish Jha, is sinds hij op 5 april Jeffrey Zients verving, bezig met het verspreiden van nepnieuws over de ziekte die voor de meeste mensen geen bedreiging vormt.

Zelfs de WSJ krant heeft hem bespot omdat hij (ten onrechte) beweerde dat (griep omgedoopt tot covid) “een veel grotere bedreiging voor kinderen is dan griep is,” waarbij hij zich beriep op “een gebrekkige studie,” zo meldde de Journal.

Als persagent voor Big Pharma tartte Jha vorige week de wetenschap en de medische ethiek door valselijk te beweren dat de gezondheidsvernietigende covidgriep prikken “buitengewoon veilig en zeer effectief (sic) zijn” terwijl de werkelijkheid ontegensprekelijk omgekeerd is.

Hij maakte zijn Grote Leugen nog groter door ten onrechte te beweren dat “kinderen beter beschermd zijn als ze geprikt worden (sic).”

Zij hebben “veel minder kans om ernstig ziek te worden (sic).”

“Ze hebben veel minder kans om in het ziekenhuis te belanden, veel minder kans om op de Intensive Care (sic) te belanden.”

De onbetwistbare realiteit is werelden van verschil met Jha’s verdraaiingen ter ondersteuning van massale uitroeiing door gezondheidsvernietiging en Big Pharma winstbejag.

En dit nepnieuws van Biden dagen eerder:

“Wij hebben inderdaad meer geld nodig…voor (dodelijke injecties) voor” kinderen en alle anderen (sic).”

“We hebben meer geld nodig om plannen te maken voor de tweede pandemie (sic).”

“Er komt nog een pandemie (sic).”

Er is alleen een pandemie geweest onder geprikte personen, niemand anders, liet hij na uit te leggen.

Zijn de ondemocratische Democraten van plan om nog een valse pandemie te fabriceren voor de midterms van november, als onderdeel van een plan om het publiek te bedriegen op dezelfde manier als waarop zij het Witte Huis en de controle over het Congres in 2020 gestolen hebben?

  Rusland heeft de wereld zojuist laten weten dat ze de roofzuchtige patenten van Big Pharma NIET zullen beschermen

Ik zou niet verbaasd zijn.

Los daarvan heeft het bijna 200 jaar oude Lancet zijn geloofwaardigheid verloren, omdat het sinds december 2020 gezondheidsvernietigende dodelijke injecties heeft gepromoot, terwijl het waarschuwde voor de onherstelbare schade ervan, wanneer ze volgens de voorschriften worden genomen.

Vorige week weer de wetenschap tartend, beweerde de publicatie ten onrechte dat injecties die ontworpen zijn om de gezondheid te vernietigen en de levenstijd te verkorten, wereldwijd miljoenen sterfgevallen hebben voorkomen, in plaats van te melden dat iedereen die een injectie kreeg, onherstelbare schade heeft opgelopen.

Resultaten van zogenaamde studies die gefinancierd en/of gepromoot worden door Big Pharma, de WHO, genocidist Bill Gates, en anderen die met één van de bovengenoemde bronnen verbonden zijn, kunnen nooit vertrouwd worden om de zaken recht te zetten.

Alleen al de VAERS-gegevens van het Europees Geneesmiddelenbureau en de CDC ontkrachten het nepnieuws over veiligheid en doeltreffendheid van deze dodelijke injecties – die de gezondheid onherstelbaar schaden en geen bescherming bieden.

Het merendeel van alles wat beweerd wordt door officiële VS/Westerse bronnen en hun mainstream persagenten – de moeder van alle door de staat gesponsorde zwendel – is met een ongeëvenaarde ontvolking in gedachten.

Blijf prik-vrij om uw gezondheid te beschermen en te behouden.

Een laatste opmerking.

Bij het promoten van dodelijke injecties voor zuigelingen en jonge kinderen heeft de CDC, die door de farmaceutische industrie gecontroleerd wordt, ten onrechte de tuinvariant van de griep – met de naam covid – een van de 5 belangrijkste doodsoorzaken in deze leeftijdsgroep genoemd – een grote leugen met een kaal gezicht.

