Franse gezondheidswerkers leveren vaccinatiebewijzen af zonder te injecteren. Ze gooien de vaccins in de prullenbak en plakken er een pleister op om geen verdenking te wekken, bericht sudouest.fr.

Volgens een onderzoek van Le Parisien geven meerdere gezondheidswerkers vaccinatiecertificaten af aan hun patiënten die willen reizen zonder dat zij injecties hebben gekregen.

Reizen zonder prik? Begin juni is een verpleegster die werkzaam was in het vaccinatiecentrum van het ziekenhuis Sainte-Anne in Parijs geschorst. Zij werd ervan verdacht vaccinatiecertificaten te hebben afgegeven aan personen die geen injecties hadden gekregen.

Deze medische beroepsbeoefenaars leggen uit dat zij de op naam gestelde vaccindoses in de vuilnisbak gooien en dat zij nog steeds een pleister op hun patiënten plakken om elke verdenking te vermijden. Het bedrog is goed geoefend. Een apotheker zou bijvoorbeeld een dozijn doses hebben weggegooid, maar verzekert dat hij gratis handelt en dat hij er niet op uit is “er een handeltje van te maken”.

Hij weet bovendien dat hij veel riskeert: “een bestraffing van de Orde, het verbod om zijn praktijk uit te oefenen, een veroordeling wegens fraude en gebruik van valsheid in geschrifte, strafbaar met drie jaar gevangenisstraf en 45.000 euro boete”, meldt de Parisien. Hij zou zelfs kunnen worden vervolgd voor frauduleuze handelingen, waarbij hij tot vijf jaar gevangenisstraf en een boete van 375.000 euro riskeert.

Net als hij zouden meerdere gezondheidswerkers hun toevlucht hebben genomen tot deze praktijk om familieleden te helpen, onthult een onderzoek van Le Parisien. “Veel van mijn familieleden willen deze zomer op reis kunnen. Ik laat ze niet in de steek…”, vertelt een apotheker aan onze collega’s. “In het begin aarzelde ik, maar het is zo gemakkelijk…”, vertelde een verpleegster aan de krant.

  Hartontsteking na Pfizer-vaccinatie: Australische journalist waarschuwt vanuit ziekenhuis

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Frankrijk: geneesmiddelenbureau’s overspoeld met meldingen van bijwerkingen van vaccinsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPseudopandemie
Volgend artikelMoeder van drie kinderen “enthousiast over vaccinatie” overlijdt aan bloedstolsels in hersenen na Astrazeneca vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Er stond vandaag een berichtje over in de media, maar waar ook al weer.
  Dat er een paar waren opgepakt wegens het uitgeven van valse covid documenten voor een paar tientjes.

 2. Kom maar bij mij ik spuit je gratis en ik heb geen 379.000 euro dus Rutte kan fluiten naar zijn geld haal dat maar terug bij Hugo de dief.

 3. Ergens logisch toch.
  Diegenen die de spuit wel zetten zijn karakterloze misdadigers die hun medemens bewust of onder hypnose beschadigen en/of doden.

 4. This is the kind of information I love. The power of the people! They can overthink a million measures to control us, but in fact they can’t! We will always think of ways to escape the stupid systems or restrictions.

 5. het kaartje kun je gewoon zelf maken, iemand die ervaring heeft met dit soort dingen zet zo zo’n kaart in elkaar. Geen probleem en doe ik ook voor mensen, zolang je maar geldige batchnummers hebt, kun je zo een kaartje maken. Ik doe het niet als handel en alle vrienden die het willen en familie hebben inmiddels deze kaart. Weet wel wat er op je uitnodiging staat de tijden welk prikje etc. Hoe kom je geregistreerd? Simpel, vele mensen krijgen dubbele uitnodigingen waardoor er veel fout is in het systeem van de registratie, wachten op een nieuwe uitnodiging en je belt even dat je het allang hebt gehad, zegt welk vaccin je hebt genomen, noemt de batchnummers op en zo ben je geregistreerd zonder dat die troep in je lichaam is gekomen.

  Ik heb mijn kaart al in maart klaar gemaakt, simpel gewacht op de uitnodiging, gebeld waarom ik een tweede uitnodiging kreeg (dit was niet zo) en dat ik de eerste prik van Moderna al eind maart heb ontvangen en de tweede prik in april, en zo wordt je dan door de GGD alsnog geregistreerd dat je je prikken hebt gehad.

  Ze vragen er zelf om dat mensen ermee kunnen sjoemelen, als je maar bij de batchnummer kan komen of iemand weet die bij die batches kan.

 6. Pas maar op want de jeweetwelwie lezen mee…Dit verstoort het experiment, want nu weten de satellieten niet meer wie de placebo’s zijn en wie de proefkonijnen zijn.

 7. Wat me opvalt is dat er steeds maar over “besmettingen” wordt gesproken, oplopend van bijv 8000 tot 20,000. Of wat dan ook. En iedereen accepteert het blindelings. Maar er wordt nooit iets vermeld over de ernst van die 20,000 besmettingen, het verloop er van, hoeveel komen er op het doodsbed te liggen, hoe zijn die besmettingen aan het licht gekomen, etc etc. Er wordt alleen maar constant gegooid met het woord “besmettingen” en iedereen loopt weer te bibberen en te beven en te smeken om de gifspuit. En toevallig ook elke keer weer als er weer nieuwe “maatregelen” ingepland zijn.

  Niemand vraagt niemand hoe het nou precies zit met die idiote “besmettingen”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in