Afgelopen weekend racete een zwarte vrouw met haar auto in een groep Amerikaanse patriotten. Twee mensen raakten gewond. De negerin werd gearresteerd voor poging tot moord. Nu blijkt dat de dader de 40-jarige Tatiana Rita Turner is. Zij is de organisator van Black Lives Matter protesten in de regio.

In Yorba Linda, Californië, werden Trump-supporters geconfronteerd door linkse activisten. De situatie escaleerde snel. Zo vielen de BLM-activisten de nietsvermoedens Trump-supporters onmiddellijk aan met peppersprays.

Black lives matter-leidster

Maar daar bleef het niet bij. Zoals nu blijkt, was het de cheffin van een Californische Black Lives Matter organisatie die vervolgens met haar auto de menigte in racete. De Daily Mail onthult dat Tatiana Rita Turner de organisator is van “Caravan4Justice”, een tak van Black Lives Matter.

Hieronder racet Tatiana Turner in een menigte van Amerikaanse patriotten:

Parallellen met de Rosenberg zaak

Het gebeuren vertoont parallellen met de kerfstok van de linkse terrorist Susan Rosenberg. Ze was lid van de communistische “19 mei”-beweging die verantwoordelijk was voor overvallen en bomaanslagen en organiseert vandaag de dag, net als Turner, gelddonaties voor Black Lives Matter. In 1981 overviel ze in New York een geldtransport waarbij twee politieagenten en een bewaker werden gedood. Ex-president Bill Clinton heeft de linkse moordenares, die in 2001 tot 58 jaar gevangenisstraf werd veroordeeld, op zijn laatste dag van zijn ambtstermijn gratie verleend.

  Bedrijven trekken zich terug van vaccinatiemandaten nu letsels en sterfgevallen toenemen

Twee mensen raakten gewond door de krankzinnige daad van de waanzinnige BLM-leidster. De Trump-supporters reageerden snel en gingen opzij. Wat erger heeft voorkomen.

Tatiana Rita Turner werd onmiddellijk door de politie gearresteerd en staat nu terecht voor poging tot moord. Maar dit betekent niet noodzakelijkerwijs het einde van haar politieke carrière. In de gevangenis kan Turner zich richten op activistische doelstellingen, zo is immers ook de politieke carrière van de communist Susan Rosenberg begonnen.

Zwarte getuige filmt en juicht wanneer blanke politieagenten door het hoofd worden geschoten

Vorig artikelGriekse politie arresteert Europese NGO-medewerkers voor mensensmokkel
Volgend artikelZweedse procureur: Buitenlandse clans frauderen 50 procent van alle betaalde sociale vergoedingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in