Het risico van sterfte onder zuigelingen, andere kinderen, adolescenten en jonge volwassenen door covidgriep is te onbeduidend laag om er iets toe te doen – een non-probleem, niet een echt probleem zoals ten onrechte beweerd wordt met het oog op het pushen van gezondheidsvernietigende moordprikken


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Officiële overheidsgegevens vermelden 74.783 doden en 5.830.235 gewonden na COVID-19 vaccins in de V.S. en EuropaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom is er een aanzienlijke daling van het aantal geboorten in Duitsland, Zwitserland en andere landen – negen maanden na het begin van de massale COVID-19 vaccinaties?
Volgend artikelDe Europese Unie is dicht bij een ineenstorting – Het hele systeem is tot in de kern verrot
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Ik vraag mij af of dit prikfestijn in Amerika precies hetzelfde uitgerold is in Nederland. Zoals de Sloveense zorgmedewerkster erachter kwam dat verschillende mRNA vaccin batches waren, Placebo’s voor de elite en rijke ondernemers.

  Gezien vanuit het oogpunt van samenzwerende nationale parlementen is het handig om niet té veel argwaan bij de volkeren op te wekken door een massale oversterfte die gemakkelijk naar de vaccinatie uitrol is te herleiden.

  Crises in Slovenie: Klokkenluider verpleegkundige zegt dat politici zoutoplossing krijgen in plaats van mRNA-prik

 2. Er is een overschot covidspuiten die nu dreigt “is?” te vervallen. In het najaar zal de nieuwe lading aangepast zijn aan de varianten…
  Van Ranst gaat het vaccin aanbieden voor kwetsbaren, maar raadt aan nu al de prik te nemen.

 3. Ik heb er nooit zo bij stilgestaan waarom deze prikken bedoeld waren. Maar nu ik dit zo lees kan ik wel geloven dat er veel mensen moeten dood gaan omdat er geen atoomoorlog kan komen omdat het de wereld totaal vergiftigt. Dus doen ze het op deze manier. Ik heb deze prikken wel genomen om dat je door de media er bijna schuldig van werd gemaakt als je het niet zal doen. En door de media werd er gezegd dat je dood ging en door deze regering in dit land. Er zijn gewoon teveel mensen op deze bol om voor eten en water te voor zien. Een oorlog vernietigt alles met deze atoombommen. zowel mensen als beesten en grond en water. En daar zijn heel wat testen door gedaan door de Amerikanen. Door atoombommen op eilanden te laten ontploffen in de buurt van China om te kijken wat het effect hat op het leven daar. En dat het geen goed idee was om miljarden mensen op deze manier uit te moorden dus hebben ze dit verzonnen.

  • hoi @w.goude:u zei: Er zijn gewoon teveel mensen op deze bol om voor eten en water te voor zien.
   Dat is een grote leugen! Dat zeggen hun zoals bil gates! onzin

 4. Eric, Je hebt gelijk, het is een grote leugen, er is zat te eten maar de elite maken alles kapot en laten je geloven dat er te weinig eten en water is, het is bullshit, alles wat ze zeggen.
  Er is meer dan genoeg te eten om de hele wereldbevolking te redden maar hun strooien chemtrails, geo engineering en HAARP op de gewassen, ze maken het zelf kapot, alleen maar omdat ze willen dat wij de burgers afhankelijk worden van hun, NEVER EVER.

 5. Er is genoeg te eten alleen het is oneerlijk verdeeld.
  Door de pandemie en nu de oorlog in Oekraïne worden de armen steeds armer .
  Dictatuur heerst .
  Angst om niet in het plaatje te passen ook.hopla neem nog maar een spuit
  Als niemand iets doet gebeurt er ook niks
  Maar waar te beginnen
  Voor mij is dat het weigeren van de spuit
  Hopelijk met mij vele anderen
  Zeker na het bekend worden van alle bijwerkingen
  Mensen houd uw poot stijf
  Weigeren die hap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in